sakis697 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Εν το μεταξυ εγω παρατηρησα οτι με αυτη την rom και το εχω ξανα πει πολλες οφρες οτι οταν ειμαι ας πουμε σε μια εφαρμογη, facebook, instagram κατι, ακομα και το tapatalk και μου στελνει καποιος sms τοτε το μηνυμα δεν ερχεται ποτε...... Στην καλυτερη, θα εχει ερθει αλλα δεν θα κανει ουτε δονηση ουτε ηχο, ουτε θα αναψει το λαμπακι.... Αλλα η ουσια ειναι οτι εχω χασει παααρα πολλα μηνυματα.... το ιδιο γινονταν κ με παλιοτερες εκδοσεις της rom.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Εν το μεταξυ εγω παρατηρησα οτι με αυτη την rom και το εχω ξανα πει πολλες οφρες οτι οταν ειμαι ας πουμε σε μια εφαρμογη, facebook, instagram κατι, ακομα και το tapatalk και μου στελνει καποιος sms τοτε το μηνυμα δεν ερχεται ποτε...... Στην καλυτερη, θα εχει ερθει αλλα δεν θα κανει ουτε δονηση ουτε ηχο, ουτε θα αναψει το λαμπακι.... Αλλα η ουσια ειναι οτι εχω χασει παααρα πολλα μηνυματα.... το ιδιο γινονταν κ με παλιοτερες εκδοσεις της rom.... Το έχω και εγώ αυτό. Δε δουλεύουν τα notifications. Πρώτη φορά συνέβη βέβαια. Δεν τα χάνεις, απλά πρέπει να κατεβάσεις τη notification bar μόνος σου. Πολύ ενοχλητικό. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το έχω και εγώ αυτό. Δε δουλεύουν τα notifications. Πρώτη φορά συνέβη βέβαια. Δεν τα χάνεις, απλά πρέπει να κατεβάσεις τη notification bar μόνος σου. Πολύ ενοχλητικό. Μου γινεται κ αυτο που λες.... Αλλα υπαρχουν απειρες φορες που χανω τα μηνυματα.... Απειρες ομως... Δεν ερχεται τιποτα... ουτε στα notifications.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μηνύματα δεν έχασα ποτέ. Αλλά ειδοποιήσεις δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ, σε καμία από τις rom που έχω flashάρει στο παρελθόν και για καμία από τις πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ και έχουν τέτοια ρύθμιση (μέσα σ' αυτές και αυτές που γράψατε) !!!!! Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος.. Ps. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω πάρει κάποιες ειδοποιήσεις στο fb (άρα μάλλον θα έχει να κάνει με τα updates τους, μάλλον τα κάνουν σαλάτα οι dev της εφαρμογής), ενώ παίρνω ΠΑΝΤΑ ειδοποίηση στην εφαρμογή του Twitter. Οπότε μόνο αυτή εξαιρείται απ' όσες χρησιμοποιώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μηνύματα δεν έχασα ποτέ. Αλλά ειδοποιήσεις δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ, σε καμία από τις rom που έχω flashάρει στο παρελθόν και για καμία από τις πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ και έχουν τέτοια ρύθμιση (μέσα σ' αυτές και αυτές που γράψατε) !!!!! Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος.. Ps. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω πάρει κάποιες ειδοποιήσεις στο fb (άρα μάλλον θα έχει να κάνει με τα updates τους, μάλλον τα κάνουν σαλάτα οι dev της εφαρμογής), ενώ παίρνω ΠΑΝΤΑ ειδοποίηση στην εφαρμογή του Twitter. Οπότε μόνο αυτή εξαιρείται απ' όσες χρησιμοποιώ. Εγω απο ειδοποιησεις σε fb και twitter δεν εχασα... παντα μου ερχονται.... Μονο σε μενα παλι γινεται αυτο δηλαδη... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Γεια σας, προκειται να αλλαξω ρομ και να βάλω την CyanogenMod-7, επειδη αυτη τη στιγμη φοραω την Runny Rom 6.1.1 ( sense rom) θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για να κανω καμια πατατα.... Πρωτον τη ρομ θα τη βρω απο εδω... http://www.cyanogenmod.com/ Στη συνεχεια εκτος απο τη γνωστη διαδικασια που θελει καθε ρομ,θα πρεπει να κανω μηπως καποιο upadate στο radio που φοραω τωρα? Γιατι στις οδηγιες εγκαταστασης αναφερεται αυτο εδω στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957344 "INSTRUCTIONS: - First time flashing CM 7 to your Desire (or coming from another ROM)? 1. Root your device and install Clockwork Recovery (Unrevoked method is recommended). 2. Do a Nandroid backup! 3. Update your radio! New radio from HTC 2.2+ roms is required (Desire Radio Thread). 4. WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition) 5. Install the ROM 6. Optionally install the Google Addon" Την εχει βαλει κανεις εδω μεσα για να μου πει κατι παραπανω για να προσεξω? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις! Τα πληρη στοιχεια απο το κινητο μου ειναι... Rom: Runny Rom v6.1.1 S-off kernel 2.6.35.10_basekernel-gfb1198d-dirty droidzone@shell-21003#18 AlphaRev CM7 r2 BRAVO PVT4 SHIP S-OFF HBOOT 6-93.1002 RADIO 5.17.05.23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Γεια σας, προκειται να αλλαξω ρομ και να βάλω την CyanogenMod-7, επειδη αυτη τη στιγμη φοραω την Runny Rom 6.1.1 ( sense rom) θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για να κανω καμια πατατα.... Πρωτον τη ρομ θα τη βρω απο εδω... http://www.cyanogenmod.com/ Στη συνεχεια εκτος απο τη γνωστη διαδικασια που θελει καθε ρομ,θα πρεπει να κανω μηπως καποιο upadate στο radio που φοραω τωρα? Γιατι στις οδηγιες εγκαταστασης αναφερεται αυτο εδω στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957344 Αν και δεν έχω flashάρει ποτέ Cyanogen rom, δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξεις radio όταν αλλάζεις και rom. Τώρα, αν είναι τόσο αναγκαίο και η rom λειτουργεί ΜΟΝΟ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ με τo συγκεκριμένο radio, δεν το ξέρω. Πάντως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το εξής: flashαρε τη rom, bootαρε το κινητό και δες το πως πάει με το radio που ήδη έχεις. Το radio συνήθως έχει να κάνει με το σήμα της κινητής και το σήμα του Wi-Fi. Αν δεν έχεις πρόβλημα, τότε είσαι μια χαρά. Αν δεις, ότι σε σημεία όπου το σήμα σου ήταν καλό με την προγούμενη rom, τώρα είναι χιερότερο, όπως το ίδιο και με το σήμα του Wi-Fi, τότε δοκίμασε να αλλάξεις το radio με αυτό που προτείνει ο dev της Cyanogen rom. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 δεν θυμαμαι να εχω τρεξει το Gparted, αλλα κανε μια δοκιμη με αυτο http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/ Ευχαριστώ, αλλά ούτε με αυτό έπαιξε, θα συνεχίσω το ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Γεια σας, έχω την Cronmod στο desire μου, με int2ext και μου βγάζει πρόβλημα ότι έχει απομείνει λίγος ελεύθερος χώρος αποθήκευσης, όταν έχω ακόμα 200 mb ελεύθερα. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ξερει κανεις πως σβηνω τα buttons' backlight μπαινω απο το es explorer στο sys/class/leds/button-backlight/brightness και αλλαζω το 255 σε 0 για λιγο δουλευει μετα ομως ξαναναβουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 προσπαθω να συνδεσω το κινητο στο pc μεσω htc sync, κι ενω εχω ανοιχτο το προγραμμα, το κινητο λεει πως δε βρεθηκε το htc sync στον υπολογιστη. τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 προσπαθω να συνδεσω το κινητο στο pc μεσω htc sync, κι ενω εχω ανοιχτο το προγραμμα, το κινητο λεει πως δε βρεθηκε το htc sync στον υπολογιστη. τι γινεται; Εχεις ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Εχεις ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων..; ναι ειναι ενεργοποιημενος, αλλα δοκιμασα και χωρις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 ναι ειναι ενεργοποιημενος, αλλα δοκιμασα και χωρις. Τοτε δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και μετα εγκατεστησε το παλι με συνδεδεμενη τη συσκευη ομως... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Τοτε δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και μετα εγκατεστησε το παλι με συνδεδεμενη τη συσκευη ομως... σ ευχαριστω για τη βοηθεια. δοκιμασα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα, αλλα τιποτα. τελικα το προβλημα ηταν οι μπροστινες usb θυρες του υπολογιστη, παρ' ολο που κατα τ' αλλα λειτουργουν κανονικα. με το που το συνδεσα απευθειας σε usb θυρα της μητρικης, το αναγνωρισε αμεσως. επισης, κατι αλλο.το κινητο ειναι με την επισημη 2.3.3. για να κανω calibration στη μπαταρια, πρεπει να ειμαι root; Edited August 21, 2012 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 επισης, κατι αλλο.το κινητο ειναι με την επισημη 2.3.3. για να κανω calibration στη μπαταρια, πρεπει να ειμαι root; Οι ποιο γνωστές εφαρμογές στο Market θέλουν να είσαι rooted, γιατί 'πειράζουν' τα battery stats. Δε νομίζω να υπάρχει εφαρμογή που να μην απαιτεί να εισαι root. Και αν υπάρχει, αμφιβάλλω για τα αποτελέσματα που θα εχεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Οι ποιο γνωστές εφαρμογές στο Market θέλουν να είσαι rooted, γιατί 'πειράζουν' τα battery stats. Δε νομίζω να υπάρχει εφαρμογή που να μην απαιτεί να εισαι root. Και αν υπάρχει, αμφιβάλλω για τα αποτελέσματα που θα εχεις. η διαδικασια για root ειναι αυτη που πεπριγραφεται στην πρωτη σελιδα, ή θελει κατι διαφορετικο λογω 2.3.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 η διαδικασια για root ειναι αυτη που πεπριγραφεται στην πρωτη σελιδα, ή θελει κατι διαφορετικο λογω 2.3.3; Δυστυχώς έκανα πριν ~2 χρόνια root με άλλους οδηγούς, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αλλά για να υπάρχουν στην 1η σελίδα, υποθέτω ότι θα είναι σωστοί. Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος που τους συμβουλεύτηκε πρόσφατα και είχε επιτυχία στο rooting. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 η διαδικασια για root ειναι αυτη που πεπριγραφεται στην πρωτη σελιδα, ή θελει κατι διαφορετικο λογω 2.3.3; Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι με τη διαδικασία της πρώτης σελίδας και έχοντας την 2.3.3 δεν μπορείς. Πρέπει να κάνεις ό,τι λέει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3804608#post3804608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μόλις πήρα το desire μου από service ! αναβάθμιση δηλαδή και λίγο συντήρηση πλακέτας όσο έπαιρνε...το πρόβλημα είναι ότι έκανε συνέχεια reboots μετά από λίγη ώρα χρήσης στο internet με κάποιον browser ή μετά από τηλεφωνική συνομιλία! τώρα από το service μου είπανε ότι τουλάχιστον στον explorer με πολύ ώρα you tube δεν έκανε reboot ..για να δούμε? είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα.. μου είπανε ότι η συγκεκριμένη συσκευή παρουσίασε μεγάλη παρτίδα το συγκεκριμένο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μόλις πήρα το desire μου από service ! αναβάθμιση δηλαδή και λίγο συντήρηση πλακέτας όσο έπαιρνε...το πρόβλημα είναι ότι έκανε συνέχεια reboots μετά από λίγη ώρα χρήσης στο internet με κάποιον browser ή μετά από τηλεφωνική συνομιλία! τώρα από το service μου είπανε ότι τουλάχιστον στον explorer με πολύ ώρα you tube δεν έκανε reboot ..για να δούμε? είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα.. μου είπανε ότι η συγκεκριμένη συσκευή παρουσίασε μεγάλη παρτίδα το συγκεκριμένο πρόβλημα.. Σε πολλούς το έκανε. Το δικό μου ξεκίνησε να το κάνει τους τελευταίους μήνες σε καθημερινή βάση και αφού είχε λέξη η εγγύηση. Μάλλον έχει έρθει η ώρα της αλλαγής. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μόλις πήρα το desire μου από service ! αναβάθμιση δηλαδή και λίγο συντήρηση πλακέτας όσο έπαιρνε...το πρόβλημα είναι ότι έκανε συνέχεια reboots μετά από λίγη ώρα χρήσης στο internet με κάποιον browser ή μετά από τηλεφωνική συνομιλία! τώρα από το service μου είπανε ότι τουλάχιστον στον explorer με πολύ ώρα you tube δεν έκανε reboot ..για να δούμε? είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα.. μου είπανε ότι η συγκεκριμένη συσκευή παρουσίασε μεγάλη παρτίδα το συγκεκριμένο πρόβλημα.. Το γνωστο προβλημα των πρωτων συσκευων που κυκλοφορησαν. Το ιδιο παρουσιαστηκε και σε εμενα πανω στο εξαμηνο οταν ζοριζοταν λιγο στο ιντερνετ και σε κανενα παιχνιδι ανεβαζε θερμοκρασια και αρχιζαν τα reboots. Το εστειλα σερβις αλλαξαν πλακετα και απο τοτε δεν εχει συμβει το παραμικρο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Να πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που με βοηθησαν εδω μεσα δυο χρονια που εχω το desire καθως περασα στο sensation πριν λιγες μερες...! Ειναι το πρωτο thread που ασχοληθηκα και παρακολουθησα και εκτος απο γνωσεις αποκτησα και φιλαρακια....! Δεν θελω να αναφερω ονοματα για να μην ξεχασω κανεναν αλλα ξερετε εσεις ποιοι ειστε και σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που σπαταλησατε για μενα... Ευχομαι κ εγω με την σειρα μου να βοηθησα αρκετα ατομα με οσες γνωσεις ειχα...! Εννοειται πως δεν θα σταματησω να το παρακολουθω και θα βοηθαω οσο μπορω και συνεχιστε να στελνεται pm οταν θελετε κατι...! Καλη συνεχεια παιδια και τα κ λεμε...! Δεν χανομαστε...! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOXIAS1821 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Σας παρακαλω βοηθειστε με....Εχω το desire hd.. o εκανα root εβαλα custom rom αλλα τπτ δεν του καθεται καλα προσπαθησα να το επαναφερω στο ruu rom tου αλλα τπτ δεν το βλεπει ο υπολογιστης.....τι να κανω SOS.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Να πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που με βοηθησαν εδω μεσα δυο χρονια που εχω το desire καθως περασα στο sensation πριν λιγες μερες...! Ειναι το πρωτο thread που ασχοληθηκα και παρακολουθησα και εκτος απο γνωσεις αποκτησα και φιλαρακια....! Δεν θελω να αναφερω ονοματα για να μην ξεχασω κανεναν αλλα ξερετε εσεις ποιοι ειστε και σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που σπαταλησατε για μενα... Ευχομαι κ εγω με την σειρα μου να βοηθησα αρκετα ατομα με οσες γνωσεις ειχα...! Εννοειται πως δεν θα σταματησω να το παρακολουθω και θα βοηθαω οσο μπορω και συνεχιστε να στελνεται pm οταν θελετε κατι...! Καλη συνεχεια παιδια και τα κ λεμε...! Δεν χανομαστε...! Κ εμεις ευχαριστουμε για τη βοηθεια, μεγιες το καινουριο σμαρτ! Σας παρακαλω βοηθειστε με....Εχω το desire hd.. o εκανα root εβαλα custom rom αλλα τπτ δεν του καθεται καλα προσπαθησα να το επαναφερω στο ruu rom tου αλλα τπτ δεν το βλεπει ο υπολογιστης.....τι να κανω SOS.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.... Ξεκινα ποσταροντας στο σωτο θεμα, εδω ειναι για το Desire (σκετο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts