Jump to content

kounelis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kounelis

  1. Αρχιζω ηδη να αναπολω το κ800.....ειναι δυνατον να μην αλλαζει ηχο κλησεις παρα μονο απο την δικια του λιστα...... Τα κανουν ολα αυτα τα τηλεφωνα αλλα τα απλα μαλλον οχι..... Ευτιχος ενα παιδι απο εδω μεσα προσπαθει να μου δωσει λυση και τον ευχαριστω γι αυτο..... Αμα εχεται κατι να προτεινεται θα βοηθουσε....;)
  2. Χθες πηρα ενα Samsunge galaxy 550 και εκτος οτι δε βρησκω το καταληλο θεμα για να κανω ερωτηση δεν ξερω και πως να βαλω το δικο μου ηχο κλησης που θελω..... Σας παρακαλω πως μπορω να βαλω τον δικο μου ηχω κλησης στο κινητο...ξερει κανεισ να μοθ πει ρε παιδια...... :O:(
  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?????? Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  4. Μπορει καποιος με εμπειρια να γραψει ολες τισ εφαρμογες που πιστευει οτι χρειαζοντε...... Να τισ εχουμε ολλεσ μαζι να μην ρωταμε κι εμεισ συνεχεια..... Ας γραψει ακομα και τις περιτες καλες ειναι εχουν πλακα....... ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ..... ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ..... Θα εκτιμιθει απο μας τους ασχετους πολυ......και δεν θα ρωταμε συνεχεια τα ιδια..... Ευχαριστω και παλι παιδια το φορουμ και η παρεα εδω πραγματικα δεινει λυσεισ... Να στε καλα και περημενουμε τον πιο εμπειρο να γραψει τισ μαγικες εφαρμογιεσ.....:D Φυσικα αν ξερει καποιος να προτινει και παιχνιδακια ευπροσδεκτα κι αυτα.....:lol:
  5. Συμφωνω οτι δεν εχει να ριθμισεις αλλα οι φωτο του ειναι πολυς καλες και δεν το περημενα......και το βιντεο του να δειτε.....παρα πολυ καλο.Αληθεια δεν το περιμενα..... Οσες φωτο εβαλα στον υπολογιστη ηταν πολυ καλες!Οταν τραβας στην οθονη δεν φενιντε καλα στον υπολογιστη ομως μενεις με το στωμα ανοιχτο...ισως φταιει η οθονη αλλα τραβαει πολυ ομορφα...εμενα τουλαχιστων με οικανοποιει!!!
  6. """""3. Στο PC μας πατάμε Έναρξη (Start)>Εκτέλεση (Run) και στο παράθυρο που πετάγεται πληκτρολογούμε τα τρία γράμματα: cmd""""" Που παταμε αυτο που λετε?????????????? Ανοιγουμε τον φακελο "androidsdk" στο " C:\" (που εμεις βαλαμε) και παταμε το "SDK Manager.exe" ??????? Κι αν ναι οταν το πατω ανοιγει τον μαυρο παραθηρο που λετε αλλα ανοιγει και 2 παραθυρα το "Adroit SDK and Manager" και το "Choose Packages to Install"..... Tι να κανω...
  7. Eχω το Astor file manager και τα εχω κανει ολα μεχρι το 2ο βημα...... απο που να ανοιξω το μαυρο παραθυρο δε ξερω.......... Τι συμαινει το βημα 3 δλδ? Που παταω το run για να ανοιξει το μαυρο παραθυρο??? Η Ασχετος ειμαι η βλακας....και τα 2 παιζουν.....:lol:
  8. :cry::cry::cry: Δεν μπορω να κανω το Νο3...... Δεν ξερω που να πατησω για να ανοιξει το μαυρο παραθυρο...... Δεν ξερω πιο ειναι και που ειναι αυτο που λες φιλε μου....:worry:
  9. Σας ευχαρηστω πολυ για το Bluex:D
  10. Δικιο εχεις......απλα τσαντιζομαι που δεν τα καταφερνω.....με το bluetooth μπορω να στειλω αλλα οταν λαμβανω τα βλεπς εκεινη την στιγμη και μετα δεν μπορω να τα ξαναβρω....τεσπα,θα κανω κι εγω rooted την συσκευη και ολα οκ..... ------------>ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ BLUEX NA TO EXΩ?<------------------- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
  11. Που παταμε αυτο που λετε?????????????? Ανοιγουμε τον φακελο "androidsdk" στο " C:\" και παταμε το "SDK Manager.exe" ??????? Κι αν ναι οταν το πατω ανοιγει τον μαυρο παραθηρο που λετε αλλα ανοιγει και 2 παραθυρα το "Adroit SDK and Manager" και το "Choose Packages to Install"..... Tι να κανω... Εχουμε κανα νεο γι αυτο μηπως γινουμε κι εμεισ root????????
  12. Οκ...μαλλον τοτε παω για root πορεις να μου το στειλεις το bluex να το εχω???? Η αν δεν το εχεις μπορει καποιος να μου το στειλει? Ευχαριστω παιδια:shifty: Για πιο λογο αυτα τα υπερτηλεφωνα δεν μπορουν να κανουν τα απλα μου λετε?:mad: Πρεπει να κανεις τα παντα ολα για να ακουσεις μουσικη σε playlist και οχι ολα τα κοματια μαζι.....πρεπει να εχει προγραμμα για εχεις φακελους...πρεπει να κατεβασεις προγραμμα για να δουλεψει το bluetooth ,πρεπει να ψαξει και η Νικολουλη για να αλλαξεις εναν ηχο στα μηνυματα,πρεπει να εισαι ο χακερ για να κανεις κατι που λεγεται root....πρεπει.....πρεπει...πρεπει.... Ωρες ωρες αναπολω το Κ800...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απλα....... Μ αρεσει το κινητακι αλλα εχω φαει τα ματια μου στο Pc για να καταφερω ολα τα παραπανω.......:sick::angry:
  13. Ευκολο φενεται ακομα και για μενα τον ασχετο... Μια ερωτηση... Δεν εχω ασυρματο μοντεμ....ειναι ενσυρμαστο θα μπορω να κανω root την συσκευη μου? Το λεω γτ καπου βλεπω πως ανοιγωκλεινεις το wifi οποτε υπεθεσα οτι πρεπει να το βλεπει ο υπολογιστη σου το τηλ λογικα γι αυτο ρωταω....:worry:
  14. Καποιος να βοηθησει? Διαβασα πιο πανω για το Bluex αλλα πρεπει να ειναι root η συσκεθη μου για να δουλεψει ε? Μπορει καποιος να μου το στειλει σε pm? Γενικα αμα δεν ειναι root η συσκευη δεν υπαρχει περιπτωση να λαβεις αρχεια???
  15. Σας παρακαλω ρε παιδια.....μπορει καποιος να με βοηθησει με τα αρχεια που λαμβανω??? Κατεβασα απο το MARKET το "Bluetooth file transfer" κι ενω μια χαρα τα παω, καταφερα να μπορω να στειλω τα παντα,οταν προσπαθω να παρω ενα αντικειμενο (εικονα-ηχο) απο αλλη συσκευη,το παιρνει μια χαρα εκεινη την στιγμη και το ακουω η το βλεπω αν ειναι οικονα,μετα ομως οταν το ψαξω πχ μια οικονα τοτε αυτη ειναι αληωμενη οταν παταω το "Αλμπουμ" (βγαζει ενα οικονιδιο και δεν εμφανιζεται καν η προεπισκοπηση της οικονας) και δεν φενεται......τα παει λεει και τα ονομαζει καπως περιεργα ειτε αυτο ειναι οικονα ητε ηχος!:wacko: Αυτο το προγραμμα που αποθηκεθει τα αρχεια που λαμβανει δλδ??????? Δεν ανοιγω αλλο θεμα και συγνωμη που ρωταω απο εδω μεσα αλλα το αλλο θεμα που ανοιξα μου το μεταφερανε και ενω μου δειξανε που ειναι παλι δεν το βρησκω...μου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω το foroum καθως δεν σκαμπαζω μια απο υπολογιστες....... Επισεις κατεβασα κι αλλες εφαρμογες και κανα 2 απο τις πολλες που κατεβασα δεν τις βλεπω στο μενου ενα με το "Bluetooth file transfer" τις βλεπει για να τισ στειλει.....δε ξερω.....εκει που ελεγα μια χαρα σαν να μπερδευτικα τωρα που τα δουλεψα.....Θα το εκτιμουσα αν παρω απαντηση.... Ευχαρηστω οπως και να εχει...
  16. Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος εδω και μου ειπαν οτι το περιβαλλον και οι συντελεστες εδς μεσα ειναι εξερετικοι και δεινουν λυσεις..... Αγορασα πριν καμια βδομαδα καινουργιο κινητο ενα x10mini και θελω να μαθω αν μπορω να κανω φακελους στις φωτογραφιες και στα τραγουδια.... Δλδ αν θελω να ακουσω ενα κοματι πρεπει να περασω πρωτα ολα τα υπολοιπα το ιδιο και με τις φωτογραφιες.Με ξενερωσε πιο πολυ απ ολα αυτο...... Ευχαρηστω οπως κ να εχει και sorry αν το θεμα εχει "ξαναπαιχτει"......
×
×
  • Create New...