Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορουμε να αλλαξουμε το τροπο κλειδωματος? στν αρχικη οθονη!

κάτι σαν αυτό εννοείς; https://market.android.com/details?id=org.firezenk.simplylock

Οταν γραφω μηνυμα και κανω ενα λαθος παταω delete και αντι να σβησει το τελευταιο γραμμα με βγαζει ενα μενου να διαλεξω ποιο μηνυμα απο τα εισερχομενα θελω να διαγραψω... Αυτο γινεται μονο την πρωτη φορα που παταω delete.. μετα λειτουργει κανονικα! Μπορω να κανω κατι να το διορθωσω?

με ποιο πρόγραμμα δουλεύεις τα μηνύματα;

Μπορουμε να αλλαξουμε το τροπο κλειδωματος? στν αρχικη οθονη!

Εγω εχω κατεβασει απο market δωρεαν το Lock screen widget το εχω προσθεσει στην αρχικη οθονη και κελιδωνω απο εκει την οθονη.Αν καταλαβα τι θελεις.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ερωτηση : αν πιεσετε ελαφρα την οθονη στις γωνιες...ξεχωριστα καθε φορα ( οχι παντα βεβαια ) ακουτε μικρα "τικ" σαν να κουμπωνει η οθονη???

Ps : δεν εχει πεσει ποτε η συσκευη κατω...δεν εχω λογο να πω ψεματα εξαλου!

ερωτηση : αν πιεσετε ελαφρα την οθονη στις γωνιες...ξεχωριστα καθε φορα ( οχι παντα βεβαια ) ακουτε μικρα "τικ" σαν να κουμπωνει η οθονη???

Μολις το δοκιαμασα χωρις κανενα προβλημα.

Φιλικά Γιάννης

δηλαδη γιαννη δεν ακους καποιο ειδος τριξιματος..??

σκεφτομαι και το service ****το...αν οντως εχει καποιο θεμα...

δηλαδη γιαννη δεν ακους καποιο ειδος τριξιματος..??

σκεφτομαι και το service ****το...αν οντως εχει καποιο θεμα...

Οχι ουτε ακουω ουτε νοιωθω στα δαχτυλα κατι .

Φιλικά Γιάννης

Αυτό το έχει και εμένα, από το αριστερό κάτω μέρος η οθόνη είναι λίγο ανασηκωμένο, (εφόσον λειτουργεί) δεν με πειράζει ακόμα.

το θεμα ποιο ειναι?? σου αλλαζουν συσκευη ή οθονη μιας και ειναι μεσα στην εγγυηση??

Νομίζω το εργοστασιακό ελάττωμα δεν θεωρείτε βλάβη (το εφαρμόζουν πολλές εταιρίες) αλλά μπορείς να ρωτήσεις την Ace Hellas για σιγουριά.

Η άποψη μου είναι ότι, είναι η κατασκευή τέτοια ώστε πατώντας την οθόνη να ακουμπαει στο καπάκι και να κάνει αυτό το ¨τικ¨.Και το δικό μου το κάνει απο την πρώτη μέρα.

επισης το ιδιο! μετα το καλοκαιρι το εχω παρατηρησει!

αν δεις αυτο το

καπου στο 4:08 και μετα ξεκολλαει το αυτοκολλητο διπλης οψης με πιστολακι. μου φαινεται πως αυτο το τσικ που ακουγεται ειναι το αυτοκολλητο που ξεκολλαει :p

αν καποια μερα πεσει η οθονη θα σας πω!

τελος παντων, για δευτερη φορα μετα απο 3-4 μηνες χαλασε η θυρα usb στο κινητο και σημερα πρωι-πρωι πηγα απο την ace στην αγ. παρασκευη να τους το αφησω. να δω τι θα μου πουν παλι.

προβλεπω να ξαναχαλαει αφου εχει ληγει η εγγυηση :mad: και να το ανοιγω μονος μου να το φτιαχνω! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

υγ. αα και οταν θα το ανοιξω θα του κανω και αυτη τη μοντα και θα πιανω τρελο wifi και gps για να ζηλευετε ολοι :)

Edited by mixalakis32

επισης το ιδιο! μετα το καλοκαιρι το εχω παρατηρησει!

αν δεις αυτο το

καπου στο 4:08 και μετα ξεκολλαει το αυτοκολλητο διπλης οψης με πιστολακι. μου φαινεται πως αυτο το τσικ που ακουγεται ειναι το αυτοκολλητο που ξεκολλαει :p

αν καποια μερα πεσει η οθονη θα σας πω!

τελος παντων, για δευτερη φορα μετα απο 3-4 μηνες χαλασε η θυρα usb στο κινητο και σημερα πρωι-πρωι πηγα απο την ace στην αγ. παρασκευη να τους το αφησω. να δω τι θα μου πουν παλι.

προβλεπω να ξαναχαλαει αφου εχει ληγει η εγγυηση :mad: και να το ανοιγω μονος μου να το φτιαχνω! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

υγ. αα και οταν θα το ανοιξω θα του κανω και αυτη τη μοντα και θα πιανω τρελο wifi και gps για να ζηλευετε ολοι :)

Το έχεις δύο χρόνια για να σου λήξη η εγγύηση; :worry:

για την μόντα δεν είναι κακή ιδέα, απλά όταν μιλάς στο τήλ πολλές ώρες μπορείς να έχεις και έναν μετρητή ραδιενέργεια για το αφτί σου. :p

Edited by legion

1-Γινεται η αναφορα παραδοσης του sms να μην εχει ηχο?

2-οταν κάνω αναβολή μιας ειδοποιησης γιατί την δεύτερη φορά δεν έχει ήχο η ΑΝΑΒΟΛΗ της υπενθύμισης πάρα μονο βγαίνει το εικονιδιο πάνω αριστερά στην μπαρα ειδοποιήσεων?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

το χω και γω και το χω αναφερει και πιο πισω,σε μενα βεβαια δε κανει τικ αλλα κουνιεται ανεπαισθητα προς τα μεσα στη δεξια μερια .το χω δει σε πανω απο τα μισα desire s στα διαφορα καταστηματα.δε νομιζω να τρεχει τιποτα σοβαρο ειδικα αν αναλογιστεις οτι κεντρικη πλακετα -οθονη κουμπωνει μεσα σε ενα μονοκομματο αλουμινενιο πλαισιο.θα δειξει ο χρονος.

θελω να ρωτησω κατι παιδια.Στο ideos που εχω μπορεις να ξυπνησεις την οθονη με την πλαινο κουμπι της ενταση.μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο και στο desire?

Edited by automan2

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

το χω και γω και το χω αναφερει και πιο πισω,σε μενα βεβαια δε κανει τικ αλλα κουνιεται ανεπαισθητα προς τα μεσα στη δεξια μερια .το χω δει σε πανω απο τα μισα desire s στα διαφορα καταστηματα.δε νομιζω να τρεχει τιποτα σοβαρο ειδικα αν αναλογιστεις οτι κεντρικη πλακετα -οθονη κουμπωνει μεσα σε ενα μονοκομματο αλουμινενιο πλαισιο.θα δειξει ο χρονος.

θελω να ρωτησω κατι παιδια.Στο ideos που εχω μπορεις να ξυπνησεις την οθονη με την πλαινο κουμπι της ενταση.μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο και στο desire?

και γιατί να μην το κάνεις με το on/off; :worry:

παρόλα αυτά βρήκα τον τρόπο αν θέλεις να το κάνεις,

Βασική προϋπόθεση να έχεις CFW και backup την ROM

θα ανοίξεις με ένα notepad: remap your keys in system/usr/keylayout/supersonic-keypad.kl

Remove the words "WAKE" from your VOLUME_UP and VOLUME_DOWN lines.

Edited by legion

και γιατί να μην το κάνεις με το on/off; :worry:

απλα να το αποφορτιζω λιγο απο τη χρηση θελω γιατι ειδα ενα desire και το on/off του τα ειχε ψιλοπαιξει :wacko:

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

απλα να το αποφορτιζω λιγο απο τη χρηση θελω γιατι ειδα ενα desire και το on/off του τα ειχε ψιλοπαιξει :wacko:

δες το edit που έκανα.

ενα ημερολογιο "γενεθλια και συμβαντα επαφων" που εχει στο κινητο της γυναικας μου και οχι στο δικο μου που το βρισκω να το βαλω κι εγω?

EDIT ΤΟ ΒΡΗΚΑ!

Edited by ilka71

Καλημέρα!

Το γύρησα σε MIUI και εγώ τελικα. Έχω περάσει την τελευταία έκδοση (1.9.23). Νο σενς βέβαια αλλά και το δικό της interface είναι πάρα πολύ καλό. Είναι πιο λάιτ ρομ, πολύ γρήγορη και έχει πάρα (μα πάρα) πολλές μόντες (πολύ καλές μερικές) από την μαμά της.

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει, είναι τα περιθόρια του κινητού. Έχω κατεβάσει το SetCPU, έχω ανεβάσει το clock στα 1.4GHz και όλα δουλεύουν τέλεια!! Κανένα κόλλημα! Όλα εκτελούνται ταχύτατα, νορμάλ θερμοκρασίες, άψογη συμπεριφορά. Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά. Καχύποπτος όπως είμαι (και λόγω εντυπωσιακής σταθερότητας παρόλο το τρελό overclocking), την συχνότητα της CPU την έχω τσεκάρει με άλλη εφαρμογή από το μάρκετ και είναι όντως στα 1.4GHz.

Με όλα αυτά, η μπαταρία του, μου βγάζει άνετα την μέρα σε 2G λειτουργία όμως και με ελάχιστο gaming (ποτέ δεν ήμουν βέβαια του game στο κινητό, τι να σου κάνει μια οθονούλα μια σταλίτσα!!).

Η RRU δουλεύει άψογα. Όσοι είναι root μπορούν άφοβα να την δουλέψουν. Δεν θ' αντιμετωπήσουν κανένα πρόβλημα και μαζί με κάποια συνοδά αρχειάκια που καλό θα είναι να περάσουν, έχουν και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας.

Να ρωτήσω όμως κάτι. Με το πέρασμα της MIUI και μετά από το full wipe που έκανα, έχω χάσει μια εφαρμογή, πολύ χρήσιμη (για μένα). Μπορούσα να κάνω freeze εφαρμογές που τρέχουν στο backgrd χωρίς κάποιο λόγο και καταναλώνουν ενέργεια. Το καλό με το πρόγραμμα αυτό είναι ότι δεν τις έκανες remove αλλά freeze. Οπότε, όταν ήθελες, μπορούσες να πας και απλά να τις κάνεις unfreeze. Το έβρισκα πολύ βολικό.

Η εφαρμογή νομίζω λέγονταν "Bloat Manager". Έφαγα τον κόσμο να την ξαναβρώ αλλά τζίφος! Έχω ψάξει ακετά και στο μάρκετ, πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Το icon της ήταν 2-3 ψιλο-μπλε παγάκια. Αν κάποιος έχει καταλάβει για ποια εφαρμογή μιλάω και μπορεί να δώσει κάποια άκρη, θα ήμουν υπόχρεος!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Να ρωτήσω όμως κάτι. Με το πέρασμα της MIUI και μετά από το full wipe που έκανα, έχω χάσει μια εφαρμογή, πολύ χρήσιμη (για μένα). Μπορούσα να κάνω freeze εφαρμογές που τρέχουν στο backgrd χωρίς κάποιο λόγο και καταναλώνουν ενέργεια. Το καλό με το πρόγραμμα αυτό είναι ότι δεν τις έκανες remove αλλά freeze. Οπότε, όταν ήθελες, μπορούσες να πας και απλά να τις κάνεις unfreeze. Το έβρισκα πολύ βολικό.

Η εφαρμογή νομίζω λέγονταν "Bloat Manager". Έφαγα τον κόσμο να την ξαναβρώ αλλά τζίφος! Έχω ψάξει ακετά και στο μάρκετ, πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Το icon της ήταν 2-3 ψιλο-μπλε παγάκια. Αν κάποιος έχει καταλάβει για ποια εφαρμογή μιλάω και μπορεί να δώσει κάποια άκρη, θα ήμουν υπόχρεος!

Δεν την ξέρω την εφαρμογή αλλά με μια αναζήτηση βρήκα αρκετά links που οδηγούν στο xda-developers και μοιάζει να είναι η εφαρμογή που ζητάς.

εγώ για freeze των εφαρμογών χρησιμοποιώ το titanium backup Pro. η δωρεάν έκδοση δεν το κάνει...

fanatikos:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919863

Aυτή εδώ εννοείς ;

Edited by apitsakis

fanatikos στο ειχα πει οτι η MIUI ειναι κολλημα!! :P σου δινει αρκετες δυνατοτητες!! 1 απο αυτες ειναι που μπορεις να περιορισεις τις αρχικες οθονες!! κλπ κλπ !!!