ilka71 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) εκκαθαριση -φορματ καρτας πως κανουμε γιατι πηγα στις ρυθμισεις και ειναι greyed out η επιλογη Edited June 20, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Πρέπει να κάνεις πρώτα umount την κάρτα Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Σημερα το πιασα στα χερια μου στο Πλαισιο και σε σχεση με το wildfire που εχω ειναι πυραυλος. Τα παντα ανοιγουν ακαριαια... Αρε ατιμη κριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Λογω επιδοτισης λεω να το παρω και γω το s....σε γενικες γραμμες "αξιζει" ??αποτι διαβασα υπαρχει ενα θεματακι με την μπαταρια...οντως κραταει λιγο ?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Λογω επιδοτισης λεω να το παρω και γω το s....σε γενικες γραμμες "αξιζει" ??αποτι διαβασα υπαρχει ενα θεματακι με την μπαταρια...οντως κραταει λιγο ?? Αν διαβάσεις προς τα πίσω θα πάρεις μια εικόνα για το κατά πόσο αξίζει ή όχι αναλόγως τα δικά σου standar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Λογω επιδοτισης λεω να το παρω και γω το s....σε γενικες γραμμες "αξιζει" ??αποτι διαβασα υπαρχει ενα θεματακι με την μπαταρια...οντως κραταει λιγο ??Το κινητό είναι πολύ καλό σε όλα, προχώρα άφοβα. Η μπαταρία του είναι πολύ καλή για την κατηγορία του (high end κινητό) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Λογω επιδοτισης λεω να το παρω και γω το s....σε γενικες γραμμες "αξιζει" ??αποτι διαβασα υπαρχει ενα θεματακι με την μπαταρια...οντως κραταει λιγο ?? προσωπικα η μπαταρια μου κραταει 2-3 μερες...!! ΑΝ ειναι να εχεις φουλ φωτεινοτητα...ανοιχτες συνχγρονισεις...wifi...παιχνιδια .. λογικο ειναι να κραταει λιγο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 εκκαθαριση -φορματ καρτας πως κανουμε γιατι πηγα στις ρυθμισεις και ειναι greyed out η επιλογη Σε αυτο που γραφει ο φιλος ποιο πανω,ξερει καποιος κατι,γιατι κ μενα greyed ειναι η επιλογη για format της SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Το Desire S υποστηριζει SRS WOW HD sound? Όχι, το μπερδεύεις με το Incredible S Σε αυτο που γραφει ο φιλος ποιο πανω,ξερει καποιος κατι,γιατι κ μενα greyed ειναι η επιλογη για format της SD Πρέπει να την κάνεις unmount! Στα ελληνικά κάτι σαν αποδέσμευση θα λέει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Όχι, το μπερδεύεις με το Incredible S Πρέπει να την κάνεις unmount! Στα ελληνικά κάτι σαν αποδέσμευση θα λέει. Eχεις δικιο,το θυμηθηκα που το ειπες,ετσι "δουλευει" το linux.Θα το δοκιμασω αργοτερα,υποθετω αν γινει format,θελουν στησιμο απο την αρχη κ οι εφαρμογες,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Σημερα το βραδυ παρατηρησα οτι αραια και που βλεπω η οθονη να κανει ενα αναβοσβημα σαν φλας.Αναιπαισθητο θα ελεγα.Ισα που παει να αναψει και σβηνει αμεσως.Αυτο γινεται σε φαση αναμονης και το καταλαβα σε σκοταδι.Το χει παρατηρησει αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Σημερα το βραδυ παρατηρησα οτι αραια και που βλεπω η οθονη να κανει ενα αναβοσβημα σαν φλας.Αναιπαισθητο θα ελεγα.Ισα που παει να αναψει και σβηνει αμεσως.Αυτο γινεται σε φαση αναμονης και το καταλαβα σε σκοταδι.Το χει παρατηρησει αλλος? εμενα ειναι στο σερβις για να τσεκαρουνε την μπαταρια.... και δεν μπορω να το τσεκαρω :p αλλα απο οτι θυμαμαι εμενα οταν πηγαινε να σβησει εντελως η οθονη τρεμοπαιζε λιγο ο φωτισμος.σε καποιον αλλο εκανε κατι σαν το δικο σου.γενικα υπαρχει ενα θεματακι αλλα ανευ ουσιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Σημερα το βραδυ παρατηρησα οτι αραια και που βλεπω η οθονη να κανει ενα αναβοσβημα σαν φλας.Αναιπαισθητο θα ελεγα.Ισα που παει να αναψει και σβηνει αμεσως.Αυτο γινεται σε φαση αναμονης και το καταλαβα σε σκοταδι.Το χει παρατηρησει αλλος? Δεν είναι φυσιολογικό αλλά οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές. Από κάποια εφαρμογή μέχρι το screen protector ή κάποια θήκη που ενδεχομένως να "πειράζουν" τον proximity sensor. Πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 εμενα ειναι στο σερβις για να τσεκαρουνε την μπαταρια.... και δεν μπορω να το τσεκαρω :p αλλα απο οτι θυμαμαι εμενα οταν πηγαινε να σβησει εντελως η οθονη τρεμοπαιζε λιγο ο φωτισμος.σε καποιον αλλο εκανε κατι σαν το δικο σου.γενικα υπαρχει ενα θεματακι αλλα ανευ ουσιας! Πότε περιμένεις απάντηση; Ενημέρωσέ μας τί σου είπανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Πότε περιμένεις απάντηση; Ενημέρωσέ μας τί σου είπανε. τους ειπα οτι παρασκευη το θελω.4 εργασιμες απο χτες.ειδωμεν. του φιλου costsa απο οτι μου ειπε απο το πρωι και μεχρι τις 7 το βραδυ ηταν ακομα στο 99% με ενα τεταρτο wifi και 20 λεπτα κλησεις. βεβαια 1 % ουτε σε flight mode δεν πεφτει τοσο λιγο. εμενα το ιδιο διαστημα με λιγη χρηση παραπανω ειχε πεσει στο 62% απο τις 4 το μεσημερι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Σημερα το βραδυ παρατηρησα οτι αραια και που βλεπω η οθονη να κανει ενα αναβοσβημα σαν φλας.Αναιπαισθητο θα ελεγα.Ισα που παει να αναψει και σβηνει αμεσως.Αυτο γινεται σε φαση αναμονης και το καταλαβα σε σκοταδι.Το χει παρατηρησει αλλος? Ναι το κανει και σε μενα αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Τι γινετε ρε σεις? Αλλους ακουω να τους κραταει το κινητο 2 μερες ανετα με μετρια χρηση και αλλους να τους εξαντλειται η μπαταρια στο πι και φι. Υπαρχει κανα θεμα η απλα ο καθενας αντιλαμβανεται την "μετρια χρηση" κτλ αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Τι γινετε ρε σεις? Αλλους ακουω να τους κραταει το κινητο 2 μερες ανετα με μετρια χρηση και αλλους να τους εξαντλειται η μπαταρια στο πι και φι. Υπαρχει κανα θεμα η απλα ο καθενας αντιλαμβανεται την "μετρια χρηση" κτλ αλλιως? Μια χαρα ειναι η μπαταρια παιδια!!με αρκετη χρηση βγαζει ανετα τις 3 μερες! χωρις wifi πλοηγηση και τα σχετικα εμενα μου εβγαλε 5,5 μερες!!αλλα χωρις ιντερνετ, μονο τηλ μηνυματα και πειραγμα στο μενου. αυτοι που δεν τους κραταει ουτε μια μερα κανουν αλογιστη χρηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Τους άλλους που δεν τους κρατάει που τους είδες; Το να έχει πρόβλημα,αν έχει, ένα τηλέφωνο από εδώ δεν είναι άλλοι. Και η χρήση είναι ότι αμα κανεις τρεις ώρες σερφάρισμα και παίζεις και παιχνίδια και μιλάς αρκετά, καλύτερα να πάρεις κινητό που να συνοδεύεται από μπαταρία αυτοκινήτου,μια και θα σου χρειάζεται καθημερινά με αυτή τη χρήση. Εκτός κι αν αποφασίσεις ότι θα το φορτίζεις καθημερινά.... Υπαρχουν ποστς που λενε οτι δεν κραταει μερα με μετρια χρηση. Λιγο σερφαρισμα, λιγο ομιλια, λιγο gaming. Και 'γω πιστευω οτι αυτο το "λιγο" ειναι υποκειμενικο και η αυτονομια του ειναι μια χαρα. Απλα ρωτησα γιατι θελω να το τσιπμισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Μια χαρα ειναι η μπαταρια παιδια!!με αρκετη χρηση βγαζει ανετα τις 3 μερες! χωρις wifi πλοηγηση και τα σχετικα εμενα μου εβγαλε 5,5 μερες!!αλλα χωρις ιντερνετ, μονο τηλ μηνυματα και πειραγμα στο μενου. αυτοι που δεν τους κραταει ουτε μια μερα κανουν αλογιστη χρηση! εμενα ακομα και με δεκα λεπτα σερφαρισμα η πειραγμα στα μενου σε δεκα λεπτα επεφτε και 5 %!μιλαμε παντα για ανοιχτο κινητο το βραδυ ετσι και οχι flight mode! Edited June 22, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Βλέπεις ότι δεν είναι μόνο το δικό μου; Ειλικρινά εύχομαι να είναι κάτι πολύ μικρό στο δικό σου και να το πάρεις όπως ακριβώς θέλεις. Ευτυχώς,για ένα τέτοιο τηλ. και τις δυνατότητες που έχει,η μπαταρία του είναι ένα από τα ατού του!! και αν μου πουνε οτι δεν εχει τιποτα τι μπορω να κανω?πως να τους πεισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 καλησπέρα παιδιά......να κάνω μια ερώτηση πως βρίσκεται ένα όνομα στις επαφές (με ελληνικούς χαρακτήρες) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 εμενα ακομα και με δεκα λεπτα σερφαρισμα η πειραγμα στα μενου σε δεκα λεπτα επεφτε και 5 %!μιλαμε παντα για ανοιχτο κινητο το βραδυ ετσι και οχι flight mode!Το δικό μου χτές από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ ήταν ακόμη στο 100% με 20 λεπτά κλήσεις, 2-3 μηνύματα και 3 φορές ανανέωση καιρού. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το 100% το τσέκαρα με 2 διαφορετικά προγράμματα καλησπέρα παιδιά......να κάνω μια ερώτηση πως βρίσκεται ένα όνομα στις επαφές (με ελληνικούς χαρακτήρες) :confused:Πατώντας το πλήκτρο αναζήτησης, το τελευταίο δεξιά :p Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Το δικό μου χτές από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ ήταν ακόμη στο 100% με 20 λεπτά κλήσεις, 2-3 μηνύματα και 3 φορές ανανέωση καιρού. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το 100% το τσέκαρα με 2 διαφορετικά προγράμματα Πατώντας το πλήκτρο αναζήτησης, το τελευταίο δεξιά :p αρα δεν υπαρχει περιπτωση ,τo δικo μoυ εχει πρoβλημα!εμενα χωρις να τo ακoυμπησω πεφτει σε δυo ωρες περιπoυ 10%!με 20 λεπτα κλησεις καπoυ στo 85% θα ηταν στo διωρo!και με κλειστoυς oλoυς τoυς συγχρoνισμoυς! και πιστευω oτι oλoι oσoι εχoυν διαρκεια μπαταριας 24 με 40 ωρες εχoυν και αυτoι πρoβλημα!ελπιζω να ειναι η μπαταρια και να λυνεται με απλη αντικατασταση της κι oχι καπoιo κυκλωμα τoυ τηλεφωνoυ και να θελει oλo αλλαγμα! Edited June 22, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 καλησπερα σε ολους.αγορασα ενα htc disaire s και στις 18 ημερες που το ειχα ξαφνικα οταν πηγα να το ανοιξω κολουσε στην αρχικη οθονη με το σημα της htc.προσπθησα να το επαναφερω με reset αλλα τιποτα .το εχω παει στο επισημο σερβις τησ htc και απο οτι μου ειπαν θελει αλαγη ο γενικος πινακας.ανταλακτικο δεν εχουν και το περιμενουν....εχω δωσει τοσα λεφτα και τηλεφωνο δεν εχω.και το κυριοτερο δεν επιστευουμε ξανα το συγκικριμενο τηλεφωνο .:( Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts