Makinen Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις. Εγώ απλά οποιαδήποτε μεγαλύτερη κινέζικη έχω δει/διαβάσει σχετικά ποτέ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και μάλιστα ήταν πολύ χειρότερη κι από τη γνήσια. Εν τω μεταξύ βγάζοντας το αυτοκόλλητο για να δεις κάτω τι λέει η κινέζικη βλέπεις σημεία και τέρατα μέχρι και τα αληθινά (λιγότερα) mah που τα κρύβουν και την πουλάνε για και καλά ενισχυμένη.... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις. Εγώ απλά οποιαδήποτε μεγαλύτερη κινέζικη έχω δει/διαβάσει σχετικά ποτέ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και μάλιστα ήταν πολύ χειρότερη κι από τη γνήσια. Εν τω μεταξύ βγάζοντας το αυτοκόλλητο για να δεις κάτω τι λέει η κινέζικη βλέπεις σημεία και τέρατα μέχρι και τα αληθινά (λιγότερα) mah που τα κρύβουν και την πουλάνε για και καλά ενισχυμένη.... Ε τοτε με λιγα λογια με λες να μην την παραγγειλω καν...αμα ισχυουν αυτα που λες για ολες τις μπαταριες που κυκλοφορουν με παραπανω mAH δεν αξιζει να παρεις καμμια...Οποτε καλυτερα να παρω μια που υποστηριζουν οτι ειναι γνησια με 1400 mAH παρα μια σαν αυτην που ειπα πιο πανω...Τι να πω...Ειμαι σε διλλημα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ε τοτε με λιγα λογια με λες να μην την παραγγειλω καν...αμα ισχυουν αυτα που λες για ολες τις μπαταριες που κυκλοφορουν με παραπανω mAH δεν αξιζει να παρεις καμμια...Οποτε καλυτερα να παρω μια που υποστηριζουν οτι ειναι γνησια με 1400 mAH παρα μια σαν αυτην που ειπα πιο πανω...Τι να πω...Ειμαι σε διλλημα τωρα... Όχι μόνο να υποστηρίζει ότι είναι γνήσια αλλά να είναι γνήσια. Και γενικά στο ebay χλωμό το κόβω να πετύχεις τέτοια. Μόνο σε κουτί της HTC εννοείται και όχι χύμα (bulk) αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσια. Κι από τιμή αν είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι όντως δεν είναι αληθινή :o Αυτά και καλή τύχη πραγματικά γιατί για να βρεις καλή μπαταρία για το κινητό μας πια μόνο αυτό χρειάζεται. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Όχι μόνο να υποστηρίζει ότι είναι γνήσια αλλά να είναι γνήσια. Και γενικά στο ebay χλωμό το κόβω να πετύχεις τέτοια. Μόνο σε κουτί της HTC εννοείται και όχι χύμα (bulk) αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσια. Κι από τιμή αν είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι όντως δεν είναι αληθινή :o Αυτά και καλή τύχη πραγματικά γιατί για να βρεις καλή μπαταρία για το κινητό μας πια μόνο αυτό χρειάζεται. Τελικα λεω να παραγγειλω αυτην http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-HIGH-CAPACITY-BATTERY-FOR-HTC-DESIRE-A8181-2000maH-/190552510587?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c5dd0907b και ο θεος βοηθος...Μολις μου ερθει θα σας πω εδω εντυπωσεις... Ειδα οτι πολυς κοσμος την εχει παραγγειλει...Απτο τιποτα κατι με λεει κιαυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγω πηρα 2 κομματια απο αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/1400mAH-Battery-for-HTC-BB99100-A8181-T8188-Desire-G7-T9188-/121115534367?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c330c641f, Ειμαι κατευνθουσιασμενος, θυμήθηκα πως ηταν η αυτονομια του desire στην νιότη του! Με τα πάντα ανοιχτά η μπαταρία διαρκεί μιάμιση ημέρα. Όσο για το κατάστημα, τοσο εξυπηρετικος, μεχρι αηδιας, περιπου ανα 4 μερες μου εστελνε μειλ για το αν εφτασε το πακετο, βαρεθηκα να του απανταω το οχι ακομα. Μου ειπε πως αν δεν ερθει θα μου στειλει αλλο πακετο, ή αν δεν μεινω ευχαριστημενος απο την αποδοση επισης θα μου στειλει αλλο κλπ. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη μου την αγορα και την συστηνω ανεπιφυλακτα. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγω πηρα 2 κομματια απο αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/1400mAH-Battery-for-HTC-BB99100-A8181-T8188-Desire-G7-T9188-/121115534367?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c330c641f, Ειμαι κατευνθουσιασμενος, θυμήθηκα πως ηταν η αυτονομια του desire στην νιότη του! Με τα πάντα ανοιχτά η μπαταρία διαρκεί μιάμιση ημέρα. Όσο για το κατάστημα, τοσο εξυπηρετικος, μεχρι αηδιας, περιπου ανα 4 μερες μου εστελνε μειλ για το αν εφτασε το πακετο, βαρεθηκα να του απανταω το οχι ακομα. Μου ειπε πως αν δεν ερθει θα μου στειλει αλλο πακετο, ή αν δεν μεινω ευχαριστημενος απο την αποδοση επισης θα μου στειλει αλλο κλπ. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη μου την αγορα και την συστηνω ανεπιφυλακτα. λεω να την παραγγειλω ποσο σου βγηκε με εξοδα αποστολης και ολα??και ποσες μερες εκανε να ερθει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Παιδιά το κινητό το έχω 3 χρόνια και η μπαταρία ακόμα αντέχει. Χθες μου έσβησε μετά από 64 ώρες, όλες με wifi-on, email και κανα 20λεπτο κλήσεις. Βάλτε betterbatterystats, greenify, και αφήστε το να σβήσει για να το φορτίσετε, και πάντα το φορτίζεται κλειστό. Επίσης σε jb μου τρώει μπαταρία το mediascannerservice το οποίο τρέχει 10 λεπτά μετά το power-on, επομένως το αφήνω κανα 20λεπτο στη πριζα ανοικτο πριν βγάλω το φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) λεω να την παραγγειλω ποσο σου βγηκε με εξοδα αποστολης και ολα??και ποσες μερες εκανε να ερθει?Μου κοστισαν 8.80 και οι δυο, χωρις επιπλεον μεταφορικα, 18 μερες. Εξωτερικα δειχνουν γνησιες. Edited June 28, 2013 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εβαλα δοκιμαστικα πριν κανα 2 μηνο την BITIAS 3 απο RSK team και εχω ξεχασει να αλλαξω ρομ απο τοτε, πολυ καλή! Μου εχει λειψει και η καλη καμερα ομως, ποια ελαφρια sense προτεινετε για sd class 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Μιας και όλο και περισσότερες εφαρμογές ζητάνε android 4.0+ για να λειτουργήσουν, σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της αναβάθμισης σε JB. Η CM 4.2.2 είναι καλή; θα ήθελα να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται, και να δουλεύουν τα βασικά, όπως Wi-Fi, Bluetooth, data, ραδιόφωνο και αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή. Η λήψη βίντεο δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά μια ερώτηση... είχα βάλει στον ξάδελφό μου μια custom rom (RSK ROM) και είχα κάνει και partition στην κάρτα για extra εφαρμογές. Δεν ξέρω γιατί και ούτε που ρώτησα αποφάσισε να κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Οπότε τώρα το κινητό του βγάζει μια μαύρη οθόνη που λέει android κ μένει εκεί... Τι μου προτείνετε; Γιατί έχω στο μυαλό μου 1. Να φλασάρει απ την αρχή official rom 2. Να προσπαθήσει να μπει σε recovery mode να φλασάρει ξανά την rsk rom 3. δεν ξέρω... τι λέτε;:!: Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά μια ερώτηση... είχα βάλει στον ξάδελφό μου μια custom rom (RSK ROM) και είχα κάνει και partition στην κάρτα για extra εφαρμογές. Δεν ξέρω γιατί και ούτε που ρώτησα αποφάσισε να κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Οπότε τώρα το κινητό του βγάζει μια μαύρη οθόνη που λέει android κ μένει εκεί... Τι μου προτείνετε; Γιατί έχω στο μυαλό μου 1. Να φλασάρει απ την αρχή official rom 2. Να προσπαθήσει να μπει σε recovery mode να φλασάρει ξανά την rsk rom 3. δεν ξέρω... τι λέτε;:!: Σε recovery mode μπαινει; Ας ξαναφλασαρει την ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Γεια σας παιδια...Εχω rootαρει το κινητο μου και φοραει την cyanogenmod 7...Το κινητο θελω να το δωσω σενα φιλαρακι οπου δεν εχει ιδεα απο android...Θελω να το γυρισω σε stock android οπως το αγορασα καινουριο...Πως θα το κανω??Απλα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Φλασαρεις απ το pc το stock RUU. Κάπου εδώ μέσα υπάρχει ένα λινκ αλλά δεν το έχω εύκαιρο γιατί γράφω απ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 στο τέλος του 1ου ποστ του παρόντος θέματος έχει οδηγιες για να γυρίσει κάποιος σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 II Μιας και όλο και περισσότερες εφαρμογές ζητάνε android 4.0+ για να λειτουργήσουν, σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της αναβάθμισης σε JB. Η CM 4.2.2 είναι καλή; θα ήθελα να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται, και να δουλεύουν τα βασικά, όπως Wi-Fi, Bluetooth, data, ραδιόφωνο και αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή. Η λήψη βίντεο δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Χρησιμοποιώ και 'γω δεν ξέρω πόσο καιρό (περισσότερο από χρόνο) την CM τού Nike, αλλά και του Vijendrahs τώρα τελευταία, γιατί έχει ποιο up to date rom. Και οι δύο είναι πολύ καλές. Σχεδόν lag free, ενώ από αυτά που ζητάς δουλεύουν φυσικά, Wi-Fi, data, bluetooth, φωτογραφική (καλές φωτογραφίες). Βίντεο δεν έχω τραβήξει ποτέ για να σου γράψω εντυπώσεις, ενώ για ραδιόφωνο θα πρέπει να ψαχτείς με 3rd party application (πχ. Spirit FM), οι CM δεν έχουν ενσωματωμένη εφαρμογή ραδιοφώνου. ;) Ελπίζω να βοήθησα, έστω και καθυστερημένα.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα.Μόλις εγκατέστησα την CyanogenMod007 v31 Και στην προσπάθεια μου να γράψω με το terminal emulator την εντολή a2ext... μου βγάζει το εξής μήνυμα this script must be run as root... τί πρεπει να κάνω? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 II Χρησιμοποιώ και 'γω δεν ξέρω πόσο καιρό (περισσότερο από χρόνο) την CM τού Nike, αλλά και του Vijendrahs τώρα τελευταία, γιατί έχει ποιο up to date rom. Και οι δύο είναι πολύ καλές. Σχεδόν lag free, ενώ από αυτά που ζητάς δουλεύουν φυσικά, Wi-Fi, data, bluetooth, φωτογραφική (καλές φωτογραφίες). Βίντεο δεν έχω τραβήξει ποτέ για να σου γράψω εντυπώσεις, ενώ για ραδιόφωνο θα πρέπει να ψαχτείς με 3rd party application (πχ. Spirit FM), οι CM δεν έχουν ενσωματωμένη εφαρμογή ραδιοφώνου. ;) Ελπίζω να βοήθησα, έστω και καθυστερημένα.. Ευχαριστώ πολύ. Για του VJ έλεγα κι εγώ, άρα τη βάζω άφοβα, όταν με το καλό βρω χρόνο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 II Χρησιμοποιώ και 'γω δεν ξέρω πόσο καιρό (περισσότερο από χρόνο) την CM τού Nike, αλλά και του Vijendrahs τώρα τελευταία, γιατί έχει ποιο up to date rom. Και οι δύο είναι πολύ καλές. Σχεδόν lag free, ενώ από αυτά που ζητάς δουλεύουν φυσικά, Wi-Fi, data, bluetooth, φωτογραφική (καλές φωτογραφίες). Βίντεο δεν έχω τραβήξει ποτέ για να σου γράψω εντυπώσεις, ενώ για ραδιόφωνο θα πρέπει να ψαχτείς με 3rd party application (πχ. Spirit FM), οι CM δεν έχουν ενσωματωμένη εφαρμογή ραδιοφώνου. ;) Ελπίζω να βοήθησα, έστω και καθυστερημένα.. Έχεις λινκ για τη CM τού Nike που αναφέρεις? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλησπέρα.Μόλις εγκατέστησα την CyanogenMod007 v31 Και στην προσπάθεια μου να γράψω με το terminal emulator την εντολή a2ext... μου βγάζει το εξής μήνυμα this script must be run as root... τί πρεπει να κάνω? Πριν γράψεις a2ext πρέπει να γράψεις su και να πατήσεις enter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Έχεις λινκ για τη CM τού Nike που αναφέρεις? :confused: Αυτό είναι το thread της rom. Δεν το γνώριζες ή δεν λειτουργεί το link για να κατεβάσεις την rom; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Αυτό είναι το thread της rom. Δεν το γνώριζες ή δεν λειτουργεί το link για να κατεβάσεις την rom; Το γνώριζα αυτό απλά επειδή ανέφερες για cm φαντάστηκα ότι είχε κάνει και κάποιο δικό του compile της cyanogenmod. Αυτή είναι η κλασική aosp του οπότε λάθος κατάλαβα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Σας χαιρετώ παιδιά .Το κινητό μου τρέχει την oxygen με hboot 0.93.0001.θέλω να εγκαταστήσω αυτή τη ρομ http://androidrsk.blogspot.com/2013/04/rsk-oriola-30.html. Επδ είμαι λίγο άσχετος και έχω καιρό να ασχοληθώ το συγκεκριμένο hboot είναι το stock?Ευχαριστώ Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εχω την cm-8.0 jg stable και το προβλημα μου ειναι στο instagram πως κατα την διαδικασια να ανεβασω μια φωτογραφια κολλαει και σβηνει το κινητο. Εχω βγαλει και εγκαταστησει παλι την εφαρμογη, εχω βαλει αλλες ρομ και παλι τα ιδια.... Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakis7 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 παιδια καλησπερα εχω hboot 6.93 1002, s-oof ,baseband version 32.49.00.32u_5.11.05.27,android v. 2.2.2,build number 2.29.405.14,ειναι με stock froyo το κινητο , official updates και θελω να ξεκινησω να κανω root για αρχη , και μετα να παρουν σειρα τα υπολοιπα 4ext κλπ κλπ για να περασω μια custom rom που εχω βρει. παιδια οταν παω να κανω root με unrevoked μου βγαζει στο τελος μηνυμα "is your firmware too new??" και δεν μπορω να το κανω.λιγο help γιατι δεν εχω και πολλες αντοχες, θα το σπασω το κινητο :P sorry για το μεγαλο ποστ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts