Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι εντός εγγύησης . Είναι το ίδιο θέμα με το Desire με έκδοση 2.3.3 είχε δοθεί μέσω HTC DEV. Αυτό όποιος είχε Desire (το απλό) ας το επιβεβαιώσει.

Επιβεβαιώνω,στο Desire την GB την είχαμε πάρει μέσω HTC dev...Τεσπα,εγώ προχώρησα στην αναβάθμιση!!!Μόλις ολοκληρώθηκε και τώρα σεταρω το κινητό....λίγο που την περιεργαστικα,έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα της και γενικά με όλη την λειτουργία της!!Τα έχουν αναφέρει και άλλοι πιο πριν από εμένα άλλωστε...αξίζει πραγματικά να γίνει η μεταφορά στο παγωτό!!!Επιτέλους το multitasking του ICS!!!!!! ;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H αναβάθμιση έγινε, μια μέρα τη δουλεύω, εντυπώσεις:

Σταθερότατη, δεν έχω δει κανένα κόλλημα/πάγωμα/κρασάρισμα. Οι τηλεφωνικές διαλέξεις άψογες, όπως επίσης και η συνδεσιμότητα 3G/WiFi. Πιό γρήγορο δεν το λεω, εξακολουθεί να έχει τα laggαρισματάκια της όπως πριν. Οι εφαρμογές αργούν ελάχιστα περισσότερο να ξεκινήσουν. Κάποιος φωστήρας στην HTC αποφάσισε να βγάλει ΜΟΝΟ το animated background που χρησιμοποιούσα, αυτό με το χόρτο που ο ουρανός άλλαζε χρώμα αυτόματα με την ώρα της ημέρας. Πανέξυπνο, του αξίζουν συγχαρητήρια, γλίτωσε 100ΚΒ χώρο. Sense 3.6 γουστάρω με τρέλλα, το 4.0 με τίποτα, σιχαίνομαι τα λεπτά ψηφία στο αρχικό ρολόι. Πείτε με παράξενο, μου αρέσει η μικρή γραμματοσειρά, και με την ανάλυση της οθόνης ταιρίαζει πολύ όμορφα. Γενικά μια χαρά, και βλέπουμε.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Επανέρχομαι μετά το τελειωμα του σεταρισματος μου με 2 απορίες:

1)Στο status bar εκεί που είναι οι συντομεύσεις για το Bluetooth,3g κτλ,δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιούμε με ένα άγγιγμα το WiFi όπως στην GB;;Πρέπει να πατάμε το σηματακιπου έχει και μετά να το ενεργοποιούμε;;Τι χαζομαρα είναι αυτή;

2) Στον καιρό τα βγάλανε τα ηχητικά εφέ;;

My Device:

εδω και μια ωρα εκανα την αναβαθμιση πρωτες εντυπωσεις......οτι εχω ψαξει μεχριστιγμης δουλευει αψογα θεωρω οτι αξιζει τον κοπο να το δοκιμαστετε απλα λιγη προσοχη και χωρις γκαντεμια ολα θα πανε καλα !!!!!!!!!!!

Μετά απο τόσες μέρες ενασχόλησης με το παγωτούλι ομολογώ να πώ οτι είναι σταθερότατο. και πολυ ομορφο το τελικο αποτέλεσμα.

Ευχομαι να συνεχισει να υπάρξει κάλυψη με διορθώσεις απο την εταιρια σε περιπτώσεις μικροπροβλημάτων του παγωτου.

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Προσπαθώ να προχωρήσω στην αναβάθμιση αφού πρώτα συγχρονίσω τα δεδομένα μου, όμως εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα "Απέτυχε η σύνδεση/αποσύνδεση του χώρου αποθήκευσης συσκευής. (1020)" Φοβάμαι να προχωρήσω στην αναβάθμιση γιατι δε θέλω να χάσω δεδομένα και επαφές. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει όσον αφορά το HTC sync ? Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ.
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Στο θέμα μπαταρία είχε καμιά διαφορά;

Μπορώ να πω πως ναι αλλα μήν φανταστεις καμιια δραματική αλλαγη.

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Επανέρχομαι μετά το τελειωμα του σεταρισματος μου με 2 απορίες:

2) Στον καιρό τα βγάλανε τα ηχητικά εφέ;;

Τα ηχητικά εφέ δεν είναι ενεργοποιημένα by default, πρέπει να τα ενεργοποιήσεις ;)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Τελος καλο ολλα καλα.. πηραμε την ics..

Να ελπίσουμε και σε κανα 4.1? Η αυτη ηταν η τελευταια αναβαθμιση του κινητου?

Τα ηχητικά εφέ δεν είναι ενεργοποιημένα by default, πρέπει να τα ενεργοποιήσεις ;)

Σωστός!!!Απλά απο ότι βλέπω όμως το εφέ του καιρού όταν ξεκλειδωνες το κινητό το έβγαλαν ε;;;

Τελος καλο ολλα καλα.. πηραμε την ics..

Να ελπίσουμε και σε κανα 4.1? Η αυτη ηταν η τελευταια αναβαθμιση του κινητου?

Κατά 99% ήταν η τελευταία αναβάθμιση...Οκ, 2 γερές αναβαθμίσεις με 2 καινούργια Sense κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλά!!!! ;)

My Device:

Επειδη το κιν μου ειναι μεταχειρισμένο πως μπορώ να ξερω πιο αρχειο πρεπει να κατεβασω γιατι από οτι κατάλαβα ειναι διφορετικο αρχειο για κάθε χώρα ώστε να το κατεβασω και να κανω την αναβάθμιση ?

η κατεβαζω http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P50 απο εδω αυτο που λεει wwe?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

η κατεβαζω http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P50 απο εδω αυτο που λεει wwe?
Ναι αυτό κατεβάζεις, σορτάρεις με το desire s

"Desire S HTC WWE RUU N/A v4.0 404.0 MB 14.01.401.2"

Μετα απο δυο μηνες απουσιας στον ιντερνετικο κοσμο σας καλησπεριζω ολους σας!!εχω και εγω το συγκεκριμενο τηλεφωνο και επειδη εχω μεινει πισω μπορει καποιος να μου πει τη διαδικασια για αναβαθμιση???

έχει βρει κάποιος αν μπορείς να κάνεις φακέλους στο μενού? όχι στην αρχική σελίδα.

Με τον stock launcher δεν μπορείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

για όσους είναι s-off και με το παλιό hboot ακολουθουν αυτόν τον οδηγο και ολα οκ.!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1858508 :)

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

Μετα απο δυο μηνες απουσιας στον ιντερνετικο κοσμο σας καλησπεριζω ολους σας!!εχω και εγω το συγκεκριμενο τηλεφωνο και επειδη εχω μεινει πισω μπορει καποιος να μου πει τη διαδικασια για αναβαθμιση???

Κατεβάζεις την rom απο το παρακάτω λινκ :

http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P50 αυτο που λεει wwe και σορτάρεις με το desire s

"Desire S HTC WWE RUU N/A v4.0 404.0 MB 14.01.401.2"

και μετά ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται εδώ από τον @apitsakis

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4254897#post4254897

Edited by bathan

Κατεβάζεις την rom απο το παρακάτω λινκ :

http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P50 αυτο που λεει wwe

και μετά ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται εδώ από τον @apitsakis

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4254897#post4254897

πειραζει που λεει οτι ειναι για ONE V?

εβαλα κι εγω σημερα το παγωτο...αν και με προβληματιζε το οτι η εκδοση δεν ειναι για το ευρυ κοινο οπως λεει και η προειδοποιηση κατα την εγκατασταση.

οι πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω οτι ειναι αριστες.η διαχειρηση της ραμ ειναι πολυ καλυτερη.σε νουμερα,δουλευε με 80-120 περιπου και τωρα πηγαινει απο 170-220.απο εκει και περα σε αισθητικη δεν ειδα και τεραστιες αλλαγες αλλα αυτο εινει και θεμα γουστου του καθενος.

τα ασυρματα δικτυα δουλευουν απροβληματιστα,οι επαφες συγχρονιστικανε αυτοματα,ολα καλα στις βασικες λειτουργιες...το gps δεν το δοκιμασα ακομα.

θα ηθελα καινουργια widgets με το καινουργιο???sense...ετσι κατι διαφορετικο,τουλαχιστο για εμενα που μου αρεσουν πολυ οι οπτικες αλλαγες.εστω δυο τρια ρολογια που λεει ο λογος.

ψιλολαγκαρισματα εξακολουθουν,αν και σε αυτο το θεμα δεν εχω δει ακομα adroid συσκευη να μην λαγκαρει(ακομα και οι ακριβοτερες)και οποιος το ισχυριστει ειναι μεγαλος ψευτης.iphone η ipad εχω την εντυπωση σε ομαλοτητα λειτουργιας δεν θα γινουμε ποτε...

εν ολιγης η αναβαθμιση πιστευω κανει την συσκευη λιγο πιο ποιοτικη,λογω της ραμ,λιγες οπτικες αλλαγες,πιο λειτουργικη επιφανεια εργασιας με την αλλαγη εικονιδιων στην γραμμη εργασιων,αλλα και με την ευκολη διμιουργια φακελων.

ελπιζω να μην σας κουρασα...:whistle::whistle::whistle:

2i6fhs-5.png

εβαλα κι εγω σημερα το παγωτο...αν και με προβληματιζε το οτι η εκδοση δεν ειναι για το ευρυ κοινο οπως λεει και η προειδοποιηση κατα την εγκατασταση.

οι πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω οτι ειναι αριστες.η διαχειρηση της ραμ ειναι πολυ καλυτερη.σε νουμερα,δουλευε με 80-120 περιπου και τωρα πηγαινει απο 170-220.απο εκει και περα σε αισθητικη δεν ειδα και τεραστιες αλλαγες αλλα αυτο εινει και θεμα γουστου του καθενος.

τα ασυρματα δικτυα δουλευουν απροβληματιστα,οι επαφες συγχρονιστικανε αυτοματα,ολα καλα στις βασικες λειτουργιες...το gps δεν το δοκιμασα ακομα.

θα ηθελα καινουργια widgets με το καινουργιο???sense...ετσι κατι διαφορετικο,τουλαχιστο για εμενα που μου αρεσουν πολυ οι οπτικες αλλαγες.εστω δυο τρια ρολογια που λεει ο λογος.

ψιλολαγκαρισματα εξακολουθουν,αν και σε αυτο το θεμα δεν εχω δει ακομα adroid συσκευη να μην λαγκαρει(ακομα και οι ακριβοτερες)και οποιος το ισχυριστει ειναι μεγαλος ψευτης.iphone η ipad εχω την εντυπωση σε ομαλοτητα λειτουργιας δεν θα γινουμε ποτε...

εν ολιγης η αναβαθμιση πιστευω κανει την συσκευη λιγο πιο ποιοτικη,λογω της ραμ,λιγες οπτικες αλλαγες,πιο λειτουργικη επιφανεια εργασιας με την αλλαγη εικονιδιων στην γραμμη εργασιων,αλλα και με την ευκολη διμιουργια φακελων.

ελπιζω να μην σας κουρασα...:whistle::whistle::whistle:

Άσε να δούλεψε λίγο το κινητό με τις εφαρμογές που είχες πριν και πες μας μετά πόση είναι η ραμ! Εγώ ήθελα να μάθω εγώ βελτιώθηκε το gps που είναι από τα χειρότερα σε κινητό που έχω δει.

Ps την ραμ από πιο σημείο του μενού την βλέπεις - έβλεπες?

ΆΣΧΕΤΟ, ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ

Έχω ρυθμίσει από το μενού ασφάλεια να κλειδώνει το κινητό με έναν κωδικό.pin δεν έχω βάλει.έστω ότι μου κλέβουν το κινητό.θα μπορούν να δουν ότι είναι συνδεδεμένο με το google account μου?

Edited by ilka71

το gps τέλειο...:) θυμίζει εποχές windows mobile ....καμιά σχεση με το προηγούμενο κακό!!!!

έχω λίγο μια επιφύλαξη για την ένταση των ήχων μου φαίνεται πιο χαμηλή η μέγιστη ένταση....κάποια εφαρμογή για πιο δυνατό ήχο???

Edited by micdoc
Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

Άσε να δούλεψε λίγο το κινητό με τις εφαρμογές που είχες πριν και πες μας μετά πόση είναι η ραμ! Εγώ ήθελα να μάθω εγώ βελτιώθηκε το gps που είναι από τα χειρότερα σε κινητό που έχω δει.

Ps την ραμ από πιο σημείο του μενού την βλέπεις - έβλεπες?

να σε πληροφορησω οτι εχω βαλει τις περισσοτερες εφαρμογες που ειχα,ανοιγω ενα καρο απο αυτες για να το δοκιμασω κι εκει που εβλεπα την μνημη στα 70-80mb τωρα την βλεπω στα 180 ελευθερα mb.μολις τερματισω τις εφαρμογες βλεπω 240-260mb ελευθερα.αυτα τα βλεπω κατεβαζοντας την κουρτινα,στις ειδοποιησεις...και πριν εκει το εβλεπα.τωρα αν μετραει λαθος τωρα η πριν δεν μπορω να απαντησω.

και δεν καταλαβαινω την δυσπιστια.....

πριν απο λιγο,με ανοιχτα δεδομενα κινητης,ανοιξα το copilot,κλειδωσε δοριφορους σε 10 δευτερολεπταα,χωρις βοηθητικο προγραμμα gps.ομολογω οτι δεν το περιμενα στην πρωτη χρηση να κλειδωση τοσο γρηγορα...κατοπιν το navigon τους ειδε αμμεσως αλλα αυτο δεν ειναι κριτηριο γιατι ειχε κλειδωμενους δορυφορους απο πριν.ολα αυτα σε σταση και οχι εν κινηση...

2i6fhs-5.png