isolove Δημοσιεύτηκε March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2011 Διαφημιζεται ο κοτσωβολος οτι αγοραζει συσκευες και καλα για αναλυκλωση. Για το δικο μου,το vivaz,δινει στο φυλαδιο του....52 ευρω(!!!!!!!!!!) 8 μηνων κινητο(!!!!!) που πωλεται σημερα 240 με 280 ευρω(!!!!!) στα καταστηματα! Ενα οποιοδηποτε καταστημα ανταλαγων το περνει 120-140 ευρω. Προφανως απευθυνετε σε οσους δεν γνωριζουνε την αγορα,και οτι πιασει! Θα το παρει 52,θα το "σπρωξει" κανα 100αρι στα μεταχειρισμενα (αφου οτι του πας θελει να ειναι κρυσταλο,αγρατσουνιστο!). Καθαρα κερδη λεμε!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μουρλοί είναι οι άνθρωποι, κινητά αξίας 450-500 ευρώ όπως galaxy και desire για 100 και κάτι ευρώ? Αν βγεις έξω από το κατάστημα και το πουλήσεις στους περαστικούς περισσότερα θα πάρεις :lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ναι, οι τιμες που δινει ειναι απαραδεκτες. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανακυκλωσει μοντελα του 2009-2010 αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση. θα τα ξαναπουλησει ως στοκ/μτχ/εκθεσιακα ισως Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Χμμμ....γιαυτο πληρώνονται τα στελέχη της Κωτσόβολος; Τόσο δημιουργικές προωθήσεις; Αμα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό τους αντίστοιχους της Cosmote ποιος θα φταίει πάλι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Χμμμ....γιαυτο πληρώνονται τα στελέχη της Κωτσόβολος; Τόσο δημιουργικές προωθήσεις; Αμα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό τους αντίστοιχους της Cosmote ποιος θα φταίει πάλι...... ελα μωρε, ξενη εταιρια ειναι και αυτη. Αγγλικη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μπα απο τις τιμες σκωτσέζοι μου φαίνονται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 κοιταχτε και εδω: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7391.html Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μου την δίνουν στα νεύρα αυτές οι διαφημίσεις :mad::angry: :protest: :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 πιστευω το κανουν για διαφημηση και για να παιρνουν κινητα να τα βαζουν για δειγμα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το κάνουν για να τσιμπησουν κινητά τώρα που ο κόσμος έχει ανάγκη και να τα πουλήσουν σε πολύ καλύτερες τιμές ως μεταχειρισμένα η στοκ. Έχει γίνει θέμα σε όλες τις εκπομπές ακόμα και σε δελτίο ειδήσεων το είδα να τους διαφημίζουν. Ο κόσμος που δεν γνωριζει ίσως τσιμπήσει αλλά δύσκολα. Τέτοια προσφορά βγάζω και εγώ και σε καλύτερες τιμές για οποιον θελει. Κοστολογεί και αγοράζω τα παλιά σας κινητά 20 ευρώ πάνω από τις τιμές που τα παίρνει ο κωτσόβολος. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλα δεν ντρεποντε καθολου? για τοσο μαλακες μας εχουν? σαν να προκειται για φαρσα μου φαινεται.δν μπορω να διανοηθω οτι μιλανε σοβαρα!!! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Κοτσοβολε μην φας, θα σφαξουμε ελικοπτερο :lol::lol::lol: σοβαρα τωρα δεν πανε καθολου καλα οι ανθρωποι !!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 προβλεπω ολα τα πρεζακια και οι πακιστανοι να κανουν ουρες εξω απ τους Κωτσοβολους να πουλησουν την πραματια τους!τερμα τα παζαρια στις γνωστες πλατειες και τα στεκια μεσα στο κρυο και τη βροχη:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Απάντηση που δίνει ο κωτσόβολος για την κυρία που έκανε την καταγγελία με το iPhone. http://www.inews.gr/96/apantisi-i-megali-apati-tou-kotsovolou-stin-aposyrsi-ton-kiniton.htm Έλεος!!! Θέλουν 3gs 32gb άριστο και το πληρώνουν 186 ευρώ νταγκα νταγκα , ζεστα και μετρητά! Μιλάμε για άθλια μοσχαρια. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Προσοχή στις εκφράσεις σας παρακαλώ. Στο θέμα μας τώρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι πουλάει ένα Ericsson GF768 1000 ευρώ ή ότι ζητάει μια Lamborghini Gallardo μέχρι 10.000 ευρώ. Αυτό δε σημαίνει ότι εξαπατεί κανέναν. Μην ξεχνάτε και τις κλασικές αγγελίες "Ζητώ να μου χαρίσουν..." :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Πραγματικά νομίζουν ότι ο κόσμος δεν θα κάτσει να ψάξει στο Internet και δεν θα ρωτήσει τους φίλους του τι γίνεται και θα πάει να το κάνει.Μου θυμίζει το Γερμανό ( άσχετο ) που κάνει ένα σωρό διαφημίσεις για τα κινητα του και είναι από τους ποιο ακριβούς της αγοράς.Ήμαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Eιναι καποια πραγματα που σε εξοργιζουν ακριβως για τι πατανε πανω στην οικονομικη κριση. Και δεν μπορουνε να μιλανε για....αποσυρση οταν θελουν κινητακια φρεσκα,τελευταια μοντελα,αφου στα πραγματικα παλια ουτε που θα σε κοιταξουν. Κανεις δεν θα τολμησει να σου πει πχ για ενα αμαξι που αγορασες περσυ 11.000 οτι κανει.....λειτουργημα και σου δινει 3.000 ευρω φετος για να στο....αποσυρει! Το εκπληκτικο ειναι οτι δηλωνουν πως....πρωτοπορουν! Κανω την αρχη και δινω τα...........διπλα απο τον κοτσοβολο,τι να μου πει,για ενα vivaz :lol::lol::lol: Παντως καλη ιδεα να βαλω στην τσεπη ευρωπουλα και να την στησω εξω απο το κοτσοβολο. Ολο και καποιος αγαθος θα παει να σκοτωσει κανα καλο κινητο..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Προσοχή στις εκφράσεις σας παρακαλώ. Στο θέμα μας τώρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι πουλάει ένα Ericsson GF768 1000 ευρώ ή ότι ζητάει μια Lamborghini Gallardo μέχρι 10.000 ευρώ. Αυτό δε σημαίνει ότι εξαπατεί κανέναν. Μην ξεχνάτε και τις κλασικές αγγελίες "Ζητώ να μου χαρίσουν..." :D Τα παραδειγματα που αναφερεις θα μπορουσαν να ειναι αγγελιες ιδιωτων και δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με μια εταιρια που διαφημιζεται ως προστατης του καταναλωτη και του περιβαλλοντος σε ολα τα καναλια για την "προσφορα" που εχει βγαλει και ειναι σαφες πως προκειται για προσπαθεια εκμεταλλευσης των οικονομικων αναγκων καποιων. Ειναι ντροπη τους και νομιζω πως η προστασια καταναλωτη θα επρεπε να ασχοληθει με το θεμα. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Επειδή θα χάσουμε την ουσία και τον όρο "ανακύκλωση". Οταν λέμε ανακύκλωση συσκευής, σημαίνει οτι η συσκευή δε λειτουργεί! Είναι άχρηστη!! Οπότε αντί να τη πετάξεις στα σκουπίδια τη πηγαίνεις και τη δίνουν για ανακύκλωση. Edited March 3, 2011 by ermis1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 θα παω να δωσω το sharp gx25 μου που ειναι σπασμενο με καλαμακι:lol::lol: θα παρω κατι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Kαι όμως...σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάει το κινητό τους εκεί και το έχουν ''σκοτώσει'' θεωρώντας την προσφορά καλή. Αυτούς ψάχνει ο Κωτσόβολος. Πραγματικά αυτή η ''προσφορά'' είναι κλοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 παιδιά άλλο να το βλέπετε άλλο να το κάνετε... καταπληκτική εξυπηρέτηση, μέσα σε 2 λεπτά τσέκαρε το galaxy μου και επειδή ήταν σε άριστη κατάσταση μου είπε για 200 ευρώ Φυσικά δέχτηκα και έφυγα με $$$ ! γιούπι!! :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Kαι όμως...σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάει το κινητό τους εκεί και το έχουν ''σκοτώσει'' θεωρώντας την προσφορά καλή. Αυτούς ψάχνει ο Κωτσόβολος. Πραγματικά αυτή η ''προσφορά'' είναι κλοπή. + 1 τα κοροιδα παντα θα υπαρχουν. Τα παραδειγματα που αναφερεις θα μπορουσαν να ειναι αγγελιες ιδιωτων και δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με μια εταιρια που διαφημιζεται ως προστατης του καταναλωτη και του περιβαλλοντος σε ολα τα καναλια για την "προσφορα" που εχει βγαλει και ειναι σαφες πως προκειται για προσπαθεια εκμεταλλευσης των οικονομικων αναγκων καποιων. Ειναι ντροπη τους και νομιζω πως η προστασια καταναλωτη θα επρεπε να ασχοληθει με το θεμα. τον modαρες κανονικα. συμφωνω απολυτα με την αποψη σου, pagia. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Τα κινητα εφοσον τα θελουν λειτουργικα και σε καλη κατασταση στανταρ καπου θα τα πουλανε μετα σε διπλασιες τιμες ισως στο εξωτερικο τρελη εκμεταλευση Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Τα κινητα εφοσον τα θελουν λειτουργικα και σε καλη κατασταση στανταρ καπου θα τα πουλανε μετα σε διπλασιες τιμες ισως στο εξωτερικο τρελη εκμεταλευση παιζει και αυτο..ισως σκεφτονται να μαζεψουν αρκετα τεμαχια και μετα να ανοιξουν ενα τμημα με μεταχειρισμενα..ποιος ξερει:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts