grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ευχαριστω και παλι....την εχεις δοκιμασει?ειναι καλυτερη απ την cyanogen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ευχαριστω και παλι....την εχεις δοκιμασει?ειναι καλυτερη απ την cyanogen? Και οι 2 είναι πολύ καλές. Εγώ είχα την CM7 όταν δούλευα το Blade. Τώρα θα το πασάρω στη γυναίκα και του πέρασα την Swedish Snow;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ΓΙα να γινω πιο σαφης θελω μια 'σταθερη΄ρομ...επειδη εκει που θα ειμαι δεν θα εχω υπολογιστη και πολυ σπανια θα μπαινω ιντερνετ,θελω μια ρομ που να μν μου παρουσιασει κολλημα και οσο πιο πολυ γινετε,να κραταει μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ΓΙα να γινω πιο σαφης θελω μια 'σταθερη΄ρομ...επειδη εκει που θα ειμαι δεν θα εχω υπολογιστη και πολυ σπανια θα μπαινω ιντερνετ,θελω μια ρομ που να μν μου παρουσιασει κολλημα και οσο πιο πολυ γινετε,να κραταει μπαταρια... Προχώρα στον οδηγό που σου δωσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ΧΙλια ευχαριστω!!!!την περασα και ολα οκ..λογικα τωρα εχω παλι 256mb ram ε??που μπορω να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ΧΙλια ευχαριστω!!!!την περασα και ολα οκ..λογικα τωρα εχω παλι 256mb ram ε??που μπορώ. . πρ. να το δω?Όχι , έχεις παλι 512mb . Τωρα αν θες να το δεις κιόλας υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο market που μπορούν να σου δώσουν αυτή τη πληροφορία. Πολύ καλή πρόταση γι' αυτό και με πολλά άλλα εργαλεία διαχείρησης της συσκευής είναι το ZDbox και/ή το System tuner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ωραια..στο μενου εχει την εφαρμογη "διαχειριση CPU No-Frills'και απ οτι ειδα εχει σχεση με τα MHZ του επεξεργαστη...να τα πειραξω αυτα??τελος,υπαρχει δωρεαν εφαρμογη για GPS χωρις ομως να χρειαζεται ιντερνετ?ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ωραια..στο μενου εχει την εφαρμογη "διαχειριση CPU No-Frills'και απ οτι ειδα εχει σχεση με τα MHZ του επεξεργαστη...να τα πειραξω αυτα??τελος,υπαρχει δωρεαν εφαρμογη για GPS χωρις ομως να χρειαζεται ιντερνετ?ευχαριστω και παλι!Αν όπως λες προτεραιότητά σου είναι η σταθερότητα και τα λιγότερα κολλήματα στο κινητό τότε καλύτερα να αφήσεις τις default τιμές. Για το GPS δεν μπορώ να σε βοηθήσω, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δουλεύει και χωρίς την χρήση internet. Απλά την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσεις GPS η σύνδεση σε intenet θα βοηθήσει να κλειδώσει πιο γρήγορα δορυφόρους. Μετά μαθαίνει και τους κλειδώνει γρήγορα από μόνο του:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ωραια..ευχαριστω πολυ...τωρα μενει να δω τι γινεται με την μπαταρια.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) 2.Με κλειστό το τηλέφωνο πατάς το Power και το Volume- ταυτόχρονα και τα κρατάς πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το περιβάλλον του Clockworkmod recovery. ολοκληρώσει πατάς το πλήκτρο back 2 φορές για να γυρίσεις στο αρχικό μενού. Το κάνω αυτό που λές αλλά το μόνο που κάνει είναι να μου εμφανίζει το FTM και κολλάει εκει! Επίσης κατέβασα και το ClockworkMod και ξανα κάνω την διαδικασία και πάλι το FTM μου βγάζει και παραμένει εκει. Μήπως κάνω κάτι λάθος??? Το βρήκα το λάθος. Όλα οκ τώρα!!! Edited February 5, 2012 by mobile_32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealCrazy21 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Δεν λειτουργεί αυτό..το δοκίμασα..δεν μου βγάζει καμία επιλογή "Open in Text Editor'' ''πατάμε πάνω δεξιά (ή μέση) το Button "Mount R/W"..'' Αυτό δε καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι..άμα μου εξηγήσεις ίσως λυθεί το πρόβλημά μου..:/ Edited February 6, 2012 by RealCrazy21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ρε παιδια δν μπορω πουθενα να βρω προστασια οθονης για το blade..εκτος απο ebay που αλλου μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δεν λειτουργεί αυτό..το δοκίμασα..δεν μου βγάζει καμία επιλογή "Open in Text Editor'' ''πατάμε πάνω δεξιά (ή μέση) το Button "Mount R/W"..'' Αυτό δε καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι..άμα μου εξηγήσεις ίσως λυθεί το πρόβλημά μου..:/ Ο οδηγός που αναφέρεσαι στις οδηγίες που δίνει , χρησιμοποιεί τον Root explorer. Εσύ χρησιμοποιείς τον Root explorer ή κάτι άλλο.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ρε παιδια δν μπορω πουθενα να βρω προστασια οθονης για το blade..εκτος απο ebay που αλλου μπορω να βρω? http://www.protectionfilms24.com/ Παράθεση Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 θα ηθελα να αποφυγω την αγορα μεσω προπληρωμενης κλπ γιατι κατι επαθε η καρτα μου...αν εχει κανενας προστασια οθονης και την πουλαει περιμενω πμ,.κατι αλλο...επειδη θα βαλω ιντερνετ στο κινητο,με πια εφαρμογη μπορω να βλεπω ποσα mb καταναλωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 θα ηθελα να αποφυγω την αγορα μεσω προπληρωμενης κλπ γιατι κατι επαθε η καρτα μου...αν εχει κανενας προστασια οθονης και την πουλαει περιμενω πμ,.κατι αλλο...επειδη θα βαλω ιντερνετ στο κινητο,με πια εφαρμογη μπορω να βλεπω ποσα mb καταναλωνω? 3g watchdog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 καλησπερα παιδια.καπoυ ειδα στo youtube τo blade να παιζει flash βιντεo.υπαρχει περιπτωσει να γινει κατι τετoιo?εχω την cm 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) καλησπερα παιδια.καπoυ ειδα στo youtube τo blade να παιζει flash βιντεo.υπαρχει περιπτωσει να γινει κατι τετoιo?εχω την cm 7. Κατεβασε το adobe flash player απτο market Edit:Τωρα ειδα οτι το flash player δεν υποστηριζεται απτον επεξεργαστη του blade για checkare αυτα τα 2 link1 link2 Edited February 9, 2012 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 τo πρoβλημα ειναι oτι λεει για την 2.1 εγω πoυ εχω την 2.3 θα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδια εχω την swedish snow RLS3 και απ οσο εχω δει το σημα πολλες φορες ειναι αδυναμο..ποια να βαλω για να αντεχει και λιγο η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 παιδια παρακαλω μια βοηθεια το κινητο εχει μεινει σε recovery δεν μπορω να φλασαρω δεν μου βλεπει την sd...δεν εχω παρει ουτε βακαππ.εκανα factory reset αλλα μενει συνεχεια ωρες τωρα με το ρομποτακι και το κοκινο λαμπακι αναμενο.μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 περιεργο το δικο μου παιζει κανονικα flash video...........πουλαω και τρελα σε κατι κοροιδα με i phone Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 περιεργο το δικο μου παιζει κανονικα flash video...........πουλαω και τρελα σε κατι κοροιδα με i phone πoια rom εχεις φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Επεσε στα χερια μου ενα handsfree απο το HTC Sensation XE(link)." Απλα δεν δουλευει το μικροφωνο και τα ακουστικα ειναι σε χαμηλη ενταση.Στο Sensation λειτουργει κανονικα.Ξερει κανεις αν μπορει να διορθωθει καπως αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 πoια rom εχεις φιλε? cm7.το λινκ το ειχε δωσει ενα παιδι παλιοτερα.ειναι η εκδοση 10.2.157.γκουλαρισε το και θα το βρεις πιστευω αλλιως θα δουμε πως θα σε βοηθησω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts