Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εν το μεταξυ εγω παρατηρησα οτι με αυτη την rom και το εχω ξανα πει πολλες οφρες οτι οταν ειμαι ας πουμε σε μια εφαρμογη, facebook, instagram κατι, ακομα και το tapatalk και μου στελνει καποιος sms τοτε το μηνυμα δεν ερχεται ποτε...... Στην καλυτερη, θα εχει ερθει αλλα δεν θα κανει ουτε δονηση ουτε ηχο, ουτε θα αναψει το λαμπακι.... Αλλα η ουσια ειναι οτι εχω χασει παααρα πολλα μηνυματα.... το ιδιο γινονταν κ με παλιοτερες εκδοσεις της rom....

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εν το μεταξυ εγω παρατηρησα οτι με αυτη την rom και το εχω ξανα πει πολλες οφρες οτι οταν ειμαι ας πουμε σε μια εφαρμογη, facebook, instagram κατι, ακομα και το tapatalk και μου στελνει καποιος sms τοτε το μηνυμα δεν ερχεται ποτε...... Στην καλυτερη, θα εχει ερθει αλλα δεν θα κανει ουτε δονηση ουτε ηχο, ουτε θα αναψει το λαμπακι.... Αλλα η ουσια ειναι οτι εχω χασει παααρα πολλα μηνυματα.... το ιδιο γινονταν κ με παλιοτερες εκδοσεις της rom....

Το έχω και εγώ αυτό.

Δε δουλεύουν τα notifications. Πρώτη φορά συνέβη βέβαια. Δεν τα χάνεις, απλά πρέπει να κατεβάσεις τη notification bar μόνος σου.

Πολύ ενοχλητικό.

مفاجأة

Το έχω και εγώ αυτό.

Δε δουλεύουν τα notifications. Πρώτη φορά συνέβη βέβαια. Δεν τα χάνεις, απλά πρέπει να κατεβάσεις τη notification bar μόνος σου.

Πολύ ενοχλητικό.

Μου γινεται κ αυτο που λες.... Αλλα υπαρχουν απειρες φορες που χανω τα μηνυματα.... Απειρες ομως... Δεν ερχεται τιποτα... ουτε στα notifications..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Μηνύματα δεν έχασα ποτέ.

Αλλά ειδοποιήσεις δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ, σε καμία από τις rom που έχω flashάρει στο παρελθόν και για καμία από τις πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ και έχουν τέτοια ρύθμιση (μέσα σ' αυτές και αυτές που γράψατε) !!!!!

Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος..

Ps. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω πάρει κάποιες ειδοποιήσεις στο fb (άρα μάλλον θα έχει να κάνει με τα updates τους, μάλλον τα κάνουν σαλάτα οι dev της εφαρμογής), ενώ παίρνω ΠΑΝΤΑ ειδοποίηση στην εφαρμογή του Twitter. Οπότε μόνο αυτή εξαιρείται απ' όσες χρησιμοποιώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μηνύματα δεν έχασα ποτέ.

Αλλά ειδοποιήσεις δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ, σε καμία από τις rom που έχω flashάρει στο παρελθόν και για καμία από τις πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ και έχουν τέτοια ρύθμιση (μέσα σ' αυτές και αυτές που γράψατε) !!!!!

Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος..

Ps. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω πάρει κάποιες ειδοποιήσεις στο fb (άρα μάλλον θα έχει να κάνει με τα updates τους, μάλλον τα κάνουν σαλάτα οι dev της εφαρμογής), ενώ παίρνω ΠΑΝΤΑ ειδοποίηση στην εφαρμογή του Twitter. Οπότε μόνο αυτή εξαιρείται απ' όσες χρησιμοποιώ.

Εγω απο ειδοποιησεις σε fb και twitter δεν εχασα... παντα μου ερχονται.... Μονο σε μενα παλι γινεται αυτο δηλαδη...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Γεια σας, προκειται να αλλαξω ρομ και να βάλω την CyanogenMod-7, επειδη αυτη τη στιγμη φοραω την Runny Rom 6.1.1 ( sense rom) θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για να κανω καμια πατατα....

Πρωτον τη ρομ θα τη βρω απο εδω... http://www.cyanogenmod.com/

Στη συνεχεια εκτος απο τη γνωστη διαδικασια που θελει καθε ρομ,θα πρεπει να κανω μηπως καποιο upadate στο radio που φοραω τωρα? Γιατι στις οδηγιες εγκαταστασης αναφερεται αυτο εδω στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957344

"INSTRUCTIONS:

- First time flashing CM 7 to your Desire (or coming from another ROM)?

1. Root your device and install Clockwork Recovery (Unrevoked method is recommended).

2. Do a Nandroid backup!

3. Update your radio! New radio from HTC 2.2+ roms is required (Desire Radio Thread).

4. WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition)

5. Install the ROM

6. Optionally install the Google Addon"

Την εχει βαλει κανεις εδω μεσα για να μου πει κατι παραπανω για να προσεξω? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!

Τα πληρη στοιχεια απο το κινητο μου ειναι...

Rom: Runny Rom v6.1.1

S-off

kernel 2.6.35.10_basekernel-gfb1198d-dirty droidzone@shell-21003#18

AlphaRev CM7 r2

BRAVO PVT4 SHIP S-OFF

HBOOT 6-93.1002

RADIO 5.17.05.23

Γεια σας, προκειται να αλλαξω ρομ και να βάλω την CyanogenMod-7, επειδη αυτη τη στιγμη φοραω την Runny Rom 6.1.1 ( sense rom) θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για να κανω καμια πατατα....

Πρωτον τη ρομ θα τη βρω απο εδω... http://www.cyanogenmod.com/

Στη συνεχεια εκτος απο τη γνωστη διαδικασια που θελει καθε ρομ,θα πρεπει να κανω μηπως καποιο upadate στο radio που φοραω τωρα? Γιατι στις οδηγιες εγκαταστασης αναφερεται αυτο εδω στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957344

Αν και δεν έχω flashάρει ποτέ Cyanogen rom, δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξεις radio όταν αλλάζεις και rom.

Τώρα, αν είναι τόσο αναγκαίο και η rom λειτουργεί ΜΟΝΟ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ με τo συγκεκριμένο radio, δεν το ξέρω. Πάντως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το εξής: flashαρε τη rom, bootαρε το κινητό και δες το πως πάει με το radio που ήδη έχεις. Το radio συνήθως έχει να κάνει με το σήμα της κινητής και το σήμα του Wi-Fi. Αν δεν έχεις πρόβλημα, τότε είσαι μια χαρά. Αν δεις, ότι σε σημεία όπου το σήμα σου ήταν καλό με την προγούμενη rom, τώρα είναι χιερότερο, όπως το ίδιο και με το σήμα του Wi-Fi, τότε δοκίμασε να αλλάξεις το radio με αυτό που προτείνει ο dev της Cyanogen rom. ;)

δεν θυμαμαι να εχω τρεξει το Gparted, αλλα κανε μια δοκιμη με αυτο http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/

Ευχαριστώ, αλλά ούτε με αυτό έπαιξε, θα συνεχίσω το ψάξιμο.

Γεια σας, έχω την Cronmod στο desire μου, με int2ext και μου βγάζει πρόβλημα ότι έχει απομείνει λίγος ελεύθερος χώρος αποθήκευσης, όταν έχω ακόμα 200 mb ελεύθερα. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό?

Ξερει κανεις πως σβηνω τα buttons' backlight μπαινω απο το es explorer στο sys/class/leds/button-backlight/brightness και αλλαζω το 255 σε 0 για λιγο δουλευει μετα ομως ξαναναβουν

προσπαθω να συνδεσω το κινητο στο pc μεσω htc sync, κι ενω εχω ανοιχτο το προγραμμα, το κινητο λεει πως δε βρεθηκε το htc sync στον υπολογιστη. τι γινεται;

προσπαθω να συνδεσω το κινητο στο pc μεσω htc sync, κι ενω εχω ανοιχτο το προγραμμα, το κινητο λεει πως δε βρεθηκε το htc sync στον υπολογιστη. τι γινεται;

Εχεις ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων..;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ναι ειναι ενεργοποιημενος, αλλα δοκιμασα και χωρις.

Τοτε δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και μετα εγκατεστησε το παλι με συνδεδεμενη τη συσκευη ομως...

Ηρακλής!

Τοτε δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και μετα εγκατεστησε το παλι με συνδεδεμενη τη συσκευη ομως...

σ ευχαριστω για τη βοηθεια. δοκιμασα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα, αλλα τιποτα. τελικα το προβλημα ηταν οι μπροστινες usb θυρες του υπολογιστη, παρ' ολο που κατα τ' αλλα λειτουργουν κανονικα. με το που το συνδεσα απευθειας σε usb θυρα της μητρικης, το αναγνωρισε αμεσως.

επισης, κατι αλλο.το κινητο ειναι με την επισημη 2.3.3. για να κανω calibration στη μπαταρια, πρεπει να ειμαι root;

Edited by stefan_city

επισης, κατι αλλο.το κινητο ειναι με την επισημη 2.3.3. για να κανω calibration στη μπαταρια, πρεπει να ειμαι root;

Οι ποιο γνωστές εφαρμογές στο Market θέλουν να είσαι rooted, γιατί 'πειράζουν' τα battery stats.

Δε νομίζω να υπάρχει εφαρμογή που να μην απαιτεί να εισαι root. Και αν υπάρχει, αμφιβάλλω για τα αποτελέσματα που θα εχεις.

Οι ποιο γνωστές εφαρμογές στο Market θέλουν να είσαι rooted, γιατί 'πειράζουν' τα battery stats.

Δε νομίζω να υπάρχει εφαρμογή που να μην απαιτεί να εισαι root. Και αν υπάρχει, αμφιβάλλω για τα αποτελέσματα που θα εχεις.

η διαδικασια για root ειναι αυτη που πεπριγραφεται στην πρωτη σελιδα, ή θελει κατι διαφορετικο λογω 2.3.3;

η διαδικασια για root ειναι αυτη που πεπριγραφεται στην πρωτη σελιδα, ή θελει κατι διαφορετικο λογω 2.3.3;

Δυστυχώς έκανα πριν ~2 χρόνια root με άλλους οδηγούς, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Αλλά για να υπάρχουν στην 1η σελίδα, υποθέτω ότι θα είναι σωστοί. Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος που τους συμβουλεύτηκε πρόσφατα και είχε επιτυχία στο rooting.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι με τη διαδικασία της πρώτης σελίδας και έχοντας την 2.3.3 δεν μπορείς.

Πρέπει να κάνεις ό,τι λέει εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3804608#post3804608

Μόλις πήρα το desire μου από service ! αναβάθμιση δηλαδή και λίγο συντήρηση πλακέτας όσο έπαιρνε...το πρόβλημα είναι ότι έκανε συνέχεια reboots μετά από λίγη ώρα χρήσης στο internet με κάποιον browser ή μετά από τηλεφωνική συνομιλία!

τώρα από το service μου είπανε ότι τουλάχιστον στον explorer με πολύ ώρα you tube δεν έκανε reboot ..για να δούμε?

είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα.. μου είπανε ότι η συγκεκριμένη συσκευή παρουσίασε μεγάλη παρτίδα το συγκεκριμένο πρόβλημα..

Μόλις πήρα το desire μου από service ! αναβάθμιση δηλαδή και λίγο συντήρηση πλακέτας όσο έπαιρνε...το πρόβλημα είναι ότι έκανε συνέχεια reboots μετά από λίγη ώρα χρήσης στο internet με κάποιον browser ή μετά από τηλεφωνική συνομιλία!

τώρα από το service μου είπανε ότι τουλάχιστον στον explorer με πολύ ώρα you tube δεν έκανε reboot ..για να δούμε?

είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα.. μου είπανε ότι η συγκεκριμένη συσκευή παρουσίασε μεγάλη παρτίδα το συγκεκριμένο πρόβλημα..

Σε πολλούς το έκανε. Το δικό μου ξεκίνησε να το κάνει τους τελευταίους μήνες σε καθημερινή βάση και αφού είχε λέξη η εγγύηση.

Μάλλον έχει έρθει η ώρα της αλλαγής.

مفاجأة

Το γνωστο προβλημα των πρωτων συσκευων που κυκλοφορησαν.

Το ιδιο παρουσιαστηκε και σε εμενα πανω στο εξαμηνο οταν ζοριζοταν λιγο στο ιντερνετ και σε κανενα παιχνιδι ανεβαζε θερμοκρασια και αρχιζαν τα reboots.

Το εστειλα σερβις αλλαξαν πλακετα και απο τοτε δεν εχει συμβει το παραμικρο :)

Ηρακλής!

Να πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που με βοηθησαν εδω μεσα δυο χρονια που εχω το desire καθως περασα στο sensation πριν λιγες μερες...! Ειναι το πρωτο thread που ασχοληθηκα και παρακολουθησα και εκτος απο γνωσεις αποκτησα και φιλαρακια....! Δεν θελω να αναφερω ονοματα για να μην ξεχασω κανεναν αλλα ξερετε εσεις ποιοι ειστε και σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που σπαταλησατε για μενα... Ευχομαι κ εγω με την σειρα μου να βοηθησα αρκετα ατομα με οσες γνωσεις ειχα...! Εννοειται πως δεν θα σταματησω να το παρακολουθω και θα βοηθαω οσο μπορω και συνεχιστε να στελνεται pm οταν θελετε κατι...! Καλη συνεχεια παιδια και τα κ λεμε...! Δεν χανομαστε...!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Σας παρακαλω βοηθειστε με....Εχω το desire hd.. o εκανα root εβαλα custom rom αλλα τπτ δεν του καθεται καλα προσπαθησα να το επαναφερω στο ruu rom tου αλλα τπτ δεν το βλεπει ο υπολογιστης.....τι να κανω SOS..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ....

Να πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που με βοηθησαν εδω μεσα δυο χρονια που εχω το desire καθως περασα στο sensation πριν λιγες μερες...! Ειναι το πρωτο thread που ασχοληθηκα και παρακολουθησα και εκτος απο γνωσεις αποκτησα και φιλαρακια....! Δεν θελω να αναφερω ονοματα για να μην ξεχασω κανεναν αλλα ξερετε εσεις ποιοι ειστε και σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που σπαταλησατε για μενα... Ευχομαι κ εγω με την σειρα μου να βοηθησα αρκετα ατομα με οσες γνωσεις ειχα...! Εννοειται πως δεν θα σταματησω να το παρακολουθω και θα βοηθαω οσο μπορω και συνεχιστε να στελνεται pm οταν θελετε κατι...! Καλη συνεχεια παιδια και τα κ λεμε...! Δεν χανομαστε...!

Κ εμεις ευχαριστουμε για τη βοηθεια, μεγιες το καινουριο σμαρτ!

Σας παρακαλω βοηθειστε με....Εχω το desire hd.. o εκανα root εβαλα custom rom αλλα τπτ δεν του καθεται καλα προσπαθησα να το επαναφερω στο ruu rom tου αλλα τπτ δεν το βλεπει ο υπολογιστης.....τι να κανω SOS..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ....

Ξεκινα ποσταροντας στο σωτο θεμα, εδω ειναι για το Desire (σκετο).