kollatos Δημ. July 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Γεια χαρά παιδια. Βλέπω ότι ακόμη και μετα απο τοσο καιρο το δεσιρε κραταει ακομη, μου το προτεινετε σαν αγορα ακόμη για τα λεφτα του? (280-300€) ή θα προτείνατε κάτι πιο καινουριο που οντως να εχει μεγαλη διαφορα απο το δεσιρε...? Ευχαριστώ υγ. θα μπορω να του κανω αναβάθμιση στο αντροιντ? Κοίτα αν δεν έχεις πρόβλημα στο να το πειράξεις (root,custom rom κλπ) τότε ναι αξίζει τα λεφτά του και ας είναι καλά τα παιδιά στο xda, έχει ψωμί ακόμα. Από την άλλη όμως σε αυτα τα χρήματα παίρνεις καινούριο Nexus S (το έχει προσφορά το πλαίσιο), ή μεταχειρισμένο Desire HD. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Και μια ερωτηση για τους φορτιστες: Ο αυθεντικος της htc λεει 1000mA Εχω εναν πολυφορτιστη 1400mA Ο φορτ. Αυτοκινητου ειναι 550mA. Υπαρχει προβλημα με τα παραπανω; μπορουν να δημιουργησουν προβλημα στο τηλ οι αλλοι φορτιστες εκτος απο τον 1ο; γενικα τι σημαινει αυτο; εχει να κανει με την διαρκεια φορτισης μηπως; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Θα συνιστούσα να μη χρησιμοποιείς φορτιστή που βγάζει περισσότερα mah από τον αυθεντικό. Όσον αφορά τον φορτιστή αυτοκινήτου... το θεωρώ χλωμό να είναι σε θέση να φορτίσει τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Ρε παιδιά από εχτές έχω το εξής πρόβλημα: όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενεργοποιήται αυτόματα από μόνο του το ηχείο...και μου ανοίγει από μόνο του σε άκυρες στιγμές και το locations!!!!!:worry::worry: Είναι σαν να μπαίνει σε mode αυτοκινήτου...υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσω?:worry::worry: HELP!!! Παιδιά ξέρεις κανείς τι να κάνω???Μου έχει σπάσει τα νεύρα...:mad::mad: Σηκώνω το τηλέφωνο να απαντήσω και ενεργοποιείται μόνο του το μεγάφωνο.....:wacko::wacko: Edited July 14, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Επικοινώνησε με τον Βασίλη (vman) μήπως είναι σε θέση να σε εξυπηρετήσει. +1 για τον βασίλη.. εμένα με βοηθησε άπειρα ο φίλος...! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 HELP!!! Παιδιά ξέρεις κανείς τι να κάνω???Μου έχει σπάσει τα νεύρα...:mad::mad: Σηκώνω το τηλέφωνο να απαντήσω και ενεργοποιείται μόνο του το μεγάφωνο.....:wacko::wacko: Δε ξέρω αν σχετίζεται αλλά όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου κάνει κάτι παρόμοιο με το καινούργιο bluetooth που αγόρασα και είχα την αίσθηση ότι φταίει το bluetooth επειδή έχει A2DP ή κάτι δεν ρύθμισα εγώ ή απλά ειναι για τα μπάζα το bluetooth του πλαισίου to Turbo-X stereo. Αν γνωρίζει κάποιος με ενδιαφέρει και εμένα να δω τι γίνεται. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Θα συνιστούσα να μη χρησιμοποιείς φορτιστή που βγάζει περισσότερα mah από τον αυθεντικό. Όσον αφορά τον φορτιστή αυτοκινήτου... το θεωρώ χλωμό να είναι σε θέση να φορτίσει τη συσκευή σου. καταρχην ευχαριστω για την απαντηση να γινω πιο συγκεκριμενος : Εχω το htc desire με φορτιστη που βγαζει 1000mA και εχει μπαταρια 1400mAh Επισης αγορασα προσφατα το ακουστικο bluetooth sonyericsson MW600 με φορτιστη 550mA. Θα μπορω να φορτισω το ακουστικο χωρις προβλημα με τον φορτιστη του desire? για να μην κουβαλαω 2 ιδιας τεχνολογιας φορτιστες. (micro usb) Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 καταρχην ευχαριστω για την απαντηση να γινω πιο συγκεκριμενος : Εχω το htc desire με φορτιστη που βγαζει 1000mA και εχει μπαταρια 1400mAh Επισης αγορασα προσφατα το ακουστικο bluetooth sonyericsson MW600 με φορτιστη 550mA. Θα μπορω να φορτισω το ακουστικο χωρις προβλημα με τον φορτιστη του desire? για να μην κουβαλαω 2 ιδιας τεχνολογιας φορτιστες. (micro usb) Μπορείς ναι. Ίσως όμως να "πέσει" γρηγορότερα η μπαταρία του hands free σου σε ένα βάθος χρόνου λόγω φόρτισης με περισσότερα mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Μπορείς ναι. Ίσως όμως να "πέσει" γρηγορότερα η μπαταρία του hands free σου σε ένα βάθος χρόνου λόγω φόρτισης με περισσότερα mah. δεν θα το κανω συστηματικα απλα οταν ειμαι σε διακοπες ή λειπω καιρο απο σπιτι τις περισσοτερες φορες απο τον δικο του φορτιστη. μηπως ξερεις και εδω να με βοηθησεις? εχω κατεβασει το dsp manager για να εχω πιο δυνατο ηχειο και ακουστικο το εβαλα σε official rom χωρις root, εκανα ρυθμισεις αλλα δεν ειδα καποια διαφορα. Ρωταω μηπως θελει ροοτ για να δουλεψει καλα? Edited July 14, 2011 by emm_stra Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lavrentis Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα.Έχω ως πρόγραμμα πλοηγησης το Navigon στην τελευταια εκδοση..Ενω είναι ολα καλα και ενημερωμενα με το που το ανοιγω μετα απο λιγο crashαρει...Έχει συμβεί σε κανέναν αλλον?Υπάρχει καποιος τροπος να το λύσω? Εχω την εκδοση 3.6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα.Έχω ως πρόγραμμα πλοηγησης το Navigon στην τελευταια εκδοση..Ενω είναι ολα καλα και ενημερωμενα με το που το ανοιγω μετα απο λιγο crashαρει...Έχει συμβεί σε κανέναν αλλον?Υπάρχει καποιος τροπος να το λύσω? Εχω την εκδοση 3.6.0 Καλημέρα, για δοκίμασε vα έχεις ανοιχτό το wifi ή το mobile internet και μετά να τρέξεις το Navigon. Μετά κλείσε το wifi ή το mobile internet και δες αν συνεχίζει το f/c. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα.Έχω ως πρόγραμμα πλοηγησης το Navigon στην τελευταια εκδοση..Ενω είναι ολα καλα και ενημερωμενα με το που το ανοιγω μετα απο λιγο crashαρει...Έχει συμβεί σε κανέναν αλλον?Υπάρχει καποιος τροπος να το λύσω? Εχω την εκδοση 3.6.0 Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Η λύση είναι να το βάλεις αυθεντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα!! Εχω εδω και μερες πρόβλημα με την μνημη του κινητου μου. Συνεχώς μου εβγαζε οτι εχω λιγη διαθεσιμη μνημη και ειχε προβληματα στις ενημερωσεις. Εβαλα το advanced task killer και πλεον ηρεμισε με τις συνεχεις ειδοποιήσεις...Παρόλα αυτα αν κ μου βγαζει οτι εχω διαθέσημη μνημη 221Μ δεν μπορω να κάνω ενημέρωση στα angry birds seasons γιατι δεν επαρκεί ο χώρος!!! Ενώ τα έχω κλείσει ολα... Τι μπορεί να φταίει??? Να σημειωσω πως εχω την 2.2 μαμα εκδοση software & οτι εφαρμογη μπορει να μπει στην SD την εχω εκει (παιχνιδια κλπ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Δυστυχώς με το μαμά software δεν μπορείς να κάνεις πολλά από άποψη εγκατάστασης εφαρμογών, το 221M που σου δείχνει δεν είναι ο αποθηκευτικός χώρος αλλά η προσωρινή μνήμη που αποθηκεύονται διεργασίες του λειτουργικού, εφαρμογές κτλ. (σαν την μνήμη ram των windows) που προκύπτει απο τον killer που έχεις (αν και δεν χρειάζεται στην τελική γιατί θα παρατηρήσεις ότι εφαρμογές που κλείνει , ξανα ανοίγουν μετά μόνες τους). Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι της τάξης των λίγων mb, αν πάς στις ρυθμίσεις - διαχείριση εφαρμογών κάπου λέει το υπόλοιπο του χώρου. Αυτό που μπορείς να κάνεις για αύξηση του αποθηκευτικού χώρου είναι root και φλασάρισμα custom rom. Υπάρχουν στην αρχική σελίδα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 το 221M που σου δείχνει δεν είναι ο αποθηκευτικός χώρος αλλά η προσωρινή μνήμη που αποθηκεύονται διεργασίες του λειτουργικού, εφαρμογές κτλ. (σαν την μνήμη ram των windows) που προκύπτει απο τον killer που έχεις (αν και δεν χρειάζεται στην τελική γιατί θα παρατηρήσεις ότι εφαρμογές που κλείνει , ξανα ανοίγουν μετά μόνες τους). Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι της τάξης των λίγων mb, αν πάς στις ρυθμίσεις - διαχείριση εφαρμογών κάπου λέει το υπόλοιπο του χώρου. . Γράφει 66 ΜΒ στα 4. Διαθ: 193 MB + 93MB στα 17 Δεν βγαζω πολυ ακρη αλλα νομιζω οτι ειναι τραγικο να μην μπορω να κανω την παραπανω αναβαθμιση..... Πρεπει να διαγράψω εφαρμογες αν θελω να μεινω με το ''μαμα'' software?? Ευχαριστω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Γράφει 66 ΜΒ στα 4. Διαθ: 193 MB + 93MB στα 17 Δεν βγαζω πολυ ακρη αλλα νομιζω οτι ειναι τραγικο να μην μπορω να κανω την παραπανω αναβαθμιση..... Πρεπει να διαγράψω εφαρμογες αν θελω να μεινω με το ''μαμα'' software?? Ευχαριστω!!! :) Ξανά. Αυτό που κοιτάς είναι η RAM. Δεν είναι αποθηκευτικός χώρος αλλά διαθέσιμη μνήμη για να τρέξεις εφαρμογές. Πας Ρυθμίσεις - Κάρτα SD και αποθήκευση και κοιτάς πόσα ΜΒ σου δίνει εκεί που λέει διαθέσιμος χώρος. Για να μην σε αφήνει να κάνεις την αναβάθμιση, το πρόβλημα δεν είναι στην ram αλλά στο ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στη μνήμη του τηλ. Οπότε ο task killer δε σε βοηθάει. Αρχικά, αν έχεις κάποιο πρόγραμμα, κάνε ένα καθαρισμό στην cache των εφαρμογών. Μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα από τη διαχείριση ή να κατεβάσεις έναν cache cleaner. Αν πάλι δε φτάνει, ή πετάς καμία εφαρμογή ή πας σε root-custom rom-app2SD κλπ! HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Πρέπει να διαγράψεις εφαρμογές αλλιώς τράβα για custom rom να βρείς άπλετο χώρο. Η διαδικασία αν ακολουθήσεις τις οδηγίες είναι εύκολη και δεν δημιουργεί προβλήματα. edit ότι λέει ο eltsele Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ξανά. Αυτό που κοιτάς είναι η RAM. Δεν είναι αποθηκευτικός χώρος αλλά διαθέσιμη μνήμη για να τρέξεις εφαρμογές. Πας Ρυθμίσεις - Κάρτα SD και αποθήκευση και κοιτάς πόσα ΜΒ σου δίνει 17,18 MB....Αυτο δινει :wacko: Πικρα! Θα δω αν μπορω να καθαρισω κατι απο τα λοιπα αλλιως βλεπω να αλλαζω κ εγω.... Ευχαριστω και παλι για την ενημερωση!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα σας , Ακολουθώ βήμα βήμα τον οδηγό για rooting στο desire μου αλλα ενω έχω ανοίξει στο unrevoked και ξεκινάει η διαδικασία την ωρα που κανει install το unrevoked services μου πεταει το μήνυμα ''Internal error : installing package failed '' ..Κάνω κάπου λάθος ? Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα σας , Ακολουθώ βήμα βήμα τον οδηγό για rooting στο desire μου αλλα ενω έχω ανοίξει στο unrevoked και ξεκινάει η διαδικασία την ωρα που κανει install το unrevoked services μου πεταει το μήνυμα ''Internal error : installing package failed '' ..Κάνω κάπου λάθος ? Σύμφωνα με αυτό και με αυτό, το κινητό σου έχει λίγο ελεύθερο χώρο αποθήκευσης. ;) Πρέπει να σβήσεις κάτι ή να κάνεις reset για να μπορέσεις να κάνεις το root. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Σύμφωνα με αυτό και με αυτό, το κινητό σου έχει λίγο ελεύθερο χώρο αποθήκευσης. ;) Πρέπει να σβήσεις κάτι ή να κάνεις reset για να μπορέσεις να κάνεις το root. google is my best friend να υποθέσω ? ευχαριστώ φίλε μου :rolleyes: Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 (edited) Παιδιά έχω κάνει root μολις τώρα το κινητό και στα applications υπάρχει εικονίδιο SuperuserPermission.Να υποθέσω όλα πήγαν καλά? :Eχω εγκαταστήσει το μαρκετ enabler επιλέγω fake this provider αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι,τι κάνω λάθος?Επίσης μια άλλη εφαρμογή που έβαλλα είναι το adfree.Όταν επιλέγω download and install new hosts πάντα κάνει επανεκκίνηση το κινητό .Μήπως δεν έχει γίνει σωστά ροοτ ?τα φώτα σας σας παρακαλώ! Edited July 15, 2011 by iceearth Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Παιδιά έχω κάνει root μολις τώρα το κινητό και στα applications υπάρχει εικονίδιο SuperuserPermission.Να υποθέσω όλα πήγαν καλά? ναι εισαι ενταξει 17,18 MB....Αυτο δινει :wacko: Πικρα! Θα δω αν μπορω να καθαρισω κατι απο τα λοιπα αλλιως βλεπω να αλλαζω κ εγω.... Ευχαριστω και παλι για την ενημερωση!!!! :) εχεις μπει απο τις ρυθμισεις σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα ωστε να τη μεταφερεις στην sd; Καλησπέρα σας , Ακολουθώ βήμα βήμα τον οδηγό για rooting στο desire μου αλλα ενω έχω ανοίξει στο unrevoked και ξεκινάει η διαδικασία την ωρα που κανει install το unrevoked services μου πεταει το μήνυμα ''Internal error : installing package failed '' ..Κάνω κάπου λάθος ? λογικα εχεις το ιδιο προβλημα που ειχα κ εγω και αρκετοι αλλοι. πρεπει να χρησιμοποιησεις custom recovery. με μια αναζητηση σε αυτο το θεμα θα βρεις αναλυτικοτερα τι εκανα για να το λυσω. Οποτε ξαναλεω: αγαπητοι mods, μηπως ειναι καιρος να τροποποιηθει ο οδηγος της πρωτης σελιδας, ωστε να μη τρωνε "ακυρο" τα τελευταια desire??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Παιδιά έχω κάνει root μολις τώρα το κινητό και στα applications υπάρχει εικονίδιο SuperuserPermission.Να υποθέσω όλα πήγαν καλά? :Eχω εγκαταστήσει το μαρκετ enabler επιλέγω fake this provider αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι,τι κάνω λάθος?Επίσης μια άλλη εφαρμογή που έβαλλα είναι το adfree.Όταν επιλέγω download and install new hosts πάντα κάνει επανεκκίνηση το κινητό .Μήπως δεν έχει γίνει σωστά ροοτ ?τα φώτα σας σας παρακαλώ! Καλημερα Το market enabler γιατι το εχεις; αφου μπορουμε να αγορασουμε εφαρμογες πλεον. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Καλημερα Το market enabler γιατι το εχεις; αφου μπορουμε να αγορασουμε εφαρμογες πλεον. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ναι αλλά κ πάλι δεν νομίζω να έχουμε τις ίδιες εφαρμογές με τις άλλες χώρες.. ας πούμε το vevo που ήθελα να κατέβασω δεν το έβρισκα χωρίς το μάρκετ enabler.. κ ήταν κ free.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Ναι αλλά κ πάλι δεν νομίζω να έχουμε τις ίδιες εφαρμογές με τις άλλες χώρες.. ας πούμε το vevo που ήθελα να κατέβασω δεν το έβρισκα χωρίς το μάρκετ enabler.. κ ήταν κ free.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Α αυτο δεν το ηξερα. Οκ τοτε Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts