Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο titanium μου έχει αυτά

Μνημη Ρομ: 215ΜΒ (88.8ΜΒ ελεύθερα)

Εσωτεριή: 218ΜΒ (108 ΜΒ ελεύθερα)

Κάρτα SD: 6.98GB ( 6.28GB ελεύθερα)

Κάρτα SD (a2sd): 960MB (897ΜΒ ελεύθερα)

Η κάρτα μου είναι 8GB

τα αρχεία που υπήρχαν στο fat32 partition πριν την δημιουργία του ext partition τα επανέφερες από το pc?

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό πρέπει να ήταν. Όταν έκανα την μαζική μεταφορά δεν τα είχα περάσει και τα πέρασα μετά από αυτό. Τώρα που ξανά προσπάθησα να κάνω μαζική μεταφορά από sd σε εσωτερική μου τα δείχνει έτσι

Εσωτεριή: 218ΜΒ (105 ΜΒ ελεύθερα)

Κάρτα SD: 6.98GB ( 6.39GB ελεύθερα)

Κάρτα SD (a2sd): 960MB (818ΜΒ ελεύθερα)

Οι εφαρμογές που είναι ήδη στην εσωτερική μνήμη από πριν, πως θα μεταφερθούν στην ext; Να μεγαλώσει και άλλο αυτό το 105ΜΒ που βλέπω :Ρ

Edited by dantekavala
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Αυτό πρέπει να ήταν. Όταν έκανα την μαζική μεταφορά δεν τα είχα περάσει και τα πέρασα μετά από αυτό. Τώρα που ξανά προσπάθησα να κάνω μαζική μεταφορά από sd σε εσωτερική μου τα δείχνει έτσι

Εσωτεριή: 218ΜΒ (108 ΜΒ ελεύθερα)

Κάρτα SD: 6.98GB ( 6.28GB ελεύθερα)

Κάρτα SD (a2sd): 960MB (818ΜΒ ελεύθερα)

Οι εφαρμογές που είναι ήδη στην εσωτερική μνήμη από πριν, πως θα μεταφερθούν στην ext; Να μεγαλώσει και άλλο αυτό το 108ΜΒ που βλέπω :Ρ

Δες μερικά post από εδώ και κάτω αν θες να ελαφρήνεις και άλλο το data partition της εσωτερικής μνήμης. Η γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται.

όχι δεν κατάλαβες. Ίσως δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Όταν έκανα μεταφορά από SD σε ext πήρε σχεδόν όλες τις εφαρμογές και τις έβαλε εκεί. Το σχεδόν το λέω γιατί υπήρχαν στο κινητό εφαρμογές που δεν επέτρεπαν την μετακίνηση στην SD. Άρα αυτές παρέμειναν στην εσωτερική μνήμη. Αυτές τις 13 εφαρμογές πως μπορώ να τις μεταφέρω στο ext.

όχι δεν κατάλαβες. Ίσως δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Όταν έκανα μεταφορά από SD σε ext πήρε σχεδόν όλες τις εφαρμογές και τις έβαλε εκεί. Το σχεδόν το λέω γιατί υπήρχαν στο κινητό εφαρμογές που δεν επέτρεπαν την μετακίνηση στην SD. Άρα αυτές παρέμειναν στην εσωτερική μνήμη. Αυτές τις 13 εφαρμογές πως μπορώ να τις μεταφέρω στο ext.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Το ext partition το αντιλαμβάνεται το κινητό σαν επέκταση της εσωτερικής μνήμης του κινητού (επέκταση δηλαδή του data partition). Εφαρμογές που φαίνονται εγκατεστημένες στην καρτα SD είναι εγκατεστημένες στο fat32 partition. Εσύ πρέπει τις εφαρμογές που φαίνονται να είναι στην κάρτα SD να τις μεταφέρεις στην Εσωτερική μνήμη-Ext parition. Αυτές που ήταν από πριν στην εσωτερική μνήμη από πριν λόγω περιορισμού μεταφοράς τους στην SD (fat32) δεν χρειάζεται να τις πειράξεις. Αυτές που είναι στην εσωτερική μνήμη στο system partition δεν πρέπει να τις πειράξεις.

Έγινα. Κάπως ξεκαθάρισαν. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου σήμερα

Παίδες μια βοήθεια, ξέρετε αν υπάρχει καμιά εφαρμογή στο μάρκετ που να εμποδίζει να ανοίγουν μονές τους αυτές που έχω στο τηλέφωνο; το πρωί το φόρτισα και έχει αδειάσει τώρα
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παίδες μια βοήθεια, ξέρετε αν υπάρχει καμιά εφαρμογή στο μάρκετ που να εμποδίζει να ανοίγουν μονές τους αυτές που έχω στο τηλέφωνο; το πρωί το φόρτισα και έχει αδειάσει τώρα

https://market.android.com/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts

Ένας έλληνας έφτιαξε μια ρομ και λέω να τη δοκιμάσω.λέγεται blade mix 365.δεν ξέρω πως να κάνω το τηλέφωνο gen 2 όμως και αν είναι εύκολο

Ένας έλληνας έφτιαξε μια ρομ και λέω να τη δοκιμάσω.λέγεται blade mix 365.δεν ξέρω πως να κάνω το τηλέφωνο gen 2 όμως και αν είναι εύκολο

http://android.modaco.com/topic/337798-gen1-to-gen2-tpt-upgrade/

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Καλημερα forum, καποιος τροπος για εγκατασταση cwm χωρις PC και root με ευκολο τροπο. Το εχω κανει στο blade μου αλλα δεν θυμαμαι πως για να το ξανα κανω σε εκατι φιλακια. Να φανταστητε 6 παιδοα απο την παρεα εχουμε τζιμπησει blade και το μονο rooted ειναι το δικο μου!!!

Καλημερα forum, καποιος τροπος για εγκατασταση cwm χωρις PC και root με ευκολο τροπο. Το εχω κανει στο blade μου αλλα δεν θυμαμαι πως για να το ξανα κανω σε εκατι φιλακια. Να φανταστητε 6 παιδοα απο την παρεα εχουμε τζιμπησει blade και το μονο rooted ειναι το δικο μου!!!

Γι' αυτά που ζητάς

Root με το z4root modified από το http://android.modaco.com/topic/337262-permanent-root-for-22-blades/

Για CWM βάλε το Rom manager και με συνδεδεμένο το κινητό στο internet (wifi ή συνδεση mobile data) άνοιξε το Rom manager και πάτα κάτω κάτω που λέει all clockworkmod recoveries διάλεξε 5.0.1.0 , πάτα ΟΚ και περίμενε μέχρι να βγάλει "Succesfully flashed ClockworkMod recovery!"

Γνώμη μου είναι βέβαια πριν κάνεις οτιδήποτε από τα παραπάνω να διαβάσεις τον οδηγό το kogos στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444

Καλή επιτυχία!!!:D

Edited by kandilak

Καλησπερα εδω και 3 μερες εχω περασει την moldovan 2.3 αλλα κατι συμβαινει με το ext partition. Καποιες φορες οταν παω να μετακινησω καποια εφαρμογη απο την καρτα sd στην εσωτερικη μνημη μου γραφει οτι ο διαθεσιμος χωρος δεν επαρκει , και οταν παω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη απο market την ωρα της εγκαταστασης το τηλεφωνο κανει επαννεκινηση . Το προβλημα λυνεται προσωρινα οταν μεσω του clockwork κανω mount ext partition . Τι λετε να συμβαινει ρε παιδια; Υποψην οτι πριν που ειχα cyanogen και gsf δεν ειχα κανενα προβλημα με το ext partition.
Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Παιδιά η καλύτερη rom που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι η CM7.1 . Μιλάω για την stable έκδοση, και όχι για τις nightlies.

Για καιρό ακολουθούσα την GSF και τα παράγωγά της που ομολογουμένως απ' όταν εμφανίστηκε μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν συνώνυμο της αξιοπιστίας και τις ταχύτητας σ' ότι αφορά τις rom του blade. Με την εμφάνιση του 2.6.35.7 kernel όμως CM7 έλυσε τα προβλήματα τα οποία οδηγούσαν τους περισσότερους που την δοκίμαζαν να επιστρέφουν στις τύπου GSF roms και με τις extra προλεταριοποιήσεις που προσφέρει είναι πλέον το No1.

Όσον αφορά τις νεότερες rom που βασίζονται στην official 2.3.5 δεν έχουν προσφέρει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τις GSF.

Δοκίμασε και την blade mix 365 να συγκρίνεις.την έφτιαξε έλληνας κιόλας

Δοκίμασε και την blade mix 365 να συγκρίνεις.την έφτιαξε έλληνας κιόλας

Blademix = GSF based rom

Blademix 365 = MMHMP based rom

Την Blademix την έχω δοκιμάσει. Την Blademix 365 δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει την MMHMP.

Όπως είπα και πριν είναι πολύ καλές , σταθερές και γρήγορες rom με καλή διαχείρηση μπαταρίας, αλλά η CM7 προσφέρει το κάτι παραπάνω όσον αφορά extra features χωρίς να υπολείπεται σε ταχύτητα, σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας.;)

Παιδιά η καλύτερη rom που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι η CM7.1 . Μιλάω για την stable έκδοση, και όχι για τις nightlies.

Για καιρό ακολουθούσα την GSF και τα παράγωγά της που ομολογουμένως απ' όταν εμφανίστηκε μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν συνώνυμο της αξιοπιστίας και τις ταχύτητας σ' ότι αφορά τις rom του blade. Με την εμφάνιση του 2.6.35.7 kernel όμως CM7 έλυσε τα προβλήματα τα οποία οδηγούσαν τους περισσότερους που την δοκίμαζαν να επιστρέφουν στις τύπου GSF roms και με τις extra προλεταριοποιήσεις που προσφέρει είναι πλέον το No1.

Όσον αφορά τις νεότερες rom που βασίζονται στην official 2.3.5 δεν έχουν προσφέρει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τις GSF.

Συμφωνώ απόλυτα. Καμία άλλη ROM δε συγκρίνεται αυτή τη στιγμή με την CM7 με τον .35 kernel.

Το ίδιο υποστηρίζει πλέον ακόμα και ο δημιουργός της GSF:

"There isn't much point in continuing with this particular rom now that CM7 has the .35 kernel, new wifi driver & 16bit patch.

CM7 is now better in every possible way & it's a proper community run open source project. GSF was only meant as a stopgap until the .35 kernel source had been released & integrated into CM7."

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18273709&postcount=138

Άντε καλά με πείσατε:p:D....

Λινκ για αυτήν με τον 35 κερνελ;

Edited by vrwmiaris

Εγω παντως ειμαι της γνωμης οτι η CM7.1 ειναι λιγο πιο βαρια σε σχεση με την Gsf και την moldovan. Μπορει να ειναι πιο ομορφη και να εχει περισσοτερες ρυθμισεις αλλα αμα της φορτωσεις αρκετες εφαρμογες τοτε το τηλεφωνο σερνεται. Επισης το wifi στην moldovan συμπεριφερεται πολυ καλυτερα και συνδεεται αμεσως ενω στην cm περιμενεις μερικα δευτερολεπτα.
Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Blademix = GSF based rom

Blademix 365 = MMHMP based rom

Την Blademix την έχω δοκιμάσει. Την Blademix 365 δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει την MMHMP.

Όπως είπα και πριν είναι πολύ καλές , σταθερές και γρήγορες rom με καλή διαχείρηση μπαταρίας, αλλά η CM7 προσφέρει το κάτι παραπάνω όσον αφορά extra features χωρίς να υπολείπεται σε ταχύτητα, σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας.;)

Καλησπερα ποια ειναι αυτα τα extra features που προσφερει η cm7.

Επισης ποιες ειναι οι διαφορές στις διάφορες rom που κυκλοφορουν τι ειναι αυτο που πρεπει να προσεξουμε και να συγκρινουμε , απο την στιγμη που θα εγκαταστησουμε καποιον launcher που θα μας βολεψει και θα μας εξυπηρετει προς τι οι τοσες αλλαγες στις rom. ( περαν της ταχυτητας που προσφερει η καθε rom ).

Παρακαλω οποιος μπορει ας ενημερωσει.

Ευχαριστω.

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)