lorentzos323 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 οντως, μια χαρά κυκλοφορούν για να το ξεκλειδωσω.. ευχαριστώ παιδιάα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Βρε παιδιά έχω βάλει μερικά παιχνίδια της gameloft στο κινητό, αλλα οταν πατάω για να παίξει μου βγάζει σφάλμα οτι δεν μπορεί να αναπαράγει το βίντεο,και δεν ανοιγει καθολου το παιχνίδι. Στην κάρτα sd που είναι αποθηκευμένο το παιχνίδι υπάρχει ενα αρχειο intro.mp4 , το εισαγωγικό βίντεο του παιχνιδιού δηλαδή, το οποίο μου παίζει μονο με το mobo player. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος codec που να μπορώ να εγκαταστησω για να μπορεί να παίζει και ο stock player του blade τα συγκεκριμένα βίντεο.:O:O Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει το Htc Ime για CM7 γιατι δεν μου το βγαζει καθολου πλεον παρολο που το ξαναπερασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει το Htc Ime για CM7 γιατι δεν μου το βγαζει καθολου πλεον παρολο που το ξαναπερασα Δε νομίζω αλλά τι να το κάνεις, το στοκ Keyboard στην cm7 έχει ελληνικά και είναι καλύτερο. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 δεν μπορω να καταλαβω τι παιζεται.εκτος αν η rom με την ξεκλειδωτη μνημη εχει αυτο το θεμα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Κατέβασε από το μάρκετ και εγκατέστησε την εφαρμογή AudioManager και ξεμάρκαρε την επιλογή Vibrate. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα λύσεις το πρόβλημά σου. https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.audiowidget&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrea966 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Κατέβασε από το μάρκετ και εγκατέστησε την εφαρμογή AudioManager και ξεμάρκαρε την επιλογή Vibrate. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα λύσεις το πρόβλημά σου. https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.audiowidget&feature=search_result εισαι θεος.λυθηκε το θεμα.ειχα αρχισει να απογοητευομαι πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ UPDATE ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ UPDATES ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ "ΟΝΟΜΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ" OF "UPNAME" UNSUCCESFULL. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited May 15, 2011 by navi55 Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ UPDATE ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ UPDATES ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ "ΟΝΟΜΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ" OF "UPNAME" UNSUCCESFULL. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. μου έχει συμβεί πολλές φορές και όχι μόνο στο blade. Όταν κάνεις update πολλές εφαρμογές μαζί το παθαίνει αυτό.Απλα μόλις τελειώσει η διαδικασία ξανακάνε update tis unsauccessful :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 μου έχει συμβεί πολλές φορές και όχι μόνο στο blade. Όταν κάνεις update πολλές εφαρμογές μαζί το παθαίνει αυτό.Απλα μόλις τελειώσει η διαδικασία ξανακάνε update tis unsauccessful :) Ξαναέκανα πολλές φορές αλλά και πάλι το ίδιο γίνεται! Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 έχει κάποιο καιρό που είδα έναν οδηγό εδώ να ξεκλειδώνει την ram σε 512 (για gen2) αλλά δεν το βρίσκω πλέον. Σβήστηκε; Τι απέγινε; Έχω gen2 και θέλω να ξεκινήσω να το απογειώσω το κινητάκι. Με ποια σειρά πρέπει να πάρω τα πράματα για βάλω στην τελική custom rom; Δλδ 1. Ξεκλειδώνω την ram (που δεν βρήκα το thread που τον είδα παλιά) link; 2. Κάνω root το κιν. 3. Περνάω clockwork recovery 4. Custom rom. Εκτός και αν τα λέω λάθος thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) έχει κάποιο καιρό που είδα έναν οδηγό εδώ να ξεκλειδώνει την ram σε 512 (για gen2) αλλά δεν το βρίσκω πλέον. Σβήστηκε; Τι απέγινε; Έχω gen2 και θέλω να ξεκινήσω να το απογειώσω το κινητάκι. Με ποια σειρά πρέπει να πάρω τα πράματα για βάλω στην τελική custom rom; Δλδ 1. Ξεκλειδώνω την ram (που δεν βρήκα το thread που τον είδα παλιά) link; 2. Κάνω root το κιν. 3. Περνάω clockwork recovery 4. Custom rom. Εκτός και αν τα λέω λάθος thanks Υπηρχε οδηγος του kogos που με εναν updater εβαζες 2.2 + 512 + clockwork + αν ηθελες και repartitioning για να εχεις περισσοτερο χωρο για data, αλλα και εγω δεν τον βρισκω τωρα! Τι εγινε αραγε?.. :X -edit- Ειναι στο Android.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444 Edited May 15, 2011 by gusS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Όλοι οι οδηγοί πλέον βρίσκονται στο forum Οδηγοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Όλοι οι οδηγοί πλέον βρίσκονται στο forum Οδηγοί. Α ναι σωστα ευχαριστω Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σκεφτομαι να το χτυπησω το κινητο και επειδη ειναι το πρωτο με λειτουργικο android εχω αρκετες αποριες με πρωτη και καλυτερη αν υπαρχει ελληνικο manual; αν το παρω αυριο απο wind θα εχει προεγκατεστημενη την εκδοση 2,2 ; πρεπει να προσεξω κατι αλλο ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σκεφτομαι να το χτυπησω το κινητο και επειδη ειναι το πρωτο με λειτουργικο android εχω αρκετες αποριες με πρωτη και καλυτερη αν υπαρχει ελληνικο manual; αν το παρω αυριο απο wind θα εχει προεγκατεστημενη την εκδοση 2,2 ; πρεπει να προσεξω κατι αλλο ; Έχει ένα σύντομο manual στα ελληνικά κι ένα εκτενέστερο pdf στα αγγλικά. Λογικά ναι θα έχει την 2.2 ή αν δεν την έχει μπορείς να τους πεις μήπως στην περάσουν αμέσως εκεί. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 γεια χαρα.θα μπορουσε καποιος να μου πει ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση στο No frills cpu για overclocking? εγω πχ το χω στα 716 με governor smartass.εσεις πως το εχετε ρυθμισει και πως τρεχει? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrae13 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Γειά σας και απο μένα. θα ή8ελα να ρωτήσω τa εξής.. Με βάση τον οδηγό της modaco τον οποίο βρήκα απο λινκ κάπιου συμφορουμιτη (http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/339048/guide-how-to-flash-modified-firmware-to-a-stock-or-windows-upgraded-gen2-blade/) ακολούθησα τη διαδικασία για να εξοικονομήσω χώρο στην internal μνημη. Να πω εδω οτι το κινητο το πήρα προσφατα gen2 - 2.2 stock wind και απευθείας είχα ξεκλειδωσει ram και πέρασα Rls5. Έτσι λοιπόν πριν ξεκινήσω τη διαδικασία έκανα backup για να κρατήσω ρυθμίσεις και εφάρμογές που είχα περασμένες.Δυστυχώς όμως μετά το flashing, στο restore αφου εφτασε περίπου στο 70% σταματησε -δεν ήταν εφικτο λόγω χωρου.οπότε χωρίς να είμαι σίγουρος(ειναι το πρώτο μου android) έκανα wipe cache & data >install zip from sd>και εγκατέστησα απο την αρχή την Rls5,που είχα κρατήσει στην sd. Όλα ρολόι κ τωρα έχω αρκετη internal μνημη 1)το restore δεν έγινε επειδή είχα περασμένες κ εφαρμογές? 2)το wipe cache & data έχει καθαρίσει τυχον δεδομένα στη προσπάθεια του restore η μήπως πρέπει κάνω κάτι ακόμα? Ευχαριστώ :) Παράθεση THL W200 Huawei Honor Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Έχει ένα σύντομο manual στα ελληνικά κι ένα εκτενέστερο pdf στα αγγλικά. Λογικά ναι θα έχει την 2.2 ή αν δεν την έχει μπορείς να τους πεις μήπως στην περάσουν αμέσως εκεί. Καλημερα , θα μπορουσες αν το εχεις ,να μου περασεις η το ελληνικο η το αγγλικο manual; Σε ευχαριστω. Νικος Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 εχω το εξής πρόβλημα με μπαταρια, είχα περάσει cm7 με converter ειμαι gen 1 ολα καλα για κανα 2 μέρες και μετά ή μπαταρία έδειχνε 100% και δεν ξεφορτιζε , μόλις εκανα wipe battery stats (cwr 3.0.1.4) απο εκείνη τη στιγμή εχει πάει στο μηδέν και γιοκ φόρτιση . ξανα φλάσαρα αλλες ρομ τιποτα τα ιδια με την μπαταρια ( νομιζω δεν παιζει να εχει κατι η μπαταρια ειναι 1 μηνα το τηλ) μήπως παιζει κατι με τον converter και μετά που ξαναπέρασα αλλη rom μετα? η τι μπορει να κανω , νομιζω εχει πειραχτει καποιο αρχειο log η κατι τετοιο. λετε προτασεις η αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο εχω παραγγειλει και μια μπαταρια απο ebay καλου κακού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Από που το φορτίζεις; Το converter δε παίζει να φταίει αφού δεν έχει καμία σχέση και σβήνεται όταν αλλάζεις rom, και λογικά ούτε θέμα rom είναι. Δοκίμασες να ξανακάνεις wipe batt stats; Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 απο οπου και να το φορτισω τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 καλησπέρα εχω gen2 με 512 ξεκλειδωτη θελω να περάσω αλλη ρομ αλλα δεν μάρω γιατι κολλάει το recovery manager 0.36b υπαρχει καποιος οδηγός για.τα.gen2 για εγκατασταση αλλων ρομ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 καλησπερα.απο τοτε που εκανα το κινητο gen2,δε μπορω να το κανω overclocking πανω απο 729MHz.φοραω την ss5 πανω. πριν το κανω gen 2 μου εβγαζε μεχτι 768...εχει κανεις καμια ιδεα?:confused::confused: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 καλησπερα.απο τοτε που εκανα το κινητο gen2,δε μπορω να το κανω overclocking πανω απο 729MHz.φοραω την ss5 πανω. πριν το κανω gen 2 μου εβγαζε μεχτι 768...εχει κανεις καμια ιδεα?:confused::confused: και πάλι μια χαρά είσαι... το σύνηθες είναι να μην μπορείς πάνω από 694 (on demand με stress test) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 και πάλι μια χαρά είσαι... το σύνηθες είναι να μην μπορείς πάνω από 694 (on demand με stress test) ααα μια χαρα τοτε...:lol::lol::lol: και βασικα στα 710 το δουλευω παντα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts