Γιάννης Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ευχαριστω Γιαννη αλλα οσες φορες δοκιμασα να διαβασω οδηγο δεν πολυκαταλαβα...Αν υπαρχει καποιος οδηγος βημα βημα κατανοητος δωσε μου link. Απο gmail θα μπορουσα για παραδειγμα να συγχρονισω σε μη android συσκευη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ευχαριστω Γιαννη αλλα οσες φορες δοκιμασα να διαβασω οδηγο δεν πολυκαταλαβα...Αν υπαρχει καποιος οδηγος βημα βημα κατανοητος δωσε μου link. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305866 Απο gmail θα μπορουσα για παραδειγμα να συγχρονισω σε μη android συσκευη ? Όχι οι απλές συσκευές αλλά τα σύγχρονα λειτουργικά το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 κατεβαζοντας το .img για να κανω το hboot 300mb πως πρεπει να ειναι η ονομασια του για να το διαβασει απο το bootloader....???? μπορω να το περασω κ απο το Android_Flasher_1.7.5....??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspet1970 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Παίδες έβαλα την rcmix 1.8 και πλέον το τηλ. δεν κάνει συγχρονισμό με το OUTLOOK. Πως θα μπορούσα να περάσω επαφές και τα υπόλοιπα στοιχεία του ημερολογίου μου ξανά στο τηλέφωνο Βοήθεια.... δεν μπορώ να τα περάσω ένα ένα :cry: :thanks: Κάτι τελευταίο υπάρχει εφαρμογή που να κάνει export τα παραπάνω στοιχεία σε αναγνωρίσιμη μορφή από το τηλέφωνο? Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 κατεβαζοντας το .img για να κανω το hboot 300mb πως πρεπει να ειναι η ονομασια του για να το διαβασει απο το bootloader....???? μπορω να το περασω κ απο το Android_Flasher_1.7.5....??? Καντο rename σε HBOOT.IMG και φορτωσε το στο flasher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 μια ερωτηση θελω να κανω που ισως να εχει απαντηθει.. Απο οτι εχω καταλαβει μεχρι στιγμης για να αλλαξεις ROM στο κινητο θα πρεπει να εισαι root και μαλιστα μονιμα, οχι με μια πατεντα που υπαρχει να γινεις προσωρινα. Αν εισαι root χανεις εγγυηση και δεν μπορεις να κατεβασεις ΟΤΑ update της HTC. Αν γινεις root δεν μπορεις να ξαναγινεις unroot, χωρις να βαλεις την αρχικη ROM που την κατεβαζεις απο καπου... Εγω δεν θελω να χρησιμοποιησω μια ROM η οποιο θεωρειται official και την κατεβαζεις απο καπου, αλλα την δικη μου οπως ειναι τωρα. Αυτο γινεται??? δλδ θελω να παρω την δικια μου ROM backup και οταν θελησω ξανα να την ξαναβαλω. Ευχαριστω για οποια απαντηση!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πρέπει να είσαι root και μόνιμα μάλιστα, γιατί διαφορετικά με επανεκκίνηση χάνεται το root. Επίσης για να γίνεις unroot (άρα και για να κερδίσεις πίσω την εγγύηση) πρέπει να περάσεις μια official rom. Τη δικιά σου rom μπορείς να την πάρεις backup αν είσαι rooted (αυτό που ακούς συχνά να λέγεται nandroid backup μέσω της recovery) αλλά απ'τη στιγμή που πρώτα θα πρέπει να είσαι rooted, δε θα μπορείς να επιστρέψεις σε stock-επίσημη κατάσταση με τη δικιά σου rom. Οπότε μπορείς απλά να περάσεις την έκδοση της δικιάς σου rom που είναι η επίσημη και ουσιαστικά αποτελεί την ίδια rom με αυτήν που έχεις ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) εχω τo desire root και s-on ειχα παντα custom rom εχτες προσπαθησα να περασωτην insertcoin το κινητο κολλησε στην ασπρη οθονη με το logo htc ειχα κανει wipe σε ολα, μετα δοκιμασα την rcmix με αυτη εκανε επανεκινεισεις συνεχεια ξαναεβαλα την redux s που ειχα τοσο καιρο και παλι λευκη οθονη τελικα μονο με rom χωρις sense ανοιγει το τηλεφωνο εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εχω πραγματικα μπερδευτει Edited May 31, 2011 by epantis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 εχω τo desire root και s-on ειχα παντα custom rom εχτες προσπαθησα να περασωτην insertcoin το κινητο κολλησε στην ασπρη οθονη με το logo htc ειχα κανει wipe σε ολα, μετα δοκιμασα την rcmix με αυτη εκανε επανεκινεισεις συνεχεια ξαναεβαλα την redux s που ειχα τοσο καιρο και παλι λευκη οθονη τελικα μονο με rom χωρις sense ανοιγει το τηλεφωνο εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εχω πραγματικα μπερδευτει partition εχεις...??? αν ναι τι...??? κ εισαι σιγουρος οτι κατεβαζεις την σωστη ρομ...??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πρέπει να είσαι root και μόνιμα μάλιστα, γιατί διαφορετικά με επανεκκίνηση χάνεται το root. Επίσης για να γίνεις unroot (άρα και για να κερδίσεις πίσω την εγγύηση) πρέπει να περάσεις μια official rom. Τη δικιά σου rom μπορείς να την πάρεις backup αν είσαι rooted (αυτό που ακούς συχνά να λέγεται nandroid backup μέσω της recovery) αλλά απ'τη στιγμή που πρώτα θα πρέπει να είσαι rooted, δε θα μπορείς να επιστρέψεις σε stock-επίσημη κατάσταση με τη δικιά σου rom. Οπότε μπορείς απλά να περάσεις την έκδοση της δικιάς σου rom που είναι η επίσημη και ουσιαστικά αποτελεί την ίδια rom με αυτήν που έχεις ;) Ευχαριστω Δλδ αυτη η επισημη που κατεβαζουμε ειναι οντως η εργοστασιακη κ οχι καποια που εφτιαξε καποιος αλλος; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 partition εχεις...??? αν ναι τι...??? κ εισαι σιγουρος οτι κατεβαζεις την σωστη ρομ...??? δοκιμασα και με ext4 αλλα και 3 1gb χωρο εχω. σιγουρα τι σωστη κατεβαζω πριν το desire ειχα hero δεν ειχα ποτε προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 να ρωτησω και κατι αλλο καποιος μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω recovery περναω την 3.2.0.0 λεει ενταξει αλλα μετα το reboot εχει παλι την 2,0,7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 καλησπερα:) εχει δοκιμασει κανεις αυτην [ROM BETA][sense 3][May 30]CrystalKingdom v0.1.2 [D2EXT+][s-OFF] κι αν ναι εντυπωσεις?;) και κατι ακομα θελει 3 partitions? γιατι δεν πολυ καταλαβα τι παιζει με τα ext και τα custom mtd αν μπορει καποιος να μου πει τι παιζει για να μην την φλασαρω και γινει καμια μακακια:p Υ.Γ. ειμαι s-off & cm7hboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα, έχω το desire με μαμά rom. Μπορώ να βάλω άλλη κάρτα sd μεγαλύτερη; Και εάν ναι θα κάνω copy τα αρχεία και paste στην καινούργια και όλα ok; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα, έχω το desire με μαμά rom. Μπορώ να βάλω άλλη κάρτα sd μεγαλύτερη; Και εάν ναι θα κάνω copy τα αρχεία και paste στην καινούργια και όλα ok; αυτό ακριβώς......:) Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ευχαριστω Δλδ αυτη η επισημη που κατεβαζουμε ειναι οντως η εργοστασιακη κ οχι καποια που εφτιαξε καποιος αλλος; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Φυσικά! Δεν μπορείς να επανέρθεις στην εργοστασιακή κατάσταση, βάζοντας μια μη εργοστασιακή rom ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Φυσικά! Δεν μπορείς να επανέρθεις στην εργοστασιακή κατάσταση, βάζοντας μια μη εργοστασιακή rom ;) Δλδ αυτη η επισημη που κατεβαζουμε δεν ειναι δημιουργημενη απο καποιον που φτιαχνει rom; ειναι απο την htc οπως την εβαλε αρχικα στο κινητο; ειναι σιγουρο αυτο; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ναι σε όλα! ;) Αυτό σου λέω και στο προηγούμενο post. Αν ήταν φτιαγμένη από κάποιον, δε θα ήταν η επίσημη ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 καλησπερα:) εχει δοκιμασει κανεις αυτην [ROM BETA][sense 3][May 30]CrystalKingdom v0.1.2 [D2EXT+][s-OFF] κι αν ναι εντυπωσεις?;) και κατι ακομα θελει 3 partitions? γιατι δεν πολυ καταλαβα τι παιζει με τα ext και τα custom mtd αν μπορει καποιος να μου πει τι παιζει για να μην την φλασαρω και γινει καμια μακακια:p Υ.Γ. ειμαι s-off & cm7hboot Αυτή η rom μόλις προχτές 'βγήκε' απ' την 'dev only' μορφή και πέρασε σε beta. Όπως καταλαβαίνεις είναι ακόμη νωρίς, αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται να είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση. Απλά, δεν είναι για σένα. :) Ο damo (δημιουργός της rom) χρησιμοποιεί data2ext script, με το οποίο όπως λέει η rom είναι πολύ γρήγορη, οπότε την έχει φτιάξει ΜΟΝΟ για bravo hboot και όχι για CM7 (και απ' ότι καταλάβει δεν προτίθεται να φτιάξει στο μέλλον). Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 παιδες βοηθεια....εχω κανει root και παω να φτιαξω partition στην sd.με το που το αναβω επιλεγω το recovery . μετα με πεταει σε μια οθονη που πανω πανω γραφει ClοkworkMod recovery v 2.5.0.7 μετα εχει τισ σχετικες επιλογες και μετα Αφου ξαναανφερει το ClοkworkMod recovery v 2.5.0.7 απο κατω γραφει "Ε:Can't find MISC: E:Can't mount CACHE:recovery/command Ε:Can't find MISC: E:Can't mount CACHE:recovery log Ε:Can't find MISC:" εχω κανει κατι λαθος παει κατι στραβα; επισης εχω hboot 0,93 εκδοση android 2,2 εκδοση βασικου φασματος 32.49.00.32U_5.11.05.27 εκδοση Kernel 2.6.32.15-gf5a401c htckernel @and 18-2#1 Αριθμος εκδοσης 2.29.405.5 cl 293415 release keys Αριθμος λογισμικου 2.29.405.5 αυτα που μπορω να τα βρω να τα κατεβασω και να τα εχω στο Pc μου αν παει κατι λαθοσ να τα φορτωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Καλησπέρα παίδες... Στο desire της κοπέλας μου (το πρώην κινητό μου το οποίο ξε-ρούταρα, με την τελευταία επίσημη ρομ) παρατηρείται το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που κλείνει από μπαταρία, στην εκκίνηση τα widgets έχουν χαθεί και στη θέση τους είναι τα default που υπήρχαν από την αρχή. Λες και ρίχνει wipe. Κατα τα άλλα εφαρμογές, ρυθμίσεις, όλα τα υπόλοιπα γενικά υπάρχουν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Κάθε φορά που κλείνει από μπαταρία, στην εκκίνηση τα widgets έχουν χαθεί και στη θέση τους είναι τα default που υπήρχαν από την αρχή. Λες και ρίχνει wipe. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κλείνει από μπαταρία μόνο ή και όταν κάνεις επανεκκίνηση; Αυτό παρατηρείται συνήθως όταν έχει μεταφερθεί η εγκατάσταση των αντίστοιχων widget στην κάρτα μνήμης. Βάλτα στην κύρια μνήμη και δεν θα εξαφανίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Αυτή η rom μόλις προχτές 'βγήκε' απ' την 'dev only' μορφή και πέρασε σε beta. Όπως καταλαβαίνεις είναι ακόμη νωρίς, αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται να είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση. Απλά, δεν είναι για σένα. :) Ο damo (δημιουργός της rom) χρησιμοποιεί data2ext script, με το οποίο όπως λέει η rom είναι πολύ γρήγορη, οπότε την έχει φτιάξει ΜΟΝΟ για bravo hboot και όχι για CM7 (και απ' ότι καταλάβει δεν προτίθεται να φτιάξει στο μέλλον). Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk καλημερα :) ευχαριστω για την απαντηση ,ομως με ετρωγε το χερι μου:lol::lol:δεν περιμενα την απαντησηπου ηρθε λιγο αργοτερα απο τον tsiftsism, διαβασα οτι (this should, should work with any hboot... But s-off users only!) και ετσι την φλασαρα λοιπον εκανα οτι ελεγε δηλ ( Instructions for install: -Extract Extract_to_SD_v0.1.2.zip to root of SD card -Reboot into recovery -Wipe Everything (including system and boot) -Flash recovery-v1.5.8-CustomMTD_S.zip, this patches recovery to use the new partition sizes -Wipe again (you only need to wipe system, cache and data this time) -Reboot recovery (in advanced) -Flash ROM -DO NOT REBOOT! -Flash Flashable_D2EXT.zip -Flash boot-v1.5.8-CustomMTD_S.zip, this patches ROM kernel to load with same partition sizes. Reboot and Enjoy) η ρομ ανοιξε και οντως ειναι πολυ εντυπωσιακο το sense3 ομως ηταν εντελως ασταθης δεν εκανε load to rosie αναβοσβηνε η οθονη συνεχως ,το lockscreen ,πολλα fc,κλπ οποτε μπηκα σε recovery εκανα ολα τα wipes &εκανα( -Flash remove-v1.5.8-CustomMTD_S.zip to remove the custom MTD partitions) μου εβγαλε το εξης Ε cant open/cache/recovery/log E cant open CACHE recovery/log παρολαυτα εκαν restore backup ανοιξε αλλα ηταν παλι ασταθες παρολο που ηταν η insertcoin39 nightly ,ξανα μπηκα recovery εκανα ολα τα wipes και φλασαρα την insertcoin40 απο χθες το βραδυ που εγιναν αυτα μεχρι τωρα ολα ειναι σταθερα Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ :X:) ΥΓ αυτα τραβαει οποιος δεν εχει υπομονη να του δωσουν απαντηση τα παιδια που ξερουν καλυτερα Κι οποιος πειραματιζεται χωρις γνωσεις;):lol: συνεχιζει οταν μπαινω σε recovery να μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα E:Can't open/cache/recovery/log E:Can't open CACHE: recovery/log Edited June 1, 2011 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 . . E:Can't open CACHE: recovery/log Το συγκεκριμένο μήνυμα το έχω συναντήσει να το έχουν διάφοροι και τους πρότειναν να κάνουν format την sd card. Δεν θυμάμαι να διάβασα παρακάτω αν βοήθησε, αλλά ίσως να δοκίμαζες να κάνεις backup τα αρχεία της στο pc σου και να την κάνεις format. Ίσως έτσι διορθωθεί το πρόβλημα. Μετά φυσικά καλό θα ήταν να κάνεις flash την rom που επιθυμείς με full wipe. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κλείνει από μπαταρία μόνο ή και όταν κάνεις επανεκκίνηση; Αυτό παρατηρείται συνήθως όταν έχει μεταφερθεί η εγκατάσταση των αντίστοιχων widget στην κάρτα μνήμης. Βάλτα στην κύρια μνήμη και δεν θα εξαφανίζονται. Μόνο όταν ψοφάει η μπαταρία! Εντωμεταξύ δεν έχω περάσει κανένα στην κάρτα, τα επίσημα widgets της htc δεν περνάνε αν δεν κάνω λάθος, και έχω ρυθμίσει μόνο επίσημα στις homescreen. Και πάλι όμως, δεν νομίζω να έχει σχέση, δεν εξαφανίζονται απλά κάποια, ολόκληρο το layout των homescreens μεταβάλλεται στο μαμίσιο που έχει η htc στο κινητό μετά από wipe. Αν συνεχιστεί θα ξαναπεράσω τη ρομ μήπως κάτι έσπασε στην εγκατάσταση :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts