Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εγω εχω ενα θεμα με τα παιχνιδι angry birds.βασικα ειναι και το μονο που εχω!οταν το ξεκιναω πρωτη φορα κολλαει το παιχνιδι και αναγκαζομαι να βγω στο μενου και να το κλεισω απο εκει.Οταν το ξαναξεκινησω τοτε παιζει κανονικα με λιγα κολληματα.Σε βιντεος εχω δει οτι παιζει κανονικα.Εχω την κανονικη εκδοση wind τελευταια παρτιδα με 512 ραμ.Κανεις αλλος με παρομοιο προβλημα ή με μια λυση?

edit:Ξερει κανεις αν θα βγει επισημη 2.2 ή να βαλουμε μια custom να τελειωνουμε?

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mafioze ολα οκ, στο σπιτι επαιξε το USB με αλλο καλωδιο ομως , ενα απο το 5800 που ειχα.(ενα πολυ κοντο καλωδιο)

Ξεκλειδωσα τη ραμ και τωρα θα βαλω την JJ RLS9, αντε να κανω λιγο overclock να συνελθει λιγο το touch.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Εμένα η cosmokarta με 3euro μου δίνει 60MB το μήνα και συ για 9MB σε χρέωσε 58euro?.........ωραίοοος!!!!!

Για πολλούς που δεν ασχολούνται με Ιντερνετ μέσω 3G κλπ, είναι συνηθές να χρεώνονται υπέρογκα ποσά λόγο άγνοιας.Απλά δεν έχουν βάλει κανένα πακέτο data και η χρέωση των ασύρματων data χωρίς πακέτο, είναι χειρότερη και από τον ΕΠΑΚ που πληρώναμε όταν συνδεόμασταν με dial up....

Παιδια εγω εχω ενα θεμα με τα παιχνιδι angry birds.βασικα ειναι και το μονο που εχω!οταν το ξεκιναω πρωτη φορα κολλαει το παιχνιδι και αναγκαζομαι να βγω στο μενου και να το κλεισω απο εκει.Οταν το ξαναξεκινησω τοτε παιζει κανονικα με λιγα κολληματα.Σε βιντεος εχω δει οτι παιζει κανονικα.Εχω την κανονικη εκδοση wind τελευταια παρτιδα με 512 ραμ.Κανεις αλλος με παρομοιο προβλημα ή με μια λυση?

edit:Ξερει κανεις αν θα βγει επισημη 2.2 ή να βαλουμε μια custom να τελειωνουμε?

Μόνο αν βάλεις 2.2 με hardware acceleration θα δεις καλή βελτίωση στα θυμωμένα πουλιά, αλλά και πάλι κολλάει αρκετά σε μερικές πίστες που έχουν άφθονο υλικό προς κατεδάφιση.... :p

Για επίσημη 2.2 φήμες λέγανε για τέλος Μαρτίου, αλλά δεν ξαναέχει ακουστεί τίποτα από τότε.Οι περισσότεροι έχουμε Custom 2.2 από αρχές Δεκεμβρίου βέβαια οπότε δεν μας απασχολεί.... :cool:

Mafioze ολα οκ, στο σπιτι επαιξε το USB με αλλο καλωδιο ομως , ενα απο το 5800 που ειχα.(ενα πολυ κοντο καλωδιο)

Ξεκλειδωσα τη ραμ και τωρα θα βαλω την JJ RLS9, αντε να κανω λιγο overclock να συνελθει λιγο το touch.

Δηλαδή έφταιγε το ρημαδοκαλώδιο και δεν σου έβλεπε το κινητό;;;

Damn!!! :wacko:

Τέλος καλό λοιπόν.Δοκίμασε και την FLB R10 που λένε ότι είναι καλή.Εμένα με έχει βολέψει η JJ Rls9 πάντως, και δεν την δοκίμασα.... :cool:

Edited by MaFiOzOS_88

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Εγώ πήγα σήμερα στη wind, και μου είπαν ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι σε έλειψη εδώ και ένα μήνα, και δεν προβλέπεται να το φέρουν μέσα στο Μάρτη....

παιδια πως μποτώ να βάλω το power widgets στο notification bar (μόνιμα)?

αν βάλω clockworkmod 3 (χρειάζεται για ένα θέμα απ'οτι κατάλαβα) μπορώ κανονικά να περάσω την official?

Τέλος ,για να είμαι οκ με την εγγυηση (να μην ερθει αυτή η ώρα :p)τι πρέπει να διαγράψω? Ξερω οτι clockworkmod δεν πειραζει και να υπαρχει.Τα υπόλοιπα?

Εγω τοσα πληρωσα γιαυτο προσεχετε. Τωρα εχω Q και με 1ευρω μου δινει 100ΜΒ

Πως σου δινει με 1 ευρω 100 mb ?

Αφου αυτο δεν ισχύει πλέον.

Σταματησε η προσφορα αν δεν κανω λαθος.....

Προσπαθώ να περάσω κάποια zip updates στην JJF r9 οπως το circle_battery ή το smartdialer_addon με το clockworkmod 3.0.6 αλλά το μήνυμα που παίρνω είναι αυτό

"Amend scripting (update-script) is no longer supported.

Amend scripting was deprecated by Google in Android 1.5.

It was necessary to remove it when upgrating to the ClockworkMod 3.0 Gingerbread based recovery.

Please switch to Edify scripting (update-script and update-binary) to create working update zip packages.

Installation aborted."

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Πρέπει να βρω συμβατά zip με το Clockworkmod 3.0 ή πρέπει να κάνω κάποια μετατροπή σ' αυτά που ήδη έχω?

Ευχαριστώ

Πέρασα τελικώς κ εγώ την JJ9 και τελικά αυτή τη φορά δε φαίνεται να έχει προβλήματα με την κάμερα. Πέρασα το overclocked adb και σχεδόν όλα τα zips εκτός από αυτά με τις επαφές.

Ήθελα να ρωτήσω επειδή δε βρίσκω πουθενά το google maps και δεν υπάρχει ούτε στο market μήπως υπάρχει κάπου να το κατεβάσω?

Προσπαθώ να περάσω κάποια zip updates στην JJF r9 οπως το circle_battery ή το smartdialer_addon με το clockworkmod 3.0.6 αλλά το μήνυμα που παίρνω είναι αυτό

"Amend scripting (update-script) is no longer supported.

Amend scripting was deprecated by Google in Android 1.5.

It was necessary to remove it when upgrating to the ClockworkMod 3.0 Gingerbread based recovery.

Please switch to Edify scripting (update-script and update-binary) to create working update zip packages.

Installation aborted."

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Πρέπει να βρω συμβατά zip με το Clockworkmod 3.0 ή πρέπει να κάνω κάποια μετατροπή σ' αυτά που ήδη έχω?

Ευχαριστώ

Flashαρε τη CWM 2.5.1.8 και προσπάθησε με αυτή να περάσεις τα addons.

Λοιπόν και εγώ εδώ τα έμαθα και είδα ότι το SetCPU όταν το ανοίγεις έχει καρτέλες. Στην δεύτερη γράφει Profiles, πατάς add Profile και δημιουργείς τα εξής:

Battery <101% βάζεις 710max(αυτό είναι το maximum που το κινητό μου λειτουργεί χωρίς κολλήματα, δοκιμάζεις και εσύ τι σου κάνει) και min 320 (o stinger είχε πει ότι λειτουργεί καλύτερα εάν δεν το έχεις τέρμα αριστέρα στο min π.χ. 122880). Στο Scaling βάζεις on demand

Charging 600 max 245 min Scaling on demand

Screen off 245 max 245 min Scaling powersave

Θα δεις μεγάλη διαφορά, τουλάχιστον εγώ είδα βάζοντας αυτά τα profiles. Να μην ξεχνάμε όμως ότι το wifi τρώει πολύ μπαταρία ότι και να κάνουμε:)

Έκανα setupcpu όπως αναφέρεις αλλα μετα απο λίγα λεπτα μου κολάι,μήπως ξέρει κάποιος τι φταίει

Flashαρε τη CWM 2.5.1.8 και προσπάθησε με αυτή να περάσεις τα addons.

Άλλος τρόπος χωρίς να flashαρω παλιο CWM δεν υπάρχει?

Φοβάμαι πως θα πάει κάτι στραβά και δεν θα μπορώ να επαναφέρω ούτε τα backup που έχω !!:cry:

Άλλος τρόπος χωρίς να flashαρω παλιο CWM δεν υπάρχει?

Φοβάμαι πως θα πάει κάτι στραβά και δεν θα μπορώ να επαναφέρω ούτε τα backup που έχω !!:cry:

Δεν έχεις τέτοιο θέμα. Χρησιμοποίησε το recovery manager για να flashρεις την 2.5.1.8 , περνά τα addons με αυτή και μετά με Rom manager ξαναπερνας τη 3.0.0.6. Παλιότερα είχα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με το τρόπο που σου περιγράφω.

http://db.tt/rBeHEPU

Sent from my ZTE Blade

περασα με επιτυχεια και γω την flb-r10b και το extra pack του κανονικα. με clock 2.5.1.8. ολα καλα μεχρι που περασα το smartdailer. κολισε το συστημα!!!

αναγκαστηκα restore back up , τωρα τη φτεει αγνωστο ! μαλλον ο μαστορας o flibblesan εχει να την βελτιωσει!! αναμενουμε τη ρ11

περασα με επιτυχεια και γω την flb-r10b και το extra pack του κανονικα. με clock 2.5.1.8. ολα καλα μεχρι που περασα το smartdailer. κολισε το συστημα!!!

αναγκαστηκα restore back up , τωρα τη φτεει αγνωστο ! μαλλον ο μαστορας o flibblesan εχει να την βελτιωσει!! αναμενουμε τη ρ11

Έχει θέμα με τον smartdialer διάβασε το thread στο modaco

καλημερα, εβαλα προχθες ενα πακετο της whats up με 60mb στο blade και καθε φορα που θελω να μπω ιντερνετ πηγαινω και αλλαζω το δικτυο και βγαζω το gsm και ενεργοποιω τα δεδομενα. Το θεμα ειναι οτι παλια μου εβγαζε πανω στην μπαρα ενα G. Τωρα μου βγαζει ενα Η. Τι ειναι αυτο το Η ρε παιδια; Εγω το G θελω
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

όταν κάνω reboot μου κολλάει η οθόνη στην εισαγωγή pin της κάρτας cosmote.

για να ξεκολλήσει βγάζω μπαταρία.

τι μπορεί να φταίει? (έχω βάλει την FLB R10).

καλημερα, εβαλα προχθες ενα πακετο της whats up με 60mb στο blade και καθε φορα που θελω να μπω ιντερνετ πηγαινω και αλλαζω το δικτυο και βγαζω το gsm και ενεργοποιω τα δεδομενα. Το θεμα ειναι οτι παλια μου εβγαζε πανω στην μπαρα ενα G. Τωρα μου βγαζει ενα Η. Τι ειναι αυτο το Η ρε παιδια; Εγω το G θελω

Το G είναι gprs και δουλεύει σε δίκτυο 2G

Το Η είναι HSDPA (κάπως έτσι) και δουλεύει σε δίκτυο 3G.

Μπορεί να πετύχεις και E καμια φορα.

Τώρα από ταχύτητες ακριβώς δεν θυμάμαι θα σου πει κάποιος άλλος το 2G πιάνει Kbps και το 3G Mbps.

Οποτε κάτσε να το ξανασκεφτείς για το αν θες το G.

Ποιος είναι αυτός ο "ΙΚΑΣ" και γιατί τον πληρώνω;

όταν κάνω reboot μου κολλάει η οθόνη στην εισαγωγή pin της κάρτας cosmote.

για να ξεκολλήσει βγάζω μπαταρία.

τι μπορεί να φταίει? (έχω βάλει την FLB R10).

Αν και δεν μου εχει τυχει εγω θα προσπαθουσα να την ξαναπερασω.Δηλαδη ξανα wipe data/cache και περασμα παλι.Παιδια για καποιο παραξενο λογο(το εχω αναφερει και παλιοτερα) ειναι λιγο τρελο το κινητο.Π.χ. στο δικο μου δεν γινεται να κατσει καλα η JJ rls9.Ολο κολλαει,κι ακομα μετα απο 5 αποτυχημενες προσπαθειες να την βαλω παλι κολλαγε.Η JJ rls8 καθεται μια χαρα,η 9 με τιποτα ομως.Και για να μην νομιζετε οτι καποιο λαθος κανω,σας λεω οτι εχω περασει επιτυχως καθε ρομ που υπαρχει,ακομα και την CM7.Πια για μενα η διαδικασια ειναι παιχνιδι.Διαλεγει ρομς μονο του μαλλον... :Ρ

Ασχετο αλλα ο Stinger που ειναι;Τον χασαμε...

Την πατησα κι εγω ετσι .Με συνδεση Wind μου κατεβασε 9ΜΒ και με χρεωσε 58ευρω!!! .Ειπες τιποτα ;

Εμένα η cosmokarta με 3euro μου δίνει 60MB το μήνα και συ για 9MB σε χρέωσε 58euro?.........ωραίοοος!!!!!

παρα πολλα ειναι ρε φιλε . καλα ποσο το εχει το ΜΒ η Wind ? 6,3Ε/ΜΒ

Εγω τοσα πληρωσα γιαυτο προσεχετε. Τωρα εχω Q και με 1ευρω μου δινει 100ΜΒ

Θα σας πω εγω τι σημαινει "ΧΡΕΩΣΗ".

Αυτος ειναι ο συνηθης λογαριασμος του γιου μου

http://www.freeimagehosting.net/uploads/e50f16b910.jpg

Και αυτος εδω ο λεβεντης και καραμπουζουκλης ειναι ο Πρωτοχρονιατικος

(Με το καλο να μας μπει, που λενε; Έ, αυτο)

http://www.freeimagehosting.net/uploads/2e477309e7.jpg

Και εδω η αιτια

http://www.freeimagehosting.net/uploads/cb3de05676.jpg

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ,

ΤΑ 25,47mb ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΚΙΝΗΤΗΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ VODAFONE ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 365 €

Πως σου δινει με 1 ευρω 100 mb ?

Αφου αυτο δεν ισχύει πλέον.

Σταματησε η προσφορα αν δεν κανω λαθος.....

Σ'εμενα η προσφορα ισχυει. Δεν ξερω μην τυχον δεν ισχυει για καινουριους

Edited by kolkoskylo

Αν και δεν μου εχει τυχει εγω θα προσπαθουσα να την ξαναπερασω.Δηλαδη ξανα wipe data/cache και περασμα παλι.Παιδια για καποιο παραξενο λογο(το εχω αναφερει και παλιοτερα) ειναι λιγο τρελο το κινητο.Π.χ. στο δικο μου δεν γινεται να κατσει καλα η JJ rls9.Ολο κολλαει,κι ακομα μετα απο 5 αποτυχημενες προσπαθειες να την βαλω παλι κολλαγε.Η JJ rls8 καθεται μια χαρα,η 9 με τιποτα ομως.Και για να μην νομιζετε οτι καποιο λαθος κανω,σας λεω οτι εχω περασει επιτυχως καθε ρομ που υπαρχει,ακομα και την CM7.Πια για μενα η διαδικασια ειναι παιχνιδι.Διαλεγει ρομς μονο του μαλλον... :Ρ

Επειδή κ εγώ είχα κάποια θέματα με ορισμένες roms γι ανα μήν έχετε προβλήματα, πριν περάσετε κάποια rom, κάντε wipw data/cache, wipe cache και format το system partition.

Έχει επιλογές για τα παραπάνω στο boot recovery mode το clockworckmod.

Μετά ρίχτε το zip και δουλεύουν ρολόι.

pano δοκίμασε να κάνεις format το system. Εγώ πάντα το κάνω μαζί με το wipe.

Επίσης ενδέχεται να χεις πράματα στη sd που να επηρεάζουν. Κάνε το πρώτο boot χωρίς αυτήν.

pano δοκίμασε να κάνεις format το system. Εγώ πάντα το κάνω μαζί με το wipe.

Επίσης ενδέχεται να χεις πράματα στη sd που να επηρεάζουν. Κάνε το πρώτο boot χωρίς αυτήν.

Και format που εκανα τιποτα...Αυτο με την Sd ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια αλλα επειδη ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την Flb r10b κυριως με την μπαταρια λεω να μεινω εδω μεχρι να βγει η final CM7,η οποια τα σπαει.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)