billerr Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Ένα μπράβο στον φίλο "vstromgr" που εντόπισε ότι το πρόβλημα είναι τελικά στο αυτοκόλλητο. Έκανα ένα μικρό βήμα παραπάνω που μπορεί να βοηθησε και άλλο και ξύρισα το καπάκι με ένα ξυράφι. Ελπίζω να μην δω ποτε την αντίδραση του υπαλληλου της Wind αν το πάω για service. Edited April 26, 2011 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 λοιπον κατεβασα το titanium backup και μου λει οτι το κινητο δεν ειναι root μετα κατεβαζω το universal androot και παταω unroot και μου το επιβεβαιωνει οτι το κινητο δεν ειναι root μετα παταω ροοτ αλλα στο τελος μου λει failed no μηπως επιδει φοραω την gingerbread 2.3 και το προγραμα αυτο εχει εως την 2.2 εχετε να μου πρωτεινεται καποιο αλλο προγραμα? Αν gingerbread 2.3 ειναι καπια cm7 τοτε ειναι root μαμα, κατι αλλο συμβενει μηπως ο superuser; να και η αποδιξη Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Αν gingerbread 2.3 ειναι καπια cm7 τοτε ειναι root μαμα, κατι αλλο συμβενει μηπως ο superuser; να και η αποδιξη ναι αλλα εγω εκανα μια βλακια και με το z4root εκανα unroot και τωρα δεν μπορω να κανω ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) ναι αλλα εγω εκανα μια βλακια και με το z4root εκανα unroot και τωρα δεν μπορω να κανω ροοτ αν έκανες unroot με το z4root σε rom που είναι μαμίσια root, τότε απλά κάνε reboot και θα είσαι rooted.. Όπως σε μαμίσια rom (unroot) κάνεις root με το z4root και μετά την πρώτη επανεκκίνηση είσαι unroot γιατί γυρνάει πάλι στο "default", έτσι κι εδώ. Μόνο που τώρα η "default" κατάσταση είναι root. Οπότε μάλλον το πρόβλημά σου δεν είναι τα δικαιώματα superuser Edited April 26, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 την SS RLS 5 Phat την εχει δοκιμασει κανενας? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 την SS RLS 5 Phat την εχει δοκιμασει κανενας? Eγώ έκανα update από την RLS4b χωρίς wipe και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Eγώ έκανα update από την RLS4b χωρίς wipe και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άψογη.[/quote και γω την rls5 εχω στο λεπιδη αλλα βρηκα αυτη στο modaco που λεει πς ειναι εξτρα και κατι τετοια.την δοκιμασα,δε ξερω αν δεν εκατσε καλα,αλλα δεν εδειχνε τα ελληνικα καλα.ελειπαν γραμματα.η"απλη"rls5 ειναι μια χαρα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 την SS RLS 5 Phat την εχει δοκιμασει κανενας? AOSP Contacts... Shedloads of "Common" Apps - delete any you don't want... Lite version in another post. PIC ME screenshot (working) - see screenshots below Astro File Manager replaces Filer Gingerbread Wallpaper now default Circle Battery Mod Enhanced autobrightness behaviour AGPS enabled DNS set to Google global ondemand governor with 122.88MHz idle CPU freq New boot animation GOSMS Pro replaces G. MMS - can be added back with file below. Use Clockwork... HW accel off by default (can by enabled in Extra Parts) More Info Here :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromgr Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ένα μπράβο στον φίλο "vstromgr" που εντόπισε ότι το πρόβλημα είναι τελικά στο αυτοκόλλητο. Έκανα ένα μικρό βήμα παραπάνω που μπορεί να βοηθησε και άλλο και ξύρισα το καπάκι με ένα ξυράφι. Ελπίζω να μην δω ποτε την αντίδραση του υπαλληλου της Wind αν το πάω για service. χεχε ωραίος ο μπαρμπέρης! εγώ σκεφτόμουν ότι αν χρειαστώ εγγύηση θα το πάω χωρίς μπαταρία μην σοκαριστεί η wind. πάντως κάθε φορά που πατάω πλέον το back νιώθω μια ανακούφιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά Επειδή δεν ξέρω τίποτε για flash root κτλ να αναφέρω κάτι που με ενοχλούσε στο blade Το ΚΑΠΑΚΙ του ZTE blade μου είχε σπάσει τα νεύρα Όπως διαβάζω και σε κάποιους άλλους σε αρκετά τηλέφωνα το καπάκι δεν κουμπώνει καλά στο σημείο πίσω από το κουμπί back. Με μια μικρή χειρουργική επέμβαση λύθηκε το πρόβλημα ............................... ...............................στα παρακάτω βήματα. Χαίρομαι πάρα πολύ που κουμπώνει καλά το κινητό μου γι αυτό σας τα γράφω κιόλας μήπως βοηθηθεί κανένας ακόμη. Να είστε καλά Εγώ ξύνοντας την μπαταρία κέρδισα ένα ταξίδι για δύο στο Πεκίνο και υποστήριξη flash :p . Χωρίς πλάκα πάντως εμένα σταμάτησε το τρίξιμο μετά από πτώση. Η μπαταρία πετάχτηκε αλλού και δεν ξέρω αν πατήθηκε κάπως το αυτοκόλητο και διορθώθηκε έτσι. Τα θέλει τα σούτια του μάλλον :lol:. Σχετικά με video αναπαραγωγή: Αφού δοκίμασα πιο γρήγορη sd ,προγράμματα video διάφορα και video converters που δούλεψαν σε άλλους εδώ, για μένα η λύση βρέθηκε με το handbrake για conversion http://handbrake.fr/downloads.php σε συνδυασμό με mVideoPlayer(υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους) https://market.android.com/details?id=afzkl.development.mVideoPlayer. Στο handbrake επιλέγουμε preset iphone&ipod touch. Στο picture δοκίμασα μέχρι 800x480 χωρις πρόβλημα. Video>Framerate 25 Audio>Mixdown-stereo και bitrate 128 (και 256 μια δοκιμή ως τώρα χωρις πρόβλημα). Όλα τα άλλα όπως τα έχει το preset. Χρόνια πολλά σε όλους! Edited April 26, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 AOSP Contacts... Shedloads of "Common" Apps - delete any you don't want... Lite version in another post. PIC ME screenshot (working) - see screenshots below Astro File Manager replaces Filer Gingerbread Wallpaper now default Circle Battery Mod Enhanced autobrightness behaviour AGPS enabled DNS set to Google global ondemand governor with 122.88MHz idle CPU freq New boot animation GOSMS Pro replaces G. MMS - can be added back with file below. Use Clockwork... HW accel off by default (can by enabled in Extra Parts) More Info Here :) Προσοχή, μόλις την έβαλα, και δεν μπορώ με τη καμία να μπω στο Recovery Mode για να βάλω άλλη ROM, τι Rom Manager και να έβαλα, τι PWR, Menu και Vol- και να πάτησα, με τη καμία δεν μπορώ να βάλω άλλη ROM, ούτε να κάνω restore την παλιά, μιας και το Recovery Mode φαίνεται να μην υπάρχει. Κάποια ιδέα για να βάλω άλλη ROM από το PC με USB? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 παιδια μια ερωτηση ειμαι ηδη απο gen 1 σε gen 2.......εχω περασμενη την 55.......οπως ειμαι τωρα μπορω αν θελω να γυρισω σε SS RLS 5......χωρις να πειραξω κατι στο κινητο????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Προσοχή, μόλις την έβαλα, και δεν μπορώ με τη καμία να μπω στο Recovery Mode για να βάλω άλλη ROM, τι Rom Manager και να έβαλα, τι PWR, Menu και Vol- και να πάτησα, με τη καμία δεν μπορώ να βάλω άλλη ROM, ούτε να κάνω restore την παλιά, μιας και το Recovery Mode φαίνεται να μην υπάρχει. Κάποια ιδέα για να βάλω άλλη ROM από το PC με USB? Thanks :) Δοκίμασε το παρακάτω για να βάλεις το clockworkmod Κατέβασε αυτό και αποθύκευσέ το στην κάρτα SD και μετά μπες στο recovery manager (αν δεν το έχεις υπάρχει εδώ) και πήγαινε στην καρτέλα recovery και πάτα Install Recovery, περίμενε λίγο να το βρει, όταν το βρει επέλεξε το και πάτα ΟΚ. Μετά δοκίμασε να μπεις στο clockworkmod Edited April 27, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Έβαλα την 57 έκδοση της cm και το εργαλείο πετάει. Για πότε κλειδώνει τους δορυφόρους ειδικά σε ανοιχτα με μέρη είναι το κάτι άλλο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα Sent from my Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Δοκίμασε το παρακάτω για να βάλεις το clockworkmod Thanks, αυτό ακριβώς έκανα, με πρόλαβες. Πάντως, ίσος να μην φταίει η ROM αλλά ο ROM Manager από την έκδοση 4.2.0.1 και μετά, όπου για έναν ανεξήγητο λόγο, δεν φορτώνει σωστά την έκδοση 3.0.2.7 [και τις προηγούμενες] του Recovery... Σε κάθε περίπτωση την έβγαλα, και έβαλα την SS RLS5, διότι η μεταγενέστερη δεν έχει τον ZTE Dialer, ο οποίος με έχει βολέψει πάρα πολύ. Αλήθεια, υπάρχει πουθενά ο APK του ώστε να τον κάνουμε Install σε όποια ROM θέλουμε? Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 χεχε ωραίος ο μπαρμπέρης! εγώ σκεφτόμουν ότι αν χρειαστώ εγγύηση θα το πάω χωρίς μπαταρία μην σοκαριστεί η wind. πάντως κάθε φορά που πατάω πλέον το back νιώθω μια ανακούφιση. Μην ανήσυχείς γι αυτό...εχθές το πήγα στην Wind το κινητό για service (πρόβλημα με το Power Button On/Off) και απο μόνοι τους μου είπαν να βγάλω εννοείται Sim και sd αλλά και πίσω καπάκι και μπαταρία.... βέβαια μου είπαν 20 ημέρες να περιμένω σχεδόν όσες το έχω αγορασμένο δλδ ...ελπίζω να έπεσα στην περίπτωση και να μην βγάλει και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αν ξερετε παιδια απαντηστε μου ......μια ερωτηση ειμαι ηδη απο gen 1 σε gen 2.......εχω περασμενη την 55.......οπως ειμαι τωρα μπορω αν θελω να γυρισω σε SS RLS 5......χωρις να πειραξω κατι στο κινητο????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μην ανήσυχείς γι αυτό...εχθές το πήγα στην Wind το κινητό για service (πρόβλημα με το Power Button On/Off) και απο μόνοι τους μου είπαν να βγάλω εννοείται Sim και sd αλλά και πίσω καπάκι και μπαταρία.... βέβαια μου είπαν 20 ημέρες να περιμένω σχεδόν όσες το έχω αγορασμένο δλδ ...ελπίζω να έπεσα στην περίπτωση και να μην βγάλει και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα... Το είχες πειράξει καθόλου το τηλέφωνο (512 η Rom) η το είχες εργοστασιακό Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αν ξερετε παιδια απαντηστε μου ......μια ερωτηση ειμαι ηδη απο gen 1 σε gen 2.......εχω περασμενη την 55.......οπως ειμαι τωρα μπορω αν θελω να γυρισω σε SS RLS 5......χωρις να πειραξω κατι στο κινητο????????? wipe data/cache και φλασαρεις κανονικα. Η SS RLS 5 ειναι gen1 και gen2 Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 sinos13 εννοω μεσω windows......ετσι δεν ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αν ξερετε παιδια απαντηστε μου ......μια ερωτηση ειμαι ηδη απο gen 1 σε gen 2.......εχω περασμενη την 55.......οπως ειμαι τωρα μπορω αν θελω να γυρισω σε SS RLS 5......χωρις να πειραξω κατι στο κινητο????????? σου εστειλα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Ωραίο πρόγραμμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Ένα πρόβλημα όμως, δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο Internet όταν συνδεθώ στo εικονικο Hot spot profile. Γνωρίζεις γιατί; :) Ναι φίλε μου, το connectify δημιουργεί ένα Hotpsot που χρησιμοποιεί το wifi. Για να έχεις ίντερνετ πλέον πρέπει να του το δώσεις με καλώδιο. Δε μπορείς δηλ να χεις και ίντερνετ και Hotspot απ τον ίδιο adapter. Το ίδιο ισχύει και σε adhoc συνδέσεις. Σύνδεσε στο router σου το laptop με καλώδιο ethernet και ρύθμισε ίντερνετ στο connectify. Γιατί εσύ έχεις φαγωθεί ναι λες ΟΤΙΝΑΝΑΙ και να "τρομοκρατείς" άλλους χρήστες χωρίς λόγο; Για δες εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337798/gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ Φίλε klaount ο καθένας εδώ μέσα λέει τη γνώμη του. Εγώ δε τρομοκρατώ κανέναν ίσα ίσα προστατεύω πολύ κόσμο από το να χάσει 160 ευρώ για μηδαμινές βελτιώσεις σε σχέση με ένα ξεκλειδωμένο custom rom gen1. Είναι νωρίς για τέτοια πειράματα. Σε πολύ λίγο καιρό θα υπάρχουν ένα κάρο μέθοδοι και ότι και να γίνει είτε το χεις κάνει με TPT είτε μέσα από windows είτε απλά "πέθανε" θα υπάρχει τρόπος επαναφοράς. Γιατί να κλαίς το κινητό σου ρε φίλε? Ο καθένας κρίνει και κάνει, εγώ δεν λέω σε κανένα ούτε να κανει upgrade ούτε να μην. Αλλά: "αμφίβολο κέρδος": δεν ισχύει, ξέρουμε τι κερδίζεις "bricking": όσο και να κάνεις το ξεκλείδωμα στα 512, στο Modaco btw όσες φορές έχω δει νήμα για bricking στο τέλος πάντα βρίσκεται ένας τρόπος για unbrick "εγγύηση": εδώ γελάμε, ζήτημα να υπάρχει 1 χρήστης στο νήμα που να δικαιούται ακόμη εγγύηση Ξέρουμε τι κερδίζεις: * cant use any gen1 rom (διορθώθηκε) * cant use tpt method (σε πολλές ισχύει ακόμα) * cant use fastboot unless by ADB (ισχύει) * cant downgrade to gen1 (αν έχεις κάνει τη μετατροπή από windows ισχύει) Advantages of doing this: [*]can install cyanogenmod 7.0.1 (έχει και καλύτερες και δε θα χεις ραδιο) [*]better network reception (μύθος) [*]HSUPA enabled, screenshot to follow (το χρησιμοποιούμε αυτό πουθενά?) [*]850mhz enabled for GSM and 3G (έλα?) Είναι τόσο σημαντικά αυτά γι ανα ρισκάρεις bricking χωρίς μετατροπή? Γιατί στο ξεκλείδωμα είχαμε ένα σωρό failsafe. Η πίο σταθερή και αποδοτική για μένα είναι η RLS5 αυτή τη στιγμή. Δουλεύουν όλα, είναι πανάλαφρη, υποστηρίζει εγκατάσταση στην sd, hardware ui και περνιέται και σε Gen2 αγορασμένα τηλ. Τα τηλέφωνα που έχουν μαμα wind και recovery περνάν μια χαρά στην εγγύηση κ ας έχουν 512 ram. Γιατί να ρισκάρω ΟΕΟ? ΟΚ το διορθώνω :) επιμένω το ρίσκο είναι μεγαλύτερο απ το κέρδος. Αντίθετα με το ξεκλείδωμα των 512. Θέλω να ρωτήσω όμως αν μπορεί κάποιος να μου πείς πως θα ξανακλειδώσω τη μνήμη να το κάνω εντελώς μαμα. Προφανώς η αλλαγή δεν είναι στη ROM αφού κάνουμε backup και restore τη μαμά και πάλι 512 Edited April 27, 2011 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αν ξερετε παιδια απαντηστε μου ......μια ερωτηση ειμαι ηδη απο gen 1 σε gen 2.......εχω περασμενη την 55.......οπως ειμαι τωρα μπορω αν θελω να γυρισω σε SS RLS 5......χωρις να πειραξω κατι στο κινητο????????? Κάνε Wipe data/factory reset και wipe cache και μετά βάλε τη, θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα. edit: τώρα είδα ότι ήρθα καθυστερημένος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ... Ακόμη κ αν κάνεις downgrade σε gen1 το τηλ δεν είναι ίδιο και ΔΕΝ περνιέται η μαμα WIND σωστά.... αν και συμφωνώ με τα κάποια θέματα που αναφέρεις (όχι με όλα αλλά με κάποια), αυτό που λες δεν είναι αληθές. Με έβαλες σε σκέψεις και είπα να το δοκιμάσω...Αν κάνεις downgrade σε gen1, τότε μια χαρά μπαίνει η stock της wind. Σε κάποιους, το πολύ πολύ να χρειαστεί να βάλουν κάποια έκδοση TPT custom 2.2 ή την Ουγκρική (όπως κάναμε παλιά) και μετά την stock... Εγώ τουλάχιστον που το έκανα για δοκιμή το downgrade, μια χαρά μπήκε η stock wind... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αν και συμφωνώ με τα κάποια θέματα που αναφέρεις (όχι με όλα αλλά με κάποια), αυτό που λες δεν είναι αληθές. Με έβαλες σε σκέψεις και είπα να το δοκιμάσω...Αν κάνεις downgrade σε gen1, τότε μια χαρά μπαίνει η stock της wind. Σε κάποιους, το πολύ πολύ να χρειαστεί να βάλουν κάποια έκδοση TPT custom 2.2 ή την Ουγκρική (όπως κάναμε παλιά) και μετά την stock... Εγώ τουλάχιστον που το έκανα για δοκιμή το downgrade, μια χαρά μπήκε η stock wind... γκουντ τζόμπ! Μήπως μπορείς να βρείς λύση και στο ξανακλείδωμα μνήμης? μήπως πρέπει να βρούμε ένα μαμα wind κλειδωμένο και να κάνουμε TPT dump τη ROM του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts