ggazas Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Η μπύρα δε μου αρέσει. Η μοναδική που πίνω ειναι η Βεργίνα weiss :) Η weiss έχουν πιο έντονη γεύση, οπότε μάλλον μπορείς να πιεις οτιδήποτε. :D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Η weiss έχουν πιο έντονη γεύση, οπότε μάλλον μπορείς να πιεις οτιδήποτε. :D Μπαααα..... αντε κανένα ουζάκι που και που με καλή παρέα. :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
premioum Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Φτανει να ναι ελληνικη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Φτανει να ναι ελληνικη!! Αν ψάχνεις και για ελληνικές πρώτες ύλες νομίζω ότι μόνο η Άλφα είναι μέσα στις προδιαγραφές σου. Οι περισσότερες και οι πιο γνωστή τις κάνουν εισαγωγή.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Η μπύρα δε μου αρέσει. Η μοναδική που πίνω ειναι η Βεργίνα weiss :) H βεργινα weiss και η fix royale κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες weiss απο την Αλφα weiss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 H βεργινα weiss και η fix royale κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες weiss απο την Αλφα weiss. +10 για την fix royale που δυστηχως δεν την βρισκεις στα μαγαζια.:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 +10 για την fix royale που δυστηχως δεν την βρισκεις στα μαγαζια.:down: Και εμένα μου άρεσε, αν και η fix είναι από τις λίγες μπύρες που δεν μου αρέσουν. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Και εμένα μου άρεσε, αν και η fix είναι από τις λίγες μπύρες που δεν μου αρέσουν. και μενα η φιξ η απλη δεν μαρεσει καθολου.και στα πανυγυρια δεν την πινω.η μαυρη τελευταια την βαζψ στο στομα μου..αλλα σε κουτακι μαρεσει περσσοτερο και παλι να πιω 1-2 μπυρες με φαγητο.αλλα με αυτην που την βρισκω απο τις απλες ειναι η fischer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 και μενα η φιξ η απλη δεν μαρεσει καθολου.και στα πανυγυρια δεν την πινω.η μαυρη τελευταια την βαζψ στο στομα μου..αλλα σε κουτακι μαρεσει περσσοτερο και παλι να πιω 1-2 μπυρες με φαγητο.αλλα με αυτην που την βρισκω απο τις απλες ειναι η fischer. Και εδώ συμφωνούμε. Fischer και η δική μου προτίμηση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Τι έγινε καταργήθηκε η Heineken Light; δεν την βρίσκω πουθενά. Λέω να δοκιμάσω την amstel light, αν την βρω κι αυτήν. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Heineken light υπαρχει νομιζω,τουλαχιστον στα super market.Η amstel light εχω την εντυπωση οτι εχει καταργηθει εδω και αρκετα χρονια.Επισεις η Amstel pils δεν ξερω τι εχει απογινει.Εχω πολυ καιρο να την δω. Edited February 18, 2019 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Μάλλον κι η Heineken light καταργείται, που την είδες τελευταία; Amstel pils είδα σήμερα κιόλας. Δεν ξέρω αν την μπερδεύω με την Weiss. Μασουτη την είδα. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Μαύρη μοναστηριακή μόνο,βαρελισια Αν την βρω...... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited February 18, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Μάλλον κι η Heineken light καταργείται, που την είδες τελευταία; Amstel pils είδα σήμερα κιόλας. Δεν ξέρω αν την μπερδεύω με την Weiss. Μασουτη την είδα. Βασιλοπουλο νομιζω,δεν παιρνω κι ορκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Fix και μύθο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Πήγα κι εκεί σήμερα - βέβαια συνοικιακά - δεν τις είχε. Πιθανόν σε κάποιο μεγάλο υποκατάστημα να έχει. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Πήγα κι εκεί σήμερα - βέβαια συνοικιακά - δεν τις είχε. Πιθανόν σε κάποιο μεγάλο υποκατάστημα να έχει. Στον μεγαλο Βασιλοπουλο του Χαλανδριου στην Λ.Πεντελης νομιζω την ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Για την ώρα πίνουμε alfa που είναι και προσφορά. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Από ότι βλέπω η Heineken Light θα αντικατασταθεί από την Heineken 0.0 που είναι χωρίς αλκοόλ. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Rothaus weiss/Radler Ιστορική ζυθοποιϊα μόνο για μερακλήδες. https://www.rothaus.de/en/about-rothaus/history/founding-years?alter=true Αν έχετε καποιον Γερμανία η φιλο Νταλικέρη ζητήστε να σας φέρει! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Δοκιμαστε μπυρες απο Strange Brew. Επισης ωραια καβα με μεγαλη ποικιλια ειναι το Brew Str στης Νικης στο κεντρο. Και μια ωραια νεα καβα/μπυραρια με καλες μπυρες ειναι το Tales of Ales στο Μοναστηρακι... Φανταζομαι οι μυημενοι εχουν σταθερο στεκι τη Local στο Χαλανδρι του Φωτη... καθε φορα κομματια φευγουμε απο εκει! :lol::lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testif Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 pilsner urquell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Βεργίνα η Βεργίνα vice Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Weiss paulaner ή Weihenstephaner. Ανάλογα τι θα βρω. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Βεργίνα Θεσσαλονίκη Κεφαλλονιά παίζω ανάμεσα σε ΒΑΠ,Άλφα και Φιξ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts