KalhaS Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παιδιά υπάρχει 2, 2 από CM; http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/329856/20-apr-roms-current-known-available-roms-for-the-zte-blade-gen1/ CyanogenMod for Blade - 6.1 beta 2 TFT/OLED [GEN1] (2.2 Froyo) provided by Tom G - beta no Camera - no Google Apps - Work in progress but looking very promising για πρωτης γενιας παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παιδιά υπάρχει 2, 2 από CM; οχι δεν υπαρχει Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slash666 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Κατ'αρχήν το 3g watchdog δεν κλείνει από μόνο του το mobile data, θέλει 3ο προγραμματάκι, το apn droid νομίζω, το λέει στις ρυθμίσεις. Δεν έχει και τρομερή ακρίβεια το watchdog, ειδικά με τόσο μικρό όριο είναι λογικό να τα χάνει. Έπειτα, γιατί δε βάζεις το Power Control widget σε ένα home screen. Από αυτό θα μπορείς να ανοιγοκλείνεις το 3g κατά βούληση χωρίς να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις. Ταχω κανει αυτα με power control widget και το apn droid. Χρειαζεται να κανω κατι συγκεκριμενο στο apn? Εχει 3 επιλογες και εχω τσεκαρει μονο την επιλογη για τα mms. Επισης ειναι ενεργοποιημενο εκει το 3g/edge/gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 1.εχεις δικιο 2.μηπως δε σου εκατσε καλα η ρομ?στο δικο μου λεπιδι με ρωταει τι θα κανει το usb Όντως δεν έκατσε καλά η ROM γιατί με δεύτερο flash δουλεύει μια χαρά. Αυτό όμως που αναρωτιέμαι είναι αν το μενού που εμφανίζεται στην μαμά wind ROM που λέει USB Settings -> Auto Mount Storage μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και σε άλλες ROM ή είναι εξτρά πακέτο που πρέπει να περαστεί. Επίσης σε μια 2.3 ROM ή περνώντας το Airplane wifi tool ουσιαστικά εμφανίζεται το κρυμμένο ROM μενού που είχε τις επιλογές για wifi και bt σε airplane mode. Το θέμα είναι πώς μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και αυτό χωρίς εξτρά εφαρμογή? Το έχω δεί σε μία 2.3 να δουλεύει. @lousou76 Κι εμένα δεν με ρωτάει αλλά η επιλογή δίνεται εφόσον το συνδέσεις, μάλλον δεν θα το έχεις προσέξει. Ανοίγεις το εικονίδιο του usb που εμφανίζεται στην status bar κι από εκεί επιλέγεις αν θες να το δει σαν storage ή όχι. Για τα δικά μου μπορεί κάποιος να απαντήσει; Στο BT το κάνει και μένα σφάλμα από μανίσιο. Το 2 και 3 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Τι μπορώ να κάνω για να εξοικονομίσω χώρο στο τηλ? έχω μόλις 30 mb..! Να μεταφέρω εφαρμογές στην sd? Κι αν ναι, τι χρειζομαι με SS RSL5? Έχω ήδη το app 2 sd free χρειάζομαι και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 παιδια αξιζει να το δωσω για το vivaz της σονυ ericsson? τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) ναι αξιζει να το δωσεις.....τα σονυ με android βαρανε πολλα κολληματα.....δυο φιλοι μου συνεχεια προβληματα εχουν... οχι να μη το δωσεις.....τα σονυ με android βαρανε πολλα κολληματα.....δυο φιλοι μου συνεχεια προβληματα εχουν...ολο στο service τα στελνουν.. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 22, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) δεν εχει android νομιζω,αλλα symbian... Εαν πατησω το τιτανιουμ μετακινηση εφαρμογων χρηστη στην καρτα sd τι κανει?? θα εχω περισσοτερο χωρο? Edited April 22, 2011 by jmallen3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παίδες, εμένα κρασάρει η εφαρμογή του facebook, είναι bug της CM7 ή της εφαρμογής λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 δεν εχει android νομιζω,αλλα symbian... Εαν πατησω το τιτανιουμ μετακινηση εφαρμογων χρηστη στην καρτα sd τι κανει?? θα εχω περισσοτερο χωρο? Αξιζει μονο για τη καμερα το βιβαζ. Στα υπολοιπα το λεπιδι υπερτερει.sumbian. εχει το βιβαζ, αλλα το λεπιδι πιστεύω το τρωει Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Ταχω κανει αυτα με power control widget και το apn droid. Χρειαζεται να κανω κατι συγκεκριμενο στο apn? Εχει 3 επιλογες και εχω τσεκαρει μονο την επιλογη για τα mms. Επισης ειναι ενεργοποιημενο εκει το 3g/edge/gprs. Widget βγάζει το apn droid για να ανοιγοκλείνεις το 3g. Η μπορείς να πεις στο 3g watchdog να κλείνει το 3g όταν ξεπεράσεις το όριο χρησιμοποιώντας το apn droid. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παίδες, εμένα κρασάρει η εφαρμογή του facebook, είναι bug της CM7 ή της εφαρμογής λέτε; Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Το Facebook widget του LauncherPro όμως δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Κάτι είχα διαβάσει πως η watch up θα βγάλει ιντερνετ με 1€ την μέρα πως μπορώ να το ενεργοποιήσω? και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στην συσκευή? είμαι με 2.1 rom:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παίδες, εμένα κρασάρει η εφαρμογή του facebook, είναι bug της CM7 ή της εφαρμογής λέτε; Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Το Facebook widget του LauncherPro όμως δουλεύει κανονικά. ΟΚ το facebook στην CM7. Εγκατέστησα την version 1.5.1 και δούλεψε κανονικά χωρίς κρασάρισμα και μετά έκανα από το market update στην 1.5.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 εβαλα την swedish spring rls5 αλλα οταν ανοιγω το wifi και ψαχνει για δικτυα μου λεει δεν ειναι δυνατη η σαρωση για δικτυα.συμβαινει και σε σας? τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 εβαλα την swedish spring rls5 αλλα οταν ανοιγω το wifi και ψαχνει για δικτυα μου λεει δεν ειναι δυνατη η σαρωση για δικτυα.συμβαινει και σε σας? τι φταιει? απο εμενα οχι σε καμια swedish spring Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 εβαλα την swedish spring rls5 αλλα οταν ανοιγω το wifi και ψαχνει για δικτυα μου λεει δεν ειναι δυνατη η σαρωση για δικτυα.συμβαινει και σε σας? τι φταιει? Αν έκανες επαναφορά με titanium backup εφαρμογές συστήματος εκεί είναι το πρόβλημα. Κάνε wipe και ξαναφλάσαρε την rom. Μετά από Titanium backup επαναφέρεις μόνο εφαρμογές χρήστη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 εβαλα την swedish spring rls5 αλλα οταν ανοιγω το wifi και ψαχνει για δικτυα μου λεει δεν ειναι δυνατη η σαρωση για δικτυα.συμβαινει και σε σας? τι φταιει? Reboot in Recovery mode μέσα από ROM Manager, Κάνε wipe Cache, Wipe Data/Factory Defaults, μετά πήγαινε Mounts->Format System κ έπειτα install zip from sd κ πέρνα πρώτα το rls5 της ROM και μετά το ahb_overcclocking patch που έχει στα εξτρά. reboot και όλα θα δουλέψουν ρολόι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα: Ήμουν με SS Rls5 και όλα ΟΚ. Πέρνω backup με το clockworkmod και μετά περνάω CM7 nightly 41 με τον cm7 universal converter ahb.zip που δίνεται εδώ. Τεστάρω τη rom, όλα καλά αλλά αποφασίζω ότι προτιμώ να γυρίσω στην SS Rls5. Πέρνω backup την CM7 N41 και κάνω restore το backup που είχα πάρει την Rls5. Kάνει boot το κινητό και στο μύνημα "Προετοιμασία κάρτας SD" κολάει και ξαναγυρνάει στο λογότυπο "android" και ξανά και ξανά το ίδιο. Μπαίνω CWM κάνω όλα τα wipe και φλασάρω rls5 από την αρχή, κάνω reboot και πέφτω σε bootloop. Μπαίνω σε CWM και κάνω restore παλιότερο backup της Rls4 , μια από τα ίδια. Μπάινω σε CWM και κάνω restore το backup της CM7 N41, όλα ΟΚ. Με λίγα λόγια μετά το φλασάρισμα της CM7 δεν μπορώ να γυρίσω στην SS. Τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 ενημερωτικα βγηκε η CyanogenMod Blade full-42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slash666 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Widget βγάζει το apn droid για να ανοιγοκλείνεις το 3g. Η μπορείς να πεις στο 3g watchdog να κλείνει το 3g όταν ξεπεράσεις το όριο χρησιμοποιώντας το apn droid. Φιλε μου θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μου ελεγες πως γινεται αυτο. Χρειαζεται η pro εκδοση του 3g watchdog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα: Ήμουν με SS Rls5 και όλα ΟΚ. Πέρνω backup με το clockworkmod και μετά περνάω CM7 nightly 41 με τον cm7 universal converter ahb.zip που δίνεται εδώ. Τεστάρω τη rom, όλα καλά αλλά αποφασίζω ότι προτιμώ να γυρίσω στην SS Rls5. Πέρνω backup την CM7 N41 και κάνω restore το backup που είχα πάρει την Rls5. Kάνει boot το κινητό και στο μύνημα "Προετοιμασία κάρτας SD" κολάει και ξαναγυρνάει στο λογότυπο "android" και ξανά και ξανά το ίδιο. Μπαίνω CWM κάνω όλα τα wipe και φλασάρω rls5 από την αρχή, κάνω reboot και πέφτω σε bootloop. Μπαίνω σε CWM και κάνω restore παλιότερο backup της Rls4 , μια από τα ίδια. Μπάινω σε CWM και κάνω restore το backup της CM7 N41, όλα ΟΚ. Με λίγα λόγια μετά το φλασάρισμα της CM7 δεν μπορώ να γυρίσω στην SS. Τα φώτα σας. Δοκίμασε format και το /system από το cwm μαζί με wipe cache και factory defaults, πρίν το restore του backup. Επίσης κάνε 2 φορές restore το ίδιο backup (τη δε΄τερη χωρίς format system με reboot ανάμεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα: Ήμουν με SS Rls5 και όλα ΟΚ. Πέρνω backup με το clockworkmod και μετά περνάω CM7 nightly 41 με τον cm7 universal converter ahb.zip που δίνεται εδώ. Τεστάρω τη rom, όλα καλά αλλά αποφασίζω ότι προτιμώ να γυρίσω στην SS Rls5. Πέρνω backup την CM7 N41 και κάνω restore το backup που είχα πάρει την Rls5. Kάνει boot το κινητό και στο μύνημα "Προετοιμασία κάρτας SD" κολάει και ξαναγυρνάει στο λογότυπο "android" και ξανά και ξανά το ίδιο. Μπαίνω CWM κάνω όλα τα wipe και φλασάρω rls5 από την αρχή, κάνω reboot και πέφτω σε bootloop. Μπαίνω σε CWM και κάνω restore παλιότερο backup της Rls4 , μια από τα ίδια. Μπάινω σε CWM και κάνω restore το backup της CM7 N41, όλα ΟΚ. Με λίγα λόγια μετά το φλασάρισμα της CM7 δεν μπορώ να γυρίσω στην SS. Τα φώτα σας. ακριβως το ιδιο εκανα χτες χωρις κανενα προβλημα κατι γινετε με τη καρτα wipe κανεις παντα αναμεσα; το CWM ειναι το 3.0.24; Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 ακριβως το ιδιο εκανα χτες χωρις κανενα προβλημα κατι γινετε με τη καρτα wipe κανεις παντα αναμεσα; το CWM ειναι το 3.0.24; Το CWM είναι 3.0.1.4 , δοκίμασα και με wipe και χωρίς. Και γω πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι στην κάρτα γιατί βλεπω πολλά partitions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 ποια θεωρειται καλυτερη η CyanogenMod Blade full-40.... η την rls5???ποια δουλευει πιο σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts