panagpan Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγώ μετά την αναβάθμιση πέραν του περιηγητή που έχει τα χάλια του δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 εγώ το μόνο μείον μικρό είναι αυτό με τα λινκ στο whatsapp. Κατά τα αλλά μία χαρά τελικά!το κινητό κέρδισε έναν ακόμα χρόνο!σιγά μόνο η jelly beam έχει βγει μετά από την ics. Και γουστάρω τρελά που μπορώ να κάνω επιτέλους freeze τους χάρτες και το ρημαδο facebook!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Και γουστάρω τρελά που μπορώ να κάνω επιτέλους freeze τους χάρτες και το ρημαδο facebook!!!! Πως γινεται αυτο; Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 ilka71 said: εγώ το μόνο μείον μικρό είναι αυτό με τα λινκ στο whatsapp. Κατά τα αλλά μία χαρά τελικά!το κινητό κέρδισε έναν ακόμα χρόνο!σιγά μόνο η jelly beam έχει βγει μετά από την ics. Και γουστάρω τρελά που μπορώ να κάνω επιτέλους freeze τους χάρτες και το ρημαδο facebook!!!! Εσυ δηλαδη δεν αντιμετωπιζης τα παραπανω προβληματα που ανεφερα ή απλα δεν τα χρησιμοποιεις? Γιατι και αυτο με το whatsapp ειναι κοινο αλλα και μενα δε με απασχολει διοτι δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Θα χρειαστω την βοήθεια απο τους ειδήμωνες. Θέλω να πουλησω το ρουταρισμενο DS μου (εχω 2, το αλλο της αδερφης μου ειναι απειραχτο!). Αυτη την στιγμη τρεχω την ICE DS v.5.2, και είμαι s-off και με locked bootloader και 4XT touch recovery. Τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω στην εγγύηση? 1. Εγκαθιστώ την official ρομ? 2. περναω official recovery? (πως?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 makouin said: Εσυ δηλαδη δεν αντιμετωπιζης τα παραπανω προβληματα που ανεφερα ή απλα δεν τα χρησιμοποιεις? Γιατι και αυτο με το whatsapp ειναι κοινο αλλα και μενα δε με απασχολει διοτι δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη. panagpan said: Και γουστάρω τρελά που μπορώ να κάνω επιτέλους freeze τους χάρτες και το ρημαδο facebook!!!! Πως γινεται αυτο; @makouin: δεν χρησιμοποιω τον μαμα browser.για εγγραφη σε hd αν καταγραψεις σε landscape τοτε δεν υπαρχει προβλημα με την μπλε οθονη. @panagpan:πηγαινε στις εφαρμογες στην tb "ΟΛΑ" και βρες πχ το facebook και εχει κουμπι "απενεργοποιηση" μετα παει στο τελος της λιστας κατω κατω!το ιδιο και για τους χαρτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 ilka71 said: Πως γινεται αυτο; @makouin:για εγγραφη σε hd αν καταγραψεις σε landscape τοτε δεν υπαρχει προβλημα με την μπλε οθονη. ! Μπορεις να εξηγησης λιγο αυτο το landspace? Δεν το καταλαβα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 makouin said: @makouin:για εγγραφη σε hd αν καταγραψεις σε landscape τοτε δεν υπαρχει προβλημα με την μπλε οθονη. ! Μπορεις να εξηγησης λιγο αυτο το landspace? Δεν το καταλαβα.. :) αν εχεις οριζοντια το κινητο οταν γραφεις σε HD τοτε στην αναπαραγωγη οπως και να το γυρισεις δεν θα εχεις το προβλημα με την μπλε οθονη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω τα κατω 3 κυρια κουμπια στην οθονη αναμονης (εφαρμογες-τηλεφωνο-επεξεργασια) και να βαλω κατι διαφορετικο, αλλα χωρις να αλλαξω launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmgiorgio24 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπέρα κ απο μένα . είχα περάσει μια rom την official 2.3.5 με το revolutionary κ είταν prerooted. το κινητό ειναι s-off h-boot -6.98.1002 radio -3805.06.02.03_M eMMC-boot Αυτά βγάζει, κανώ την αναβάθμηση κανόνικα με το htc sync η πρένει να κάνω καποια αλλή διαδικασία πρώτα? ξερει κανείς μήπως κ πως μπορώ να σωσω την λίστα με τα ασύρματα δικτυά με τους κωδικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmgiorgio24 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 tmgiorgio24 said: καλησπέρα κ απο μένα . είχα περάσει μια rom την official 2.3.5 με το revolutionary κ είταν prerooted. το κινητό ειναι s-off h-boot -6.98.1002 radio -3805.06.02.03_M eMMC-boot Αυτά βγάζει, κανώ την αναβάθμηση κανόνικα με το htc sync η πρένει να κάνω καποια αλλή διαδικασία πρώτα? ξερει κανείς μήπως κ πως μπορώ να σωσω την λίστα με τα ασύρματα δικτυά με τους κωδικους εκανα αναβάθμηση αλλα το κινητό πλέων δεν ανοίγει.βγάζει το λογότηπο της HTC K μαυρίζει η οθόνη.τι γίνεται τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 παιδια εχει βγαλει επίσημα η htc την ics για το τηλεφωνο? γτ κάνω σκαν για ενημερωση λογισμικου και δεν βγαζει κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Panos277 said: παιδια εχει βγαλει επίσημα η htc την ics για το τηλεφωνο? γτ κάνω σκαν για ενημερωση λογισμικου και δεν βγαζει κατι.... Η ίδια ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές όταν κυκλοφόρησε το ICS για Desire S. Πάμε ξανά λοιπόν Οπως έχουμε ξαναπεί δεν θα δοθεί η αναβάθμιση με ΟΤΑ οπότε μην περιμένεις να βρεις αναβάθμιση μέσω των ενημερώσεων του τηλεφώνου. Πρέπει να κατεβάσεις την rom από το παρακάτω λινκ : http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P50 αυτο που λεει wwe, σορτάρεις και ψάχνεις το desire s "Desire S HTC WWE RUU N/A v4.0 404.0 MB 14.01.401.2" Μετά ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται εδώ : "Kατέβασε το htc sync από το site της HTC . Κάνε το install, απλά απενεργοποίησε antivirus. Mετά αφότου γίνουν install όλα, θα συνδέσεις το κινητό σου με τον υπολογιστή (φόρτιση η επιλογή), θα βρει αυτό καινούριο υλικό (ο υπολογιστής σου) και μετά θα είσαι οκ. Θα τρέξεις το αρχείο που κατέβασες και εκεί βήμα βήμα θα σου λέει τι θα κάνεις. Tο htc sync το κατεβάζεις από εδώ. http://www.htc.com/gr/help...re-s/#download Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει 10 λεπτά. Μη φοβάστε πάντως ότι κάτι θα πάει στραβά. Αν είναι να πάει κάτι στραβά από την αρχή σας βγάζει το μήνυμα. Σημαντικό: Όλα τα προγράμματα σας θα χαθούν πλην των επαφών εφόσον έχουν συγχρονιστεί με το google account. Aν θέλετε να κρατήστε backup από όσα προγράμματα σας το επιτρέπουν και από τα μηνύματα σας. " Edited October 12, 2012 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ρε παιδιά πείτε μου ένα δοκιμασμένο με το κινητό μας bluetooth που όταν χαθεί η σύνδεση με το κινητό να την ξανά βρίσκει μετά αυτόματα! Έχω 4 ακουστικά διάφορων εταιρειών αλλά 7 στις δέκα φορές αν χαθεί η σύνδεση δεν την ξανά βρίσκει αυτόματα!πρέπει να πατήσω το κουμπάκι του ακουστικού για να ξανά συνδεθούν.θέλω ένα φτηνό και εύκολα να το βρίσκεις στην αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 παιδια εκανα back up τα μηνυματα απο το τηλεφωνο, και μολις παω να τα επαναφερω λεει οτι δεν μπορει.... θπαρχει καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 ilka71 said: Ρε παιδιά πείτε μου ένα δοκιμασμένο με το κινητό μας bluetooth που όταν χαθεί η σύνδεση με το κινητό να την ξανά βρίσκει μετά αυτόματα! Έχω 4 ακουστικά διάφορων εταιρειών αλλά 7 στις δέκα φορές αν χαθεί η σύνδεση δεν την ξανά βρίσκει αυτόματα!πρέπει να πατήσω το κουμπάκι του ακουστικού για να ξανά συνδεθούν.θέλω ένα φτηνό και εύκολα να το βρίσκεις στην αγορά Αυτο που θελεις δεν μπορει να συμβει..αν χαση τη συνδεση μονο του θα την βρει και μονο του...αν χαση τη συνδεση εχοντας κανει κατι εσυ χωρις να το καταλαβεις τοτε για να ξανασυνδεθει πρεπει να πατησης το κουμπι του bluetouth...ακομα και σε ακιβα ακουστικα. Ακομα και το Htc M300 που διαθετω και θεωρειται απολυτου συμβατοτητας αν κανω κατι και αποσυνδεθει(να φταιω εγω)θα πρεπει να πατησω το κουμπακι του να ξανασυνδεθει..