Jump to content

[Επίσημο] HTC Incredible S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπενθυμίζω ότι αγγελίες ανήκουν και συζητώνται αποκλειστικά και μόνο στο buy & sell! Τα μηνύματα διαγράφηκαν :)
Τhe end of an era...

• 2 weeks later...

Αλήθεια η οθόνη τι λεει?τα χρώματα είναι σαν του sensation?προσωπικά δε μου άρεσαν όπως επισης και η φωτεινότητα,μαύρο χαλί.

Sent from my Sexy iPad-2

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα, αγόρασα και εγώ πριν από λίγες ημέρες το incredible s. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα το desire και με είχε κουράσει η μικρή του μνήμη. Βέβαια είχα και τη λύση του root, αλλά δεν μπήκα στο κόπο να το κάνω 1ον λόγω έλλειψης χρόνου και 2ον σε περίπτωση δυσκολίας φοβόμουν μήπως και μείνω χωρίς τηλέφωνο. Η οθόνη του είναι αρκετά καλή και μου φαίνεται και ιδανικές οι διαστάσεις των 4 ιντσών. Είδα και πιο πάνω απορία σχετικά με τις βιντεοκλήσεις. Πως γίνεται τελικά βιντεοκλήση; Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος; Από το λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Αλήθεια την ics (4.0) έκδοση το incredible θα τη λάβει;Τέλος για να μην σας κουράζω άλλο το επίσημο service των HTC δεν το έχει πλέον η ACE; Σε τηλέφωνο που πήρα για να κάνω κάποιες ερωτήσεις μου είπαν για μία άλλη εταιρεία με το όνομα Arvato Teleservice, ξέρει κάτι κάποιος γι’ αυτό;

Καλησπέρα, αγόρασα και εγώ πριν από λίγες ημέρες το incredible s. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα το desire και με είχε κουράσει η μικρή του μνήμη. Βέβαια είχα και τη λύση του root, αλλά δεν μπήκα στο κόπο να το κάνω 1ον λόγω έλλειψης χρόνου και 2ον σε περίπτωση δυσκολίας φοβόμουν μήπως και μείνω χωρίς τηλέφωνο. Η οθόνη του είναι αρκετά καλή και μου φαίνεται και ιδανικές οι διαστάσεις των 4 ιντσών. Είδα και πιο πάνω απορία σχετικά με τις βιντεοκλήσεις. Πως γίνεται τελικά βιντεοκλήση; Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος; Από το λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Αλήθεια την ics (4.0) έκδοση το incredible θα τη λάβει;Τέλος για να μην σας κουράζω άλλο το επίσημο service των HTC δεν το έχει πλέον η ACE; Σε τηλέφωνο που πήρα για να κάνω κάποιες ερωτήσεις μου είπαν για μία άλλη εταιρεία με το όνομα Arvato Teleservice, ξέρει κάτι κάποιος γι’ αυτό;

καλοριζικο ειναι πολυ καλο κινητο και φυσικα καλυτερο απο τα desire (απλο και s)

ναι επιτελους εχει αλλαξει η αντιπροσωπεια και η καινουρια εκτος απο το ΑΡΙΣΤΟ service δεν εχει και τα κολληματα της ACE με εγγυησεις κλπ...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

To Incredible S εκτος απο την 8αρα camera, εχει καλυτερη αποδοση χρωματων γενικοτερα απο το Desire S (μπορεις να το διαπιστωσεις απο ενα σωρο video στο youtube). Δεν ξερω γιατι, καθως εχουν την ιδια αναλυση αλλα οντως η φωτεινοτητα και η αποδοση στο IS ειναι αντικειμενικα καλυτερη.

Επισης οι ιντσες δεν ειναι τοσο υποκειμενικο γιατι εχει μεγαλυτερη οθονη με ενα αρκετα μαζεμενο μεγεθος , που δεν διαφερει στο τελος και πολυ απο το Desire. (ε αντικειμενικα ολοι θα ηθελαν μια μεγαλη οθονη χωρις κοστος στο μεγεθος).

Επισης καποια πολυ hot news. Το sense 2.3.5 / sense 3.0 συμφωνα με την HTC Τουρκιας ερχεται 10 Δεκεμβριου για Incedible S (15 Δεκεμβριου για Desire HD )

http://www.androidmobile.co.nz/recent-news-list/item/986-htc-and-sony-ericsson-update-chatter

Edited by tatu_boylover

Δε νομίζω να ισχύει κάτι από αυτά που λες απο το παρακάτω βίντεο,ούτε ως προς την οθόνη,ούτε ως προς το μέγεθος....για να μην πω για την πίσω πλευρά

Αχ αυτη η πισω πλευρα....:) Αυτο παντως οντως ειναι υποκειμενικο. Εσυ τη βρισκεις αντιαισθητικη , καποιος αλλος γαματη.

Παντως διαλεξες κ εσυ video με χαλια αναλυση. Για παρε αυτο

Anw, ειναι ανουσια η συζητηση ετσι ? Aφου αντικειμενικα τα specs του ειναι ανωτερα για αυτο ειναι και πιο ακριβο (!!!).

Δεν είναι μόνο οι ίντσες, έχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων εν γένει.

με προλαβε ο Γιαννης και το κριτηριο του μεγεθους της οθονης ειναι για πολλους σημαντικο....τελειο ειναι το πισω καπακι

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Καλησπέρα, όταν έβλεπα το πίσω καπάκι σε διάφορα sites (π.χ. gsmarena κ.α.) είχα κάποιους ενδοιασμούς για το αν θα μου αρέσει. Είχα την εντύπωση ότι θα το έκανε πιο ‘’χοντρό’’. Όταν όμως το πήρα ο ενδοιασμός εξαφανίστηκε. Αισθητικά μου αρέσει πολύ και το μέγεθος της οθόνης τουλάχιστον για μένα είναι ικανοποιητικό. Κατά τη γνώμη μου έως 4,3 ίντσες είναι υποφερτό για τηλέφωνο, παραπάνω νομίζω πάμε στην κατηγορία tablet. Σχετικά με την βιντεοκλίση τελικά τι γίνεται; Χρειάζεται κάποια εφαρμογή ή γίνεται με κάποια επιλογή από τις ρυθμίσεις; Τέλος για να μην σας ζαλίζω και πολύ με ερωτήσεις ξέρει κάποιος εάν θα πάρει την τελευταία έκδοση Ice Cream Sandwich; Edited by giachtas

Καλησπέρα, όταν έβλεπα το πίσω καπάκι σε διάφορα sites (π.χ. gsmarena κ.α.) είχα κάποιους ενδοιασμούς για το αν θα μου αρέσει. Είχα την εντύπωση ότι θα το έκανε πιο ‘’χοντρό’’. Όταν όμως το πήρα ο ενδοιασμός εξαφανίστηκε. Αισθητικά μου αρέσει πολύ και το μέγεθος της οθόνης τουλάχιστον για μένα είναι ικανοποιητικό. Κατά τη γνώμη μου έως 4,3 ίντσες είναι υποφερτό για τηλέφωνο, παραπάνω νομίζω πάμε στην κατηγορία tablet. Σχετικά με την βιντεοκλίση τελικά τι γίνεται; Χρειάζεται κάποια εφαρμογή ή γίνεται με κάποια επιλογή από τις ρυθμίσεις; Τέλος για να μην σας ζαλίζω και πολύ με ερωτήσεις ξέρει κάποιος εάν θα πάρει την τελευταία έκδοση Ice Cream Sandwich;

Βίντεο κλήση επίσημα προς το παρών όχι. Μόνο εφαρμογές από το Μάρκετ.

Αναβάθμιση δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση ακόμα.

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Αναβάθμιση δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση ακόμα.

Έχει υπάρξει ανακοίνωση αλλά το Incredible S δεν συμπεριλαμβάνεται στις αναβαθμίσιμες συσκευές (τουλάχιστον στο πρώτο group που θα αναβαθμιστεί).

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Βίντεο κλήση επίσημα προς το παρών όχι. Μόνο εφαρμογές από το Μάρκετ.

Καλησπέρα, έχω μια απορία σχετικά με τις βιντεοκλήσεις. Σε symbian συσκευές η βιντεοκλήση γίνεται μέσω 3g δικτύου της κάθε εταιρείας. Με android συσκευές γιατί δεν γίνεται κάτι ανάλογο; Άσε που ‘’κορόιδευα’’ τους κατόχους ‘’μήλων’’ που για να κάνουν βιντεοκλήση μπορούν μόνο με iphone(4,4S ) και μόνο μέσω wifi.

Edited by giachtas

Αρχισε να ρολαρει το sense 3.0 στο Incredible S απο σημερα

http://news.softpedia.com/news/HTC-Incredible-S-Gets-Sense-3-0-UI-Update-in-Europe-239300.shtml

http://www.youtube.com/watch?v=z96kcJghMcI

Καντε ενα check αν σας ηρθε κι εσας το update!!

Yes yes yes:D

Ηρθεεεεεεεε.....2.3.5:D:D:D:D

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

EDIT:

Και αφου κατεβασα την 2.3.5 και επεξεργαστηκα λιγο,θελησα να ξαναβαλω τον launcher pro....ομως τωρα πια πατωντας το κουμπι home δεν βγαζει πια την λιστα.με τους εγκατεστημενους launcher αλλα ανταυτου δειχνει τις 5 οθονες του μαμα htc launcher... Πως το αλλαζω αυτο???

Edited by Villis
Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" ενναλλακτικά!

Και αφου κατεβασα την 2.3.5 και επεξεργαστηκα λιγο,θελησα να ξαναβαλω τον launcher pro....ομως τωρα πια πατωντας το κουμπι home δεν βγαζει πια την λιστα.με τους εγκατεστημενους launcher αλλα ανταυτου δειχνει τις 5 οθονες του μαμα htc launcher... Πως το αλλαζω αυτο???

Πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρες το sense και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών. Μετά πατώντας το home θα σου βγάλει ξανά να επιλέξεις. Διαφορετικά βάλε την εφαρμογή home switcher από το market!

Τhe end of an era...

Πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρες το sense και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών. Μετά πατώντας το home θα σου βγάλει ξανά να επιλέξεις. Διαφορετικά βάλε την εφαρμογή home switcher από το market!

Το προβλημα λυθηκε με αλλο τροπο

Εχω 3 launcher (spb shell,go launcher kai launcher pro)

Μολις απεγκατεστησα τον spb shell τον οποιο ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιω,αμεσως το κουμπι home δουλεψε ετσι οπως πρεπει,δλδ καθε φορα που το παταω μου βγαζει τους launcher να διαλεξω ποιον θελω

Παρολα αυτα υπαρχει ενα αλλο θεματακι (βεβαια δεν με ενοχλει αντιθετως θα ελεγα)

Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει η οθονη το κντο ξεκιναει με την lock screen του htc launcher(αυτη με τον καιρο) και μετα δειχνει τον golauncher....

Αυτο δεν συνεβαινε στην 2.3.3

Το προβλημα λυθηκε με αλλο τροπο

Εχω 3 launcher (spb shell,go launcher kai launcher pro)

Μολις απεγκατεστησα τον spb shell τον οποιο ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιω,αμεσως το κουμπι home δουλεψε ετσι οπως πρεπει,δλδ καθε φορα που το παταω μου βγαζει τους launcher να διαλεξω ποιον θελω

Παρολα αυτα υπαρχει ενα αλλο θεματακι (βεβαια δεν με ενοχλει αντιθετως θα ελεγα)

Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει η οθονη το κντο ξεκιναει με την lock screen του htc launcher(αυτη με τον καιρο) και μετα δειχνει τον golauncher....

Αυτο δεν συνεβαινε στην 2.3.3

σε εμενα λυθηκε με επανεγκατασταση...

Καλησπέρα παιδιά!

Κάτοχος και εγώ ενός IS ! Πολύ ευχαριστημένος για την ώρα! Το πήρα απο γαλλία το κινητό και έχω ένα προβληματάκι!! μου ήρθε η ενημέρωση και ενώ κατεβαίνει κανονικά όταν το κινητό σβήνει για να την εγκαταστήσει και ξανανοίγει φορτώνοντάς τη,ξαφνικά σταματά και εμφανίζεται πάνω απο την εικόνα της συσκευής ενα κόκκινο θαυμαστικό! Η συσκευή δεν έχει υποστεί καμία μετατροπή στο λογισμικό της! Πάλεψα πολύ (άλλαξα θέση στο πακέτο update,έκανα factory reset :angry:,δοκίμασα να μετονομάσω το πακέτο και να το τρέχω απο το bootloader της συσκευής,δοκίμασα με διαφορετική καρτούλα μνήμης...!) αλλά τα ίδια!

Έχετε καμια ιδέα;

αυτό μου εμφανίζει και σταματά το upgrade! >>>> http://imageshack.us/photo/my-images/830/13122011151.jpg/

Σας ευχαριστώ πολύ!

Edited by evo9

Αν θυμάμαι καλά μάλλον έχεις βάλει custom recovery γιατί επίσημα δεν εμφανίζεται στο recovery αυτή η φωτογραφία για να δώσεις εντολή για install zip from sd.
Nokia 8800 Scirocco

ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! πραγματικά όμως δεν το έχω πειράξει το κινητό με αυτά τα πράγματα που λέτε ! μόνο κάτι εφαρμογούλες απο το μαρκετ εχω κατεβάσει και τίποτα άλλο! αυτό το μενού μου το εμφανίζει ΑΝ αφού σταματήσει να εγκατασστεί την ενημέρωση,και γίνει το κόκκινο θαυμαστικό που βλέπεις από πίσω, πατήσω το volume up+power!

Καμια ιδεα;;;!! :confused:

ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! πραγματικά όμως δεν το έχω πειράξει το κινητό με αυτά τα πράγματα που λέτε ! μόνο κάτι εφαρμογούλες απο το μαρκετ εχω κατεβάσει και τίποτα άλλο! αυτό το μενού μου το εμφανίζει ΑΝ αφού σταματήσει να εγκατασστεί την ενημέρωση,και γίνει το κόκκινο θαυμαστικό που βλέπεις από πίσω, πατήσω το volume up+power!

Καμια ιδεα;;;!! :confused:

Ίσως είναι κάτι αλλο. Δεν γνωρίζω.

Nokia 8800 Scirocco

• 4 weeks later...
Γεια σας και Καλή Χρονιά. Τι έγινε και δεν γράφουμε εδώ; Μάλλον δεν είναι και πολλοί οι κάτοχοι incredible s. Ή δεν υπάρχουν απορίες ή προβλήματα με τη συσκευή και όλα δουλεύουν κανονικά. Να ρωτήσω τότε κάτι που θέλω εγώ; Είχα στο παρελθόν το desire οπότε και υπήρχε Οδηγός για root της συσκευής. Εδώ στο incredible s γίνεται root και εάν ναι υπάρχουν κάποιες οδηγίες ή λόγω Android και HTC η διαδικασία είναι η ίδια;

H αλήθεια είναι ότι μιας και η συγκεκριμένη συσκευή δεν κυκλοφόρησε επίσημα στην ελληνική αγορά (τουλάχιστον όχι σε γνωστά καταστήματα), δεν έχει και τόση κίνηση το συγκεκριμένο θέμα. Για οδηγούς, οτιδήποτε υπάρχει, θα είναι εδώ ;)
Τhe end of an era...

H αλήθεια είναι ότι μιας και η συγκεκριμένη συσκευή δεν κυκλοφόρησε επίσημα στην ελληνική αγορά (τουλάχιστον όχι σε γνωστά καταστήματα), δεν έχει και τόση κίνηση το συγκεκριμένο θέμα. Για οδηγούς, οτιδήποτε υπάρχει, θα είναι εδώ ;)

Τους ξέρω τους xda-developers. Εκεί άλλωστε είχα σκοπό να στρέψω το βλέμμα μου, απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος οδηγός στα ελληνικά. Ευχαριστώ για την υπόδειξη.