Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω και παλι....την εχεις δοκιμασει?ειναι καλυτερη απ την cyanogen?

Και οι 2 είναι πολύ καλές. Εγώ είχα την CM7 όταν δούλευα το Blade. Τώρα θα το πασάρω στη γυναίκα και του πέρασα την Swedish Snow;)

ΓΙα να γινω πιο σαφης θελω μια 'σταθερη΄ρομ...επειδη εκει που θα ειμαι δεν θα εχω υπολογιστη και πολυ σπανια θα μπαινω ιντερνετ,θελω μια ρομ που να μν μου παρουσιασει κολλημα και οσο πιο πολυ γινετε,να κραταει μπαταρια...

ΓΙα να γινω πιο σαφης θελω μια 'σταθερη΄ρομ...επειδη εκει που θα ειμαι δεν θα εχω υπολογιστη και πολυ σπανια θα μπαινω ιντερνετ,θελω μια ρομ που να μν μου παρουσιασει κολλημα και οσο πιο πολυ γινετε,να κραταει μπαταρια...

Προχώρα στον οδηγό που σου δωσα!!

ΧΙλια ευχαριστω!!!!την περασα και ολα οκ..λογικα τωρα εχω παλι 256mb ram ε??που μπορω να το δω?

ΧΙλια ευχαριστω!!!!την περασα και ολα οκ..λογικα τωρα εχω παλι 256mb ram ε??που μπορώ. . πρ. να το δω?
Όχι , έχεις παλι 512mb . Τωρα αν θες να το δεις κιόλας υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο market που μπορούν να σου δώσουν αυτή τη πληροφορία. Πολύ καλή πρόταση γι' αυτό και με πολλά άλλα εργαλεία διαχείρησης της συσκευής είναι το ZDbox και/ή το System tuner.

ωραια..στο μενου εχει την εφαρμογη "διαχειριση CPU No-Frills'και απ οτι ειδα εχει σχεση με τα MHZ του επεξεργαστη...να τα πειραξω αυτα??τελος,υπαρχει δωρεαν εφαρμογη για GPS χωρις ομως να χρειαζεται ιντερνετ?ευχαριστω και παλι!

ωραια..στο μενου εχει την εφαρμογη "διαχειριση CPU No-Frills'και απ οτι ειδα εχει σχεση με τα MHZ του επεξεργαστη...να τα πειραξω αυτα??τελος,υπαρχει δωρεαν εφαρμογη για GPS χωρις ομως να χρειαζεται ιντερνετ?ευχαριστω και παλι!
Αν όπως λες προτεραιότητά σου είναι η σταθερότητα και τα λιγότερα κολλήματα στο κινητό τότε καλύτερα να αφήσεις τις default τιμές. Για το GPS δεν μπορώ να σε βοηθήσω, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δουλεύει και χωρίς την χρήση internet. Απλά την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσεις GPS η σύνδεση σε intenet θα βοηθήσει να κλειδώσει πιο γρήγορα δορυφόρους. Μετά μαθαίνει και τους κλειδώνει γρήγορα από μόνο του:D

2.Με κλειστό το τηλέφωνο πατάς το Power και το Volume- ταυτόχρονα και τα κρατάς πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το περιβάλλον του Clockworkmod recovery. ολοκληρώσει πατάς το πλήκτρο back 2 φορές για να γυρίσεις στο αρχικό μενού.

Το κάνω αυτό που λές αλλά το μόνο που κάνει είναι να μου εμφανίζει το FTM και κολλάει εκει! Επίσης κατέβασα και το ClockworkMod και ξανα κάνω την διαδικασία και πάλι το FTM μου βγάζει και παραμένει εκει. Μήπως κάνω κάτι λάθος???

Το βρήκα το λάθος. Όλα οκ τώρα!!!

Edited by mobile_32

Δεν λειτουργεί αυτό..το δοκίμασα..δεν μου βγάζει καμία επιλογή "Open in Text Editor'' ''πατάμε πάνω δεξιά (ή μέση) το Button "Mount R/W"..'' Αυτό δε καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι..άμα μου εξηγήσεις ίσως λυθεί το πρόβλημά μου..:/ Edited by RealCrazy21

ρε παιδια δν μπορω πουθενα να βρω προστασια οθονης για το blade..εκτος απο ebay που αλλου μπορω να βρω?

Δεν λειτουργεί αυτό..το δοκίμασα..δεν μου βγάζει καμία επιλογή "Open in Text Editor'' ''πατάμε πάνω δεξιά (ή μέση) το Button "Mount R/W"..'' Αυτό δε καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι..άμα μου εξηγήσεις ίσως λυθεί το πρόβλημά μου..:/

Ο οδηγός που αναφέρεσαι στις οδηγίες που δίνει , χρησιμοποιεί τον Root explorer. Εσύ χρησιμοποιείς τον Root explorer ή κάτι άλλο.?

ρε παιδια δν μπορω πουθενα να βρω προστασια οθονης για το blade..εκτος απο ebay που αλλου μπορω να βρω?

http://www.protectionfilms24.com/

Life is just a razorblade salvation...

θα ηθελα να αποφυγω την αγορα μεσω προπληρωμενης κλπ γιατι κατι επαθε η καρτα μου...αν εχει κανενας προστασια οθονης και την πουλαει περιμενω πμ,.κατι αλλο...επειδη θα βαλω ιντερνετ στο κινητο,με πια εφαρμογη μπορω να βλεπω ποσα mb καταναλωνω?

θα ηθελα να αποφυγω την αγορα μεσω προπληρωμενης κλπ γιατι κατι επαθε η καρτα μου...αν εχει κανενας προστασια οθονης και την πουλαει περιμενω πμ,.κατι αλλο...επειδη θα βαλω ιντερνετ στο κινητο,με πια εφαρμογη μπορω να βλεπω ποσα mb καταναλωνω?

3g watchdog

καλησπερα παιδια.καπoυ ειδα στo youtube τo blade να παιζει flash βιντεo.υπαρχει περιπτωσει να γινει κατι τετoιo?εχω την cm 7.

Κατεβασε το adobe flash player απτο market

Edit:Τωρα ειδα οτι το flash player δεν υποστηριζεται απτον επεξεργαστη του blade

για checkare αυτα τα 2 link1 link2

Edited by what

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Παιδια εχω την swedish snow RLS3 και απ οσο εχω δει το σημα πολλες φορες ειναι αδυναμο..ποια να βαλω για να αντεχει και λιγο η μπαταρια?

παιδια παρακαλω μια βοηθεια το κινητο εχει μεινει σε recovery δεν μπορω να φλασαρω δεν μου βλεπει την sd...δεν εχω παρει ουτε βακαππ.εκανα factory reset αλλα μενει συνεχεια ωρες τωρα με το ρομποτακι και το κοκινο λαμπακι αναμενο.μπορω να κανω κατι?

περιεργο το δικο μου παιζει κανονικα flash video...........πουλαω και τρελα σε κατι κοροιδα με i phone
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Επεσε στα χερια μου ενα handsfree απο το HTC Sensation XE(link)."

Απλα δεν δουλευει το μικροφωνο και τα ακουστικα ειναι σε χαμηλη ενταση.Στο Sensation λειτουργει κανονικα.Ξερει κανεις αν μπορει να διορθωθει καπως αυτο;

πoια rom εχεις φιλε?

cm7.το λινκ το ειχε δωσει ενα παιδι παλιοτερα.ειναι η εκδοση 10.2.157.γκουλαρισε το και θα το βρεις πιστευω αλλιως θα δουμε πως θα σε βοηθησω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)