χρησημοποιω εδω και καιρο ενα sony VH410 παραλληλα(απο τα φθηνα bluetouth)και συμπεριφερετε ακριβως το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 makouin said: Αυτο που θελεις δεν μπορει να συμβει..αν χαση τη συνδεση μονο του θα την βρει και μονο του...αν χαση τη συνδεση εχοντας κανει κατι εσυ χωρις να το καταλαβεις τοτε για να ξανασυνδεθει πρεπει να πατησης το κουμπι του bluetouth...ακομα και σε ακιβα ακουστικα. Ακομα και το Htc M300 που διαθετω και θεωρειται απολυτου συμβατοτητας αν κανω κατι και αποσυνδεθει(να φταιω εγω)θα πρεπει να πατησω το κουμπακι του να ξανασυνδεθει..χρησημοποιω εδω και καιρο ενα sony VH410 παραλληλα(απο τα φθηνα bluetouth)και συμπεριφερετε ακριβως το ιδιο.Αυτο περιλαμβανει και την απομακρυνση απο το ακουστικο και το χασιμο της επαφης λογω της αποστασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 ilka71 said: Αυτο περιλαμβανει και την απομακρυνση απο το ακουστικο και το χασιμο της επαφης λογω της αποστασης? Αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο, τότε το Plantronics M100 που έχω επανασυνδέεται αυτόματα σε τέτοια περίπτωση. Επίσης επανασυνδέεται αυτόματα αν κλείσω και ανοίξω πάλι το bluetooth στο κινητό. Γενικά είναι εξαιρετικό ακουστικό, με δύο μικρόφωνα οπότε κάνει πολύ αποτελεσματική καταπίεση θορύβου. Δυστυχώς μάλλον δύσκολα θα το βρεις Ελλάδα (το σκρουτζ δεν το έχει πια), καθώς είναι παλιό μοντέλο πλέον, αλλά υπάρχει στο eBay. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) ferengi said: Αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο, τότε το Plantronics M100 που έχω επανασυνδέεται αυτόματα σε τέτοια περίπτωση. Επίσης επανασυνδέεται αυτόματα αν κλείσω και ανοίξω πάλι το bluetooth στο κινητό. Γενικά είναι εξαιρετικό ακουστικό, με δύο μικρόφωνα οπότε κάνει πολύ αποτελεσματική καταπίεση θορύβου. Δυστυχώς μάλλον δύσκολα θα το βρεις Ελλάδα (το σκρουτζ δεν το έχει πια), καθώς είναι παλιό μοντέλο πλέον, αλλά υπάρχει στο eBay. εγω νομιζα οτι σχεδον ολα τα ακουστικα επανασυνδεονται αυτοματα! επίσης όλα αυτά που έχω δοκιμάσει ξανά συνδέονται με το κινητό όταν ξανά πλησιάσω.αλλά της πιο πολλές φορές όχι!γιατί όμως μερικές ναι και μερικές όχι?μιλάω μόνο θέλω να ξανά συνδέονται πάντα μετά από χάσιμο επαφής λόγω απόστασής.τίποτε άλλο. Edited October 14, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Το πιο πιθανό είναι ότι αν περάσει πολύς χρόνος από την αποσύνδεση μπορεί το ακουστικό να μπαίνει σε λειτουργία νάρκης για να μην καταναλώνει μπαταρία. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xzonesotirakos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Γειά σας μόλις παρέλαβα το κινητό μου απο σέρβις μου αντικατάστησαν πλακέτα γιατί η αυτονομία του δεν εβγαζε ούτε μέρα ενώ με την ιδια χρήση που έκανα πάντα και έβγαζε τουλάχιστον 2 μερες καλής χρήσης...Τώρα βλέπω οτι το κινητό 1 ωρα με την οθόνη αναμένη στην δεύτερη σκάλα φωτισμού με 1 ώρα κλήσης , 10 λεπτά wifi και 6 ώρες αναμονής είναι στο 35%...Πήρα τηλέφωνο στην htc και μου λένε για εργοστασιακές ρυθμίσεις ασφαλή λειτουργία αλλα πάλι κάνει τα ίδια...και χωρίς να έχω κάμια εφαρμογή εγκατεστημένη...Θα ήθελα να μου πείτε τα δικά σας τηλέφωνα πως τα πάνε με την αυτονομία?και με τι χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanofski Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπερα, Πριν τρεις μηνες περιπου και μετα απο root στην συσκευη μου (DESIRE S) μετακινησα εναν φακελο μεσα απο το system(cut και οχι copy) με αποτελεσμα το κινητο να κολλησει.Μετα απο προσπαθεια δικη μου να το επαναφερω μεσω recovery/επαναφορας ρυθμισεων/adb forward μεσω υπολογιστη κλπ κλπ δεν καταφερα τιποτα... Επειτα το κινητο σταλθηκε στην HTC οπου και ενημερωθηκα για αντικατασταση μητρικης:!:.Για ενα φακελο ηθελαν να μου αλλαξουν ολοκληρη την μητρικη.Προφανως λειτουργουν με συγκεκριμενη πεπατημενη οποτε κ δεν πολυασχοληθηκαν και θεωρησαν οτι θα εδινα 160 ευρω που μου ζητησαν για την αντικασταση.Ετσι ζητησα το κινητο να μου επιστραφει και να βρω αλλου την ακρη.σημειωτεον το κινητο αναγκαστηκα να παω να το παραλαβω εγω ο ιδιος απο τον arvato μιας και η εταιρια ειναι ανευθυνη και ακρως αντιεπαγγελματικη. Μεσα απο το φορουμ διαβασα για το 9volto πολυ καλα λογια και αποφασισα να στειλω εκει το κινητο...αρχικα με ενημερωσαν οτι ειναι συνηθισμενη τακτικη της htc και πως το κινητο θα φτιαχτει αμεσα εναντι χαμηλου κοστους.Σε συνεχη επικοινωνια που ειχα με το καταστημα οι απαντησεις που επαιρνα ηταν του στυλ "ο τεχνικος λειπει" "ο τεχνικος ειναι σε σεμιναριο" " ο τεχνικος δεν ειναι διαθεσιμος" και αλλα διαφορα.2 μηνες μετα απο την προσευλεση του κινητου μου στο εν λογω καταστημα η προοδος της επισκευης και τα λογια που μου μετεφεραν ειναι οτι το κινητο το ανοιξαμε αλλα κολλαει καθε μια ωρα. Σκεψη μου ειναι να παραλαβω το κινητο και να δοκιμασω καπου αλλου αν εχει καποιος να μου προτεινει καποιο αλλο μαγαζι επισκευων η οποιαδηποτε αλλη γνωμη στο θεμα.Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το κινητο κατα πασα πιθανοτητα εχει υποστει ανεπανορθωτη ζημια (απο εμενα ελπιζω) και ηδη εχω αρχισει να ψαχνω για αντικαταστατη του desire s μου. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 xzonesotirakos said: Γειά σας μόλις παρέλαβα το κινητό μου απο σέρβις μου αντικατάστησαν πλακέτα γιατί η αυτονομία του δεν εβγαζε ούτε μέρα ενώ με την ιδια χρήση που έκανα πάντα και έβγαζε τουλάχιστον 2 μερες καλής χρήσης...Τώρα βλέπω οτι το κινητό 1 ωρα με την οθόνη αναμένη στην δεύτερη σκάλα φωτισμού με 1 ώρα κλήσης , 10 λεπτά wifi και 6 ώρες αναμονής είναι στο 35%...Πήρα τηλέφωνο στην htc και μου λένε για εργοστασιακές ρυθμίσεις ασφαλή λειτουργία αλλα πάλι κάνει τα ίδια...και χωρίς να έχω κάμια εφαρμογή εγκατεστημένη...Θα ήθελα να μου πείτε τα δικά σας τηλέφωνα πως τα πάνε με την αυτονομία?και με τι χρήση? έχεις gps ενεργοποιημένο?και μαζί καμία εφαρμογή που το χρησιμοποιεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) xzonesotirakos said: Γειά σας μόλις παρέλαβα το κινητό μου απο σέρβις μου αντικατάστησαν πλακέτα γιατί η αυτονομία του δεν εβγαζε ούτε μέρα ενώ με την ιδια χρήση που έκανα πάντα και έβγαζε τουλάχιστον 2 μερες καλής χρήσης...Τώρα βλέπω οτι το κινητό 1 ωρα με την οθόνη αναμένη στην δεύτερη σκάλα φωτισμού με 1 ώρα κλήσης , 10 λεπτά wifi και 6 ώρες αναμονής είναι στο 35%...Πήρα τηλέφωνο στην htc και μου λένε για εργοστασιακές ρυίσεις ασφαλή λειτουργία αλλα πάλι κάνια...και χωρίς να έχω κάμια εφαρμογή εγκατεστημένη...Θα ήθελα να μου πείτε τα δικ σας τηλέφωνα πως τα πάνε με την αυτονομία?και με τι χρήση? Πηγες το κινητο σου στο service επειδη σου κρατουσε μια μερα η μπαταρια ενω σου κρατουσε δυο μερες; Εχεις σκεφτη πρωτα να δοκιμασης να αλλαξης μπαταρια μηπως αυτη τα εφαγε τα ψωμια της; Edited October 15, 2012 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xzonesotirakos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 gps αυτοματος συγχρονισμος bluetooth όλα κλειστα και απο εφαρμογές τιποτα ειναι απο επανοφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εστειλα και την μπαταρια για ελεγχο...ειχε και κάτι μικρα θεματακια ακομα γιαυτο το εστειλα στο σερβις...εσείς τι αυτονομία έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts