dmkias_46 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 terasglx, γιατι εκανες καινουργιο account????:lol: :lol: :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Ποσο μακρια εχετε παει? Οδηγειτε με συνεση? Οδηγειτε γρηγορα? Τελικη ταχυτητα? Κοντρες με μηχανακια? Κοντρες με αλλους στα φαναρια? :D Τουμπες? 1. Ποοοοοολύ μακρια 2. Ε, που και που :p Συνήθως ναι 3. Πολύ γρήγορα 4. Κατηφόρα Κερασούντος(καλαμαριά) το κοντέρ έγραφε 65 και τα μαλια-αυτιά μου ψάχνονταν 5/6. Με αυτοκίνητα στα φανάρια :p 7. Mόνο τούμπες, τελευταία ήταν πριν 14-15 μήνες. Έφυγα σε μια στροφή, ευτυχώς δεν χτύπησα πολύ αλλά γλιστρούσα μέχρι να βρω σε πεζοδρόμιο. Ανοιχτός δρόμος, πολύ βροχή Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 ρε παιδια κάτι άσχετο τα carrera βγαίνουν ακόμα? εχω ενα αποθήκη πολύ καλό ποδήλατο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IDEAL_Z Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 1. Ποοοοοολύ μακρια 2. Ε, που και που :p Συνήθως ναι 3. Πολύ γρήγορα 4. Κατηφόρα Κερασούντος(καλαμαριά) το κοντέρ έγραφε 65 και τα μαλια-αυτιά μου ψάχνονταν 5/6. Με αυτοκίνητα στα φανάρια :p 7. Mόνο τούμπες, τελευταία ήταν πριν 14-15 μήνες. Έφυγα σε μια στροφή, ευτυχώς δεν χτύπησα πολύ αλλά γλιστρούσα μέχρι να βρω σε πεζοδρόμιο. Ανοιχτός δρόμος, πολύ βροχή ti podilato ehis???to ehi beltiosi seshesi me to arhiko montelo???:) ρε παιδια κάτι άσχετο τα carrera βγαίνουν ακόμα? εχω ενα αποθήκη πολύ καλό ποδήλατο fisica k vgenoun akoma ala den ksero an ine kala giati merika pou ida kostizane molis 100e den ksero an aksizoun i an milame gia diaforetika montela ala ti podilato ehis stin apo8iki???:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 fisica k vgenoun akoma ala den ksero an ine kala giati merika pou ida kostizane molis 100e den ksero an aksizoun i an milame gia diaforetika montela ala ti podilato ehis stin apo8iki???:happy: Δεν πρέπει να είναι αλουμίνιο ο σκελετός αλλα απλός αρα πιστεύω κανα 80.000 δρχ εκείνη την εποχή, έχει κάπως καλά εξαρτήματα πάνω, δεν ξέρω και πολλά απο ποδήλατα παλιά ασχολιόμουν αλλα λέω να ξαναρχίσω Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IDEAL_Z Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 ke kala 8a kanis!!!:D sou protino an to paris pio sovara na agorazes ena kenourgio!;) ego apoti katalava ise megaloutsikos etsi?lipon an apofasisis na agorasis min paris mb<vounou>ala citi h poli kali epilogi ine k ta kenoyrgia montela tis ideal k scoot pou ine anamixi me podilato vounu k citi poli kalo ala ligo akrivo gia mena ksekinane apo550e :rolleyes: oti k na apofasis ine kalo afou ite ehis to palio ite kapio kenourgio gimnastiki kanis<min to egatalipsis ;) > Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Αυτό σκέφτομαι να ξαναρχίσω υπάρχουν 2 εκδοχές η να κρατήσω το ποδήλατο όπως είναι και να κάνω μία μικρή συντήρηση, η να αλλάξω σκελετό να βάλω καναν GT εχω ακούσει είναι πολύ καλοί, ποιος μένει αθήνα και είναι πορωμένος ρε παιδιά? πάτε δηλαδή τρελές αποστάσεις απο οτι κατάλαβα καλή φάση Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 ti podilato ehis???to ehi beltiosi seshesi me to arhiko montelo???:) Katholou, to eixa parei veltiwmeno. 500 E an dn kanw lathos kai to exw 5 xronia. Oi mones paremvaseis einai sintirisi. Exw parei kai ena kainourio alla dn to afinw to palio, ayto xrisimopoiw akoma Ideal Pro Rider έχω αλλά επειδή έχω δει αρκετά τέτοια να ρίξω και μια περιγραφή γτ το ένα με το άλλο διαφέρουν: 24 Ταχύτητες Acera, airline vuelta(26"), μπροστά ανάρτηση μόνο, mountain είναι. το καινούριο είναι ένα giant με 24 ταχύτητες Deore μανίσιο κατα τα άλλα εκτός ζάντες(26") Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IDEAL_Z Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Katholou, to eixa parei veltiwmeno. 500 E an dn kanw lathos kai to exw 5 xronia. Oi mones paremvaseis einai sintirisi. Exw parei kai ena kainourio alla dn to afinw to palio, ayto xrisimopoiw akoma Ideal Pro Rider έχω αλλά επειδή έχω δει αρκετά τέτοια να ρίξω και μια περιγραφή γτ το ένα με το άλλο διαφέρουν: 24 Ταχύτητες Acera, airline vuelta(26"), μπροστά ανάρτηση μόνο, mountain είναι. το καινούριο είναι ένα giant με 24 ταχύτητες Deore μανίσιο κατα τα άλλα εκτός ζάντες(26") an ta hrisimopis gia vouno tote min alaxis tipota!ala an ta hrisimopis stin poli sou protino mia poli kali veltiosi michelin <elastika 1,4x26> to lastiho edo stin larissa grafi istoria,boris na pas sinehia me to plai <opos pas> k na min skizete me tipota ase ton iho pou kani,gia epidosis telikis,epitahinsis,eki na dis diafora ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Ποσο μακρια εχετε παει? Οδηγειτε με συνεση? Οδηγειτε γρηγορα? Τελικη ταχυτητα? Κοντρες με μηχανακια? Κοντρες με αλλους στα φαναρια? :D Τουμπες? Πειραιας - Υμηττός (Νεκροταφείο Βουλας και μετα ανάβαση Υμμητου) Οσο γινεται Φυσικα Καθοδος απο Υμηττο..δεν θυμαμαι αλλα πρεπει να ηταν στα 60km/h Οχι αλλα αρκετες κοντρες με το τραμ Οχι Μια και καλη που μου αφησε και σημαδι. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IDEAL_Z Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 kala menete a8ina k den etihe na valete kontra me kanenan???:wacko: edo sti larissa prin ligous mines ginotane enas psilo hamos!me hri k steki ihame!!!to gnosto <gia lariseous> a.t.a eki ginotane panikos milame gia 20 podilata sti sira!:me ta perase o keros aphisan ta kria k ta sholia k sta matisan na mazeyonte:cry: ala pisteyo oti apo anixi 8a xana mazeytoume. PROSKLISI SE OSOUS ASHOLOYNTE ME PODILATA NA KANOYN KAMIA VOLTA TA VRADIA PROSTAKI Y.G:KONTRA 8EORITE K OTAN PROS PERNAS KAPION K SE KINIGAI:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 εχω ακουσει κοντρα με οτιδηπωτε εχει μηχανη επανω, αλλα με ποδηλατο.... τα εχετε τουρμπισει κιολας τα ποδηλατα??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IDEAL_Z Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 εχω ακουσει κοντρα με οτιδηπωτε εχει μηχανη επανω, αλλα με ποδηλατο.... τα εχετε τουρμπισει κιολας τα ποδηλατα??? to podilato den ehi mihani ehi omos kinitira<ton anvati>pou den veltionete me l7 ala me proponisi:p olo to ipolipo podilato ine ena exipno sistima metadosis pou pezi megalo rolo ka8os osi dinami k na ehis an den tin pernas sto dromo den kanis tipota<ayta ta xeris k esy fantazome>:) kali protohronia se olous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Εγω που εχω παει με 100 χλμ/ωρα σε προπονηση μου...θα με πιστεψεις??? Ειμαι sprinter... Με ποδηλατο αγωνιστικο Fidusa...αλλα εχω τρεξει και με αγωνιστικο Fidusa Carbon...το οποιο ειναι παναλαφρο και πανακριβο... natos o fidousas kai pao stoixima oti eisai i isouna se kapia omada tou kordeliou.to fidusa full carbon ta spaei.......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Meto podilato pou to exo akoma kai to poulao 50E exo paei apo thess kentro mexri pairea 27 km se 1h5m kai gurisa se 55m 7 fores mesa se ane kalokairi kaula milame.to podilato einai olo alouminiou zantes, frena, skeletos monetes kai agonistiko timoni.To exo krathsei souza opois kserei apo thessaliniki apo ta MCNonalts stin egnatia mexri Benizelou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Me to palio moy podilato pou eixa megala granazia mprosta epiasa teliki me psifiako conter 87 km.Se katifora apo ta kastra ekei pou einai to nosokomeio Agios Nikolaos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john144 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Το κοντερ είχε δείξει 64,7 σε μια κατηφόρα στα μελίσσια. Πριν 2 χρόνια μια τούμπα σε ίσωμα, από ορθοπεταλιά, επειδή είχα αλλάξει ταχύτητα και κόλλησε το γρανάζι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κανενα μαγαζι ξερετε για να αγορασω κανενα IDEAL [μεσω INTERNET]ψαχνω στο βολο αλλα δεν ξερουν τι ζητανε ..... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 ψαχνω για καποιο φορουμ για ποδηλατα,που υπαρχει Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Souzes kanate? Egw 1,5 xiliometra me 35km/h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Souzes kanate? Egw 1,5 xiliometra me 35km/h :shock:πως γινεται με 35χλμ!!!???:wacko: ουτε μηχανακι να ηταν! αν το εκανες μπραβο σου! σουζες δεν πολυκανω! αλλα τα γκαζια τα χωνω αγρια! 75χλμ σε κατηφοροισωμα! ακομη αλματα/σπινιες/κοντρες κανω αρκετα συχνα αλλα μονο στη γειτονια μου οπου υπαρχει μια λεωφορος που δεν εχει δωθει στην κυκλοφορια και δεν υπαρχει κινδυνος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Χθές είχαμε συνάντηση 20 ποδήλατα σύνταγμα και κάναμε βολτούλα Αθήνα προς θησείο τρέλααααααααα θα προσπαθήσω να μην χάσω ούτε τις επόμενες συναντήσεις Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Με ποιο ποδήλατο ήσουν βρέ; Ήμουν κι εγώ εκεί :p Για όσους ενδιαφέρονται γίνεται συνάντηση κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στη πλατεία Συντάγματος δίπλα απ' το συντριβάνι (Θερινή ώρα 7 το απόγευμα, χειμερινή ώρα 6 το απόγευμα). Όσοι πιστοί προσέλθετε (με το ποδήλατο σας εννοείται) :cool: Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 trek 3900 μαύρο ενας με πορτοκαλί φανένα αντε να τους 1000άσουμε Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται στις μετακινήσεις στο Παρίσι μετά από την πρωτοβουλία του δημάρχου Μπερτράν Ντελανοέ να διαθέσει περισσότερα από 10.000 ποδήλατα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Η ετήσια συνδρομή στην υπηρεσίας που λέγεται Velib, από τα αρκτικόλεξα των γαλλικών λέξεων velo για το ποδήλατο και libre που σημαίνει ελεύθερος, είναι 29 ευρώ και μέχρι τώρα περίπου 53.000 κάτοικοι της πόλης έχουν γίνει συνδρομητές. Από την έναρξη της εφαρμογής του μέτρου στις 15 Ιουλίου, έγιναν περισσότερες από δύο εκατομμύρια ενοικιάσεις ποδήλατων και καλύφθηκε συνολικά μία απόσταση τεσσάρων εκατ. χιλιομέτρων, κάτι που διαπιστώνεται πλέον εύκολα στην γαλλική πρωτεύουσα, όπου κυριαρχούσε η κουλτούρα του υπόγειου μετρό. Μάλιστα, από τότε τα ποδήλατα αυξήθηκαν κατά 40% και σήμερα περίπου 14.000 είναι διαθέσιμα για να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη ζήτηση. Πρέπει, δε, να προστεθούν και όσοι νοίκιασαν ποδήλατο για μία ημέρα χωρίς να εγγραφούν και για τους οποίους η μόνη προϋπόθεση είναι να έχουν πιστωτική κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος της χρήσης είναι 1 ευρώ την ημέρα για ενοικίαση τουλάχιστον μισής ώρας. Αν η χρήση διαρκέσει λιγότερο, τότε δεν υπάρχει χρέωση. Τα ποδήλατα διατίθενται σε περισσότερα από 800 σημεία της πόλης και ο χρήστης μπορεί να αφήσει το ποδήλατο μετά τη χρήση του, σε όποιο από αυτά θέλει. Το ένα τρίτο των ενοικιάσεων γίνεται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι. Πάντως η αστυνομία δε χαρίζεται στους παραβάτες των δύο τροχών για τους οποίους έχει ειδικά μπλόκα. Για παράδειγμα, για την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, προβλέπεται πρόστιμο 90 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται απολύτως βέβαιο ότι τα ποδήλατα θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του Παρισιού τα επόμενα χρόνια και ο δήμαρχος ετοιμάζεται για την επόμενη παρέμβασή του, η οποία αφορά μικρά οχήματα που δεν μολύνουν το περιβάλλον και θα ενοικιάζονται κατά τον ίδιο τρόπο. ΥΓ1. Στο Βερολίνο έχουν εδώ και μερικά χρόνια παρόμοιο σύστημα και πραγματικά είναι τέλειο για να γυρίζεις την πόλη :up: ΥΓ2. Άντε, σε 50 χρόνια και στην Ελλάδα:) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts