volcom Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) καλυτερο προγραμμα για sync?? τις htc ή καποιο αλλο? Edited April 16, 2011 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 καλυτερο προγραμμα για sync?? τις htc ή καποιο αλλο? Το Gmail. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Βίντεοκλήσεις πως κάνουμε? Δεν υπάρχει κανένα πληκτρο η καμία επιλογή. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Βίντεοκλήσεις πως κάνουμε? Δεν υπάρχει κανένα πληκτρο η καμία επιλογή. δεν νομιζω πως υποστηριζεται.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Πλάκα μας κάνουν? Τι την έβαλαν την μπροστινή κάμερα τότε? Αν δεν υποστηρίζεται είναι μεγάλη κοροϊδία τότε. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Παιδια......μη βιαζεστε να βγαζετε συμπερασματα.... Edited April 17, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιδια......μη βιαζεστε να βγαζετε συμπερασματα.... Ο φιλος ρωτησε για βιντεοκλησεις πχ ακομα και σε κινητα παλια με μπροστινη καμερα και οχι κλησεις τυπου Tango./skype/facetime που ειναι αποκλειστικα αναμεσα απο αυτου του ειδους τα κινητα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Για βίντεοκλήσεις μιλάμε. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω. Αν είναι δυνατόν. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ξερει κανεις πως βγαινει αυτη η βλαμμενη υπογραμμιση στα μνμτ απο κοκκινες τελιτσες? Δεν εχω ενεργοποιημενη ουτε την προβλεψη ουτε τη διορθωση κειμενου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Οταν πηγαινω στις εφαρμογες μου εμφανιζει το ημερολογιο και το htc report agent. Μπαινοντας στο ημερολογιο γραφει autosetingservice Γνωριζει καποιος τι ειναι αυτα? Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ο φιλος ρωτησε για βιντεοκλησεις πχ ακομα και σε κινητα παλια με μπροστινη καμερα και οχι κλησεις τυπου Tango./skype/facetime που ειναι αποκλειστικα αναμεσα απο αυτου του ειδους τα κινητα. Out of the box δεν έχει βιντεοκλήση το Desire S,τελικά η μονη συσχετιζόμενη εφαρμογή της HTC στο κινητό είναι το Mirror.Οπότε δεν είναι για βιντεοκλήσεις η μπροστινή,τώρα αν βγάλουν αναβάθμιση που να κάνει εφικτή αυτή την λειτουργία....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goblin82 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 εγω παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι το sar των συσκευων το κρατανε σαν 7σφραγιστο μυστικο. Δεν υποτιθεται οτι τα κινητα πρωτα παιρνουν εγκριση για την ακτινοβολια (οπως και πολλες αλλες εγκρισεις φανταζομαι) και μετα τους επιτρεπετε η κυκλοφορια? πως δλδ η επισημη htc στην ελλαδα δεν μπορουσε με τιποτα να βρει το sar του S σημερα που τους πηρα τηλεφωνο?? στο δε διαδυκτιο πουθενα. Υπαρχει καποιος που να το ξερει (λογικα απο την συσκευασια) αλλα αναλυτικα? δλδ head/body και στα 2 δικτυα που λειτουργουν στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 εγω παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι το sar των συσκευων το κρατανε σαν 7σφραγιστο μυστικο. Δεν υποτιθεται οτι τα κινητα πρωτα παιρνουν εγκριση για την ακτινοβολια (οπως και πολλες αλλες εγκρισεις φανταζομαι) και μετα τους επιτρεπετε η κυκλοφορια? πως δλδ η επισημη htc στην ελλαδα δεν μπορουσε με τιποτα να βρει το sar του S σημερα που τους πηρα τηλεφωνο?? στο δε διαδυκτιο πουθενα. Υπαρχει καποιος που να το ξερει (λογικα απο την συσκευασια) αλλα αναλυτικα? δλδ head/body και στα 2 δικτυα που λειτουργουν στην ελλαδα? http://www.htc.com/sea/faqs.aspx?p_id=391&cat=90&id=163304 με googlarisma σε 10 δευτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goblin82 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 συγχαρητηρια και ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια θες να μου πεις κιολας τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomader Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 γνωρίζει κανείς αν είναι συμβατό με cosmote 2in1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) SAR γράφει από πίσω στο κουτί.. : 0,353 W/kg@10g (head) 0,758 W/kg@10g (body) εδω τα εχει γραψει πρωτη σελιδα ο φιλος Edited April 18, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goblin82 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 το ειχα δει αυτο, απλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι περαιτερω σχετικα με τα δικτυα, γιατι το sar εχει πολλες φορες μεγαλες αυξομειωσεις αναλογα με τις συχνοτητες. ευχαριστω παρα πολυ παντως που μπηκες στον κοπο να με βοηθησεις. παντως ειναι λιγο ακυρο το οτι στην αντιπροσωπεια δηλωσαν αγνοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ναι οντως απλα θα ναι απλa call center το οποιο θα εξυπηρετει την htc την δελτα την eurobank κλπ...το πιο πιθανο θα ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) ερωτηση sos Oταν ειναι φωτεισμενη η οθονη και σε απολυτο σκοταδι (μονο τοτε ειναι ορατο) φαινεται στις κατω γωνιες τις οθονης εκει που ειναι η ενωση με το υπολοιπο τηλεφωνο να φαινεται απο μεσα ο φωτεισμος, σαν να υπαρχει δηλαδη ενα κενο μεταξυ οθονης και υπολοιπου σωματος,ωστε ετσι περναει το φως, εχετε παρατηρησει κ εσεις κατι τετοιο ή ειναι μονο στο δικο μου? παρακαλω απαντηστε μου οσοι το εχετε. Τα πληκτρα αφης στο κατω μερος πρεπει να ειναι φωτεισμενα Edited April 18, 2011 by jonnylo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δεν εχω παρατηρισει κατι φιλε!! θα το κοιταξω και θα σου πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δεν εχω παρατηρισει κατι φιλε!! θα το κοιταξω και θα σου πω! θα με υποχρεωσεις, να δω αν ειναι ετσι η κατασκευη η προκειτε για ελλατωμα στην δικη μου προσοχη , μονο σε σκοταδι κ με αναμενα τα πληκτρα αφης, ισα που το παρατηρεις στις κατω γωνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ερωτηση sos Oταν ειναι φωτεισμενη η οθονη και σε απολυτο σκοταδι (μονο τοτε ειναι ορατο) φαινεται στις κατω γωνιες τις οθονης εκει που ειναι η ενωση με το υπολοιπο τηλεφωνο να φαινεται απο μεσα ο φωτεισμος, σαν να υπαρχει δηλαδη ενα κενο μεταξυ οθονης και υπολοιπου σωματος,ωστε ετσι περναει το φως, εχετε παρατηρησει κ εσεις κατι τετοιο ή ειναι μονο στο δικο μου? παρακαλω απαντηστε μου οσοι το εχετε. Τα πληκτρα αφης στο κατω μερος πρεπει να ειναι φωτεισμενα Εγώ το παρατήρησα στο πάνω μέρος της οθόνης με το πλαίσιο της συσκευής... ( χωράει να περάσει Α4 κόλα χαρτί) Έβγαλα φώτο... της έστειλα στην HTC και μου απάντησαν πως είναι "εργοστασιακή κατασκευή" .. Φυσικά δεν συμφωνώ καθώς τους είπα πως από κει περνάει υγρασία και θα δημιουργήσει θέματα με εγγυήσεις κλπ. Κρίμα και είναι ωραίο τηλέφωνο. Δείτε φώτο που έστειλα : http://i85.photobucket.com/albums/k53/watches-photogallery/Desire%20S/Desire-S-digitizer-gap.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Εγώ το παρατήρησα στο πάνω μέρος της οθόνης με το πλαίσιο της συσκευής... ( χωράει να περάσει Α4 κόλα χαρτί) Έβγαλα φώτο... της έστειλα στην HTC και μου απάντησαν πως είναι "εργοστασιακή κατασκευή" .. Φυσικά δεν συμφωνώ καθώς τους είπα πως από κει περνάει υγρασία και θα δημιουργήσει θέματα με εγγυήσεις κλπ. Κρίμα και είναι ωραίο τηλέφωνο. Δείτε φώτο που έστειλα : http://i85.photobucket.com/albums/k53/watches-photogallery/Desire%20S/Desire-S-digitizer-gap.jpg δηλαδη εσενα σου φωτιζει στις πανω γωνιες? η απλα εχεις παρατηρησει κενο πανω? εγω λεω οτι φωτιζει στις κατω γωνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 δηλαδη εσενα σου φωτιζει στις πανω γωνιες? η απλα εχεις παρατηρησει κενο πανω? εγω λεω οτι φωτιζει στις κατω γωνιες Κάτω όπως βλέπεις στις φώτο εφάπτεται καλά και δεν με νοιάζει αν φαίνεται το φως. Στην πάνω πλευρά έχει θέμα ( και όσα άλλα έχω δει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κάτω όπως βλέπεις στις φώτο εφάπτεται καλά και δεν με νοιάζει αν φαίνεται το φως. Στην πάνω πλευρά έχει θέμα ( και όσα άλλα έχω δει). ναι οκ δεν σε νιαζει, ομως μπορεις να δεις αν φαινεται το φως? οταν ειναι αναμενα τα πληκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts