Cuore_Sportivo Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 tsiftsism ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά όντως ήταν απλή διαδικασία... Περάστηκε χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι διαφορετικό απ'όταν περνάω κάποια ROM... Πάντως το πρόβλημα που είχα ακόμα να λυθεί... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Πάντως το πρόβλημα που είχα ακόμα να λυθεί... :( Εαν σε άλλο router το κινητό κατεβάζει δεδομένα κανονικά μήπως να έκανες ένα reset το speedtouch? Ή μπορεί ακόμα και να τα κακάρωσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Δεν γίνεται να μην μπαίνει στο recovery.. Από hboot θα μπεις και για αρχή δοκίμασε ένα wipe dalvik-cache μήπως στρώσει αλλιώς κάνε install την ίδια rom από πάνω χωρίς να σβήσεις τίποτα. (wipe cache και dalvik-cache μπορείς να κάνεις άφοβα) Και όμως, δεν μπαίνει recovery, δείχνει πάλι το splash screen και μένει εκεί! Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γιατί δεν είχα κάνει κάτι πρόσφατα και restarts κάνω καθημερινά :blink: Έκανα clear storage και πάλι τίποτα, μάλλον θα δοκιμάσω να περάσω πάλι hboot και recovery:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Καλημέρα Θέλω να διαβάζω αυτές εδώ τις ειδήσεις που τις έχει αυτόματα το widget του Android "Ειδήσεις και Καιρός" στο widget της HTC "Ειδήσεις" που πιάνει όλη την οθόνη και είναι ωραίο και ευανάγνωστο. Έλα όμως που όποτε προσθέτω RSS από URL μου βγάζει "Λάθος URL"... Τι κάνω λάθος; Πώς γίνεται να βλέπω τις ειδήσεις του Android και στης HTC την εφαρμογή αντί για τα άσχετα που έχει με BBC κλπ; Επίσης μια δεύτερη απορία: χθες ξεκίνησα χειροκίνητα να περνάω μία μία τις επαφές μου από το αρχαίο G900 στο Desire. Περιττό να πω ότι κοντεύω να πάρω πτυχίο στενογραφίας σε virtual android keyboard :P Τέλος πάντων, διάλεγα την επιλογή "Τηλέφωνο" και όχι "Gmail". Προφανώς η επιλογή "SIM" τις βάζει στην κάρτα, το "Τηλέφωνο" στη συσκευή και το "Gmail" τι εννοεί; Τις προσθέτει και σαν επαφές στο Gmail μου; Edited April 29, 2011 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εαν σε άλλο router το κινητό κατεβάζει δεδομένα κανονικά μήπως να έκανες ένα reset το speedtouch? Ή μπορεί ακόμα και να τα κακάρωσε. Το έχω κάνει reset αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάντως να τα κακάρωσε δεν παίζει, γιατί αν αλλάξω σε οποιαδήποτε ROM με Froyo, ή με Gingebread AOSP, θα δουλεύει κανονικά το WiFi. Το πρόβλημα το έχω μόνο με GingerSense ROMs...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καλημέρα Θέλω να διαβάζω αυτές εδώ τις ειδήσεις που τις έχει αυτόματα το widget του Android "Ειδήσεις και Καιρός" στο widget της HTC "Ειδήσεις" που πιάνει όλη την οθόνη και είναι ωραίο και ευανάγνωστο. Έλα όμως που όποτε προσθέτω RSS από URL μου βγάζει "Λάθος URL"... Τι κάνω λάθος; Πώς γίνεται να βλέπω τις ειδήσεις του Android και στης HTC την εφαρμογή αντί για τα άσχετα που έχει με BBC κλπ; Επίσης μια δεύτερη απορία: χθες ξεκίνησα χειροκίνητα να περνάω μία μία τις επαφές μου από το αρχαίο G900 στο Desire. Περιττό να πω ότι κοντεύω να πάρω πτυχίο στενογραφίας σε virtual android keyboard :P Τέλος πάντων, διάλεγα την επιλογή "Τηλέφωνο" και όχι "Gmail". Προφανώς η επιλογή "SIM" τις βάζει στην κάρτα, το "Τηλέφωνο" στη συσκευή και το "Gmail" τι εννοεί; Τις προσθέτει και σαν επαφές στο Gmail μου; Το καλυτερο που εχεισ να κανεις ειναι να δημιουργησεις ενα λογαριασμο gmail και να τισ περασεισ σαν gmail. στο μελον οτι και να συμβει (βλαβη αλαγη ROM κτλπ) θα εχεις το κεφαλι σου ηρεμο!!!!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Έχω gmail ήδη προφανώς, αλλιώς δε λειτουργεί τίποτα στο android. Πώς μπορώ να τις μετατρέψω σε gmail τώρα τις επαφές που έχω μέσα στο τηλέφωνο ήδη; Για τις ειδήσεις κανείς ιδέα; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cht Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καλημερα,το προβλημα που εχω ειναι οτι αλαξα συσκευη γιατι η αλλη ειχε προβλημα και οταν παω στο market να κατεβασω μερικα appication που ειχα δεν με αφηνει να τα ξανακατεβασω,ο λογος?? Τα appication ειναι free,ξερει καποιος κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Και όμως, δεν μπαίνει recovery, δείχνει πάλι το splash screen και μένει εκεί! Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γιατί δεν είχα κάνει κάτι πρόσφατα και restarts κάνω καθημερινά :blink: Έκανα clear storage και πάλι τίποτα, μάλλον θα δοκιμάσω να περάσω πάλι hboot και recovery:ninja: μέσω fastboot φλάσαρα oxygen hboot, recovery 2.5.1.8 και την κανονική splash screen, και πάλι δεν γίνεται τίποτα... θα περάσω το ruu μου φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Έχω gmail ήδη προφανώς, αλλιώς δε λειτουργεί τίποτα στο android. Πώς μπορώ να τις μετατρέψω σε gmail τώρα τις επαφές που έχω μέσα στο τηλέφωνο ήδη; Για τις ειδήσεις κανείς ιδέα; Για τη μετατροπή των επαφών τηλεφώνου σε gmail, κοίταξε εδώ! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Για τη μετατροπή των επαφών τηλεφώνου σε gmail, κοίταξε εδώ! :) Σ'ευχαριστώ Villis! Φαίνεται χρονοβόρο, θα το κάνω αργότερα και θα αναφέρω. Όταν από δω και πέρα διαλέγω Google επαφή, αν δεν είμαι online εκείνη την ώρα σε 3G ή ασύρματο, πότε/πώς γίνεται το sync για να προστεθεί η επαφή που μόλις έβαλα και στο Google; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Το έχω κάνει reset αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάντως να τα κακάρωσε δεν παίζει, γιατί αν αλλάξω σε οποιαδήποτε ROM με Froyo, ή με Gingebread AOSP, θα δουλεύει κανονικά το WiFi. Το πρόβλημα το έχω μόνο με GingerSense ROMs...:worry: Επειδή ακόμη στο Desire δεν έχω περάσει Gingerbread δεν γνωρίζω. Αλλά περνώντας δύο rom που κυκλοφορούν, στο GalaxyS του αδερφού μου, παρατήρησα ότι μέσα στο δωμάτιο όπου βρίσκεται το router, όταν με τη Froyo το σήμα ήταν φουλ, με τις Gingerbread κυμαινόταν 1-2, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μην έχει internet. Απ' ότι διάβασα σε threads του GalaxyS σε διάφορα forum, φαίνεται το θέμα με το Wi-Fi να είναι γενικό πρόβλημα. Βέβαια, εδώ στο thread του Desire, Gingerbread φορούν αρκετοί πολύ καιρό (κυρίως Oxygen) και δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Επειδή ακόμη στο Desire δεν έχω περάσει Gingerbread δεν γνωρίζω. Αλλά περνώντας δύο rom που κυκλοφορούν, στο GalaxyS του αδερφού μου, παρατήρησα ότι μέσα στο δωμάτιο όπου βρίσκεται το router, όταν με τη Froyo το σήμα ήταν φουλ, με τις Gingerbread κυμαινόταν 1-2, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μην έχει internet. Απ' ότι διάβασα σε threads του GalaxyS σε διάφορα forum, φαίνεται το θέμα με το Wi-Fi να είναι γενικό πρόβλημα. Βέβαια, εδώ στο thread του Desire, Gingerbread φορούν αρκετοί πολύ καιρό (κυρίως Oxygen) και δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό... Ναι δεν εχω καποιο προβλημα εγω προσωπικα. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Και εγώ με oxygen 2.3 δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ομοίως με cyanogenmod κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Yeap και εγω με hiapk δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Βασικά ούτε εγώ είχα κάποιο θέμα με τις non-Sense Gingerbread ROMs ή με τις Froyo. Το πρόβλημα πρωτοπαρουσιάστηκε μόλις πέρασα ROM που συνδυάζει Gingrebread και Sense. Όποια ROM με Android 2.3 και Sense αν φορέσω, θα έχω πρόβλημα με την παροχή Internet από το συγκεκριμένο και μόνο router. Και για να είμαι ακριβής, απ'ότι έχω παρατηρήσει, συνδέεται κανονικά στο router (Speedtouch 585v6), παίρνει IP, αλλά δεν έχω πρόσβαση στο Internet. Αν πάλι περάσω άλλη ROM (είτε Froyo ή οποιαδήποτε non-Sense Gingerbread), θα έχω κανονικά Internet από το router μου. Εν τω μεταξύ, σε όσες καφετέριες και σπίτια φίλων έχω πάει, δεν έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Βασικά ούτε εγώ είχα κάποιο θέμα με τις non-Sense Gingerbread ROMs ή με τις Froyo. Το πρόβλημα πρωτοπαρουσιάστηκε μόλις πέρασα ROM που συνδυάζει Gingrebread και Sense. Όποια ROM με Android 2.3 και Sense αν φορέσω, θα έχω πρόβλημα με την παροχή Internet από το συγκεκριμένο και μόνο router. Και για να είμαι ακριβής, απ'ότι έχω παρατηρήσει, συνδέεται κανονικά στο router (Speedtouch 585v6), παίρνει IP, αλλά δεν έχω πρόσβαση στο Internet. Αν πάλι περάσω άλλη ROM (είτε Froyo ή οποιαδήποτε non-Sense Gingerbread), θα έχω κανονικά Internet από το router μου. Εν τω μεταξύ, σε όσες καφετέριες και σπίτια φίλων έχω πάει, δεν έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα... Σε ποιο κανάλι εκπέμπει το ρούτερ; Αν είναι από 11 και πάνω για κατεβασέ το και δοκίμασε πάλι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Σε ποιο κανάλι εκπέμπει το ρούτερ; Αν είναι από 11 και πάνω για κατεβασέ το και δοκίμασε πάλι. Στο 1 εκπέμπει όταν είναι στο Auto. Βέβαια τα έχω δοκιμάσει όλα (από 1 εως 13). Έχω επίσης δοκιμάσει να αλλάξω το Interface Type (802.11b/g) αλλά τίποτα δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Το μόνο που μου είχε κάνει εντύπωση, ήταν πως κάθε φορά που άλλαζα κανάλι, για τα πρώτα 4-5 δευτερόλεπτα (από τη στιγμή που άλλαξα το κανάλι) θα είχα Internet! Μετά από τα 4-5 πρώτα δευτερόλεπτα, δεν θα φόρτωνε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Αφού με ταλαιπώρησαν τόσο η sandisk 4gb class2 όσο και η sandisk 16gb class2, παρήγγειλα από amazon.co.uk μια Kingston 16gb class4. Τεράστια απογοήτευση, ταχύτητες περίπου στο 1mb/s, για να κάνω backup 6,75gb από την προηγούμενη κάρτα έκανε 2:30 ώρες! Φυσικά σέρνεται το κινητό, κάνει περίπου 2 λεπτά να ανοίξει! Που μπορώ να βρω μια αξιόπιστη class4 ή class6 κάρτα? Αν και το amazon πουλά κινεζιές, που αλλού να κοιτάξω? Μήπως έχετε καμία καλή να την αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Για σας. Έχω περάσει τις σημειώσεις μου που έχω στο Outlook στο desire μέσω υπολογιστή στην εφαρμογή OINotepad (αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος γιατί δεν έχει το desire ''σημειώσεις''). Αυτές μπορώ να τις συχγρονίζω με υπολογιστή ή εάν δεν γίνεται με το gmail μου;Μέχρι τώρα τις κρατώ ας πούμε σε συγχρονισμό με τον υπολογιστή μου χειροκίνητα. Έχω δει στο gmail τα έγγραφα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να τις περάσω εκεί , αλλά στη συσκευή που θα είναι; Η συσκευή μου δεν είναι root. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Για σας. Έχω περάσει τις σημειώσεις μου που έχω στο Outlook στο desire μέσω υπολογιστή στην εφαρμογή OINotepad (αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος γιατί δεν έχει το desire ''σημειώσεις''). Αυτές μπορώ να τις συχγρονίζω με υπολογιστή ή εάν δεν γίνεται με το gmail μου;Μέχρι τώρα τις κρατώ ας πούμε σε συγχρονισμό με τον υπολογιστή μου χειροκίνητα. Έχω δει στο gmail τα έγγραφα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να τις περάσω εκεί , αλλά στη συσκευή που θα είναι; Η συσκευή μου δεν είναι root. Κατεβασε το evernote πατριώτη και τα έχεις όλα στο cloud. Τα βλέπεις δε,από οπουδήποτε ,ακόμα και από οποιονδήποτε browser στην άκρη του κόσμου. Υπάρχει βέβαια και evernote για υπολογιστή. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Καλημέρα σε όλους. Ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο κινητό - λόγω υψηλής επισκεψιμότητας - αποκτά το δικό του forum! Επομένως, μπορείτε σε αυτό το φορουμ να «ανοίγετε» τις συζητήσεις σας, να φτιάχνετε νέα threads για ερωτήματα σχετικά με τη συσκευή, τις λειτουργίες και το hardware της. Μη διαστάζετε να ανοίγετε threads λοιπόν, το φόρουμ αυτό ολόκληρο, αφορά το κινητό σας. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μπράβο Μύθε!! πολύ καλή κίνηση. αυτό βέβαια από δω και πέρα θα πρέπει να γίνεται αν όχι σε όλες τις συσκευές , τουλάχιστον σε αυτές που αναμένεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν ώστε να μην φορτώνεται ένα και μοναδικό thread με όλων των ειδών τις συζητήσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Που ειναι το νεο forum ρε παιδια ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts