kaifas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλησπέρα. Heineken all times... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλησπέρα. Heineken all times... Εσύ είσαι παιδί του Champions League.:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Γνωστό supermarket έχει μόνο για σήμερα -20% στις μπύρες. Στόκαρα Leffe, La Trappe Quad και πήρα και μια συσκευασία Fix Royal που έχει δώρο ένα ομολογουμένως όμορφο μπυροπότηρο. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Γνωστό supermarket έχει μόνο για σήμερα -20% στις μπύρες. Στόκαρα Leffe, La Trappe Quad και πήρα και μια συσκευασία Fix Royal που έχει δώρο ένα ομολογουμένως όμορφο μπυροπότηρο. Η Fix Royal πολύ ωραία, και το ποτήρι ακόμα ωραιότερο! Τα πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.:p -20% έχουν 2 σουπερμάρμετ σήμερα. Φόρτωσα από όλες. Fisher, Lowenbrau, Amstel. Alfa. Paulaner. Έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σήμερα πήρα από τα super marker discount την περιβόητη Μπύρι Μπύρι!!!!!!κουτάκι 330 ml.,ωραία μπυρίτσα.. Πρωτη φορα την ακουω την συγκεκρειμενη μπυρα.Ποια εταιρεια την παραγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Global synergy buying group Ελλάδα την φτιάχνει μια ονοματη ΦΘΙ-02-12 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σήμερα πήρα μια συσκευασία 3 Paulaner με δώρο ένα ποτήρι για το mundial. :D Από ποιο super; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Από ποιο super; Α-Β Βασιλόπουλος Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ψηφίζω fix... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Fix και ξερό ψωμί! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ειναι καλος μεζές για την μπυρα :p Fix και ξερό ψωμί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τωρα τελευταια εχω δει στον Βασιλοπουλο μια νεα μπυρα απο τις Σερρες που ονομαζεται "Voreia".Οποτε βρω ευκαιρια θα την παρω να την δοκιμασω.Εχω την εντυπωση οτι βγαινει σε 2 τυπους(pilsner και pale ale).Επισεις εχω δει οτι εχει βγει και μυθος radler.Την εχει δοκιμασει κανεις?Ειναι ιδια με την amstel radler? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 ...Επισεις εχω δει οτι εχει βγει και μυθος radler.Την εχει δοκιμασει κανεις?Ειναι ιδια με την amstel radler? Την δοκίμασα εγώ και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από την Amstel Radler. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Γενικότερα οι μπύρες τύπου Radler πίνονται άνετα το καλοκαιράκι χωρίς να μυρίζεις μετά σαν μεθυσμένος Γερμανός καλοκαιριάτικα. Στη Γερμανία που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια είδη μπύρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εμένα η radler μου θυμίζει λεμονάδα με λίγο αλκοόλ δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εμένα η radler μου θυμίζει λεμονάδα με λίγο αλκοόλ δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε... Σωστά το έθεσες, έτσι είναι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Lowenbrau παιδια εχει φερει το lidl.γεινικα εχει προσφορα σε πολλες μπυρες και εχει και αλλες πολλες.ειναι βδομαδα μπυρας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Προχθές είχε προσφορά 8 Alpha κουτάκι με 3.75...:whistle: ...έκανα μια ψιλοπρομήθεια.... Edited July 31, 2014 by felix_w Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Lowenbrau παιδια εχει φερει το lidl.γεινικα εχει προσφορα σε πολλες μπυρες και εχει και αλλες πολλες.ειναι βδομαδα μπυρας. Ενδιαφέρουσα πληροφορία, ευχαριστώ.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ενδιαφέρουσα πληροφορία, ευχαριστώ.:) να κανω μια διορθωση.η προσφορα ξεκιναει απο την δευτερα.βεβαια εγω χθες βρηκα καποιες μπυρες αλλα σε τιμες λιγο πιο ακριβες. εδω ειναι το εντυπο των προσφορων. http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-579AE81F-41FEFA2B/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=342 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cargon Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 να κανω μια διορθωση.η προσφορα ξεκιναει απο την δευτερα.βεβαια εγω χθες βρηκα καποιες μπυρες αλλα σε τιμες λιγο πιο ακριβες. εδω ειναι το εντυπο των προσφορων. http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-579AE81F-41FEFA2B/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=342 Δηλαδή άλλα supermarket δεν έχουν την Lowenbrau; δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δηλαδή άλλα supermarket δεν έχουν την Lowenbrau; δεν νομίζω. Η πληροφορία λέει για προσφορά. Δεν λέει πουθενά ότι δεν υπάρχει σς άλλα super market. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 γκινες και μυ8ος βαρελι .... η πρωτη για ποιοτητα και η δευτερη για ποσοτητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 γκινες και μυ8ος βαρελι .... η πρωτη για ποιοτητα και η δευτερη για ποσοτητα.... Guinness extra cold σε pub στην Αγγλία. :D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Η μπύρα δε μου αρέσει. Η μοναδική που πίνω ειναι η Βεργίνα weiss :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts