Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν λεμε ξεκλειδωτος bootloader εννοουμε οτι θα μπορουμε να τρεξουμε εφαρμογες σαν να ειμασταν root?

Εννοούμε ότι θα μπορείς να κάνεις root το κινητό σου.

παιδιά μερικές ερωτήσεις γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα το αγοράσω το κινητό.

- Τι γίνετε με τις αναβαθμίσεις αν η συσκευή είναι αγγλική (αγορασμένο από amazon/handetch) ? Θέλω να πώ θα παίρνω αναβαθμίσεις από την αγγλική htc ή την ελληνική ? ή μήπως είναι ένα μοντέλο για όλη την ευρώπη οπότε δεν έχει σημασία

- Επίσης τα ελληνικά ώς γλώσσα από ότι διάβασα εδώ θα είναι διαθέσιμα, το μενού θα έιναι εξελληνισμένο, σωστά ?

- θα υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με μια ελληνική συσκευή(πέρα από εγγυήση), ώστε να προτιμήσω ελληνική ?

1) Εξαρτάται από το IMEI νομίζω, οπότε θα παίρνεις τις αναβαθμίσεις από τη χώρα προέλευσης του κινητού

2) Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τα ελληνικά μέσα, αλλά και αν όχι μπαίνουν σχετικά εύκολα συνήθως.

3) Εδώ εξαρτάται από το αν θα είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο, ή όχι. Αν είναι κλειδωμένο θα χρειαστεί αρχικά να το ξεκλειδώσεις ;)

Ωστόσο καλύτερα ας σου απαντήσει και κάποιος που γνωρίζει περισσότερα επ'αυτού!

ψαχνωντας να βρω γιατι πεφτει η μπαταρια τοσο γρηγορα παρατηρησα στο μανισιο task manager οτι ενιοτε τρεχει το προγραμμα χαρτες.αυτο γιατι γινεται?να πω εδω οτι εχω απενεργοποιημενη και την επιλογη gps και αυτην ευρεσης της τοποθεσιας μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας.

πως απενεργοποιω τους χαρτες?

Οι περισσότερες εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους στο background λόγω του τρόπου διαχείρισης της μνήμης του android. Αν η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη cpu τότε θα καταναλώνει μπαταρία, αλλιώς όχι.
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1--αν αποφασισει η htc οτι το desire s χρειαζεται αναβαθμιση θα αλλαξει το 2.3 η καποιο αλλο νουμερο software?

2-- στις ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας εχει μια ρυθμιση για " συνεχη ροη δεδομενων" να ειναι κλικαρισμενο?

Edited by ilka71

• Administrators
1--αν αποφασισει η htc οτι το desire s χρειαζεται αναβαθμιση θα αλλαξει το 2.3 η καποιο αλλο νουμερο software?

2-- στις ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας εχει μια ρυθμιση για " συνεχη ροη δεδομενων" να ειναι κλικαρισμενο?

1-- Άλλο πράγμα η έκδοση της ROM (firmware) που δίνει η εταιρία και άλλο πράγμα η έκδοση του Android που θα ενσωματώνει η συγκεκριμένη ROM. Παρόλα αυτά... πάλι δεν έχω καταλάβει πιο το point της ερώτησης. Όπως και να έχει, κάθε αναβαθμισμένη ROM παίρνει και άλλο νούμερο.

2-- Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Επειδή μάλλον όμως δεν ξέρεις... καλύτερα να μην είναι.

Modpic.gif

1-- Άλλο πράγμα η έκδοση της ROM (firmware) που δίνει η εταιρία και άλλο πράγμα η έκδοση του Android που θα ενσωματώνει η συγκεκριμένη ROM. Παρόλα αυτά... πάλι δεν έχω καταλάβει πιο το point της ερώτησης. Όπως και να έχει, κάθε αναβαθμισμένη ROM παίρνει και άλλο νούμερο.

2-- Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Επειδή μάλλον όμως δεν ξέρεις... καλύτερα να μην είναι.

Για το 2 by default ηταν κλικαρισμενο παντως!

Το ρωταω γιατι ψαχνω γιατι πεφτει η μπαταρια τοσο γρηγορα!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Στο Des.S που εχω αγορασει,βλεπω στο market εκτος απο τις δωρεαν εφαρμογες κ αλλες που "βγαζουν" τιμη κ μπορω να αγορασω, χωρις να εχω εγκαταστησει το market enabler ,κ δεν εχω κανει root το κινητο οπως εκανα στο απλο desire που ειχα πριν.Ξερει καποιος αν αυτη η δυνατοτητα υπαρχει λογω του νεου λειτουργικου? (2.3.3) η εχει αλλαξει η πολιτικη του market? Edited by charis232

Στο Des.S που εχω αγορασει,βλεπω στο market εκτος απο τις δωρεαν εφαρμογες κ αλλες που "βγαζουν" τιμη κ μπορω να αγορασω, χωρις να εχω εγκαταστησει το market enabler ,κ δεν εχω κανει root το κινητο οπως εκανα στο απλο desire που ειχα πριν.Ξερει καποιος αν αυτη η δυνατοτητα υπαρχει λογω του νεου λειτουργικου? (2.3.3)

μάλλον κάτι έχασες...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306025

Γιατί εγώ τι έχω? LG?

Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία

Χρήστο άλλαξε avatar το σου

εμενα με 3 ωρες παιξιμο(οπερα μινι,μαρκετ,μιση ωρα ομιλια,spb shell) μου κραταει κανα 12 ωρο μονο!με 2g.γιατι με 3gλιγοτερο.οι μονοι συγχρονισμοι που εχω ανοιχτα ειναι 3 λογαριασμοι mail κάθε 3 ώρες! απαράδεκτο

με την ίδια χρήση με το hd2 κραταγε ανετα 20 ωρες!

στα στατιστικα της μπαταριας παντα η οθονη ειναι η πιο πολλη καταναλωση με 60%-70%

Το δικό μου κρατάει άνετα 3 μέρες με κανονική χρήση : χρήση 3g και b/t, μέτριο παιχνίδι, λίγο internet, ενώ έχω κόψει όλες τις αυτόματες ενημερώσεις/συγχρονισμούς και τις κάνω manually.

Πάντως χτες το δικό μου έφαγε το 1ο του κόλλημα: σε κατάσταση stby έκλεισε και δεν άνοιγε με τίποτε και άνοιξε μόνο όταν έβγαλα την μπαταρία

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Παιδιά, Τ9 έχει? Και αν ναι, πως μπαίνει?

----------------------

EDIT: Κάπου είχε πάρει το μάτι μου, τα dir που πρέπει να φτιαχτούν στη SD κάρτα ώστε να βάλουμε video και φωτό και να τις βλέπουημε στο galery και στο video, αλλά έφαγα τον κόσμο και δεν τα βρίσκω.

Αν μπορεί κάποιο καλό παιδί να βάλει ή το link ή να ξαναδράψει ποια dir πρέπει να φτιαχτούν και που!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν έχει αλλά αν σε βολεύει το Τ9 έχει το συμπαγές qwerty που μοιάζει αρκετά. Σε λίγα λεπτά θα το συνηθίσεις και θα σου αρέσει

Δεν είναι θέμα πληκτρολογίου. Το qwerty ούτως ή άλλως το έχω συνηθήσει και από το wave που έχω. Είναι θέμα ανορθογραφίας!:O

Σχετικά με τους φακέλους video - photo, μήπως γνωρίζει κάποιος?

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στον default browser πως κάνεις exit ; ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. :p

Ποιόν άλλο browser να προτιμήσω ; Στο Symbian ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον Opera, ισχύει το ίδιο και εδώ στο Android ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Παιδιά, Τ9 έχει? Και αν ναι, πως μπαίνει?

Δεν έχει αλλά αν σε βολεύει το Τ9 έχει το συμπαγές qwerty που μοιάζει αρκετά. Σε λίγα λεπτά θα το συνηθίσεις και θα σου αρέσει

T9 εννοείτε ότι έχει και στο qwerty όπως και στο compact πληκτρολόγιο. Είναι η πρόβλεψη στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου.

Στον default browser πως κάνεις exit ; ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. :p

Ποιόν άλλο browser να προτιμήσω ; Στο Symbian ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον Opera, ισχύει το ίδιο και εδώ στο Android ;

Δεν κάνεις exit, απλά πατάς το home και πάει η εφαρμογή στο background.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Διάβαζα σε ένα άλλο topic ότι υπάρχει δυνατότητα να δείς το ιστορικό κατανάλωσης της μπαταρίας. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή το έχει και από default το κινητό;

• Administrators
Διάβαζα σε ένα άλλο topic ότι υπάρχει δυνατότητα να δείς το ιστορικό κατανάλωσης της μπαταρίας. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή το έχει και από default το κινητό;

Για εφαρμογές συζητάμε σε ξεχωριστό χώρο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Απευθύνσου εκεί και θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς. :rolleyes:

Modpic.gif

- Τι γίνετε με τις αναβαθμίσεις αν η συσκευή είναι αγγλική (αγορασμένο από amazon/handetch) ? Θέλω να πώ θα παίρνω αναβαθμίσεις από την αγγλική htc ή την ελληνική ? ή μήπως είναι ένα μοντέλο για όλη την ευρώπη οπότε δεν έχει σημασία

- Επίσης τα ελληνικά ώς γλώσσα από ότι διάβασα εδώ θα είναι διαθέσιμα, το μενού θα έιναι εξελληνισμένο, σωστά ?

- θα υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με μια ελληνική συσκευή(πέρα από εγγυήση), ώστε να προτιμήσω ελληνική ?

κάποιος που το πήρε από έξω μπορεί να επιβεβαιώσει τουλάχιστουν για τα ελληνικά ? αλλού διαβάζω ότι δεν έχει αλλά μπορείς να βάλεις και αλλού διαβάζω ότι έχει. Θα έχω ελληνικό μενού (χωρίς root ...) ?

Να ρωτήσω κάτι για λογαριασμό φίλου με desire s. Παρατηρεί σκόνη μέσα από την οθόνη, πολύ λίγη σαν καμένα pixels είναι, αλλά υπάρχει και είναι ενοχλητικό... Αγορασμένο από Πλαίσιο πριν κανένα μήνα, υπάρχει άλλος με αυτό το πρόβλημα και πώς αντιμετωπίζεται; Αν το επιστρέψουμε θα μας δουλεύουν ή θα αναγνωριστεί ως πρόβλημα; Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Εχω μια απορια με το bluetooth. οταν το ενεργοποιω εχει καποια δευτερολεπτα και μετα γινεται μη ανιχνευσιμο. Αυτο πως μπορω να το διορθωσω?

Εχω μια απορια με το bluetooth. οταν το ενεργοποιω εχει καποια δευτερολεπτα και μετα γινεται μη ανιχνευσιμο. Αυτο πως μπορω να το διορθωσω?

Δεν είναι πρόβλημα για να το διορθώσεις. Έτσι δουλεύει το Android για περισσότερη ασφάλεια.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Υπάρχει η σχετική ρύθμιση στο Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας, στις ρυθμίσεις. Ωστόσο μπορείς να το κάνεις και πιο εύκολα με τη βοήθεια κάποιου widget.

γιατι αυτη η εφαρμογη δεν φαινεται στο μαρκετ μεσω της εφαρμογης μαρκετ,ενω φαινεται στο σαιτ του μαρκετ?μπα στην χωρα μας,λεει,δεν κατεβαινει

Edited by ilka71

Να το επιστρέψετε να το δουν κι αν είναι να το στείλουν για service ναι. Να το αλλάξουν, μετά από ένα μήνα, αποκλείεται. Είναι τελικά σκόνη ή pixel καμένο; Πως πέρασε μέσα; Δύσκολα πράγματα

Μάλλον σκόνη είναι γιατί φαίνεται και με σβηστή οθόνη τελικά. Πού ξέρω πώς πέρασε μέσα:( Θα του πω να το πάει Πλαίσιο; Ή σε κάποιον άλλον απευθυνόμαστε για Service;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

καλησπέρα σε όλους.....αγόρασα το εν λόγο τηλέφωνο και εχω δυο πρώτες απορίες και αν εχει κάποιος την καλοσύνη να απαντήσει.

1) πως θα συγχρονίσω το τηλέφωνο με το pc για να περάσω τις επαφές απο το outlook;

2) το ξυπνητήρι δουλεύει και κλειστό το τηλέφωνο ; να περάσω το galarm_151 είναι καλύτερο ;

σας ευχαριστώ προκαταβολικά και μάλλον υπομονή γιατί μπορεί να σας πρήξω :O

• Administrators
1) πως θα συγχρονίσω το τηλέφωνο με το pc για να περάσω τις επαφές απο το outlook;

2) το ξυπνητήρι δουλεύει και κλειστό το τηλέφωνο ; να περάσω το galarm_151 είναι καλύτερο ;

1) http://www.android-sync.com/

2) Σε καμία συσκευή του είδους δεν δουλεύει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστή.

Modpic.gif