Dromeas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Στο Android Market βρήκα το Android ID Changer για οποίον θέλει να αλλάξει το ID της συσκευής του. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος ID Generator ώστε να μην μας μείνει η συσκευή τούβλο, διότι το το ID είναι σε Hex format και αν περαστεί λάθος το νέο ID [σε μη Hex format] η συσκευή απλά δεν bootάρει και είναι ολόκληρη διαδικασία η επαναφορά της? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 παιδια μηπως βρεθηκε λυση για να δουλεψει το πληκτρο menu στην εφαρμογη go weather με την gsf??? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μπα... και δεν το βλέπω να απασχολεί και κανένα. Απλά λενε πως το go weather είναι ασύμβατο. Μάλλον δεν θα λυθεί και ποτέ εκτός αν από σπόντα διορθωθεί κατά τύχη σε καμμιά μελλοντική έκδοση Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Στο Android Market βρήκα το Android ID Changer για οποίον θέλει να αλλάξει το ID της συσκευής του. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος ID Generator ώστε να μην μας μείνει η συσκευή τούβλο, διότι το το ID είναι σε Hex format και αν περαστεί λάθος το νέο ID [σε μη Hex format] η συσκευή απλά δεν bootάρει και είναι ολόκληρη διαδικασία η επαναφορά της? Thanks :) 73 de SV 7 DMT Nikos Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Παιδιά κάποια βοήθεια παρακαλώ.Προχθές θέλοντας να μεταφέρω κάποια αρχεία από την κάρτα sd του κινητού σε έναν υπολογιστή (όχι δικό μου) με windows 7,βάζοντας και βγάζοντας αρκετές φορές τόσο το καλώδιο όσο και την κάρτα του κινητού,κατάλαβα αργότερα ότι κάπου έκανα βλακεία. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά στα βασικά,αλλά...Χάθηκαν κάποιες εφαρμογές (οι περισσότερες ήταν στην κάρτα) που ήταν εγκατεστημένες και στην μνήμη του τηλεφώνου,και στην κάρτα μνήμης.Παράδειγμα,χάθηκε το Market,Universal androot κλπ...Σκέφτηκα λοιπόν να περάσω μία καινούρια rom- ευκαιρία είναι.Κατέληξα στην GSF beta 27 και κανούριο kernel. Ξεκινάω λοιπόν την διαδικασία,φορτίζω,σβήνω,ε Edited October 26, 2011 by Aifel_tower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 πανεκίνηση αλλά κάτι δεν πήγε καλά.Το ανθρωπάκι αναβοσβήνει και δεν μπαίνει σε cwm.Ξανα ανοίγω το τηλέφωνο και εγκαθιστώ πάλι το universal androot (μία σκέψη...).Μου έγραψε λοιπόν επανεγκατάσταση εφαρμογής (άρα την έχει παρ'όλο που δεν φαίνεται απο ρυθμίσεις -->εφαρμογές...Την εγκατέστησε κανονικά.Ανοίγω εφαρμογή και βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι ήδη root.Πατάω root again και βγάζει fail.Ωχ! Εγκαθιστώ Rom Manager ->reboot se cwmd,δεν κάνει τίποτα. Τώρα τι να κάνω;Πως θα μπω στο clockworld mode για να κάνω wipe και εγκατάσταση? (Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,δεν άλλαξε τίποτα.Δοκίμασα και εκκαθάριση δεδομένων όλων των εφαρμογών που είδα μέσα στις ρυθμισεις ανεπιτυχώς.) Δεν με νοιάζει να φτιάξω την ρομ που ήδη έχω και να χάσω δεδομένα του τηλεφώνου.Θα πάρω backup μόνο την κάρτα. Blade gen1,512mb,RLS3 Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 πανεκίνηση αλλά κάτι δεν πήγε καλά.Το ανθρωπάκι αναβοσβήνει και δεν μπαίνει σε cwm.Ξανα ανοίγω το τηλέφωνο και εγκαθιστώ πάλι το universal androot (μία σκέψη...).Μου έγραψε λοιπόν επανεγκατάσταση εφαρμογής (άρα την έχει παρ'όλο που δεν φαίνεται απο ρυθμίσεις -->εφαρμογές...Την εγκατέστησε κανονικά.Ανοίγω εφαρμογή και βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι ήδη root.Πατάω root again και βγάζει fail.Ωχ! Εγκαθιστώ Rom Manager ->reboot se cwmd,δεν κάνει τίποτα. Τώρα τι να κάνω;Πως θα μπω στο clockworld mode για να κάνω wipe και εγκατάσταση? (Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,δεν άλλαξε τίποτα.Δοκίμασα και εκκαθάριση δεδομένων όλων των εφαρμογών που είδα μέσα στις ρυθμισεις ανεπιτυχώς.) Δεν με νοιάζει να φτιάξω την ρομ που ήδη έχω και να χάσω δεδομένα του τηλεφώνου.Θα πάρω backup μόνο την κάρτα. Blade gen1,512mb,RLS3 Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Δηλαδή δοκίμασες να το κλείσεις το κινητό και να το ανοίξεις Power + Volume down και δεν μπαίνει σε cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Δηλαδή δοκίμασες να το κλείσεις το κινητό και να το ανοίξεις Power + Volume down και δεν μπαίνει σε cwm? Ναι,δοκίμασα και δεν μπαίνει.Πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ναι,δοκίμασα και δεν μπαίνει.Πρόταση; Τελικά τα κατάφερα με πολύ κόπο και χρόνο...Ξεκίνησα την διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να ξεκλειδώσουμε την μνήμη σε 512ΜΒ. http://android.modaco.com/topic/327684-28mar-guide-update-to-unlock-256mb-devices-to-512mb-gen1/ κλπ... Παρεπιπτόντως,πολύ ωραία η GSF beta 27...πάει πιο στρωτά και πιο γρήγορα.Να δούμε από μπαταρία τι λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα μια-δυο γνώμες αν γίνεται. Ένας φίλος μου πήρε το κινητάκι και μου το έδωσε να το ρουτάρω. Επειδή, διάβασα όλες τις σελίδες έχω μια απορία. Τα GEN 1 και GEN 2 μοντέλα διαφέρουν σημαντικά? Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα? Αν η συσκευή είναι ένα από τα δύο αξίζει να το γυρίσω στο άλλο? (GEN 1 σε GEN 2, GEN 2 σε GEN 1) Ρωτάω γιατί πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χαρακτηριστικό και έχω μπερδευτεί λίγο, καθώς δεν είμαι νέος στο Android. Y.Γ. Άσχετο, αλλά η συσκευή ήρθε με 2.1-update και στη "Διαχείριση Εφαρμογών" δεν έχει επιλογή "Μετακίνηση σε SD". Η επιλογή αυτή υπάρχει από froyo και μετά μόνο??? Να το ρουτάρω με την 2.1 πάνω Ή να το ενημερώσω στην 2.2 και μετά να ξεκινήσω? Οι οδηγοί αυτοί είναι οκ ή μου προτείνετε κάτι άλλο? http://www.pcsteps.gr/tutorials/mobile-phones/937-odigos-zte-blade-meros-1-pos-na-ksekleidwsete-512-mb-mnimis http://zteblade.info/ Ευχαριστώ! Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα μια-δυο γνώμες αν γίνεται. Ένας φίλος μου πήρε το κινητάκι και μου το έδωσε να το ρουτάρω. Επειδή, διάβασα όλες τις σελίδες έχω μια απορία. Y.Γ. Άσχετο, αλλά η συσκευή ήρθε με 2.1-update και στη "Διαχείριση Εφαρμογών" δεν έχει επιλογή "Μετακίνηση σε SD". Η επιλογή αυτή υπάρχει από froyo και μετά μόνο??? Να το ρουτάρω με την 2.1 πάνω Ή να το ενημερώσω στην 2.2 και μετά να ξεκινήσω? Οι οδηγοί αυτοί είναι οκ ή μου προτείνετε κάτι άλλο? http://www.pcsteps.gr/tutorials/mobile-phones/937-odigos-zte-blade-meros-1-pos-na-ksekleidwsete-512-mb-mnimis http://zteblade.info/ Ευχαριστώ! Τελικά τα κατάφερα με πολύ κόπο και χρόνο...Ξεκίνησα την διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να ξεκλειδώσουμε την μνήμη σε 512ΜΒ. http://android.modaco.com/topic/327684-28mar-guide-update-to-unlock-256mb-devices-to-512mb-gen1/ κλπ... Παρεπιπτόντως,πολύ ωραία η GSF beta 27...πάει πιο στρωτά και πιο γρήγορα.Να δούμε από μπαταρία τι λέει... Κάνε την διαδικασία αναβάθμισης μνήμης από το λινκ,και εκεί θα βρεις και απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς. Μετακίνηση εφαρμογών στην κάρτα sd απο 2.2 και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Με ποια εφαρμογή μπορώ να πάρω ΟΛΟ το κινητό (και την κάρτα sd ) με τα δεδομένα τους και τις ρυθμίσεις τους Full backup σε ενα αρχειο στο pc ;To titanium backup που χρησιμοποιώ θέλει ένα-ένα.Εννοείται να είναι δοκιμασμένο σε blade.Ευχαριστώ Edited October 27, 2011 by Aifel_tower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί το κουμπί MENU στο GO WEATHER με την τελευταία μολδάβικη??? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Παίδες, αύριο παίρνω πίσω το ZTE Blade μου και μιας και το Ν900 είναι παροπλισμένο, θα αποτελεί το πρωτεύον smartphone μου... Ποια είναι η λιγότερο προβληματική από τις παρακάτω (εννοώντας λιγότερα bugs/σπασίματα στην χρήση και καλύτερη μπαταρία) ; Mιας και δεν βλέπω να έχουν τρελές διαφορές σε επιδόσεις, απ'ότι διαβάζω: 1.Cyanogenmod 7 Nightly 2.BladeMix 3.Moldavian 4.GSF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημέρα! η sd μνήμη του 1γιγα δε μου φτάνει κ θα θελα να παρω μεγαλυτερη. γίνεται χωρίς να χάσω ούτε ρυθμίσεις ούτε εφαρμογές? (στην καρτα έχω ήδη πολλες εφαρμογες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παίδες, αύριο παίρνω πίσω το ZTE Blade μου και μιας και το Ν900 είναι παροπλισμένο, θα αποτελεί το πρωτεύον smartphone μου... Ποια είναι η λιγότερο προβληματική από τις παρακάτω (εννοώντας λιγότερα bugs/σπασίματα στην χρήση και καλύτερη μπαταρία) ; Mιας και δεν βλέπω να έχουν τρελές διαφορές σε επιδόσεις, απ'ότι διαβάζω: 1.Cyanogenmod 7 Nightly 2.BladeMix 3.Moldavian 4.GSF GSF b14 η μπαταρια κραταει παρα πολυ, εμενα με μετρια χρηση μου κραταει 3 μερες. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παίδες, αύριο παίρνω πίσω το ZTE Blade μου και μιας και το Ν900 είναι παροπλισμένο, θα αποτελεί το πρωτεύον smartphone μου... Ποια είναι η λιγότερο προβληματική από τις παρακάτω (εννοώντας λιγότερα bugs/σπασίματα στην χρήση και καλύτερη μπαταρία) ; Mιας και δεν βλέπω να έχουν τρελές διαφορές σε επιδόσεις, απ'ότι διαβάζω: 1.Cyanogenmod 7 Nightly 2.BladeMix 3.Moldavian 4.GSF Ειναι 2 μερες που εχω βαλει την blade mix 360 και εχω παθει πλακα, με την οικονομια της μπαταριας. Παντα βεβαια με λογικη χρηση. Η μεγαλυτερη εξαντληση της μπαταριας απο οτι ειδα (θα το τσεκαρω ομως και παλι) γινεται με την χρηση wifi. Αξιζει τον κοπο μια δοκιμη. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Μάλιστα... Θα δοκιμάσω διάφορες και θα δω μου φαίνεται. Θα ξεκινήσω με BladeMix, Moldavian, CM, και GSF (τελευταία ή 14) για τελική λύση. Ίδωμεν... Ακούω για 3 μέρες και παραπάνω όμως και ενθουσιάζομαι... 2 μέρες το πολύ έβγαζε με τις custom 2.2 και τις πρώτες GB GM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Μάλιστα... Θα δοκιμάσω διάφορες και θα δω μου φαίνεται. Θα ξεκινήσω με BladeMix, Moldavian, CM, και GSF (τελευταία ή 14) για τελική λύση. Ίδωμεν... Ακούω για 3 μέρες και παραπάνω όμως και ενθουσιάζομαι... 2 μέρες το πολύ έβγαζε με τις custom 2.2 και τις πρώτες GB GM αν θες να αρχίσεις τις δοκιμές, μπορείς να παραλήψεις την blademix ή την gsf... αφού η αυτονομία θα είναι η ίδια, μιας και η blademix βασίζεται στην gsf. Ποια από τις δύο θα επιλέξεις είναι προσωπικό, αφού ουσιαστικά η blademix είναι μια gsf φορτωμένη με mods και apps. Από θέμα αυτονομίας, η cm7.1 και η gsf πάνε χέρι χέρι πλέον, ειδικά αν κάνει κανείς και την αλλαγή σε ondemand governor και 122ΜΗz lowest cpu frequency και αλλάξει και τον launcher. Κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αν σκεφτεί κανείς τα καλούδια που έχει η cm προεγκατεστημένα. Συγκεκριμένα για την gsf, υπάρχουν αρκετοί που έχουν δει περισσότερη αυτονομία με την b14, αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι πως η διαφορά στην αυτονομία είναι αρκετά μικρή ώστε να μην δικαιολογεί την χρήση μιας rom πλην της τελευταίας διαθέσιμης. Πάντα θεωρητικά, η moldavian και αυτή θα έχει ίδια αυτονομία με την gsf (compiled ο kernel από το ίδιο source)... Με λίγα λόγια, οι διαφορές στις αυτονομίες που θα δεις δεν θα είναι μεγάλες, και περισσότερο θα οφείλονται στο ότι έτυχε κάποια μέρα να κάνεις πιο πολλά τηλέφωνα, ή έτυχε να χρησιμοποιήσεις περισσότερο το wifi, κλπ. ή απλά κάποια εφαρμογή σου μένει κολλημένη/φορτωμένη και σου δίνει την εντύπωση πως η μπαταρία καταναλώνεται λόγο τις εκάστοτε rom. Πληροφοριακά, στα δικά μου blade έχω cm7.1 + moldova με αντίστοιχη αυτονομία. Αλλά η cm7.1 μου κρατάει πλέον 2 μέρες, γιατί όλο το σκαλίζω το ριμάδι, ενώ η moldova έχει την αίσθηση μιας ψιλο-βελτιωμένη stock (δεν λέω, καλή αυτονομία, αλλά την βαρέθηκα εύκολα). Edited October 28, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Κατέβασα και θα δοκιμάσω πρώτη την BladeMix με ICS Launcher. Θα ακολουθήσει CM, με περιθώριο δοκιμής της καθεμιάς 2 βδομάδες. Τις αλλαγές στον launcher τις εννοείς για την CM υποθέτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 ναι ναι, για τις cm γιατί έχουν τον adw launcher που δεν είναι και η καλύτερη επιλογή πλέον, και είναι και λίγο laggy. Από το να είχαν τον stock launcher βέβαια, καλύτερος Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Κατέβασα και θα δοκιμάσω πρώτη την BladeMix με ICS Launcher. Θα ακολουθήσει CM, με περιθώριο δοκιμής της καθεμιάς 2 βδομάδες. Ανυπομονώ να ακούσω τα αποτελέσματα από τις δοκιμές σου. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Καλησπέρα, Έχω το blade αρκετο καιρό τώρα, αλλά λόγω της μη καλής αυτονομίας και του υψηλού sar + οτι οι εταιρείες έκοψαν τα απεριόριστα στα καρτοκινητά (και το ιντερνετ) το έχω λίγο παροπλισμένο, οπότε θα κάνω μερικές ερωτήσεις (είμαι και λίγο άσχετος): - Έχω custom 2.2 έκδοση λογισμικού (δεν το έχω πειράξει ποτέ) - 1) Μου λέει ότι η διαθέσιμη μνήμη συνολικά του τηλεφώνου είναι 168mb (256mb δεν είναι κανονικά?), 2) Είχα βάλει το avg antivirus και μου έλεγε ότι το τηλέφωνο μου είναι routed, ενώ εγώ δεν το έχω πειράξει πότε, 3) Παρόλο που είχα task killer (zd box) ποτέ δεν έκλειναν οι ρυθμίσεις, το facebook και οι χάρτες. Επίσης όταν έβαζα σε αναμονή την συσκευή απο το κουμπί της απενεργοποίησης (on/off απο επάνω) και μετά ξανά άνοιγα τη συσκευή ξαφνικά άρχιζαν να τρέχουν πολλές εφαρμογές που πριν 2 δευτερόλεπτα δεν έτρεχαν (??????), να σημειώσω ότι δεν είχα ενεργοποιήσει τον αυτόματο συντονισμό των εφαρμογών. 4) Αφού είχα κατεβάσει αρκετές εφαρμογές άρχισε τα luggs και μου έσπασε τα νεύρα, οπότε έκανα ένα format. Ερώτηση: Τι προτείνετε να κάνω? να το δώσω για service ή να βάλω κάποια άλλη έκδοση, απο αυτές που αναφέρονται εδώ στο forum, και να ξεμπερδέψω?? Ευχαριστώ Edited October 28, 2011 by mobile_32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Χοντρό πρόβλημα: Το πήρα πίσω το Blade γνωρίζοντας πως είχε μικροβλάβη στην οθόνη από πτώση. Κατά την εγκατάσταση όμως της BladeMix, ξαφνικά το χτυπημένο μέρος της οθόνης (το 30% από κάτω, ολόκληρο) έχει χάσει σχεδόν όλη την φωτεινότητά του, μόνο με ρύθμιση για μέγιστη φωτεινότητα είναι αναγνώσιμα τα άσπρα γράμματα εκεί. Πάμε για άλλαγμα οθόνης ή είναι κάτι που ίσως να φτιάχνεται; Το digitizer πιάνει πάντως και στα "τυφλά" σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nene Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα ένα ZTE κινητό, όχι το Blade, το Carl, αλλά έχω κάποιες απορίες γενικά για την Android συσκευή μου που ίσως και στη συζήτηση αυτή θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει. Και πρέπει να πω ότι είμαι παντελώς άσχετη με την Android τεχνολογία και το αμέσως προηγούμενο κινητό μου ήταν το SonyEricsson T715, αλλά προσπαθώ να το παλέψω. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω, στο σπίτι που έχω ίντερνετ ασύρματα θεωρητικά είμαι εντάξει να μπαίνω με wifi με τη συσκευή μου χωρίς χρέωση, και για έξω έχω βρει και απενεργοποιήσει τη σύνδεση μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αλλά όταν πάω πχ να κατεβάσω μια εφαρμογή μεσω wifi, αν δεν το ξαναενεργοποιήσω δεν συνδέομαι καθόλου. Και, σχετικά με τις εφαρμογές, άντε και την πέρασα την app, για να εκτελείται χρειάζεται μόνιμα πρόσβαση στο internet, ή απλά δουλεύει σαν πρόγραμμα? Συγκεκριμένα θέλω να περάσω κάποια εφαρμογή να τακτοποιήσω τις επαφές μου γιατί γίνεται χαμός, και έτσι όπως τις έκανα εισαγωγή απο τη SIM είναι αγνώριστες, και μάλλον μια εφαρμογή για να μου κλείνει τις άσχετες εφαρμογές που ανοίγουν από μόνες τους. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts