Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό που αγοράζουμε μέσα σε ένα χρόνο η αξία του πέφτει αρκετά. Και από την άλλη... ε δεν υπογράφουμε και κανένα συμβόλαιο αν θα μας αναβαθμίζουν τα κινητά οι εταιρίες...(βέβαια το σωστό είναι να τα αναβαθμίζουν), ούτε και κανείς μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράζουμε 700 ευρώ και 600 κινητά. Το γουστάρουμε και το κάνουμε. Ποτέ δεν αγόρασα κινητό με βάση την αργότερα πώληση αυτού. Το θέμα είναι ότι πολλοί είμαστε για κανένα κέντρο αποτοξίνωσης για κινητά :lol: Με εμάς πρέπει να θυμώνουμε.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εγώ είμαι ένας από αυτούς που θέλει σοβαρή αποτοξίνωση. Χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε πολλοί εδώ μέσα. Σήμερα πήγα από ομόνοια και πήρα το κινητό, είχα ανάγκη από λεφτά. Σε 15 μέρες άλλαξα 3 κινητά (δυστυχώς από ανάγκη, είχα το s3 10 μέρες, το έδωσα πριν 3 μέρες γιατί κάτι έτυχε και πήρα το s2, σήμερα έδωσα το s2 και πήρα το desire s γιατί πάλι είχα ανάγκη από λεφτά, δυστυχώς, ελπίζω να σταματήσω εδώ, γιατί είμαι για κλινική, αν και από ανάγκη και όχι πάθος). Το κινητό το είχα πρωτοπάρει πέρυσι τον απρίλιο και το έδωσα στον κολλητό μου λίγο μετά και πήρα το sensation. Το έχω πάρει άλλες μια δυο φορές από τότε. Μπορώ να πω ότι το ξέρω καλά. Σήμερα μου έτυχε σε μαγαζί της ομόνοιας ελληνικό σφραγισμένο. Δεν ξέρω τιμή γιατί μου έκανε διευκόλυνση ο μαγαζάτορας, από αυτόν πήρα το sii και δεν πήρε το μέγιστο κέρδος καθότι μου έδωσε και μετρητά. Ξέρω ότι μεταχειρισμένο πριν κανά μήνα το πούλαγαν 220 σε άλλο μαγαζί, ψιλοχτυπημένο, οπότε το αγοράζουν γύρω στα 150. Το σημερινό κομμάτι με κοψοχώλιασε λίγο γιατί ενώ έπαιρνε μπρος μόλις διάβαζε την κάρτα σίμ έμενε στην άσπρη οθόνη με το sense και δεν έμπαινε να κάνει την πρώτη ρύθμιση, αναγκάστηκα μες το μεσημέρι και έτρεχα πίσω. Ευτυχώς ήμουν τυχερός, αυτός δεν έκανε τίποτα παραπάνω απλά έβγαλε έβαλε τυχαία την μπαταρία 2 φορές και δούλεψε κανονικά, αλλιώς θα είχα μπλεξίματα, ο συγκεκριμένος δεν σου δίνει εύκολα αλλο κινητό αλλά το στέλνει στο δικό του σέρβις αλλιώς αντιπροσωπεία, κακώς βέβαια αλλά δεν είναικαι πλαίσιο.

Έχοντας δοκιμάσει ξανά το κινητό στο παρελθόν μπορώ να πώ ότι ακόμα καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες, για παράδειγμα δεν με καθυστέρησε και πολύ στην εγκατάσταση των εφαρμογών σε σχέση με τα κατά πολύ ακριβότερα sii/siii. Η διαφορά σστην ταχύτητα φαίνεται σε μένα στο σερφάρισμα, κακά τα ψέματα τα άλλα 2 φόρτωναν πιο γρήγορα τις ίδιες βαριές σελίδες, όχι όμως ότι η απόδοση του desire s είναι αογοητευτική, απλά κάνει την δουλειά, αν χρειαστεί ας περιμένεις και λίγα δεύτερα να φορτώσει τελείως την βαριά σελίδα. Το ηχείο είναι αποδεκτό, βάζονατας και το equalizer βελτιώνεταοι η ένταση, οπότε μια χαρά. Και η οθόνη αποδεκτή, εντάξει είναι κάπως πιο μικρή αν έρχεσαι από μεγαλύτερα μοντέλα αλλά κερδίζεις σε φορητότητα. Το σκρολάρισμα στα μενού ικανοποιητικό. Όσο για το παγωτό που λέτε, ας μην το κάνουμε αυτοσκοπό, να το βγάλουν έστω λίγο αργότερα αλλά να βγεί σωστά, όχι όπως έγινε με το sii που έχει κάνει να ψιλολαγκάρει το κινητό, ένα κινητό που με την 2.3 πέταγε πραγματίκά το χαντάκωσαν και όλοι περιμένουν την 4.04 η κατεβάζουν καστομιές. Ας το βγάλουν σε λίγο καιρό και να δουλεύει σωστά, παρά να το είχαν ήδη βγάλει και να χειροτέρευε το κινητό. Γενικά το κινητό κάνει τίμια την δουλειά του ακόμα και εγώ προσωπικά το προτίμησα από άλλα πιο νέα μοντέλα άλλων εταιριώς στα ίδια λεφτά, για την ποιότητα κατασκευής του και το sense και δεν μετανιώνω που το πήρα. :) Αν διευκολυνθώ θα το δώσω στην μάνα μου αργότερα, να μην παραπονιέται ότι είναι ριγμένη :p

Τελειώνοντας έχετε να μου προτείνετε καμιά ζελατίνα (κατά προτίμηση clear αλλά να γλυστράει και το δάκτυλο) και θήκη (που να προστατεύει αλλά να μην δίνει πολύ όγκο) από ελληνικό μαγαζί πχ mobilecenter.

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post. :O

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εγώ είμαι ένας από αυτούς που θέλει σοβαρή αποτοξίνωση. Χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε πολλοί εδώ μέσα. Σήμερα πήγα από ομόνοια και πήρα το κινητό, είχα ανάγκη από λεφτά. Σε 15 μέρες άλλαξα 3 κινητά (δυστυχώς από ανάγκη, είχα το s3 10 μέρες, το έδωσα πριν 3 μέρες γιατί κάτι έτυχε και πήρα το s2, σήμερα έδωσα το s2 και πήρα το desire s γιατί πάλι είχα ανάγκη από λεφτά, δυστυχώς, ελπίζω να σταματήσω εδώ, γιατί είμαι για κλινική, αν και από ανάγκη και όχι πάθος). Το κινητό το είχα πρωτοπάρει πέρυσι τον απρίλιο και το έδωσα στον κολλητό μου λίγο μετά και πήρα το sensation. Το έχω πάρει άλλες μια δυο φορές από τότε. Μπορώ να πω ότι το ξέρω καλά. Σήμερα μου έτυχε σε μαγαζί της ομόνοιας ελληνικό σφραγισμένο. Δεν ξέρω τιμή γιατί μου έκανε διευκόλυνση ο μαγαζάτορας, από αυτόν πήρα το sii και δεν πήρε το μέγιστο κέρδος καθότι μου έδωσε και μετρητά. Ξέρω ότι μεταχειρισμένο πριν κανά μήνα το πούλαγαν 220 σε άλλο μαγαζί, ψιλοχτυπημένο, οπότε το αγοράζουν γύρω στα 150. Το σημερινό κομμάτι με κοψοχώλιασε λίγο γιατί ενώ έπαιρνε μπρος μόλις διάβαζε την κάρτα σίμ έμενε στην άσπρη οθόνη με το sense και δεν έμπαινε να κάνει την πρώτη ρύθμιση, αναγκάστηκα μες το μεσημέρι και έτρεχα πίσω. Ευτυχώς ήμουν τυχερός, αυτός δεν έκανε τίποτα παραπάνω απλά έβγαλε έβαλε τυχαία την μπαταρία 2 φορές και δούλεψε κανονικά, αλλιώς θα είχα μπλεξίματα, ο συγκεκριμένος δεν σου δίνει εύκολα αλλο κινητό αλλά το στέλνει στο δικό του σέρβις αλλιώς αντιπροσωπεία, κακώς βέβαια αλλά δεν είναικαι πλαίσιο.

Έχοντας δοκιμάσει ξανά το κινητό στο παρελθόν μπορώ να πώ ότι ακόμα καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες, για παράδειγμα δεν με καθυστέρησε και πολύ στην εγκατάσταση των εφαρμογών σε σχέση με τα κατά πολύ ακριβότερα sii/siii. Η διαφορά σστην ταχύτητα φαίνεται σε μένα στο σερφάρισμα, κακά τα ψέματα τα άλλα 2 φόρτωναν πιο γρήγορα τις ίδιες βαριές σελίδες, όχι όμως ότι η απόδοση του desire s είναι αογοητευτική, απλά κάνει την δουλειά, αν χρειαστεί ας περιμένεις και λίγα δεύτερα να φορτώσει τελείως την βαριά σελίδα. Το ηχείο είναι αποδεκτό, βάζονατας και το equalizer βελτιώνεταοι η ένταση, οπότε μια χαρά. Και η οθόνη αποδεκτή, εντάξει είναι κάπως πιο μικρή αν έρχεσαι από μεγαλύτερα μοντέλα αλλά κερδίζεις σε φορητότητα. Το σκρολάρισμα στα μενού ικανοποιητικό. Όσο για το παγωτό που λέτε, ας μην το κάνουμε αυτοσκοπό, να το βγάλουν έστω λίγο αργότερα αλλά να βγεί σωστά, όχι όπως έγινε με το sii που έχει κάνει να ψιλολαγκάρει το κινητό, ένα κινητό που με την 2.3 πέταγε πραγματίκά το χαντάκωσαν και όλοι περιμένουν την 4.04 η κατεβάζουν καστομιές. Ας το βγάλουν σε λίγο καιρό και να δουλεύει σωστά, παρά να το είχαν ήδη βγάλει και να χειροτέρευε το κινητό. Γενικά το κινητό κάνει τίμια την δουλειά του ακόμα και εγώ προσωπικά το προτίμησα από άλλα πιο νέα μοντέλα άλλων εταιριώς στα ίδια λεφτά, για την ποιότητα κατασκευής του και το sense και δεν μετανιώνω που το πήρα. :) Αν διευκολυνθώ θα το δώσω στην μάνα μου αργότερα, να μην παραπονιέται ότι είναι ριγμένη :p

Τελειώνοντας έχετε να μου προτείνετε καμιά ζελατίνα (κατά προτίμηση clear αλλά να γλυστράει και το δάκτυλο) και θήκη (που να προστατεύει αλλά να μην δίνει πολύ όγκο) από ελληνικό μαγαζί πχ mobilecenter.

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post. :O

Συμφωνώ με το post σου!!!Είναι πολυ τίμιο μονοπυρηνο smartphone!!!

Εχω για θήκη εχω αυτή ακριβώς... http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31241 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!

Για screen protector είχα πάρει από το eBay τζάμπα αλλά δεν μπορώ να βρω το link.... είναι λίγο σκοτεινο το δικό μου αλλά το πως γλιστράει το δάχτυλο στην οθόνη ειναι φοβερό!!! ;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Εχει ερθει σε κανεναν το notification της htc για την αναβαθμιση σε ics?

Δεν θα ερθει σε ολους μαζι στην Ελλαδα ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Λογικά θα έρθει κατά κύματα, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν η αναβάθμιση πουθενά στον κόσμο...

Παιδιά καλησπέρα! Έχω το κινητό μισό χρόνο περίπου, με Android 2.3.5 και δεν μου βγάζει νέες αναβαθμίσεις κατά τον αντίστοιχο έλεγχο που κάνω για το λογισμικό... Είναι φυσιολογικό αυτό;

Παιδιά καλησπέρα! Έχω το κινητό μισό χρόνο περίπου, με Android 2.3.5 και δεν μου βγάζει νέες αναβαθμίσεις κατά τον αντίστοιχο έλεγχο που κάνω για το λογισμικό... Είναι φυσιολογικό αυτό;

Η 2.3.5 είναι η τελευταία έκδοση, αναμένεται σύντομα να δροσιστεί και με παγωτό, αν δεις πιο πίσω, τα παιδιά γράφουν ότι αυτό μπορεί να γίνει μέχρι τέλος ιουλίου. Πάντως παιδιά, το κινητό είναι μια χαρά, σκρολάρει μια χαρά, αξιοπρεπέστατο και τίμιο σε όλα και μου φαίνεται, ίσως λίγο υπερβάλλω, αλλά η οθόνη του έχει καλύτερα χρώματα απ του sensation και σίγουρα πιο καλό wifi (μάλλον αυτό το death grip που λένε για το εν λόγω μοντέλο). Η κεραία του wifi σε πιο σημείο είναι; :O

Η κεραία του wifi σε πιο σημείο είναι; :O

Πάνω, πίσω από το πλαστικό κάλυμμα. Κάτω είναι η κεραία του δικτύου τηλεφωνίας.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Πως μπορω να μεταφρεω τις επαφες απο το κινητο σε αλλο που δεν συνεργαζεται με google και gmail παιδια ?

Φιλικά Γιάννης

Πως μπορω να μεταφρεω τις επαφες απο το κινητο σε αλλο που δεν συνεργαζεται με google και gmail παιδια ?

Που εύκολα με Bluetooth.;)

My Device:

Που εύκολα με Bluetooth.;)

Ευχαριστω.Θα μεταφερθουν σωστα αν υπαρχουν πολλαπλες καταχωρησεις σε μια επαφη ?

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Θα μεταφερθουν σωστα αν υπαρχουν πολλαπλες καταχωρησεις σε μια επαφη ?

Συνήθως ναι. Εμένα από το παλιό μου Sony Ericcsson μια χαρά τα έκανε.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Γεια σας. Αλλαζω λιγο θεμα απο τη ροη.

Εχω αρκετο καιρο το Desire S και δεν ειχε εμφανισει καποιο προβλημα.Τις τελευταιες 2-3 μερες παρατηρω οτι ενω ειναι σε αναμονη - με την οθονη μαυρη δηλαδη,κλειδωμενο αναβει μονη της η οθονη...wtf? καμια ιδεα? ειναι γνωστο bug ή κατι τετοιο?

επισης, 2ο... οταν με καλουν ενεργοποιειται το ηχειο ανοιχτο οταν απαντησω ενω δεν εχω πειραξει κατι απο ρυθμισεις. ειναι καπου και μου διαφευγει?

thanks in advance

Γεια σας. Αλλαζω λιγο θεμα απο τη ροη.

Εχω αρκετο καιρο το Desire S και δεν ειχε εμφανισει καποιο προβλημα.Τις τελευταιες 2-3 μερες παρατηρω οτι ενω ειναι σε αναμονη - με την οθονη μαυρη δηλαδη,κλειδωμενο αναβει μονη της η οθονη...wtf? καμια ιδεα? ειναι γνωστο bug ή κατι τετοιο?

επισης, 2ο... οταν με καλουν ενεργοποιειται το ηχειο ανοιχτο οταν απαντησω ενω δεν εχω πειραξει κατι απο ρυθμισεις. ειναι καπου και μου διαφευγει?

thanks in advance

1oν) Δες μήπως κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες τελευταία σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.Ξεκινά να σβήνεις τις πιο πρόσφατες.Εμένα αυτό που λες μου το έκανε όταν είχα βάλει το πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις "bobsed". Με το που το εσβησα έστρωσε.Αν συνεχίζεται το πρόβλημα κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά φρόντισε πρώτα να κρατήσεις backup εφαρμογές και επαφές-μηνύματα....αν πάλι δν λύθηκε τότε πας για service.

2oν)Αυτό που λες μου το είχε κάνει εμένα στο Desire διότι είχε πάρει υγρασία από την θύρα που φορτίζει το κινητό και είχε βραχυκυκλώσει,με αποτέλεσμα να πάει για service.Σε τέτοια περίπτωση ο φίλος "kollatos" μου είχε προτείνει με μια μπατονετα με οινόπνευμα να καθαρίσω την θύρα που φορτίζει το κινητό μήπως φτιάξει.Δοκίμασε το και εσυ αν θες μπας και δεις κάποια βελτίωση.

My Device:

1oν) Δες μήπως κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες τελευταία σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.Ξεκινά να σβήνεις τις πιο πρόσφατες.Εμένα αυτό που λες μου το έκανε όταν είχα βάλει το πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις "bobsed". Με το που το εσβησα έστρωσε.Αν συνεχίζεται το πρόβλημα κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά φρόντισε πρώτα να κρατήσεις backup εφαρμογές και επαφές-μηνύματα....αν πάλι δν λύθηκε τότε πας για service.

2oν)Αυτό που λες μου το είχε κάνει εμένα στο Desire διότι είχε πάρει υγρασία από την θύρα που φορτίζει το κινητό και είχε βραχυκυκλώσει,με αποτέλεσμα να πάει για service.Σε τέτοια περίπτωση ο φίλος "kollatos" μου είχε προτείνει με μια μπατονετα με οινόπνευμα να καθαρίσω την θύρα που φορτίζει το κινητό μήπως φτιάξει.Δοκίμασε το και εσυ αν θες μπας και δεις κάποια βελτίωση.

θα το δοκιμασω με τις εφαρμογες...τη συγκεκριμενη που αναφερεις δεν την εχω παντως για να ειναι related

για το δευτερο, ειναι πολυ πιθανο να εχεις δικιο για την υγρασια γιατι το εχω στην τσεπη στο πουκαμισο και ισως απο τον ιδρωτα στη δουλεια αυτες τις μερες να υγραινεται...

περιεργες αντιδρασεις παντως

thanks

Γεια σας παιδιά, καλός ήρθα στο forum σας :D

Θέλω να προβώ σε αγορά νέο κινητού. Δεν θα ρωτήσω αν αξίζει το συγκεκριμένο, καθώς από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι μάλλον αξίζει. Επειδή είδα πολλούς να λένε ότι πρέπει να προσέχουμε από ποιο μαγαζί αγοράζουμε λόγω εγγύησης κτλ, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε άποψη για το πιο μαγαζί από αυτά που βγάζει το skroutz μπορώ να εμπιστευτώ: http://www.skroutz.gr/s/326914/HTC-Desire-S.html. Έχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο κινητό σε κάποιο από αυτά;

Ελπίζω να μην βγαίνω εκτός θέματος :O.

Ευχαριστώ :)

Πολλά € αν αναλογιστείς ότι υπάρχει το Motorola razr με 299 ;)

279 στο media mark! :blink:

Δεν ξέρω, φαίνεται πολύ καλύτερο από άποψη χαρακτηριστικών. Είναι αξιόπιστο όμως; Ή μήπως κάποιο λάκκο έχει η φάβα; Δεν μου αρέσει στο συγκεκριμένο κινητό πάντως το μέγεθος του, πολύ μεγάλο. Θα προτιμούσα τις 3,7 ίντσες δηλαδή.

Πάνω που νόμιζα ότι κατέληξα σε κινητό, θα με βάλεις να ψάχνομαι πάλι :p.

Επίσης τα 263 του desire S ήδη αποτελούν υπέρβαση του αρχικού μου μπάτζετ. Πιστεύεται ότι σε αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω πλέον κάτι καλύτερο από το desire S;

Edited by helios21

Γεια σας παιδιά, καλός ήρθα στο forum σας :D

Θέλω να προβώ σε αγορά νέο κινητού. Δεν θα ρωτήσω αν αξίζει το συγκεκριμένο, καθώς από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι μάλλον αξίζει. Επειδή είδα πολλούς να λένε ότι πρέπει να προσέχουμε από ποιο μαγαζί αγοράζουμε λόγω εγγύησης κτλ, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε άποψη για το πιο μαγαζί από αυτά που βγάζει το skroutz μπορώ να εμπιστευτώ: http://www.skroutz.gr/s/326914/HTC-Desire-S.html. Έχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο κινητό σε κάποιο από αυτά;

Ελπίζω να μην βγαίνω εκτός θέματος :O.

Ευχαριστώ :)

Να κοιταξεις στην πισω πλευρα του κουτιου να γραφει στα ελληνικα ενα αυτοκολητο που πιανει ολη την πελυρα.

Τα καταστηματα που λενε "ελληνικο" και εγγυηση αντιπροσωπειας εναι ποιο αξιοπιστα.

Φιλικά Γιάννης

279 στο media mark! :blink:

Δεν ξέρω, φαίνεται πολύ καλύτερο από άποψη χαρακτηριστικών. Είναι αξιόπιστο όμως; Ή μήπως κάποιο λάκκο έχει η φάβα; Δεν μου αρέσει στο συγκεκριμένο κινητό πάντως το μέγεθος του, πολύ μεγάλο. Θα προτιμούσα τις 3,7 ίντσες δηλαδή.

Πάνω που νόμιζα ότι κατέληξα σε κινητό, θα με βάλεις να ψάχνομαι πάλι :p.

Επίσης τα 263 του desire S ήδη αποτελούν υπέρβαση του αρχικού μου μπάτζετ. Πιστεύεται ότι σε αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω πλέον κάτι καλύτερο από το desire S;

Συνήθως αυτά τα μαγαζιά φέρνουν κινητά απ΄έξω και έτσι πετυχαίνουν πιο χαμηλή τιμή, το κινητομάνια ας πούμε φέρνει συνήθως γερμανικά-αγγλικά, έχω όμως καιρό να πάω από κει, πάρε κανά τηλ και ρώτα. Τώρα γενικά θα σου πω ότι σαν μονοπύρηνο και ποιότητα κατασκευής αξίζει, υπάρχουν όμως και άλλα κοντά σε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω όμως τι bugs μπορεί να έχουν, βάλε ένα θέμα στην επιλογή συσκευής http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Εγώ αυτό κάνω και παίρνω γνώμες. Ελπίζω να βοήθησα :)

Kαλησπερα,

Απο οτι ψαχουλεψα λιγο δεν βρηκα απαντηση.Προσφατα εκανα root μεσω HtcDEV και superoneclick το desire S μου (Hboot 2.00.0002) και μιας και θα παραλαβουμε απο οσα διαβαζω σε λιγο καιρο το ics θελω να ρωτησω τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση.

Ακομα ειμαι stock rom χωρις πολλες αλλαγες.Οποτε??πρεπει να γινει unroot??αν ναι ξερουμε πως??πρεπει απλα να παραμεινω σε στοκ ρομ?

ευχαριστω

Γεια σας παιδιά,

Έχω το Desire S με την stock Rom RUU_Saga_S_HTC_ARA_2.14.415.3_Radio_20.4801.30.0822U_3822.10.08.04 και θα ήθελα να περάσω την ευρωπαϊκή ROM RUU_Saga_S_HTC_Europe_2.10.401.9_Radio_20.4801.30.0822U_3822.10.08.04 . Προσπάθησα να τρεξω το .exe της ευρωπαϊκης αλλά καπου με πετάει με "σφαλμα 155". Μήπως ξέρει κανείς κάποιο τρόπο-οδηγό για να καταφέρω να βαλω την ευρωπαικη ρομ?

MOBILE:

HTC Desire S (2012-2015),

Xiaomi Mi4 LTE(2015-),

SII I9100 (2015- For Fun, Flashing CM roms etc)

Καλημέρα σε όλους, απο ότι διάβασα στο μπλόγκ της HTC το παγωτάκι πήγε στα κινητά της Κίνας εδω και καιρό και στην ευρώπη τίποτα μέχρι στιγμης.Πολύ φοβάμαι οτι ή θα αργήσει τα μάλα ή το βλέπω να έρχεται κατα το Σεπτέμβρη ή η HTC μας εξωθεί στο να αγοράσουμε καινούριο κινητο.Βέβαια η HTC έχει 15 μέρες ακόμα περιθώριο να με διαψεύσει.Υπάρχει κανείς πού μήπως να έχει πάρει το αυτί του καμιά επιπλέον πληροφορίοα περι της αναβαθμισης.

Πάντως σε περίπτωση που θα παίξει κέντα απο μερια της HTC, ή θα πάω για το ΟΝΕ Χ ή για το RAZR.

Δείτε ενδεικτικά

Justine Val Jade Lacaba

Come on HTC Blog team! What are you doing lying about on your seats? Why won't you inform people every bit of update confirmed and post it in this blog so that people will know that evo 3d is now currently getting it's update, india is now getting updates, china is receiving updates for the ff phones... etc. Why do I get these informations only from the people's comments and not from the blog post itself? Just because you've posted the timeline doesn't mean you can stop updating this blog, it makes people feel that HTC is not doing anything about this issue.

Jamie sharpe

You've got 18 days to update a hell of a lot of devices and you haven't even started on lots of them! Good luck! If you can't keep to a 60 day plan then just quit now. The fact that china got the update for the desire s weeks ago is ridiculous get it out to uk now!!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Καλημερα σας...

Μηνες το χρησιμοποιουσα στο Λονδινο,εκει που με 15 ευρω τον μηνα εχεις απεριοριστο internet,συν ολα τα αλλα...(ακουτε ρε κλεφτες που θελετε 40 ευρω τον μηνα για 200-300 mb?)

Οπως και να εχει,πισω στην αθηνα,αφου δεν εχω ιντερνετ,δοκιμασα να τρεξω εφαρμογες navigator (ndrive,sygic), ομως καμια δεν δουλευει με το gps ανοιχτο.με το που ανοιξω wifi κλειδωνουν οι δορυφοροι στο λεπτο...με σκετο gps ομως τπτ οι δορυφοροι...εψαξα λιγο στο γουγλη και βρηκα και απο αλλους παρομοια προβληματα με το desire s και κατι λυσεις της πλακας(gps test,gps fix) που τπτ δεν κανουν...

Επειδη ειναι αδυνατον να διαβασω 255 σελιδες φορουμ,μπορει καποιος να μου πει πως να κανω το desire να δουλεψει μονο με gps τα navigators?Ειτε να με παραπεμψετε στις αντιστοιχες σελιδες του φορουμ?

Edited by spermnator