Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερωτηση: πως στελνουμε ενα τραγουδι μεσω bluetooth? Aνοιγω το bluetooth αλλα οταν παω στη ΜΟΥΣΙΚΗ και μου δειχνει τα κομματια μουσικης, στις επιλογες δε λεει πουθενα "Αποστολη". Τι κανω τωρα? :P

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ερωτηση: πως στελνουμε ενα τραγουδι μεσω bluetooth? Aνοιγω το bluetooth αλλα οταν παω στη ΜΟΥΣΙΚΗ και μου δειχνει τα κομματια μουσικης, στις επιλογες δε λεει πουθενα "Αποστολη". Τι κανω τωρα? :P

Είναι απλό. Έχοντας τον astro file manager βρίσκεις το αρχείο πατάς παρατεταμένα πάνω και μετά send. Τα υπόλοιπα στα αφήνω πάνω σου!!!!

Sent from my Blade

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Σίγουρα έβαλες την 3.0.1.4; Γιατί υπάρχει και νεότερη έκδοση η οποία μάλλον δεν είνα συμβατή με Gen1, μήπως στο έκανε update το rom manager;

ναι μου εκανε update το rom manager αλλα εγω εχω κανει το κινητο μου απο gen1 σε gen2

ναι μου εκανε update το rom manager αλλα εγω εχω κανει το κινητο μου απο gen1 σε gen2

Βιάστηκες!! http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/

Καλύτερη ερώτηση είναι: Μπορεί να μπεί η Ουγγρική rom σε gen2 τηλέφωνο; Λογικά δεν είναι συμβατή μόνο με gen2 συσκευές; Ας είσαι σίγουρος πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε.

Αν δεν γίνεται ,εγώ θα πρότεινα να το γύρναγες πίσω και να κοιτάξεις για αλλαγή σε ideos X5 που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα με διαφορά τιμής 40 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.Μοιάζει για καλό τηλέφωνο http://www.gsmarena.com/huawei_u8800_ideos_x5-3596.php(χαρακτηρίστηκε σαν το νέο blade σε απόδοση τιμή από κάποιους) . Έχει ήδη δικό του section στο xda αλλά από υποστήριξη community και κάποιο καλό αξιόπιστο review δεν έχω δεί κάτι ιδιαίτερο ακόμα.

Blade με 256 δεν είναι και το καλύτερο. Μακάρι καποιος να ξέρει σίγουρα αν μπορεί να γίνει κάπως και να σε βοηθήσει.

no radio no party.....

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

κανω την πρωτη μου αποπειρα για custom rom και για την ωρα δεν παει καλα.. εγκατεστησα το clockwork αλλα οταν ανοιγω τη συσκευη με πατημενο το volume - μενει στο ρομποτακι του android και δεν κουνιεται απο κει.. πρεπει να περιμενω? (περιμενω ηδη κανα 10 λεπτο)

βασικα ποια εκδοση clockwork πρεπει να κατεβασω γιατι μαλλον εκει εκανα το λαθος... η συσκευη ειναι απο τις παρτιδες του Γεναρη

Edited by Kriss
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Μπορεί κάποιοσ να μου πεί το πιο σταθερό kai γρήγορο firmware gia gen2 blade?

Ευχαριστώ

http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls5-2011-04-19-oled-tft-gen1-gen2/

Κατέβασε τα Swedish Spring RLS5.zip και το Swedish Spring RLS5 ahb overclocked.zip και πέρνα τα στην κάρτα SD.

Μπες στο clockworkmod και αφού πάρεις backup (για καλό και για κακό), κάνε wipe data/factory reset και wipe cache και μετά φλάσαρε το Swedish Spring RLS5.zip και κάνε reboot. Όταν ολοκληρωθεί το πρώτο boot , ξαναμπές σε clockworkmod και πέρνα το Swedish Spring RLS5 ahb overclocked.zip και μετά reboot.

Σημ. Το 1ο boot πάντα κάνει περισσότερο χρόνο και η λειτουργίες του τηλεφώνου μοιάζουν πιο αργές. Αφήνεις να ολοκληρωθεί και κάνεις reboot. Μετά όλα θα είναι όπως πρέπει.

Edited by kandilak

Καλύτερη ερώτηση είναι: Μπορεί να μπεί η Ουγγρική rom σε gen2 τηλέφωνο; Λογικά δεν είναι συμβατή μόνο με gen2 συσκευές; Ας είσαι σίγουρος πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε.

Αν δεν γίνεται ,εγώ θα πρότεινα να το γύρναγες πίσω και να κοιτάξεις για αλλαγή σε ideos X5 που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα με διαφορά τιμής 40 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.Μοιάζει για καλό τηλέφωνο http://www.gsmarena.com/huawei_u8800_ideos_x5-3596.php(χαρακτηρίστηκε σαν το νέο blade σε απόδοση τιμή από κάποιους) . Έχει ήδη δικό του section στο xda αλλά από υποστήριξη community και κάποιο καλό αξιόπιστο review δεν έχω δεί κάτι ιδιαίτερο ακόμα.

Blade με 256 δεν είναι και το καλύτερο. Μακάρι καποιος να ξέρει σίγουρα αν μπορεί να γίνει κάπως και να σε βοηθήσει.

Δεν είναι δύσκολο το ξεκλείδωμα. Το νέο κινητό είναι μεγαλύτερο χωρίς ραδιόφωνο και δε γράφει πουθενά μνήμη. Πάραυτα έχει 5mp κάμερα με led. Αν τώρα βάλεις και τα 40 ευρά πάνω τα ζυγίζεις και βλέπεις. Εγώ βρίσκω το blade ξεκλειδωμένο πολύ τίμιο γι ατα λεφτά του.

Ξεκλειδώνει και η gen2 αφού η ούγγρικη κάνει repartition. Υπάρχει ο οδηγός στο modacco. Δεν γίνεται όμως να γυρίσεις από gen2 σε gen1.

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.....ειναι ευκολη η διαδικασια σε gen 2??αν δεν εχω ιντερνετ μπορω να την κανω οπως λεει ο οδηγος??

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.....ειναι ευκολη η διαδικασια σε gen 2??αν δεν εχω ιντερνετ μπορω να την κανω οπως λεει ο οδηγος??

Για ποια διαδικασία μιλάς? Γίνε πιο συγκεκριμένος!!!

γι αυτο...CM7 universal converter, Converts most CM7 versions to Gen1 or Gen2

Επιτέλους με το τσιγκέλι θα στα βγάζω?

Αν έχεις Gen1 κινητό και θές να περάσεις της τελευταίες nightly (από την 40 νομίζω και μετά) της CM7 πρέπει αμέσως μετά που θα φλασάρεις την CM7 (πριν κάνεις reboot) να φλασάρεις από εδώ ένα από τα δύο πρώτα.

gen 1 ειναι εχω την cm7 ....εννοεις αυτο το ζιπ....cm7_universal_converter.zip ????την ολη διαδικασια μπορω νε την κανω χειρικινητα χωρις να συνδεσω το κινητο μεσω wi fi??

gen 1 ειναι εχω την cm7 ....εννοεις αυτο το ζιπ....cm7_universal_converter.zip ????την ολη διαδικασια μπορω νε την κανω χειρικινητα χωρις να συνδεσω το κινητο μεσω wi fi??

Ναι γίνεται χωρίς wifi.

απο οτι βλεπω εχει το ζιπ 2 kernel gen 1 και gen 2..εγω βαζω λογικα το gen 2??η γινεται αυτοματα η διαδικασια??το ζιπακι το περναω μεσα στην καρτα μνημης??

απο οτι βλεπω εχει το ζιπ 2 kernel gen 1 και gen 2..εγω βαζω λογικα το gen 2??η γινεται αυτοματα η διαδικασια??το ζιπακι το περναω μεσα στην καρτα μνημης??

Αποθηκεύεις το zip αρχείο στην SD και το φλασάρεις με το clockworkmod αμέσως μόλις φλασάρεις την CM7 χωρίς να κάνεις reboot. Τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα

Για GEN 1 είναι αυτή η Rom έτσι http://mirror.teamdouche.net/?device=blade ? Και κάτι άλλο, γίνεται να βάλουμε τα original εικονίδια (σήματος, μπαταρίας κ.τ.λ.) ?

Για GEN 1 είναι αυτή η Rom έτσι http://mirror.teamdouche.net/?device=blade ? Και κάτι άλλο, γίνεται να βάλουμε τα original εικονίδια (σήματος, μπαταρίας κ.τ.λ.) ?

Όχι, είπαμε οι τελευταίες nightly είναι για gen2. Μπορείς να τις βάλεις και σε gen1 χρησιμοποιόντας αυτό

καινουργια μετατρωπη απο gen1 => gen2 http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337798/gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ πολυ ευκολη και με επιστροφη σε οποιον δεν του αρεσει, τσεκαρισμενο

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

μια ερωτηση...καθε φορα που θα βαζω και αλλη ρομ ....π.χ. την 54 η την 55 η ουτο καθεξης πρεπει να βαζω και το converter για gen 1 σε gen 2??γιατι εβαλα την 42 με το converter ολα οκ.....και μετα που εβαλα την 54 χωρις converter μου εμενε τι κινητο στο ανθρωπακι και αναβοσβηνε και δεν εκανε τιποτα,,,

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)