Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτησουλα....

Ισως παρω το desire S και δωσω το απλο σε δικο μου ανθρωπο.

Τι πρεπει να κανω ωστε να διαγραφουν οι επαφες μου μονο απο το κινητο , οχι ομως και απο gmail , ωστε να μπορω να τις περασω σε αλλο κινητο και τι να κανει ο νεος παραληπτης ωστε να περαστουν στο κινητο οι επαφες του.Εχει gmail acount αλλα δεν εχει εκει επαφες ουτε μπορει να τις περασει γιατι το κινητο που εχει δεν εχει wifi και γενικα προσβαση σε internet.

Δεν θελω να κανω restore και να χαθουν τα υπολοιπα ...

Λογαριασμο gmail πως αλλαζουμε ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτησουλα....

Τι πρεπει να κανω ωστε να διαγραφουν οι επαφες μου μονο απο το κινητο , οχι ομως και απο gmail , ωστε να μπορω να τις περασω σε αλλο κινητο και τι να κανει ο νεος παραληπτης ωστε να περαστουν στο κινητο οι επαφες του.Εχει gmail acount αλλα δεν εχει εκει επαφες ουτε μπορει να τις περασει γιατι το κινητο που εχει δεν εχει wifi και γενικα προσβαση σε internet.

Ευχαριστω.

Καταρχήν λογαριασμό e-mail δεν γίνεται να αλλάξεις δυστυχώς. Για να σβηστούν οι επαφές από το τηλέφωνο επιλέγεις από την εμφάνιση να εμφανίζονται όσες είναι στο τηλέφωνο και τις σβήνεις. Αλλά θα υπάρχουν στο email οπότε θα μπορεί να τις δει ο άλλος.

Για την μεταφορά ανάλογα με το ποιο τηλέφωνο έχει τώρα ο φίλος σου προχωράς. Δες και εδώ ποιο αναλυτικά.

Επίσης πολύ φοβάμαι ότι το restore δεν θα το γλιτώσεις, οπότε πάρ' το απόφαση και προχώρα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Administrators
Μια ερωτησουλα....

Ευχαριστω.

Αν είσαι root, μπαίνεις με κάποιον root explorer (es file explorer, file expert) στο data/system σβήνεις το αρχείο accounts.db και κάνεις reboot.

Αν όχι... δύσκολα γλυτώνεις την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Modpic.gif

Καταρχήν λογαριασμό e-mail δεν γίνεται να αλλάξεις δυστυχώς. Για να σβηστούν οι επαφές από το τηλέφωνο επιλέγεις από την εμφάνιση να εμφανίζονται όσες είναι στο τηλέφωνο και τις σβήνεις. Αλλά θα υπάρχουν στο email οπότε θα μπορεί να τις δει ο άλλος.

Για την μεταφορά ανάλογα με το ποιο τηλέφωνο έχει τώρα ο φίλος σου προχωράς. Δες και εδώ ποιο αναλυτικά.

Επίσης πολύ φοβάμαι ότι το restore δεν θα το γλιτώσεις, οπότε πάρ' το απόφαση και προχώρα...;)[/QUOTE]

Αν είσαι root, μπαίνεις με κάποιον root explorer (es file explorer, file expert) στο data/system σβήνεις το αρχείο accounts.db και κάνεις reboot.

Αν όχι... δύσκολα γλυτώνεις την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δεν ειμαι root οποτε αν το αποφασισω ...καθαρες λυσεις μονο.

Ψαχνω να του βρω απο αγγελια απλο desire αλλα εχουν εξαφανιστει.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει βάλει την Ginger Villain και την CyanogenMOD CM7 [Official] ποια είναι πιο καλή; Θέλω να βάλω μια από τις 2 και δεν ξέρω ποια. Εκτός και αν έχετε καμιά άλλη να μου προτείνετε.

Ευχάριστω!

:D

Απ' οτι φαινεται τελικα κανω λαθος, οπως λεει κι ενας φιλος πιο πριν. Απλα το μετεφερα αυτο οπως λεγοταν στο xda, οτι οσοι δοκιμασαν να τρεξουν το παλιο ruu πανω στο 2.3 τους πεταγε μηνυμα οτι ειναι ηδη ενημερωμενο το τηλεφωνο και δεν προχωραγε. Δεν το δοκιμασα εγω, ουτως ή αλλως μου ειναι αδιαφορη η official rom (περιμενω το source code για μονταρισμενες roms). Σκεφτηκα οτι, αν ισχυε, καλο θα ηταν να το γνωριζουν οσοι σκεφτονται την αναβαθμιση, ωστε να μη ξεμεινουν με τη stock μη μπορωντας να κανουν downgrade. :)

Έκανα το λάθος να βάλω την επίσημη 2.3 και τώρα δεν μπορώ να γυρίσω πίσω ούτε να κάνω root. Αν είναι δυνατόν να έχω κολλήσει με την επίσημη ROM και 110 ΜΒ υπόλοιπο...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

παιδια αυτη ειναι η επισημη 2.3...?? εννοω με το ροοτ πανω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151765

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

παιδια αυτη ειναι η επισημη 2.3...?? εννοω με το ροοτ πανω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151765

Ναι, αυτή είναι. Rooted.

Το 1o post έχει γίνει edited την 1η Αυγούστου.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έκανα το λάθος να βάλω την επίσημη 2.3 και τώρα δεν μπορώ να γυρίσω πίσω ούτε να κάνω root. Αν είναι δυνατόν να έχω κολλήσει με την επίσημη ROM και 110 ΜΒ υπόλοιπο...

Για δες εδω το μηνυμα του magisian, που λεει οτι του δουλεψε το downgrade.

Δεν ειμαι root οποτε αν το αποφασισω ...καθαρες λυσεις μονο.

Ψαχνω να του βρω απο αγγελια απλο desire αλλα εχουν εξαφανιστει.

Ευχαριστω.

Κράτα καμιά πισινή γι' αυτό που λέει ο Γιάννης γιατί πίστεψέ θα γίνει μπάχαλο το τηλέφωνο με μια τέτοια διαδικασία. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από όσα ξέρω μέχρι τώρα για το android και την htc το πιο πιθανό είναι να πέσει το κινητό σε bootloop ή να κάνει restore μόνο του αν σβήσεις το συγκεκριμένο αρχείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Για δες εδω το μηνυμα του magisian, που λεει οτι του δουλεψε το downgrade.

αν δεις την υπογραφή του φίλου magisian λέει ότι είναι s-off. προφανώς λοιπόν η επίσημη αναβάθμιση δεν του άλλαξε το hboot και παρέμεινε s-off και μετά το update. γι αυτό και μπόρεσε να επιστρέψει σε όποια rom ήθελε.

τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω σρο xda.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196320&page=5

Αν εχει HBoot απο alpharev 6.93.0κλπ (την πιο νεα version που ειχε βγει δηλαδη), οντως δε μπορει να την πειραξει το ruu. Aν ειχε μεινει ομως με τις πρωτες εκδοσεις δηλαδη 0.93.0κλπ, τοτε θα του αναβαθμιζοταν κατα το ruu.

Αν εχει HBoot απο alpharev 6.93.0κλπ (την πιο νεα version που ειχε βγει δηλαδη), οντως δε μπορει να την πειραξει το ruu. Aν ειχε μεινει ομως με τις πρωτες εκδοσεις δηλαδη 0.93.0κλπ, τοτε θα του αναβαθμιζοταν κατα το ruu.

ευχαριστώ για την διευκρίνηση. δεν ήξερα ότι μόνο η σειρά 6.χχ είχε προστασία εγγραφής. όπως και να χει πάντως ο φίλος bouss δεν είχε τίποτα από όλα αυτά και θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να αναβαθμιστούν τα γνωστά εργαλεία για να μπορέσει να γίνει πάλι root!!

Καλησπέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει βάλει την Ginger Villain και την CyanogenMOD CM7 [Official] ποια είναι πιο καλή; Θέλω να βάλω μια από τις 2 και δεν ξέρω ποια. Εκτός και αν έχετε καμιά άλλη να μου προτείνετε.

Ευχάριστω!

εγω εβαλα την leedroid ! και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

καταρχας bootarei πολυ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

πιο ωραια αισθηση στο δαχτυλιδι lockscreen! που ετρωγε σκαλωματακια με την rcmix..

οπως και στην μπαρα στην κορυφη της οθονης..

στα θετικα οτι πανω ψηλα αναγραφεται και το ποσοστα φορτισης της μπαταριας.. με την rcmix δεν το ειχα αυτο.. και ειχα ενα widget ..

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

Ευχάριστω!

Και οι δύο παρεμφερείς είναι με τα ίδια στοιχεία περίπου, στα σημεία διαφέρουν όπως για παράδειγμα ότι κατά την φόρτιση στην cm7 το λαμπάκι πρασινίζει πολύ πριν την full φόρτιση ενώ στην villain κανονικά με την ολοκλήρωση. Όποια και να δοκιμάσεις θα μείνεις ευχαριστημένος.

Χμ, θα το δοκιμάσω!

Ευχαριστώ

Δύσκολα τα πράγματα!

Με unrevoke και custom recovery δεν πέρασε (κολλάει στο waiting for root...) Έψαξα και εναλλακτικές για να εγκαταστήσω το recovery (flashboot, console) αλλά δεν δούλεψε τίποτα. Έτσι, κατέφυγα στη λύση του S-off (Alpharev 1.8). Ούτε αυτό όμως! Device unsupported γράφει και δεν αρχίζει η εγκατάσταση αν και υποστηρίζει PVT4!

Έχω ελπίδες; έχει μείνει κάτι άλλο για να δοκιμάσω;

εγω εβαλα την leedroid ! και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

καταρχας bootarei πολυ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

πιο ωραια αισθηση στο δαχτυλιδι lockscreen! που ετρωγε σκαλωματακια με την rcmix..

οπως και στην μπαρα στην κορυφη της οθονης..

στα θετικα οτι πανω ψηλα αναγραφεται και το ποσοστα φορτισης της μπαταριας.. με την rcmix δεν το ειχα αυτο.. και ειχα ενα widget ..

Ναι εχεις δικιο η leedroid ειναι πολυ καλη για την ωρα οπως κ η καινουργια insertcoin 1.0.9 την οποια χρησιμοποιω αλλα μολις εμαθα οτι ο Robo θα επιστρεψει σε 2 εβδομαδες με καινουργια rom με το source απο το official Gb η οποια λογικα δεν θα παιζεται οπως μας εχει συνηθησει!!! Οποτε περιμενουμε (και ισως ειπε οτι μπορει να βγαλει κ καμια αναβαθμιση της υπαρχουσας μεχρι τοτε)!!!

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

Ναι εχεις δικιο η leedroid ειναι πολυ καλη για την ωρα οπως κ η καινουργια insertcoin 1.0.9 την οποια χρησιμοποιω αλλα μολις εμαθα οτι ο Robo θα επιστρεψει σε 2 εβδομαδες με καινουργια rom με το source απο το official Gb η οποια λογικα δεν θα παιζεται οπως μας εχει συνηθησει!!! Οποτε περιμενουμε (και ισως ειπε οτι μπορει να βγαλει κ καμια αναβαθμιση της υπαρχουσας μεχρι τοτε)!!!

για ποια ρομ μιλας? :):) ( robo)

Device: HTC Desire

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

για ποια ρομ μιλας? :):) ( robo)

Αναφέρεται στην RCMix S (Robo είναι ο δημιουργός της)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει από τέτοια ζητήματα να μου απαντήσει για το desire που από τον πρώτο καιρό μου βγάζει προβλήματα.

1. 3 μήνες μετά την αγορά το τηλέφωνο άρχισε τις επανεκκινήσεις (γνωστό πρόβλημα). Επιστροφή στην αντιπροσωπεία αλλαγή πλακέτας.

2. Ο φορτιστής όντας στην πρίζα συνδέθηκε στην υποδοχή (δεδομένων αφού φορτίζει διαφορετικά) ενός Ν81. Ο φορτιστής έπαψε να λειτουργεί (τόσο εύκολα χαλάει; )

3. Με χρήση του φορτιστή του bluetooth ακουστικού (4.7 V , 550 mA αντί 5V, 1000mA αυτού του κατασκευαστή) και μετά από 1-2 μήνες το τηλέφωνο ξανάρχισε να επανεκκινεί (μπορεί να φταίει ο φορτιστής; ). Επιστροφή στην αντιπροσωπεία, αλλαγή πλακέτας.

4. Πήρα το τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι και πέρασα την 2.3 της HTC (τραγικό λάθος αφού δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής). Αφού η εδώ (Θεσσαλονίκη) αντιπροσωπεία δεν ασχολείται καθόλου να τροφοδοτήσει την αγορά, προμηθεύτηκα έναν φορτιστή της ΝΟΚΙΑ (5V, 1200mA). Το τηλέφωνο φόρτισε κανονικά. Αργότερα (αφού φόρτισε και δεν ήταν πια στην πρίζα για ώρες) στην προσπάθεια μου να δω κάτι το τηλέφωνο είχε κολλήσει (η οθόνη δεν αντιδρούσε). Προσπαθώ να το κλείσω και κολλάει στο "Απενεργοποίηση". Βγάζω- βάζω μπαταρία και στην εκκίνηση δείχνει για λίγο τη λευκή οθόνη, σβήνει και από τότε δεν ξανάνοιξε ποτέ.

Ειδικά για το 4ο ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Το λογισμικό, ο φορτιστής ή ελαττωματικό ανταλλακτικό;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Για το 2, οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή εκτός των προδιαγραφών χρήσης μπορεί να χαλάσει εύκολα. Για το 3 απίθανο να φταίει ο φορτιστής. Για το 4 επιστροφή άμεσα στην htc, δεν μπορεί θα στο ξαναλλάξουν αφού το πήρες σήμερα. Πες δεν δούλεψε ποτέ.Πάντως 1000 που ειναι ο κανονικός με 1200 δεν είναι τεράστια διαφορά.

Και μέχρι να πάρεις αυθεντικό φορτιστή, βάζε το στη usb μη το διακινδυνεύεις

Εγώ που δεν ασχολούμε με ρομς, ρουτ και τα συναφή (και ούτε πρόκειτε) έχω την 2.2 φρόγιο και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό εδώ και 8 μήνες που χω το κινητό, σκέφτομαι να περάσω την 2.3, να το κάνω ή θα χω προβλήματα;

Εκτός απο την καλύτερη διαχείρηση κατανάλωσης που διάβασα έχει δει κάποιος κάποια αισθητή διαφορά κάπου;

Εγώ που δεν ασχολούμε με ρομς, ρουτ και τα συναφή (και ούτε πρόκειτε) έχω την 2.2 φρόγιο και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό εδώ και 8 μήνες που χω το κινητό, σκέφτομαι να περάσω την 2.3, να το κάνω ή θα χω προβλήματα;

Εκτός απο την καλύτερη διαχείρηση κατανάλωσης που διάβασα έχει δει κάποιος κάποια αισθητή διαφορά κάπου;

Είναι σαν να έχεις άλλο κινητό ..

Device: HTC Desire, s-on

HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8

Kernel Version : 2.6.35.10

Rom: ΜΙUΙ 1.8.19

Για το 2, οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή εκτός των προδιαγραφών χρήσης μπορεί να χαλάσει εύκολα. Για το 3 απίθανο να φταίει ο φορτιστής. Για το 4 επιστροφή άμεσα στην htc, δεν μπορεί θα στο ξαναλλάξουν αφού το πήρες σήμερα. Πες δεν δούλεψε ποτέ.Πάντως 1000 που ειναι ο κανονικός με 1200 δεν είναι τεράστια διαφορά.

Και μέχρι να πάρεις αυθεντικό φορτιστή, βάζε το στη usb μη το διακινδυνεύεις

Αυθεντικό φορτιστή λίγο δύσκολο να βρω αφού η αντιπροσωπεία της HTC στη Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε να τροφοδοτήσει με ΕΝΑΝ φορτιστή ολόκληρη την πόλη. Το φορτιστή της ΝΟΚΙΑ τον αγόρασα γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάπου τον κανονικό.

Αυθεντικό φορτιστή λίγο δύσκολο να βρω αφού η αντιπροσωπεία της HTC στη Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε να τροφοδοτήσει με ΕΝΑΝ φορτιστή ολόκληρη την πόλη. Το φορτιστή της ΝΟΚΙΑ τον αγόρασα γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάπου τον κανονικό.

Τις 2 φορες που το εδωσες για αλλαγη πλακετας, ποσες μερες κανανε να στο επιστρεψουν?