lousou Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Άρα η λογική λέει να έχουμε την SIM σε κάποια άλλη συσκευή (να μην χανουμε και τις κλησεις! :p) και μόλις τελειώσουμε όλα τα μαστορέματα, την βάζουμε πισω και ουτε γάτα ούτε ζημιά!! Εμένα με τον παραπάνω τρόπο δεν μου κλείδωσε ποτέ η SIM, ούτε είχα κάποιο πρόβλημα εκτός από την πρώτη JJ που είχε ένα θέμα με το PIN. ;) Δεν κλειδώνει η SIM, το κινητό κλειδώνει στο δίκτυο όποια SIM και να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Από ότι γράφεις παραπάνω αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση που υπάρχει SIM στο κινητό, μετά το φλασάρισμα της ούγγρικης.... Άμα μετά την ουγγρική περάσουμε κάποια custom, ή την stock, και μετά βάλουμε την SIM, δεν υπάρχει πρόβλημα....σωστά;; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Από ότι γράφεις παραπάνω αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση που υπάρχει SIM στο κινητό, μετά το φλασάρισμα της ούγγρικης.... Άμα μετά την ουγγρική περάσουμε κάποια custom, ή την stock, και μετά βάλουμε την SIM, δεν υπάρχει πρόβλημα....σωστά;; Σωστά ή το ανάψουμε χωρίς SIM, πάντως και να κλειδώσει μετά το flash έχει ξεκλειδώσει. Αν όμως θέλεις να το flasareis μέσα από την ούγγρικη περνώντας τον ROM Manager κλπ τ΄τοτε θα χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις μάλλον και ο calculator δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_prem Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι..... Το zte στην ελλαδα κυκλοφορει με 256 MB ram... Εγω αν το αγορασω απο αγγλια που ειχει 512 MB ram μετα γινετε να βαλω την ελληνικη γλωσσα...??? Αν ναι πως....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Να φανταστώ ότι δεν διάβασες το πρώτο μήνυμα τους νήματος..... :rolleyes: Και το ελληνικό Blade 512MB Ram έχει αλλά θέλει ξεκλείδωμα.... Κατά τα άλλα άμα το πάρεις από Αγγλία ρισκάρεις να μην έχεις εγγύηση άμα πάθει κάτι, εκτός και αν έχεις άνθρωπο εκεί και του το στείλεις πίσω. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_prem Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Η αληθεια ειναι πως ακουσα οτι ειναι λιγο ριψοκυνδινο και πως δεν τα παω καθολου καλα με τις διαδικασιες αυτες για αυτο λεω να το παρω απο αγγλια ετοιμο μιας και εχω γνωστους εκει....το προβλημα μου ειναι αν μπορω μετα να βαλω ελληνικη γλωσσα η οποια αρχικα δεν θα υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ριψοκίνδυνο δεν είναι. Ελληνικά θα μπορείς να βάλεις φυσικά, αλλά έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να φλασάρεις άλλη ρομ, δε νομίζω να μείνεις με την Orange... Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Υπενθυμίζω ότι οι αγγελίες επιτρέπονται μόνο στην ενότητα Buy&Sell. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Σήμερα μου κανε νερά το youtube. Μυστηριωδώς ότι browser και να άνοιγα όταν πήγαινα σε Youtube link αντί να ανοίξει την εφαρμογή για youtube μου έλεγε ότι το βίντεο δεν υποστηρίζεται. Απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα την εφαρμογή, έσβησα από το menu->Settings->Applications->Youtube και Browser τα "Clear Defaults" και μετά την επανεκκίνηση έστρωσε. (bug τησ jj9?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Παιδιά μια ερώτηση... με την FLB r10 σήμερα ξέχασα την οθόνη στην μέγιστη φωτεινότητα και σε 3 ώρες έπεσε η μπαταρία απ'το 70% στο 17%... Είναι λογικό ή μήπως έχει πρόβλημα η ROM (μπορεί και τα battery stats) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Εδώ και λίγες μέρες φορτίζω το κινητό με φορτίστη στα 400mA και εχω δει μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Αργεί βέβαια αρκετά να φορτίσει. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ρε παίδες έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις rom και σε καμία δεν μπόρεσα να περάσω τις επαφές μου κανονικά και τι εννοώ με αυτό , ΄έκανα εξαγωγή τις επαφές από το galaxy3 που έχω και τις περνάω στο zte το αποτέλεσμα μερικές να με τις περνάει 987-765-87989 και από ότι πρόσεξα μόνο σε αυτές που δεν έχουν +30 μπροστά από τον αριθμό (στο galaxy τις βλέπει κανονικά ) τις σβήνω όλεσ και τις στέλνω από ένα nokia 5800 που έχω (με bluetooth ) αλλά πάλι τα ίδια με κάνει βγάζει τους αριθμούς 787-232-2323 και δεν λέει τώρα να αρχίσω να διορθώνω τους αριθμούς έναν έναν καμία ιδέα βοήθεια ?? το παραπάνω το κάνει και σε σταθερά και σε κινητά (αριθμούς) Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 @vrwmiaris Όχι μόνο c/p κάνε και δεν θα έχεις πρόβλημα.... Power + volume up πατάς για να μπεις στον bootloader.Δεν έχει καμία σχέση με την δουλεία μας! ;) μολις εκανα μεταβαση απο τη μαμα 2αρα στη 4αρα.tnx maf εισαι αδερφος:p Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Αν κάποιος μου θυμίσει τι αλλάζουμε σε κάποιο αρχείο του συστήματος για να μην παίζει τους ήχους (κλήσης πχ ή την αφύπνιση) από τα ακουστικά όταν τα΄ χουμε συνδεμένα, θα του ήμουν υπερ-υπόχρεος! Ήδη τοφαγα με μια αφύπνιση που έπαιξε από τα ακουστικά και δεν ξύπνησα ποτέ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Αν κάποιος μου θυμίσει τι αλλάζουμε σε κάποιο αρχείο του συστήματος για να μην παίζει τους ήχους (κλήσης πχ ή την αφύπνιση) από τα ακουστικά όταν τα΄ χουμε συνδεμένα, θα του ήμουν υπερ-υπόχρεος! Ήδη τοφαγα με μια αφύπνιση που έπαιξε από τα ακουστικά και δεν ξύπνησα ποτέ. Ευχαριστώ. Ποια rom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ναι κ γω αυτο θα θελα να με πειτε εχω τη jjrsl9.κ κατι αλλο ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε για convert ταινιων κ βιντεo για το blade? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 εχω πρόβλημα.Η μπαταρία κρατά πολύ λίγο (χαλαρο σερφαρισμα και λιγο gaming) 16 ώρες το πολύ.Παίζει να φταίει ο φορτιστής?Χρησιμοποιώ έναν στα 1500mah (μαζί ερχόταν φορτιστής στα 800mah) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) ναι κ γω αυτο θα θελα να με πειτε εχω τη jjrsl9.κ κατι αλλο ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε για convert ταινιων κ βιντεo για το blade? Πέρνα με CWM αυτό. Πριν για καλό και για κακό κάνε Backup. Δοκιμασμένο με CWM 2.5.1.8 , με έκδοση 3.x.x.x δεν έχω δοκιμάσει. Converter χρησιμοποιώ Xvid4PSP με το preset MP4 για IPhone. Edited March 17, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Πέρνα με CWM αυτό. Πριν για καλό και για κακό κάνε Backup. Δοκιμασμένο με CWM 2.5.1.8 , με έκδοση 3.x.x.x δεν έχω δοκιμάσει. Converter χρησιμοποιώ Xvid4PSP με το preset MP4 για IPhone. δουλευει αυτο? το εχεις δοκιμασει? κανει και για flb r10 η μονο για jellyfish? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 απεγκατεστησα την εφαρμογη "μηνυματα" της μαμας ρομ γιατι εχω το handcent. και πλεον οταν μου ερχεται μηνυμα αναβει πρωτα η οθονη σβηνει και μετα απο 3 δευτερολεπτα μου ερχεται το μηνυμα. μπορουμε να κανουμε κατι γ αυτο? μαμα ρομ εχω και το χω κανει και 512. επισης κατι φορες κομπλαρει μονο του. στο ακυρο μου ζηταει κωδικο σιμ σα να κανει επανεκινιση χωρις λογο... και μερικες φορες θελει επανεκινηση για να κσεμπλοκαρει Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 εχω πρόβλημα.Η μπαταρία κρατά πολύ λίγο (χαλαρο σερφαρισμα και λιγο gaming) 16 ώρες το πολύ.Παίζει να φταίει ο φορτιστής?Χρησιμοποιώ έναν στα 1500mah (μαζί ερχόταν φορτιστής στα 800mah) 1500 mah είναι παρά πολύ, και σίγουρα δεν το φορτίζει σωστά συν ότι σκοτώνεις την μπαταρία έτσι. Η καλύτερη λύση είναι φόρτιση είτε με μικρότερο φορτιστη η φόρτιση από το pc. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Πέρνα με CWM αυτό. Πριν για καλό και για κακό κάνε Backup. Δοκιμασμένο με CWM 2.5.1.8 , με έκδοση 3.x.x.x δεν έχω δοκιμάσει. Converter χρησιμοποιώ Xvid4PSP με το preset MP4 για IPhone. πως το περνω μεσω CWM?εχω ξεχασει.....:rolleyes:το ιδιο με σενα εχω CWM Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 δουλευει αυτο? το εχεις δοκιμασει? κανει και για flb r10 η μονο για jellyfish? Αυτό το πρόβλημα υπάρχει μόνο στη JJ. Η Flb δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ή τουλάχιστον εγώ που την έχω δεν το έχω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Το δικό μου κάτι έχει πάθει σήμερα και το μικρόφωνο λειτουργεί όποτε θέλει. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει αλλά γενικά έχω καταλάβει ότι για κάποιες περιόδους με καλούν και η κλήση τους προωθείται, ενώ την ίδια στιγμή παίρνω τηλέφωνο εγώ και απλά δεν ακούω και δε με ακούνε. Έχει κανείς συναντήσει το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 πως το περνω μεσω CWM?εχω ξεχασει.....:rolleyes:το ιδιο με σενα εχω CWM Install zip from sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts