ddesign Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 σωστα εγω μπερδευτηκα!recovery mod δε θα πρεπει να το περασουμε πρωτα ?οπως π.χ στα htc ? η παραπανω συνδεσμοι νομιζω για κατι τετοιο ειναι αλλα αν ειχα δευτερο κινητο θα το πειραζα...αν καποιος θελησει κ το δοκιμασει ας μου πει!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounelis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Χθες πηρα ενα Samsunge galaxy 550 και εκτος οτι δε βρησκω το καταληλο θεμα για να κανω ερωτηση δεν ξερω και πως να βαλω το δικο μου ηχο κλησης που θελω..... Σας παρακαλω πως μπορω να βαλω τον δικο μου ηχω κλησης στο κινητο...ξερει κανεισ να μοθ πει ρε παιδια...... :O:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounelis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Αρχιζω ηδη να αναπολω το κ800.....ειναι δυνατον να μην αλλαζει ηχο κλησεις παρα μονο απο την δικια του λιστα...... Τα κανουν ολα αυτα τα τηλεφωνα αλλα τα απλα μαλλον οχι..... Ευτιχος ενα παιδι απο εδω μεσα προσπαθει να μου δωσει λυση και τον ευχαριστω γι αυτο..... Αμα εχεται κατι να προτεινεται θα βοηθουσε....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 κατεβαζεις απο το μαρκετ τον astro file manager πας στο τραγουδι που θες πατημενο συνεχομενα κ πας κατω κατω που λεει music options και set as ringtone!τουλαχιστον ετσι το κανω εγω διαφορετικα με το ringdroid! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Αρχιζω ηδη να αναπολω το κ800.....ειναι δυνατον να μην αλλαζει ηχο κλησεις παρα μονο απο την δικια του λιστα...... Τα κανουν ολα αυτα τα τηλεφωνα αλλα τα απλα μαλλον οχι..... Ευτιχος ενα παιδι απο εδω μεσα προσπαθει να μου δωσει λυση και τον ευχαριστω γι αυτο..... Αμα εχεται κατι να προτεινεται θα βοηθουσε....;) Αν πας να αναπαραγεις ενα mp3 ας πουμε απο το music player εχει επιλογη για ηχο κλησης! Νιωθω την αγανακτηση σου!!! Εγω εχω αλλη απορια ρε παιδια... Στη λιστα με τα προσφαατα τηλεφωνα κλπ εγω θελω ας πουμε να δειχνει μονο εξερχομενες κλησεις. Παω το επιλεγω αλλα αυτο δε μενει και την επομενη παλι ολα τα δειχνει. Εχει κανεις καποια λυση; Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Στη λιστα με τα προσφαατα τηλεφωνα κλπ εγω θελω ας πουμε να δειχνει μονο εξερχομενες κλησεις. Παω το επιλεγω αλλα αυτο δε μενει και την επομενη παλι ολα τα δειχνει. Εχει κανεις καποια λυση; "δε νομίζω Τάκη"!!!:p δυστηχώς δε κρατάει στη μνήμη την επιλογή σου.. λογικά είναι θέμα σκεπτικού της εταιρείας να σου βγάζει τα πάντα εκεί-όλες τις δραστηριότητες, ακόμα και μηνύματα SMS!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallis_ Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Προχθές αγόρασα και εγώ το samsung 551, μικτά συναισθήματα μέχρι τώρα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη γλώσσα στο πληκτρολόγιο (το κανονικό οχι της οθόνης), εχω φάει τον τόπο αλλα δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 εγω περασα αλλη official rom κ χαθηκαν τα ελληνικα στο qwerty πληκτρολογιο μακαρι να ηξερα κ εγω!!!εβαλα το greek input method αλλα τιποτε μια απο τα ιδια...! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianworld Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Θέλω να ρωτήσω κάτι αν και δεν νομίζω να είμαι στο σωστό θέμα. Πως μπορώ να βάλω δικό μου ringtone σε samsung galaxy i550? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damian123 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Αρχιζω ηδη να αναπολω το κ800.....ειναι δυνατον να μην αλλαζει ηχο κλησεις παρα μονο απο την δικια του λιστα...... Τα κανουν ολα αυτα τα τηλεφωνα αλλα τα απλα μαλλον οχι..... Ευτιχος ενα παιδι απο εδω μεσα προσπαθει να μου δωσει λυση και τον ευχαριστω γι αυτο..... Αμα εχεται κατι να προτεινεται θα βοηθουσε....;) Για δείτε κι αυτό: http://www.all-samsungphones.com/samsung-galaxy-i5510-user-manual-download.html/ Samsung Galaxy 551 free ringtone download ξερω οτι δεν απαντάει στο πρόβλημά σου αλλά.... :) Samsung Galaxy 551 software: Kies and UninstallKies download How to setup Samsung Galaxy i551 tethering How to use Samsung Galaxy 551 as wireless router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 "δε νομίζω Τάκη"!!!:p δυστηχώς δε κρατάει στη μνήμη την επιλογή σου.. λογικά είναι θέμα σκεπτικού της εταιρείας να σου βγάζει τα πάντα εκεί-όλες τις δραστηριότητες, ακόμα και μηνύματα SMS!!!:) :lol::lol::lol::lol: Φοβερο σκεπτικο εχουν!! Θα πρεπε να το αποφασιζω εγω αυτο! ειναι εντελως χαζο να βαζεις την επιλογη αλλα να μη διατηρειται... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα live wallpapers ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες: 1) You need to root your Samsung Galaxy 551 2) Download and unrar sdcard.rar (http://www.megaupload.com/?d=823QBU4Y) on your SD card (on root, DON`T put in any folder) 3a) Download Terminal Emulator from the market 3b) Use adb with shell command (your phone has to be in developer mode) 4) In Terminal/adb write: su mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk cat /sdcard/libRS.so > /system/lib/libRS.so cat /sdcard/librs_jni.so > /system/lib/librs_jni.so reboot * after you write “su” phone will ask for root permision, ALLOW it ** after every line press Enter 5) After phone reboots you can use Live Wallpapers Εγώ τον ακολούθησα και δούλεψαν όλα ρολόι αλλά η αλήθεια είναι ότι το κινητό γίνεται πιο αργό μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Αν και θα ήθελα τα live wallpapapers φοβάμαι να το rootαρω. Ξέρει κανείς αμα πάρει τα 2.3; Επίσης χοντρό προβλημα η μπαταρία, 1 μέρα μετα βίας. Edited April 19, 2011 by brokesmack Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 εγω δοκιμασα να περασω live wallpapers πρωτο προβλημα με το που παει να ανοιξει το terminal emulator με πεταει εξω κ γραφει αναγκαστικο κλεισιμο.εβαλα καποιον αλο terminal emulator δεν βγενει το πληκτρολογιο στην οθονη οποτε μενω ως εχει μαμα ρουταρισμενος μονο...!!!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspan133 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ GALAXY 551 ΑΝ ΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Αναλόγως την χρήση αλλά γενικά έχει απογοητευτική αυτονομία. Με μέτρια χρήση (λίγο Internet, παιχνίδια, κλήσεις, αναπαραγωγη mp3 κλπ) περίπου μία μέρα. Edited April 20, 2011 by brokesmack Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) εδω εχω δυο εφαρμογες για το οποιος θελει να εχει το htc sense στο κινητο του ειναι πανεμορφο εμενα μαρεσει πολυ.εψαξα αλλα τα βρηκα!!!:D επειδη διαπιστωσα ενα προβλημα οταν ανοιγω το πληκτρολογιο δεν κανει landscape mode κ εκανα την εξης ρυθμησει πηγενετε preferences-sense mod configuration k ξετσεκαρετε το enable auto-rotation. αν μπορεσει καποιος κ βρει καποια αλλη ρυθμιση ας μας το γραψει να την κανουμε κ εμεις!!! Edited April 20, 2011 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Πολυ καλο κινητο. Μου θυμιζει εντονα το Omnia Pro εμφανησιακα. Πρεπει να ειναι απιθανο το qwerty του. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 προσωπικα το λατρευω!!! :) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αν θέλετε να μην εμφανίζονται ότι εικόνες έχετε στην κάρτα μνήμης αλλά μόνο αυτές που θέλετε (π.χ μόνο αυτές που έχετε τραβήξει εσείς) τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα αρχείο .nomedia (φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε το μετονομασία σε .nomedia) και βάλτε το στον φάκελο που είναι οι εικόνες που δεν θέλετε να εμφανίζονται. Έτσι θα φορτώνει και πιο γρήγορα η "Συλλογή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Χρήσιμο tip haldir, να σαι καλά. εδω εχω δυο εφαρμογες για το οποιος θελει να εχει το htc sense στο κινητο του ειναι πανεμορφο εμενα μαρεσει πολυ.εψαξα αλλα τα βρηκα!!!:D ! Μπορείς να δώσεις λεπτομέριες; Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν είναι βλακώδης η ερώτηση, επειδή προορίζεται για vodafone, όταν βάζεις cosmote δεν έχει τις ρυθμίσεις apn για mms & internet cosmote. Πάμε Settings -> Wireless Networks -> Mobile Network -> APN -> Κουμπί Menu -> Add APN. Μόλις συμπληρώσουμε τα πεδία, πάμε Κουμπί Menu -> Save APN. Όνομα: Cosmote MMS APN: mms MMSC: 195.167.65.220:8002 Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 10.10.10.20 Θύρα MMS: 8080 Τύπος APN: MMS (όλα τα υπόλοιπα πεδία τα αφήνουμε ως έχουν) 'Ονομα: Cosmote Internet APN: internet Τύπος APN: Internet (όλα τα υπόλοιπα πεδία τα αφήνουμε ως έχουν) Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εγω δοκιμασα να περασω live wallpapers πρωτο προβλημα με το που παει να ανοιξει το terminal emulator με πεταει εξω κ γραφει αναγκαστικο κλεισιμο.εβαλα καποιον αλο terminal emulator δεν βγενει το πληκτρολογιο στην οθονη οποτε μενω ως εχει μαμα ρουταρισμενος μονο...!!!! Εγώ δεν κάθησα να γράψω όλο αυτόν τον κώδικα. Τον έστειλα στο email μου και τον έκανα μετά copy paste μέσα στον emulator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Εγώ δεν κάθησα να γράψω όλο αυτόν τον κώδικα. Τον έστειλα στο email μου και τον έκανα μετά copy paste μέσα στον emulator. σωστος ο μαγκας!!!αλλα με ποιον emulator εμενα με πετα εξω δεν ανοιγει οπως γραφω κ στο προηγουμενο post Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Χρήσιμο tip haldir, να σαι καλά. Μπορείς να δώσεις λεπτομέριες; http://nickddesign.blogspot.com/ Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts