Amykles Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Όχι, δεν υπάρχει. Γενικά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πρόκειται για 6 χρονών συσκευή άλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Οκ, ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλησπέρα! Πώς μπορώ να τα σβήσω όλα από μέσα & να το ξαναστήσω από την αρχή; Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όμως φοβάμαι μη μου σβήσει αρχεία & από το iPhone με το οποίο είναι συνδεδεμένο με το ίδιο mail. Δε θέλω να χάσω τα αρχεία που έχω στο iCloud. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλησπέρα! Πώς μπορώ να τα σβήσω όλα από μέσα & να το ξαναστήσω από την αρχή; Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όμως φοβάμαι μη μου σβήσει αρχεία & από το iPhone με το οποίο είναι συνδεδεμένο με το ίδιο mail. Δε θέλω να χάσω τα αρχεία που έχω στο iCloud. Ευχαριστώ! Ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά Ρυθμίσεων και περιεχομένου Δεν χάνεις κάτι από άλλη συσκευή Μόνο το iPad θα γίνει όπως όταν το πήρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά Ρυθμίσεων και περιεχομένου Δεν χάνεις κάτι από άλλη συσκευή Μόνο το iPad θα γίνει όπως όταν το πήρες Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλησπερα παιδια,βρηκα ενα ipad2 και μολις το ανοιγω μου ζηταει activation code απο το itunes. Μπορω να το κανω με καποιο τροπο να το αφαιρεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλησπερα παιδια,βρηκα ενα ipad2 και μολις το ανοιγω μου ζηταει activation code απο το itunes. Μπορω να το κανω με καποιο τροπο να το αφαιρεσω? Μόνο αν έχεις την απόδειξη του και να φαίνεται τυπωμένο το imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Μόνο αν έχεις την απόδειξη του και να φαίνεται τυπωμένο το imei Οχι βρε,το βρηκα το ipad και ειπα για κανενα προγραμματακι ετσι ωστε να το ξεκλειδωσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Οχι βρε,το βρηκα το ipad και ειπα για κανενα προγραμματακι ετσι ωστε να το ξεκλειδωσω :) Όχι δεν υπάρχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) εχω ενα ipad 2..Οταν παω να το κανω ενεργοποιηση ενω βαζω το σωστο mail/pass μου βγαζει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο το mail σε αυτο το ipad..απο το icloud,com και apple.com μπαινω κανονικα με τα στοιχεια μου απλα μεσα στης συσκευες μου εχει ολες εκτος του ipad..τι μπορω να κανω?? Edited February 21, 2020 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts