Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω την flbr9b. Για να περάσω την r10b πρέπει να κάνω πρώτα wipe; Ευχαριστώ.

'Οχι αλλά με μια σημείωση. Αν έχεις facebook, twitter, Maps, κλπ. που στην flbr10b είναι σε extra αρχείο zip δεν θα σου τις έχει εγκατεστημένες. Θα πρέπει να τις περάσεις manual ή να φλασάρεις και το zip με τα extras.

καλησπερα παιδια.μερικες αποριες.

1)ορισμενες εφαρμογες δεν εχουν επιλογη απο το menu για να κλεινουν.αν τις κλεισω απο τον διαχειρηστη εργου απο οτι διαβασα χαλαω την μπαταρια ετσι.υπαρχει καποιος τροπος ωστε να τις κλεισω και να μην πειραχθει κατι?

Δε χρειάζεται να κλείνεις εφαρμογές στο Android χωρίς λόγο, κλείνουν μόνες τους. Την μπαταρία δεν την καταστρέφεις μεν, αλλά μειώνεις το χρόνο επαναφόρτισης στην περίπτωση που κλείνεις μια εφαρμογή και την ξανανοίγεις.

Όχι δεν ισχύει αυτό.

Σαφώς και ισχύει.

Η δική μου γνώμη είναι πέρνα τον advanced task killer και κάνε exclude ότι χρειάζεσαι όπως πχ το ξυπνητήρι. Όταν ανοίγεις ένα κάρο εφαρμογές και δε ξέρεις τι τρέχει το τήλ κάντες Kill.

Μα σου εξήγησα είναι πολύ εύκολο όταν αφήνεις όλες τις εφαρμογές να τρέχουν στο background να τραβάνε και να στέλνουν δεδομένα κ αυτό κάνει το τηλέφωνο ανοιχτό σε κακόβουλο λογισμικό και έκθεση προσωπικών δεδομένων. Δεν μπορείς να κουβαλάς ένα server 24 ώρες μαζί σου και μάλιστα να σε χρεώνει όποτε θέλει ο κάθε developer χωρίς την άδειά σου. Πρέπει να επιλέγεις αν κάποια εφαρμογή πρέπει ή όχι να ξεκινάει στο boot time όπως και αν θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει στο Background ή όχι. Αλλιώς δε μιλάμε καθόλου για security και προσωπικά δεδομένα κλπ. Η google σίγουρα δεν δίνει τέτοιο guideline και σχεδόν όλες οι εφαρμογές από μόνες τους κλείνουν με το κουμπί Back και κάνουν Minimize με το home.

lousou καλός ο ενθουσιασμός και το τι θέλει ο κάθε χρήστης αλλά πολύ καλύτερα να εμπιστευτούμε αυτούς που σχεδίασαν και ανάπτυξαν το android, επομένως το γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς. Γεγονός είναι ότι και οι developers του Android και ο developer της Cyanogen, υποστηρίζουν ότι οι Task Killers δε χρειάζονται και δεν προσφέρουν κανένα πλέονέκτημα.

Διάβασε την επίσημη θέση του Android εδώ:

http://android-developers.blogspot.com/2010/04/multitasking-android-way.html

Και αυτά:

http://lifehacker.com/#!5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them

http://androidspin.com/2010/05/25/why-you-dont-need-a-task-killer-app-with-android/

Και πολλά άλλα... όρεξη να 'χεις να διαβάζεις :)

Υπαρχει κανας τροπος να επαναφερω το clockworkmod στη εκδοση 2.5.xxx χωρις να κανω ολη τη διαδικασια με fastboot κλπ κλπ...?

(Η εστω εαν υπαρχει κατι παρομοιο (τυπου clockworkmod) για να περασω κατι zip για τη rom που θελω...)

Γιατι Εβαλα μεσω του rom manager την 3 , αλλα εχω καποια θεματακια και θελω να γυρισω στην παλια...

καλησπερα :)

δυο ερωτησουλες απο μενα καθως ψαχνω το κινητο μεταχειρισμενο η καινουριο αν υπαρχει φθηνοτερα...

μπορουμε να το παραγγειλουμε απο εξωτερικο σε καλυτερη τιμη?αν ναι απο που?

επισης τι παιζει με την οθονη?η amoled ειναι καλυτερη?τι καλυτερο εχει ακριβως?

ευχαριστω!

Vamos Aris

Γεια σε όλους!

Εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την data connection, όταν επιλέγω την ενεργοποίηση μου λέει connection failed...

έχω κάνει και πολλά reboot εννοείται...

τι προτείνετε; restore factory settings, ξαναπέρασμα ROM, service; (έχω την stock ακόμα)

δυο ερωτησουλες απο μενα καθως ψαχνω το κινητο μεταχειρισμενο η καινουριο αν υπαρχει φθηνοτερα...

μπορουμε να το παραγγειλουμε απο εξωτερικο σε καλυτερη τιμη?αν ναι απο που?

επισης τι παιζει με την οθονη?η amoled ειναι καλυτερη?τι καλυτερο εχει ακριβως?

ευχαριστω!

Μόνο από Orange μπορείς να το πάρεις αλλά έχει +10 λίρες topup (για να πάρεις κάρτα Orange) και πρέπει να έχεις γνωστό στην Αγγλία να το πάρει. Το λένε San Francisco το μοντέλο αυτό, και βγαίνει και σε άσπρο χρώμα.

Η amoled είναι καλύτερη (http://en.wikipedia.org/wiki/Amoled) αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον San Francisco με amoled, μόνο μεταχειρισμένο ίσως το βρεις.

Μόνο από Orange μπορείς να το πάρεις αλλά έχει +10 λίρες topup (για να πάρεις κάρτα Orange) και πρέπει να έχεις γνωστό στην Αγγλία να το πάρει. Το λένε San Francisco το μοντέλο αυτό, και βγαίνει και σε άσπρο χρώμα.

Η amoled είναι καλύτερη (http://en.wikipedia.org/wiki/Amoled) αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον San Francisco με amoled, μόνο μεταχειρισμένο ίσως το βρεις.

γνωστο μαλλον εχουμε...

δλδ δεν υπαρχει κανενα καινουριο με amoled απο αγγλια?σιγουρο αυτο?

να φανταστω οτι εχει καλυτερη αποκριση..αφη?κατι τετοιο?

Vamos Aris

Να υπενθυμίσω ότι εκτός από τα greeklish απαγορεύονται και οι σελίδες που περιέχουν παράνομο λογισμικό.

Τα αντίστοιχα μηνύματα σβήστηκαν.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας σχετικα με το κλεισιμο των εφαρμογων.

μια ακομη απορια.πρεπει να περασω αλλον browser η αρκει αυτος που εχει?

γνωστο μαλλον εχουμε...

δλδ δεν υπαρχει κανενα καινουριο με amoled απο αγγλια?σιγουρο αυτο?

να φανταστω οτι εχει καλυτερη αποκριση..αφη?κατι τετοιο?

Σίγουρο και όχι, είναι ίδια. Δε σε συμφέρει να το πάρεις από Αγγλία, ποιός το τρέχει στο σέρβις αν χρειαστεί.

thanks..ομως..γιατι τοσος ντορος?καποιος που τα εχει δοκιμασει κ τα δυο μπορει να μας πει?
Vamos Aris

Μα ποιός ντόρος; Ο ντόρος έγινε όταν πρωτοκυκλοφόρησε το κινητό που το san francisco είχε amoled και 512 mb ram (δεν ήταν τότε γνωστό ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις και το blade).

Η μεγάλη πλάκα είναι πως το δωράκι απο φίλο για wireless router είναι και αυτο ZTE :p . Μια χαρά ως τώρα πάει, στα ίδια με το zyxel που έχω και έχει και εξωτερικό κουμπάκι να κλείνει το wifi όταν δεν το θες.

1ο ζόρι και ποστάρω μπάς και άλλος το πετύχει, ήταν ότι δεν μπορούσα να συνχρονίσω το account μου και ενώ σε αλλα site η λύση ήταν hard reset βρήκα στο forum εδώ, αυτό :

Άνοιξε το youtube app που λογικά θα βρίσκεται στην αρχική σου οθόνη, κάνε login με τα στοιχεία του gmail λογαριασμού που θέλεις να προσθέσεις και έπειτα άνοιξε την εφαρμογή google mail και θα δεις να έχει προστεθεί ο λογαριασμός που θέλεις. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό άλλα πολλοί το έχουν αυτό το πρόβλημα, το οποίο λύνεται με αυτόν τον κάπως παράδοξο τρόπο. (- QTiVoCo)

Δούλεψε :D !

2ο ζόρι , δεν μπορούσα να μπώ στο market αλλά με reboot έστρωσε.

3ο ζόρι και άλυτο , ως τώρα: δεν βλέπει το κινητό το market από το PC. Θα ψάξω αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πεί αν μπορεί.

4ο ζόρι και last είναι το gps. Δεν μπορώ να με βρώ. Δοκίμασα iGO , gps test plus , *983*477# και ενώ βλέπω δορυφόρους δεν κάνει lock στη τοποθεσία.Δεν δοκίμασα agps και ούτε θέλω. Ανοιχτός καθαρός ουρανός πάντως.

Edit : Έβαλά βοήθεια με το χρήση ασύρματων δικτύων και έκανα lock μετά απο αυτό. Και απενεργοποιημένο lockarei αβέρτα. Για να δουμε αυριο πάλι.

Ακόμα με stock ROM και 256 RAM για λίγες παραστάσεις ακόμα :p .

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Offtopic...

Επειδή δεν το βρίσκω πουθενά στο site... θέλω να πουλήσω κατι handsfree και έχω φάει τον τόπο να βρω το topic με τις αγγελίες...δεν υπάρχει?

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Είναι αδύνατον να χωρέσουν στο τηλέφωνο. Αν είναι να μην χρησιμοποιώ το app2sd τότε να το πετάξω κιόλας...

(Η κάρτα είναι αυτή που είχε μέσα όταν το πήρα)

τοτε η πετα το,η περιμενε επισημη σταθερη 2.3 με υποστηριξη apps2d.

για μενα πηρες λαθος συσκευη.παρε pc.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Δε χρειάζεται να κλείνεις εφαρμογές στο Android χωρίς λόγο, κλείνουν μόνες τους. Την μπαταρία δεν την καταστρέφεις μεν, αλλά μειώνεις το χρόνο επαναφόρτισης στην περίπτωση που κλείνεις μια εφαρμογή και την ξανανοίγεις.

Σαφώς και ισχύει.

lousou καλός ο ενθουσιασμός και το τι θέλει ο κάθε χρήστης αλλά πολύ καλύτερα να εμπιστευτούμε αυτούς που σχεδίασαν και ανάπτυξαν το android, επομένως το γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς. Γεγονός είναι ότι και οι developers του Android και ο developer της Cyanogen, υποστηρίζουν ότι οι Task Killers δε χρειάζονται και δεν προσφέρουν κανένα πλέονέκτημα.

Διάβασε την επίσημη θέση του Android εδώ:

http://android-developers.blogspot.com/2010/04/multitasking-android-way.html

Και αυτά:

http://lifehacker.com/#!5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them

http://androidspin.com/2010/05/25/why-you-dont-need-a-task-killer-app-with-android/

Και πολλά άλλα... όρεξη να 'χεις να διαβάζεις :)

Νικο εχω διαβασει αυτα και πολλα ακομη. ανα διαβασεις ομως προσεκτικα θα δεις οτι αναφερονται με εκφρασεις οπως may or may not be doing something και εστιαζουν στα πλεονεκτηματα γρηγορης εναλλαγης εφαρμογων και καλης διαχειρισης μνημης. μιλανε μαλλον για ιδανικους developers που ποτε δε θα θελησουν να τρεξουν κατι κακοβουλο στο κινητο σου που να συλλεγει πληροφοριες και να καταναλωνει resources οταν δε θελεις. το να εχεις igo,angry birds και facebook κλπ σε limited data plan με χαμηλη μπαταρια απλα επειδη το android το αντεχει σημαινει για μενα σπαταλη.

το να γραψω επισης ενα back door που εκτος απο msn θα λειτουργει σαν sound streamer 24/7 την ωρα που δεν το δουλευεις ειναι επισης πανευκολο.

κανενας δε 'πορει να ελεγχει την εγκυροτητα απο 400000 εφαρμογες μαι κανενας δεν αναφερεται σ αυτα τα κειμενα για ασφαλεια προσωπικων δεδομενων, χαμηλης καταναλωσης bandwith και κακοβουλου λογισμικου γιατι θεωρειται δεδομενο απο τους developers οτι εχεις αφθονο net , πριζα διπλα και εισαι σιγουρος για τις εφαρμογες σου.

οι developers του android στοχευουν σε κατι με γρηγορη αποκριση και σταθερο. δηλ το τεστ τους ειναι, αμα φορτωσω 500 services και 2000 εφαρμογες και δεν τις κλεισω ποτε θα κολησει? θα μπορω να παρω τηλ?θα χασω δεδομενα?

δεξ υπαρχει πουθενα η ερωτηση χρειαζονται ολες αυτες?τι δεδομενα στελνουν ολη την ωρα?ποσο bandwih καταναλωνω χωρις να το ξερω? ποσο θα αντεξει η μπαταρια με το cpu full και μνημη ολη την ωρα γεματη?

ο αλλος λεει αμα δεν εχει appz2d καλυτερα να το πεταξει...

οταν φιλε μου θα βρισκουμε στο ιντερνετ συνομιλιες και βιντεο δικα μας ανεβασμενα σε sites χωρις να ξερουμε πως ανεβηκαν και επειδη μας καταγραφει η καμερα του διπλανου πιτσιρικα που περασε ολο το μαρκετ χωρις να το ξερει τοτε θα ειναι αργα να μιλησουμε για task managers και οχι task killers oπως τους λετε γιατι επιλεγεις ποια θα γινονται κιλλ και ποια οχι.

Είναι ωραίο να έχεις multitasking συσκευή αλλά θα πρέπει εσύ να αποφασίζεις τι θα τρέχει κ πότε. Αλλιώς μην αναρωτηθείς πώς είναι δυνατόν η τρίλιζα που έπαιζε η κόρη σου εχθές να έχει καταγράψει και να χει μοιράσει στο ίντερνετ την πιστωτική σου και όλους τους κωδικούς απ το paypal γιατί εσύ νόμιζες ότι έχει SSL encryption (λές και ήξερες τι είναι το SSL έτσι?).

Και msn να τρέχω θα πρέπει να βγάζει εικονίδιο και να ξέρω αν τρέχει στο Bg. Ο χρήστης πρέπει να αποφασίζει αν θα κλείσει μία εφαρμογή την ώρα που την αφήνει ή θα την κάνει Minimize. Το σκεπτικό δε στην κλείνω γιατί σε λίγο θα την ξανατρέξεις οπότε να μην αργεί να ξανανοίξει είναι για μένα σα να αφήνεις τον άγνωστο αλλοδαπό σπίτι σου όλο το χρόνο μόνο του γιατί μπορεί να χρειαστεί να ξαναβάψεις, η να μη σβήνεις τη μηχανή απ τ αμάξι σου ποτέ, θα σβήσει μόνη της.

Κ αν νομίζετε ότι όλοι οι linux servers που τρέχουν σήμερα τις ιστοσελίδες, τρέχουν καλά μόνο γιατί ο kernel κάνει καλή διαχείριση μνήμης πλανάστε οικτρά.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

:offtopic:

Το android αυτή τη στιγμή έχει πετύχει τη χρυσή τομή σε σχέση με την ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών και τον έλεγχο των εφαρμογών/services που είναι ανοιχτές κάθε φορά. Δεν κάνει κάτι κρυφό, δεν κάνει κάτι που δεν σου το λέει, αν συμφωνείς το αγοράζεις, αν όχι η αγορά είναι ελεύθερη να πάρει κανείς κάτι άλλο. Επίσης, υπάρχουν task killers για να κάνουν την δουλειά αυτών που φοβούνται πολύ. Η εφαρμογή άλλωστε, όταν την κλείνεις, κλείνει. Μάλλον υπάρχει παρεξήγηση για το αν είναι minimized, αλλά αυτό είναι λάθος. Η εφαρμογή ΔΕΝ είναι minimized αλλά είναι κλειστή. Το process είναι μόνο διαθέσιμο. Αν το process είναι ανοιχτό, ΔΕΝ θα μου κλέψουν τους κωδικούς, δεν θα μου κλέψουν τα λεφτά και δεν θα μου πουλήσουν τη γυναίκα, γιατί απλά θα πρέπει να ανοίξω application για να το κάνουν αυτό (αν βρεθεί application να πουλάει γυναίκες, στείλτε μου PM, πληρώνω όσο όσο:) και άσε τους moderators να φωνάζουν για παράνομο λογισμικό). Η google, για να επιλέξει να αφήνει τις εφαρμογές ανοιχτές, να είσαι σίγουρος πως είχε καλό feedback από τους χρήστες για το τι προτυμά η αγορά. Επίσης, αναφέρθηκε πως κανείς δεν ενδιαφέρετε για την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων από τις τόσες πολλές εφαρμογές που υπάρχουν, το οποίο όμως δεν ισχύει. Υπάρχει οργασμός developing για android γιατί όποιος είχε ασχοληθεί έστω και λίγο με python μπορεί πλέον να φτιάξει, έστω και μια απλή, εφαρμογή για android. Αλλά το market ελέγχετε, και για το λόγο αυτό δεν μπορείς απλά να κάνεις publish πλέον στο market όπως γινόταν παλιά. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν αφαιρεθεί προγράμματα από το market για το λόγο αυτό. Και μπορεί κανείς να πει, πως αφού αφαιρέθηκαν γιατί δεν έπρεπε να είναι στο market, πως κατάφεραν και μπήκαν εξ'αρχής... αλλά δεν θα μπω σε τέτοιου τύπου "Ελληνικές" συζητήσεις. Το παράδειγμα με τον αλλοδαπό είναι λίγο άκυρο να πω την αλήθεια... τον γενικό διακόπτη πάντως στο σπίτι μου δεν τον κλείνω όταν πέφτω για ύπνο το βράδι γιατί το πρωί θα ξαναχρησιμοποιήσω ρεύμα, αλλά την πόρτα την κλειδώνω και τον θερμοσίφωνα τον κλείνω:) Παραδείγματα πολλά, αλλά το θέμα είναι απλό. Αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί απλά η όλη συζήτηση για το αν οι εφαρμογές θα έπρεπε να κλείνουν στα android ή όχι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ με το ΖΤΕ blade, οπότε συνεχίστε κάπου αλλού παρακαλώ.

και μιας και αναφέρθηκε, οι linux servers δεν τρέχουν καλά γιατί κάνουν μόνο καλή διαχείριση μνήμης, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της σταθερότητάς τους το οφείλουν στην καλή διαχείριση μνήμης.

....

3ο ζόρι και άλυτο , ως τώρα: δεν βλέπει το κινητό το market από το PC. Θα ψάξω αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πεί αν μπορεί.

Σε έχασα... τι εννοείς, πως προσπαθείς να μπεις στο market απο το κινητό όταν είναι συνδεδεμένο με το PC, ή πως δεν μπορείς να μπεις στο market από το PC;;;

4ο ζόρι και last είναι το gps. Δεν μπορώ να με βρώ. Δοκίμασα iGO , gps test plus , *983*477# και ενώ βλέπω δορυφόρους δεν κάνει lock στη τοποθεσία.Δεν δοκίμασα agps και ούτε θέλω. Ανοιχτός καθαρός ουρανός πάντως.

Edit : Έβαλά βοήθεια με το χρήση ασύρματων δικτύων και έκανα lock μετά απο αυτό. Και απενεργοποιημένο lockarei αβέρτα. Για να δουμε αυριο πάλι.

Ακόμα με stock ROM και 256 RAM για λίγες παραστάσεις ακόμα :p .

Θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο. Ξαναδοκίμασε και αύριο. Ο καθαρός ουρανός δεν είναι το μόνο που παίζει ρόλο (αν και έχει παρερμηνευτεί από πολλούς), γιατί ηλεκτρική καταιγίδα μπορείς να έχεις ακόμα και αν ο ουρανός είναι καθαρός στο δικό σου οπτικό πεδίο. Ο καιρός αυτές τις μέρες αλλάζει δραστικά από χιόνια σε καλοκαιρία. Πάντως και άλλοι χρήστες που είχαν αντίστοιχο πρόβλημα, απλά έτυχε, και την επόμενη μέρα που δοκίμασαν τους lockαρε σχετικά γρήγορα, χωρίς να έχει παρουσιαστεί πάλι πρόβλημα

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο. Ξαναδοκίμασε και αύριο. Ο καθαρός ουρανός δεν είναι το μόνο που παίζει ρόλο (αν και έχει παρερμηνευτεί από πολλούς), γιατί ηλεκτρική καταιγίδα μπορείς να έχεις ακόμα και αν ο ουρανός είναι καθαρός στο δικό σου οπτικό πεδίο. Ο καιρός αυτές τις μέρες αλλάζει δραστικά από χιόνια σε καλοκαιρία. Πάντως και άλλοι χρήστες που είχαν αντίστοιχο πρόβλημα, απλά έτυχε, και την επόμενη μέρα που δοκίμασαν τους lockαρε σχετικά γρήγορα, χωρίς να έχει παρουσιαστεί πάλι πρόβλημα

δοκίμασε να είσαι ακίνητος μέχρι να λοκάρεις.

Με την JJ9 παρατήρησα ότι κάποιες εφαρμογές όταν έχουν πρόσβαση στη κάρτα μνήμης κολάνε αλλά όχι πάντα.

Στην 2.1 δε το είδα αυτό.

Συγκεκριμένα το titanium backup μου κόλησε κατά το Backup και το astro file manager επίσης όταν έπαιρνε Backup τις εφαρμογές.

Όταν διαβάζουν ή στο restore δε το κάνουν. Μπορεί κάποιος να κάνει καμιά δοκιμή?

... οι linux servers ...
...την ασφάλειά τους σίγουρα δεν την οφείλουν στη καλή διαχείριση μνήμης.

Οι δοκιμές μου δείχνουν πως οποιαδήποτε minimized εφαρμογή μπορεί να "κλέβει" δεδομένα από άλλες, να διαβάζει το πληκτρολόγιο και να στέλνει πράγματα στο Background αν έχεις δώσει άδεια για δίκτυο εκτός και αν αυτό είναι Bug της JJ9 στο ZTE Blade ή συμβαίνει μόνο στα rooted τηλέφωνα.

Το fb και οι msn messengers λειτουργούν χωρίς notification icon και χωρίς services και ανεβοκατεβάζουν δεδομένα χωρίς να ξεκινήσουν καμία εφαρμογή. Τις παραπάνω εφαρμογές τις πέρασα απ το market, τις δοκιμές για υποκλοπές τις έκανα με δική μου.

Επιμένω αν αυτό δε συμβαίνει σε άλλες συσκευές ή στη παλιότερη 2.1 ROM ας το επιβεβαιώσει κάποιος να ξέρουμε κ εμείς τι θα πληρώνουμε στο gprs και τι γίνεται στη συσκευή μας όταν εμείς κοιμόμαστε.

Edited by lousou

Με την JJ9 παρατήρησα ότι κάποιες εφαρμογές όταν έχουν πρόσβαση στη κάρτα μνήμης κολάνε αλλά όχι πάντα.

Παραπάνω που το έλεγε άλλος χρήστης με την ίδια ROM του είπες να μην βάζει apps στην SD :p

Βάλτε FLB r10b που επιβεβαιωμένα δεν έχει τέτοια θέματα.

Συγκεκριμένα το titanium backup μου κόλησε κατά το Backup και το astro file manager επίσης όταν έπαιρνε Backup τις εφαρμογές.

Το titanium τρώει κολλήματα και στην FLB. Εγώ το αντικατέστησα με το MyBackup Root, δοκίμασε το.

Οι δοκιμές μου δείχνουν πως οποιαδήποτε minimized εφαρμογή μπορεί να "κλέβει" δεδομένα από άλλες, να διαβάζει το πληκτρολόγιο και να στέλνει πράγματα στο Background αν έχεις δώσει άδεια για δίκτυο εκτός και αν αυτό είναι Bug της JJ9 στο ZTE Blade ή συμβαίνει μόνο στα rooted τηλέφωνα.

Το ξέρεις ότι το να είσαι μόνιμα root είναι μεγαλύτερος κίνδυνος από το να έχεις εφαρμογές ανοιχτές στο background έτσι; Όσον αφορά ασφάλεια και προσωπικά δεδομένα.

Το fb και οι msn messengers λειτουργούν χωρίς notification icon και χωρίς services και ανεβοκατεβάζουν δεδομένα χωρίς να ξεκινήσουν καμία εφαρμογή. Τις παραπάνω εφαρμογές τις πέρασα απ το market, τις δοκιμές για υποκλοπές τις έκανα με δική μου.

Το fb για παράδειγμα αν δεν του πεις να κάνει αυτόματο sync δεν ανεβοκατεβάζει τίποτα.

Παραπάνω που το έλεγε άλλος χρήστης με την ίδια ROM του είπες να μην βάζει apps στην SD :p

Βάλτε FLB r10b που επιβεβαιωμένα δεν έχει τέτοια θέματα.

χμμμ...δίκιο... άμα τη φορμάρω μόνιμα σε ext3 τι πρόβλημα θα υπάρχει? Γιατί νομίζω πως το θέμα μπορεί να χει να κάνει καθαρά με το vfat και όχι απαραίτητα με το bus.

Το titanium τρώει κολλήματα και στην FLB. Εγώ το αντικατέστησα με το MyBackup Root, δοκίμασε το.

Παίρνει και ρυθμίσεις αυτό?

Το ξέρεις ότι το να είσαι μόνιμα root είναι μεγαλύτερος κίνδυνος από το να έχεις εφαρμογές ανοιχτές στο background έτσι; Όσον αφορά ασφάλεια και προσωπικά δεδομένα.

Ναί απλά είδα ότι και οι Non root users έχουν access στα input devices οπότε "κλέβουν" μια χαρά.

Το fb για παράδειγμα αν δεν του πεις να κάνει αυτόματο sync δεν ανεβοκατεβάζει τίποτα.

Τι λές? Κ άμα μου στείλουν μήνυμα πώς το παίρνει τότε με το sync κλειστό?

Το mercury ας πούμε μια χαρά κάνει και δόνηση στο Bg.

Ο Steve Jobs φταίει, αυτός τα ξεκίνησε όλα.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)