Cuore_Sportivo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Έχω περάσει δυο τρεις ROMs με Android 2.3 και Sense, και δυστυχώς με καμμία από αυτές δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω του router μου... Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ τουλάχιστον στο internet μέσω του υπολογιστή μου (USB) για να κάνω τουλάχιστον sync με το Gmail λογαριασμού μου; Όχι και τίποτα άλλο, δεν υπάρχει ούτε ένα ξεκλείδωτο wireless στη γειτονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Θελω να περασω την cm 7.0.2.1 η ερωτηση ειναι gsm η cdma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Θελω να περασω την cm 7.0.2.1 η ερωτηση ειναι gsm η cdma? GSM. Η CDMA είναι για τα κινητά που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο είδος δικτύου (ΗΠΑ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Τελικα παραγγειλα και γω το desire και ριχνω μαυρη πετρα στο symbian, που ουτως ή αλλως δεν ειχε μελλον. Ακομα δεν το εχω στα χερια μου αλλα μολις το παρω, να φανταστω οτι το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να κανω update στην 2.2 εκδοση του android ? Αυτο γινεται μεσα απο το μενου του κινητου ή μεσω ειδικου software στον H/Y ? Sorry αν ακουγονται χαζες οι ερωτησεις μου αλλα δεν εχω καμια ιδεα και εμπειρια απο το android. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλορίζικο! Το update θα το κάνεις (αν χρειαστεί) μέσω του κινητού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία ασύρματη σύνδεση για να κατέβει. Καλύτερο θα είναι πάντως να συνδεθείς σε ένα router για να αποφύγεις τυχόν υπέρογκες χρεώσεις. Πάντως αοφύ το παρήγγειλες τώρα, μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να σου έρθει με την 2.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Λοιπόν, τέλος πρώτης μέρας με mobile internet και έχω τα εξής να παρατηρήσω: με έχουν τρελάνει οι διαφημίσεις στο κάτω μέρος της οθόνης για όποια εφαρμογή και να βάλω, είτε handcent sms, είτε call meter NG είτε οτιδήποτε... Είναι απαράδεκτο ρε παιδιά αυτό, κανένα adblock δεν υπάρχει; Δε γίνεται και να τις αγοράσουμε Ελλάδα άρα τι κάνουμε; Δεύτερο: όταν έχω όλους τους συγχρονισμούς on και δουλεύω με 3G, όταν γυρίσω σπίτι και ανοίξω το wifi θα αρχίσει να τραβάει από wifi ή πρέπει πρώτα να κλείσω το 3G για να σταματήσει να τραβάει από κει; Και τρίτο: κατέληξα ότι δε θα βάλω screen protector, αλλά θέλω οπωσδήποτε μια από αυτές τις ωραίες θήκες που το αγκαλιάζουν από πίσω και εφαρμόζουν ακριβώς, σαν gel. Τι προτείνετε; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 κανένα adblock δεν υπάρχει; Δε γίνεται και να τις αγοράσουμε Ελλάδα άρα τι κάνουμε; Υπάρχει... https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result (Απαιτεί root) Δεύτερο: όταν έχω όλους τους συγχρονισμούς on και δουλεύω με 3G, όταν γυρίσω σπίτι και ανοίξω το wifi θα αρχίσει να τραβάει από wifi ή πρέπει πρώτα να κλείσω το 3G για να σταματήσει να τραβάει από κει; To wifi έχει προτεραιότητα και προηγείται στη σύνδεση. Και τρίτο: κατέληξα ότι δε θα βάλω screen protector, αλλά θέλω οπωσδήποτε μια από αυτές τις ωραίες θήκες που το αγκαλιάζουν από πίσω και εφαρμόζουν ακριβώς, σαν gel. Τι προτείνετε; Στο ebay θα βρεις πολλές επιλογές στις καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Υπάρχει... https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result (Απαιτεί root) . Δυστυχώς η εφαρμογή αυτή μου δουλεύει μόνο αν είναι ενσωματωμένη στη ρομ.Αν την κατεβάσω από το μάρκετ δεν μπορώ να την κάνω να δουλέψει παρότι είμαι ρουτ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Το φανταστηκα ότι θα θέλει root το ad block αλλιώς θα το έκαναν όλοι... Άντε να δούμε πόσο θα αντέξω με τη μανισια ρομ γιατί το ad block είναι από μόνο του λόγος να το rootαρεις... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Δυστυχώς η εφαρμογή αυτή μου δουλεύει μόνο αν είναι ενσωματωμένη στη ρομ.Αν την κατεβάσω από το μάρκετ δεν μπορώ να την κάνω να δουλέψει παρότι είμαι ρουτ. Έχει ξαναναφερθεί και έχει ειπωθεί ότι η εφαρμογή θέλει ουσιαστικά s-off :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 καλησπερα οταν πληκτρολογω κ εχω την ενταση πολυμεσων ψηλα ακουγεται ενας ηχος. πως μπορω να τον αλλαξω; υπαρχει καποια εφαρμογη που διαχειριζεται ολους τους ηχους μαζι; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaxosr Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ετσι...Μια βασικη λειτουργια που εχουν ολα σχεδον τα κινητα χωρις να απαιτειτε προσθετη εφαρμογη.Κατι τετοια με ενοχλουν στο HTC desire. Καλημέρα στην παρέα. Μια που αναφέρθηκε το θέμα των ομαδικών sms, όταν προσπάθησα να στείλω ένα sms σε πολλούς (>20) αποδέκτες με την εφαρμογή του desire, μου έβγαζε ένα μήνυμα που έγραφε ότι "αποστέλλεται μεγάλος αριθμός μηνυμάτων" και μου ζητούσε να κάνω ΑΠΟΔΟΧΗ ή ΑΚΥΡΩΣΗ. Έπρεπε να πατάω συνεχώς ΑΠΟΔΟΧΗ και έδειχνε ότι το τηλεφωνο "ζοριζότανε"! Πιστεύω ότι αν επέλεγανα μην κάνω τίποτα δεν θα έφευγε το sms ή θα πήγαινε σε κάποιους αποδέκτες μόνο, οπότε πατούσα συνεχώς ΑΠΟΔΟΧΗ. Αυτό όμως δεν είναι "σωστό performance". Ρωτάω λοιπόν: 1. με handcent θα έχω το ίδιο πρόβλημα? Ιδανικά θα ήθελα να πατήσω "send" και μετά από λίγη ώρα απλά να τσεκάρω την αναφορά παράδοσης. 2. έχω εγκαταστήσει το handcent κι όποτε λαμβάνω sms το βλέπω με το pop up "συννεφάκι" της εφαρμογής και ταυτόχρονα εμφανίζονται δύο εικονίδια πάνω αριστερά που δείχνουν ότι έχω sms ένα του handcent κι ένα της εφαρμογής του desire. Υπάρχει τρόπος να ορίσω σαν default μια από τις δύο εφαρμογές? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 2. έχω εγκαταστήσει το handcent κι όποτε λαμβάνω sms το βλέπω με το pop up "συννεφάκι" της εφαρμογής και ταυτόχρονα εμφανίζονται δύο εικονίδια πάνω αριστερά που δείχνουν ότι έχω sms ένα του handcent κι ένα της εφαρμογής του desire. Υπάρχει τρόπος να ορίσω σαν default μια από τις δύο εφαρμογές? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Πήγαινε στη default εφαρμογή για τα sms και στις ρυθμίσεις της θα βρείς επιλογή για απενεργοποίηση της ειδοποίησης ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 καλημερα μετα απο ενα 6μηνο αρχισε κ το δικο μου desire τα νουμερα ιδιος οταν μπενω στο ιντρνετ μεσο 3g η hspa (η οτι αλλo brei) μετα απο 30 λεπτα αρχιζει επανεκκινησεις κ μετα κολουσε στην ασπρη οθονη με το σημα της htc μετα οταν βγαλω την μπαταρια τοτε μονο ανοιγει, αλλα χθες το προχωρησε κ αλλο γιατι το εκανε κ με το wifi κ μαλιστα δεν ανοιγει με τπτ κολαει στην ασπρη οθονη δοκιμασα hard reset τπτ!!το θεμα ειναι τι γινετε τωρα κ πως θα ξερω οτι θα μου αλλαξουν πλακετα (αφου οπως διαβασα ετσι γινετε) το κινητο το εχω αγορασει απο γερμανο αρα ελπιζω οτι δε θα εχω τπτ περιεργα με htc Ελλαδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 καλησπερα οταν πληκτρολογω κ εχω την ενταση πολυμεσων ψηλα ακουγεται ενας ηχος. πως μπορω να τον αλλαξω; υπαρχει καποια εφαρμογη που διαχειριζεται ολους τους ηχους μαζι; Δοκίμασε το Quick Settings από το Market. Έχει αρκετές ρυθμίσεις για τους ήχους. Ίσως σε βοηθήσει. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το θεμα ειναι τι γινετε τωρα κ πως θα ξερω οτι θα μου αλλαξουν πλακετα Θα το καταλάβεις αμέσως μιας και θα συνοδεύεται από διαφορετικό ΙΜΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Θα το καταλάβεις αμέσως μιας και θα συνοδεύεται από διαφορετικό ΙΜΕΙ. Γιάννη δεν ισχύει αυτό. Το IMEI παραμένει το ίδιο. Θα το καταλάβει από το γεγονός ότι το κινητό του θα δουλεύει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, σε γνωστό πρόβλημα και εντός εγγύησης, η υπεύθυνη εταιρεία να μην κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για επιδιόρθωση. Δε χρειάζεται πια να είμαστε τόσο καχύποπτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Γιάννη δεν ισχύει αυτό. Το IMEI παραμένει το ίδιο. To ΙΜΕΙ θα παραμείνει το ίδιο αν κάνουν επισκευή στην υπάρχουσα πλακέτα. Αν αλλαχθεί, θα αλλάξει και το ΙΜΕΙ. Βασίζομαι και σε προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Αδερφια περασε κανεις καμια GingerBread απο αυτες που κυκλοφορουν στο XDA ? Εντυπωσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έχω την A2SD έκδοση από αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940 Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές καθώς είναι πολύ γρήγορη!!! Όμως δεν γίνεται εγγραφή βίντεο - φώτο πάντως κανονικά- και υπάρχει ένα θεματάκι με το flash 10.2 προσωπικά με το 10.1 δέν έχω πρόβλημα. Κάνε backup και δοκίμασέ τη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έχω την A2SD έκδοση από αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940 Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές καθώς είναι πολύ γρήγορη!!! Όμως δεν γίνεται εγγραφή βίντεο - φώτο πάντως κανονικά- και υπάρχει ένα θεματάκι με το flash 10.2 προσωπικά με το 10.1 δέν έχω πρόβλημα. Κάνε backup και δοκίμασέ τη! Απο μνηνη ποσο εχει? 150mb? θελει μονο ext4 η κανει κ το ext3....??? η διαφορα που εχει στο a2sd με την cm7 ειναι οτι η cm7 παιρνει κ το hboot κ φτανει στα 300mb??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 για κάποιο περίεργο λόγο το κινητό δεν πάει μετά την splash screen! φυσικά ούτε στο recovery μπαίνει, μόνο στο hboot! και όλα αυτά μετά από ένα restart, χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο! (oxygen τελευταία και s-off) τι λέτε να ήταν; το θέμα είναι ότι είχα βολευτεί και τώρα άντε πάλι ρυθμίσεις! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 για κάποιο περίεργο λόγο το κινητό δεν πάει μετά την splash screen! φυσικά ούτε στο recovery μπαίνει, μόνο στο hboot! και όλα αυτά μετά από ένα restart, χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο! (oxygen τελευταία και s-off) τι λέτε να ήταν; το θέμα είναι ότι είχα βολευτεί και τώρα άντε πάλι ρυθμίσεις! :p Δεν γίνεται να μην μπαίνει στο recovery.. Από hboot θα μπεις και για αρχή δοκίμασε ένα wipe dalvik-cache μήπως στρώσει αλλιώς κάνε install την ίδια rom από πάνω χωρίς να σβήσεις τίποτα. (wipe cache και dalvik-cache μπορείς να κάνεις άφοβα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Επειδή έχω ένα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση του κινητού μου στο router, θα προσπαθήσω να αλλάξω radio... Υπάρχει κάποιος έμπιστος και σύντομος οδηγός για αναίμακτο flash-άρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Επειδή έχω ένα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση του κινητού μου στο router, θα προσπαθήσω να αλλάξω radio... Υπάρχει κάποιος έμπιστος και σύντομος οδηγός για αναίμακτο flash-άρισμα; Η διαδικασία είναι ίδια με αυτή της αλλαγής rom, μόνο που κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα. Κατεβάζεις το .zip αρχείο στο root της sd card σου, μπαίνεις σε ClockWorkmod recovery και επιλέγεις flash .zip from sd card. Μόλις τελειώσει, επιλέγεις reboot. Swyped from my Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts