airtim Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σήμερα μου ήρθε η 2430 mah μπαταρία.την δοκιμάζω καμιά εβδομάδα και σας ενημερώνω ! σου ήρθε μαζί και με άλλο καπάκι??? εαν θες, ανέβασε φώτο και λινκ απο ότι αγόρασες Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σήμερα μου ήρθε η 2430 mah μπαταρία.την δοκιμάζω καμιά εβδομάδα και σας ενημερώνω ! Την περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα πιστεύω να είναι εντάξει. ο πωλητής έχει καλές αξιολογήσεις Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 σου ήρθε μαζί και με άλλο καπάκι??? εαν θες, ανέβασε φώτο και λινκ απο ότι αγόρασες οχι δεν χρειαζεται καπακι αλλο ;) http://www.ebay.co.uk/itm/110830120200?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 οχι δεν χρειαζεται καπακι αλλο ;) http://www.ebay.co.uk/itm/110830120200?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Πες μας εντυπώσεις.... , εάν είναι όλα καλά να κάνουμε κι εμείς παραγγελία !!!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Σήμερα μου ήρθε η 2430 mah μπαταρία.την δοκιμάζω καμιά εβδομάδα και σας ενημερώνω ! This listing was ended by the seller because the item is no longer available. Μπορείς να ανανεώσεις το link? Δεν το εμφανίζει επειδή έληξε! :) Υ.Γ. Λίγο (έως πολύ) Κινεζιά μου φαίνεται. Περιμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 This listing was ended by the seller because the item is no longer available. Μπορείς να ανανεώσεις το link? Δεν το εμφανίζει επειδή έληξε! :) Υ.Γ. Λίγο (έως πολύ) Κινεζιά μου φαίνεται. Περιμένουμε εντυπώσεις... ψαξε στο ebay για desire s battery και θα την δεις ευκολα .εχει χρυσαφι χρωμα η επενδυση της μπαταριας 2430mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 ψαξε στο ebay για desire s battery και θα την δεις ευκολα .εχει χρυσαφι χρωμα η επενδυση της μπαταριας 2430mah Γι αυτές τις μπαταρίες έκανα μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Όλοι έγραφαν ότι για 2-3 φορτίσεις τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αλλά μετά η μπαταρία ήταν όμοια η χειρότερη από την κανονική. Ελπίζω να είχαν άδικο ή να βρήκες άλλο o προϊόν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Γι αυτές τις μπαταρίες έκανα μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Όλοι έγραφαν ότι για 2-3 φορτίσεις τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αλλά μετά η μπαταρία ήταν όμοια η χειρότερη από την κανονική. Ελπίζω να είχαν άδικο ή να βρήκες άλλο o προϊόν. παντως στης γυναικας μου το wildfire s πηρα μια 2250 νομιζω(οχι του ιδιου πωλητη) και οντως κραταει πολυ παραπανω.για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 androidforums.com/desire-hd-accessories/321379-htc-desire-hd-ace-gold-2430mmah-batteries.html forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179947 Και τα δύο αναφέρονται στην ίδια μπαταρία με το μικρό μέγεθος και το χρυσό περιτύλιγμα. Αν αναφέρεστε σ'αυτήν... μάλλον δεν αξίζει. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 απο το πρωι κρατησε 12 ωρες μεχρι να δειξει 10% και με τρεις ωρες αναμμενη οθονη για 3g σερφαρισμα,wifi,bt ανοιχτα.με την μαμα μπαταρια στο 7 ωρο ειχε πεσει στο 10% με την ιδια χρηση.βεβαια θα το τσεκαρω και σε μερα με οχι τοση χρηση και θα σας πω.μπορει να ειναι placebo τωρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Εγώ έκανα παραγγελία την παρακάτω : http://i.ebayimg.com/00/s/NDEwWDQxMA==/$(KGrHqV,!ocE9eFZ9t0GBP,Dfl5wQ!~~60_12.JPG http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-HTC-DESIRE-S-2-G12-/150782011818?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D110830120200%252B110830120200%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D7223836813965377085 Και "μούφα" να βγει η μπαταρία δεν πειράζει... , κοστίζει μόνο 10 ευρώ !! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 εμενα το οτι ειναι κινεζικη με προβληματιζει!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 εμενα το οτι ειναι κινεζικη με προβληματιζει!! :P Οι "original" που κατασκευαζοντε ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Στις μπαταρίες δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, οι νόμοι της φυσικής είναι αμείλικτοι. Και φτηνή και με μεγάλη διάρκεια απλά δεν παίζει. Τα ίδια είχε πάθει και φίλος που είχε πάρει ανταλλακτική μπαταρία για Nikon. Από πλήρη φόρτιση μετά από λίγες φορτίσεις κρατούσε λιγότερο από τη γνήσια μπαταρία η οποία είχε ήδη ένα χρόνο χρήσης στην πλάτη της. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οι "original" που κατασκευαζοντε ??? αλλο να στην πουλαει η htc...και αν παθεις κατι μπορεις να βρεις το δικιο σου...και αλλο να βαλεις μια οποιαδιποτε μπαταρια!! απο αυτη την αποψη το λεω! και ποιος σου εγγυαται οτι δεν θα σκασει στα χερια σου ή δεν θα σου καψει το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οι "original" που κατασκευαζοντε ??? Μπορεί πάλι και εκεί. Δεν έχει όμως σημασία. Η HTC σίγουρα έχει επιλέξει έναν κατασκευαστή που να μπορεί να δώσει ικανοποιητική χωριτηκότητα και αξιοπιστία στο χρόνο ώστε να μην σπιλώσει το όνομά της. Για να καταφέρεις να φτιάξεις κάτι καλύτερο από αυτό χρειάζεσαι καλύτερη τεχνολογία στην κατασκευή, προηγμένες μεθόδους δηλαδή για να χωρέσεις 2340 mah σε σχέση με τα 1600 περίπου της μαμάς στις ίδιες διαστάσεις. Τέτοιοι κατασκευαστές μπορεί να υπάρχουν (βλέπε New iPad battery) που έχουν πολύ μεγάλη τεχνογνωσία και κατάφεραν στο ίδιο μέγεθος να χωρέσουν 70% περισσότερα mAh. Αυτό όμως δεν το πετυχαίνεις με 10 ευρώ + δωρεάν μεταφορικά. Νόμος. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οι "original" που κατασκευαζοντε ??? Αυτό δεν λέει κάτι. Τι ποιοτικό έλεγχο περνάνε οι original και με ποιες προδιαγραφές κατασκευάζονται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Λοιπόν.... Τρίτη φόρτιση σήμερα και από ότι παρατήρησα η πτώση καταρχήν της μπαταρίας έχει διαφορετική κατανομή από της μαμάς .στο τέλος όμως νομίζω ότι η κινεζική είναι πολύ λίγο καλύτερη από την μαμά αλλά σε καμία περίπτωσή για 2430 mah !άντε να είναι 100-200 περισσότερα μονο!τέλος πάντων τώρα σκέφτομαι την 1800 άρα την mugen αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερή θα είναι από την μαμά .450 mah παραπάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Λοιπόν.... Τρίτη φόρτιση σήμερα και από ότι παρατήρησα η πτώση καταρχήν της μπαταρίας έχει διαφορετική κατανομή από της μαμάς .στο τέλος όμως νομίζω ότι η κινεζική είναι πολύ λίγο καλύτερη από την μαμά αλλά σε καμία περίπτωσή για 2430 mah !άντε να είναι 100-200 περισσότερα μονο!τέλος πάντων τώρα σκέφτομαι την 1800 άρα την mugen αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερή θα είναι από την μαμά .450 mah παραπάνω . Εγώ την παρήγγειλα(http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-incredible-s.html) πριν 3 μέρες,σήμερα μου έστειλαν email ότι απεστάλη και σε 2 εβδομάδες θαναι εδώ,κόστος 31 ευρώ......για να δούμε,πάντως και με την δικιά του 1450 το Incredible S μου κρατάει 2 μέρες με χαλαρή χρήση-ελπίζω να φανεί η διάφορά εστω και 30% παραπάνω αλλιιώς χάσαμε 31 ευρώ.:confused::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Λοιπόν.... Τρίτη φόρτιση σήμερα και από ότι παρατήρησα η πτώση καταρχήν της μπαταρίας έχει διαφορετική κατανομή από της μαμάς .στο τέλος όμως νομίζω ότι η κινεζική είναι πολύ λίγο καλύτερη από την μαμά αλλά σε καμία περίπτωσή για 2430 mah !άντε να είναι 100-200 περισσότερα μονο!τέλος πάντων τώρα σκέφτομαι την 1800 άρα την mugen αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερή θα είναι από την μαμά .450 mah παραπάνω . Την 1800 της Mugen εχω εγω και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!Με φυσιολογικη χρήση,δηλαδη WiFi, τα τηλεφωνακια μου,κανα παιχνιδάκι, μου κραταει 2 μέρες... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Την 1800 της Mugen εχω εγω και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!Με φυσιολογικη χρήση,δηλαδη WiFi, τα τηλεφωνακια μου,κανα παιχνιδάκι, μου κραταει 2 μέρες... Δηλαδή πιο πολύ από την μαμά μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δηλαδή πιο πολύ από την μαμά μπαταρία ? Κοίτα εγω δεν την εχω χρησιμοποιήσει καθόλου την μαμα μπαταρία,γιατί ο φίλος που μου το πούλησε από εδώ μέσα,μου το έδωσε μαζί και με την mugen,αρα την μαμα δεν την έβαλα καθόλου....αλλα από ότι ειχα διαβάσει εδώ μέσα από αλλα άτομα για την μαμα μπαταρία,θεωρώ ότι ναι διαρκεί περισσότερο από την μαμα. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Αυτό δεν λέει κάτι. Τι ποιοτικό έλεγχο περνάνε οι original και με ποιες προδιαγραφές κατασκευάζονται? Εχεις απολυτο δικιο εκεινο που με κανει να απορω ειναι γιατι τοση συζητηση..... εγω πηρα δευτερη γνησια και ολα μια χαρα εξαλλου δεν κανει και τα χιλια γροσια και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και πανω απολα οταν εχεις δυο κανεις σωστους κυκλους φορτισης με συνεπεια την μεγαλυτερη ζωη της μπαταριας. Edited March 27, 2012 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Εγώ έκανα παραγγελία την παρακάτω : http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-HTC-DESIRE-S-2-G12-/150782011818?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D110830120200%252B110830120200%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D7223836813965377085 Και "μούφα" να βγει η μπαταρία δεν πειράζει... , κοστίζει μόνο 10 ευρώ !! :happy: Τέτοια μπαταρία (χρυσή, με τα ίδια mAh) είχαμε αγοράσει αρκετοί για το HTC EVO 3D. Kαι αυτή από την Ιαπωνία, απλά έγραφε επάνω HTC EVO 3D, αντί ΗΤC Desire S. Με αποτέλεσμα να την γυρίσουμε πίσω. Ήταν ελλατωματική. Το αναγνώρισε και η εταιρία αυτή και μας έδωσε τα λεφτά μας πίσω. Δες στο thread για το HTC EVO 3D. Το να σου βγει μούφα και να μην σου δίνει καλή αυτονομία είναι το λιγότερο κακό που μπορείς να περιμένεις από μια τέτοια μπαταρία. Το χειρότερο είναι να σου 'σκάσει΄ Edited April 2, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Λοιπόν,μάπα η μπαταρία η χρυσή .μου επέστρεψε τα χρηματα ο seller κιόλας.και τώρα τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts