an8rwpofagos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν εχω ουτε μηνα που το αγορασα το κινητο. Μου εκανε με το που το εβαλα το ιντερνετ μια πρωτη αναβαθμιση αλλα δεν εχει sense 3.0 . Υπαρχει καποιο χρονικο διαστημα που θα μου ερθει ή πρεπει να κανω κατι? Ειχα το παλιο desire και τωρα πηρα αυτο και ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος παντως. :) Αν μπορει καποιος απανταει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν εχω ουτε μηνα που το αγορασα το κινητο. Μου εκανε με το που το εβαλα το ιντερνετ μια πρωτη αναβαθμιση αλλα δεν εχει sense 3.0 . Υπαρχει καποιο χρονικο διαστημα που θα μου ερθει ή πρεπει να κανω κατι? Ειχα το παλιο desire και τωρα πηρα αυτο και ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος παντως. :) Αν μπορει καποιος απανταει. Ευχαριστω. Δεν κανεις τιποτα παραπανω απο το να ελεγχεις τακτικα(εφοσον δεν σου ερθει αυτοματα)εαν εχει ερθει ενημερωση απο τις ρυθμησης>ενημερωση λογισμικου. Κανεις λιγη υπομονη και θα ερθει και η σειρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 οπως γινεται αντιληπτο ο καθενας θεωρει την αυτονομια δικο του θεμα οποτε δεν θα βγει ακρη!!παντως σε γενικες γραμμες η μπαταρια του κινητου ειναι αρκετα καλη..κοιταω κ απο αλλα κινητα π.χ lg optimus 2x,samsung galaxy s διαρκει περισσοτερο με γενικα ιδια χρηση..μονο τα sony εχουν καλη αυτονομια απο οτι εχω παρατηρησει..εγω ειμαι ενας απο τους ικανοποιημενους χρηστες desire s που πιστευω κ η επομενη συσκευη μου θα ηθελα να εχει sense(πρωην χρηστης symbian):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 το τελευταιο sense 3.0 και γενικα την τελευταια αναβαθμιση μπορω να την ακυρωσω και να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 το τελευταιο sense 3.0 και γενικα την τελευταια αναβαθμιση μπορω να την ακυρωσω και να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου? Τι σε έχει ενοχλήσει στο sense 3.0 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Τι σε έχει ενοχλήσει στο sense 3.0 ; Βασικα μετά την τελευταία αναβάθμιση το κινητό έχει "βαρύνει".το σκρολαρισμα μέσα σε εφαρμογές κολλάει πού και πού.κάνω με το δάχτυλο στην αρχική οθόνη πχ δεξιά και μπορεί να αργήσει να πάει στην επομένη home screen.γενικά το κινητό έχει γίνει αργό.οι βασικές εφαρμογές πού τρέχουν είναι κλασσικά χωρίς να το θέλω το Facebook και οι χάρτες και από τις δικές μου το watchdog ,η εφαρμογή mail της yahoo,το smart keyboard pro,το whatsapp ,το go sms pro,το touch calendar και η εφαρμογή της wind για την μέτρηση των data.στην διαχείριση εφαρμογών λέει 293 περίπου ram χρησιμοποιείται και 240 περίπου "δώρ".σαν να μην φτάνει η ram κάτι. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι σε έχει ενοχλήσει στο sense 3.0 ; κι εγω ειδα διαφορα στην αποκριση της συσκευης.αργει παρα πολυ,σχετικα με πριν,να ανοιξει αλλα και να κλεισει η συσκευη.επειτα ειδα αρκετα λαγκαρισματα σε εφαρμογες και στα γραφικα στοιχεια στις home screens.ενα παραδειγμα θα δωσω...εχω δεξια και αριστερα απο την κεντρικη οθονη απο μια μονη στηλη με επαφες(φιλοι στην μια και συναδελφοι στην αλλη).ενω με την προηγουμενη ρομ με το που γυρναγες δεξια η αριστερη την οθονη οι επαφες εμφανιζονταν ακαριαια,τωρα εμφανιζεται το γραφικο των επαφων κενο για 1-2 δευτερολεπτα και μετα εμφανιζει τις επαφες.με λιγα λογια η προηγουμενη ρομ ηταν πολυ πιο γρηγορη τωρα ειναι πολυ πιο ομορφη αλλα η συσκευη βογγαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ξέρει κανείς πως γίνεται το Smooth Calendar να ειδοποιεί εάν γιορτάζει κάποιος από τις επαφές μου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmys Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα παίδες! Εχω πάρει κι εγώ ενα desire s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εχω ενα θέμα: σήμερα πηγα να κάνω συγχρονισμό με Google, Και δεν μου συγχρονιζει τις επαφές. Ενώ το ημερολόγιο το ενημερώνει, τις επαφές όχι! Έχουμε καμία ιδέα; εχτες μου συγχρονιζε κανονικά. Μου λέει ότι ο συγχρονισμός έχει πρόβλημα και θα επανέλθει σύντομα. Παράθεση Δημήτρης__H A K U N A M A T A T A__SV1OBJ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ξέρει κανείς πως γίνεται το Smooth Calendar να ειδοποιεί εάν γιορτάζει κάποιος από τις επαφές μου? Ευχαριστώ το smooth calendar δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο από μόνο του. η κανονική εφαρμογή του ημερολογίου στο κινητό σου είναι υπεύθυνη για τις ειδοποιήσεις. χρησιμοποιείς κάποιο δημόσιο ημερολόγιο για εορτολόγιο ή έχεις κάνει μόνος σου κάποιες καταχωρήσεις? σε κάθε περίπτωση αυτόματα δεν γίνεται κάτι. πρέπει να μπεις μόνος σου στις καταχωρήσεις του ημερολογίου και να προσθέσεις ειδοποίηση. αυτόματα νομίζω γίνεται με κάποιες εφαρμογές που υπάρχουν και εδώ στο forum για εορτολόγιο, που διαβάζουν τις επαφές και σε ειδοποιούν αν θέλεις, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το ημερολόγιο ούτε με το smooth calendar Καλησπέρα παίδες! Εχω πάρει κι εγώ ενα desire s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εχω ενα θέμα: σήμερα πηγα να κάνω συγχρονισμό με Google, Και δεν μου συγχρονιζει τις επαφές. Ενώ το ημερολόγιο το ενημερώνει, τις επαφές όχι! Έχουμε καμία ιδέα; εχτες μου συγχρονιζε κανονικά. Μου λέει ότι ο συγχρονισμός έχει πρόβλημα και θα επανέλθει σύντομα. έχει συμβεί σε κάποιες περιπτώσεις να έχει όντως πρόβλημα ο συγχρονισμός, αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. μάλιστα τώρα δοκίμασα μια δοκιμαστική επαφή και συγχρονίστηκε κανονικά. δεν έχω επίσημη rom στο τηλέφωνο μου αλλά δε νομίζω να έχει σημασία αυτό. είναι τσεκαρισμένο το πεδίο των επαφών στις ρυθμίσεις-λογαριασμοί-google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmys Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 έχει συμβεί σε κάποιες περιπτώσεις να έχει όντως πρόβλημα ο συγχρονισμός, αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. μάλιστα τώρα δοκίμασα μια δοκιμαστική επαφή και συγχρονίστηκε κανονικά. δεν έχω επίσημη rom στο τηλέφωνο μου αλλά δε νομίζω να έχει σημασία αυτό. είναι τσεκαρισμένο το πεδίο των επαφών στις ρυθμίσεις-λογαριασμοί-google? Στις ρυθμίσεις - λογαριασμοί - google, όταν συγχρονίζω, μου βγάζει συγχρονισμό σε επαφές και ημερολόγιο. Στο ημερολόγιο, το σηματάκι του συγχρονισμού φεύγει όταν τελειώνει, ενώ στις επαφές παραμένει με ένα θαυμαστικό. Καιρό, ειδήσεις, yahoo, μου τα συγχρονίζει κανονικά! Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι από προχτές που τα έκανε όλα καλά! Το μόνο που έκανα, είναι να σβήσω ημερολόγιο και τις επαφές, και να τα ξαναπεράσω, γιατί μου έβγαζε κάτι υπενθυμίσεις άσχετες από το ημερολόγιο! πήγα να τα ξαναπεράσω από google,... και δεν... οι επαφές! μήπως να το κάνω ένα reset στις εργοστασιακές να τελειώνω;;; Παράθεση Δημήτρης__H A K U N A M A T A T A__SV1OBJ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Στις ρυθμίσεις - λογαριασμοί - google, όταν συγχρονίζω, μου βγάζει συγχρονισμό σε επαφές και ημερολόγιο. Στο ημερολόγιο, το σηματάκι του συγχρονισμού φεύγει όταν τελειώνει, ενώ στις επαφές παραμένει με ένα θαυμαστικό. Καιρό, ειδήσεις, yahoo, μου τα συγχρονίζει κανονικά! Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι από προχτές που τα έκανε όλα καλά! Το μόνο που έκανα, είναι να σβήσω ημερολόγιο και τις επαφές, και να τα ξαναπεράσω, γιατί μου έβγαζε κάτι υπενθυμίσεις άσχετες από το ημερολόγιο! πήγα να τα ξαναπεράσω από google,... και δεν... οι επαφές! μήπως να το κάνω ένα reset στις εργοστασιακές να τελειώνω;;; δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά. υπάρχουν επαφές τώρα στο τηλέφωνο σου? είναι επαφές google ή επαφές τηλεφώνου? αν είναι επαφές τηλεφώνου δεν θα συγχρονιστούν με το google. επίσης αν μπεις από το pc σου στο gmail σου υπάρχουν επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmys Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά. υπάρχουν επαφές τώρα στο τηλέφωνο σου? είναι επαφές google ή επαφές τηλεφώνου? αν είναι επαφές τηλεφώνου δεν θα συγχρονιστούν με το google. επίσης αν μπεις από το pc σου στο gmail σου υπάρχουν επαφές? Τις επαφές τις πέρασα από ένα αρχείο .vcart από το παλιό μου. Άρα είναι τηλεφώνου. Στο gmail υπάρχουν οι επαφές! Έκανα συγχρονισμό το παλιό μου κινητό, (x10 mini pro) και συγχρόνισε τις επαφές! Το desire s... τίποτα! Δεν με αφήνει να σβήσω και τον λογαριασμό google γιατί χρησιμοποιείται από άλλες επαφές λέει! Για να τον σβήσω, πρέπει να κάνω επαναφορά τηλεφώνου! Θα έχει φάει κανένα κώλυμα! Για επαναφορά με βλέπω εεε;;; Παράθεση Δημήτρης__H A K U N A M A T A T A__SV1OBJ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα το κινητό μου από το σέρβις(Επιτέλους!-ΜΟΛΙΣ ένας μήνας για αλλαγή πλακέτας...)Ήθελα να ρωτήσω το εξής: λόγω του ότι έχασα όλα τα δεδομένα μου (που ευτυχώς τα είχα αποθηκεύσει στο παλιό μου Νόκια Ε52) πως μπορώ να μεταφέρω επαφές, αλλά κυρίως, μηνύματα από το Ε52? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα το κινητό μου από το σέρβις(Επιτέλους!-ΜΟΛΙΣ ένας μήνας για αλλαγή πλακέτας...)Ήθελα να ρωτήσω το εξής: λόγω του ότι έχασα όλα τα δεδομένα μου (που ευτυχώς τα είχα αποθηκεύσει στο παλιό μου Νόκια Ε52) πως μπορώ να μεταφέρω επαφές, αλλά κυρίως, μηνύματα από το Ε52? Ευχαριστώ πολύ! είχε η γυναίκα μου E52 και πήγε σε android οπότε την έχω κάνει την διαδικασία και μεταφέρθηκαν μια χαρά τα μηνύματα. κατέβασε την εφαρμογή nokia2androidsms στο pc σου (θα την βρεις αμέσως με μια αναζήτηση στο net). εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένο και το nokia pc suite και να έχεις συγχρονίσει τα sms με το Ε52. τρέξε την εφαρμογή που κατέβασες και θα σου τραβήξει τα sms σε ένα αρχείο xml. μετά κατέβασε την εφαρμογή sms backup & restore από το market, βάλε το αρχείο που εφτιαξες στην κάρτα μνήμης του desire στον φάκελο της εφαρμογής και τρέξε το restore. για τις επαφές σου κάνε μια εξαγωγή των επαφών σε αρχείο csv από το outlook και κάνε εισαγωγή του αρχείου στο gmail σου. φαντάζομαι ότι μπορείς να συνδεθείς και με το E52 με exchange με την google αλλά δενμπορώ να σου πω λεπτομέρειες γιατί δεν το έχω κάνει.. Edited November 16, 2011 by psybill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα το κινητό μου από το σέρβις(Επιτέλους!-ΜΟΛΙΣ ένας μήνας για αλλαγή πλακέτας...)Ήθελα να ρωτήσω το εξής: λόγω του ότι έχασα όλα τα δεδομένα μου (που ευτυχώς τα είχα αποθηκεύσει στο παλιό μου Νόκια Ε52) πως μπορώ να μεταφέρω επαφές, αλλά κυρίως, μηνύματα από το Ε52? Ευχαριστώ πολύ! Μπορεις πιο απλα να πας στο μενου στο εικονιδιο που λεει μεταφορα και απο εκει μεσω bluetooth να μεταφερεις μηνυματα και επαφες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μπορούμε να αλλάξουμε τα εικονίδια στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους. Μετά την αναβάθμιση σε 2.3.5, παρατήρησα ότι στο latitude, δεν βγάζει πια δυνατότητα για check-in σε κάποιο χώρο, δυνατότητα που είχα παλιότερα. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει, ή έχω καποιο πρόβλημα; ΥΓ. Όταν πάω σε μέρος που έχω κάνει check-in παλιότερα, μου το δείχνει (το γεγονός ότι είχα κάποτε κάνει), αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω check-in. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Edited November 17, 2011 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Φυσικά και ναι! Πιέζεις,σέρνεις προς τα κάτω και το βγάζεις.Μετά πατάς το το εικονίδιο κάτω δεξιά,σε πάει στο menu και από εκεί βάζεις εφαρμογές ή γραφικά στοιχεία.Γενικά μπορείς να διαμορφώσεις,με αυτόν τον τρόπο,τις οθόνες όπως θέλεις!! και επισης αν εννοεις τη μορφη των εικονιδιων, με καποιον launcher απο το μαρκετ το κανεις ...απλα δεν θα εχεις το sense :O Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SouLee Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω πάρει πρόσφατα το HTC Desire S από την Vodafone και μου έκανε μόνο του επανεκκίνηση χώρις κάποιο συγκεκριμένο λόγο σε κανονική λειτουργία αλλά και σε safe mode. Το έστειλα για service και μου το επέστρεψαν με αναβάθμιση λογισμικού. Τώρα έχω, Android 2.3.3 και HTC Sence 2.1 (δε θυμάμαι πριν την αναβάθμιση τι εκδόσεις είχε). Και φυσικά, με μία μέρα χρήσης μου ξαναέκανε επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. Τώρα το έχω πάλι σε Ασφαλή Λειτουργία για να δω αν θα ξανακάνει επανεκκίνηση μόνο του. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω πάρει πρόσφατα το HTC Desire S από την Vodafone και μου έκανε μόνο του επανεκκίνηση χώρις κάποιο συγκεκριμένο λόγο σε κανονική λειτουργία αλλά και σε safe mode. Το έστειλα για service και μου το επέστρεψαν με αναβάθμιση λογισμικού. Τώρα έχω, Android 2.3.3 και HTC Sence 2.1 (δε θυμάμαι πριν την αναβάθμιση τι εκδόσεις είχε). Και φυσικά, με μία μέρα χρήσης μου ξαναέκανε επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. Τώρα το έχω πάλι σε Ασφαλή Λειτουργία για να δω αν θα ξανακάνει επανεκκίνηση μόνο του. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Αυτην την εκδοση εχει αρχικα η οποια αναβαθμιζεται σε 2.3.5 με sense 3.0 . Kανε μια δοκιμη να βγαλεις σιμ και καρτα μνημης και ξαναδοκιμασε.Υπαρχουν πολλοι λογοι επανεκκινησης :( Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SouLee Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Αυτην την εκδοση εχει αρχικα η οποια αναβαθμιζεται σε 2.3.5 με sense 3.0 . Kανε μια δοκιμη να βγαλεις σιμ και καρτα μνημης και ξαναδοκιμασε.Υπαρχουν πολλοι λογοι επανεκκινησης :( Μπορώ μόνη μου να το αναβαθμίσω σε αυτές τις εκδόσεις; Τώρα το έχω σε safe mode για να δω αν θα ξανακάνει επανεκκίνηση.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 και επισης αν εννοεις τη μορφη των εικονιδιων, με καποιον launcher απο το μαρκετ το κανεις ...απλα δεν θα εχεις το sense :O Αυτό εννοώ σε ευχαριστώ. Γνωρίζεις κάποιων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 υπαρχει o "launcher pro" "adw" "go launcher" !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μπορώ μόνη μου να το αναβαθμίσω σε αυτές τις εκδόσεις; Τώρα το έχω σε safe mode για να δω αν θα ξανακάνει επανεκκίνηση.. :( η αναβαθμιση θα σου ερθει καποια στιγμη συντομα μονη της(μπορεις βεβαια να ελεγχεις και χειροκινητα>ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο>ενημερωση λογισμικου).Απαραιτητη προυποθεση ειναι να εισαι συνδεδεμενη σε wifi γιατι ειναι καπως μεγαλη (235 mb). Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts