rzr86 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μονο La Trappe παιδια και μονο quadruppel συμφωνω αλλα παντα η αγαπημενη μου θα ειναι η paulaner Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι οι απλές κοινές (Heineken,Amstel,Kaiser,Mythos) είναι τα τελευταία 2(?) χρόνια σα ξεθυμασμένες ? Σα να τις έχουν αφήσει στον ήλιο εβδομάδες και έχουν σουπιάσει...παλιότερα άνοιγες μπύρα (μπουκάλι/κουτάκι) και ήταν απόλαυση, ακόμη και από περίπτερο... Εγώ συνεχίζω να τις ευχαριστιέμαι, και ειδικά αν είναι παγωμένες.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Αυτες παντως που πλεον σπανια βρισκω ειναι lowenbrau και desperados. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αυτες παντως που πλεον σπανια βρισκω ειναι lowenbrau και desperados. Lowenbrau κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα την έχουν αυτή την εβδομάδα στα Carrfour στα 0,70.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 δεν ειμαι σιγουρος αλλα lowenbrau δεν εχουν και τα Lidl? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Η καλύτερη μπύρα στο πλανήτη, Rochefort 10 απλά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι οι απλές κοινές (Heineken,Amstel,Kaiser,Mythos) είναι τα τελευταία 2(?) χρόνια σα ξεθυμασμένες ? Σα να τις έχουν αφήσει στον ήλιο εβδομάδες και έχουν σουπιάσει...παλιότερα άνοιγες μπύρα (μπουκάλι/κουτάκι) και ήταν απόλαυση, ακόμη και από περίπτερο... Εχεις δικιο σε αυτο και μαλιστα αρκετες πηγαν στο νεροχυτη.Τις αδειαζεις και απο την μια δεν κανουν αφρο καθολου,ενω απο την αλλη ειναι σαν να τις ειχες ανοιγμενες 2 μερες. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εχεις δικιο σε αυτο και μαλιστα αρκετες πηγαν στο νεροχυτη.Τις αδειαζεις και απο την μια δεν κανουν αφρο καθολου,ενω απο την αλλη ειναι σαν να τις ειχες ανοιγμενες 2 μερες. Θα είχε νόημα αν μιλούσαμε για μπύρες του ιδίου εργοστασίου. Heineken και Amstel είναι της Αθηναϊκής Ζυθοποιϊας ενώ Kaiser και Mythos ανοίκων στην Carlsberg.:confused: Εκτός αν θέλουν όλοι μαζί να μας τρολάρουν καλοκαιριάτικα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Θα είχε νόημα αν μιλούσαμε για μπύρες του ιδίου εργοστασίου. Heineken και Amstel είναι της Αθηναϊκής Ζυθοποιϊας ενώ Kaiser και Mythos ανοίκων στην Carlsberg.:confused: Εκτός αν θέλουν όλοι μαζί να μας τρολάρουν καλοκαιριάτικα. Μηπως δεν φταινε μονο οι ζυθοποιιες αλλα και οι αποθηκευση που κανουν τα διαφορα μαγαζια(ποτοποιιες,σουπερ μαρκετ κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Όλα στραβά το κάνουν και μόνο σε αυτές τις μπύρες; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Όλα στραβά το κάνουν και μόνο σε αυτές τις μπύρες; Αυτες ειναι με μεγαλυτερη καταναλωση(ετσι πιστευω εγω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ε και; προσωπικά με Φιξ δεν έχω τέτοια θέματα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ε και; προσωπικά με Φιξ δεν έχω τέτοια θέματα :) Και εγώ δεν έχω θέματα, πίνω τα πάντα.:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αυτές που δεν αφρίζουν μάλλον είναι περσινής παραγωγής ή τέλος πάντων πολλών μηνών . Εκτός μιας ελληνικής που έχει το lidl ,που δεν την θυμάμαι , οι άλλες όλες είναι συνήθως αξιόπιοτες . Α ! και η calsberg δεν μου πολυάρεσε . Οι weiss είναι αρκετά αρωματικές και μαλακές . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Χρόνια παιδιά πίνω Henniger και δεν την αλλάζω με καμιά μπύρα στον κόσμο..Άλλη γεύση...πολύ κοντά της θεωρώ την FIX . Επίσης ωραία και ελαφριά μπύρα είναι και η Alfa..αυτή πίνετε με το βαρέλι(όχι με το ποτήρι)....προσωπικά μερικές φίρμες όπως η Amstel την θεωρώ πικρή....ούτε παγωμένη δεν κατεβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χρόνια παιδιά πίνω Henniger και δεν την αλλάζω με καμιά μπύρα στον κόσμο..Άλλη γεύση...πολύ κοντά της θεωρώ την FIX . Επίσης ωραία και ελαφριά μπύρα είναι και η Alfa..αυτή πίνετε με το βαρέλι(όχι με το ποτήρι)....προσωπικά μερικές φίρμες όπως η Amstel την θεωρώ πικρή....ούτε παγωμένη δεν κατεβαίνει. Ακριβως αυτες,οι Henninger δηλαδη,ηταν οι τελευταιες που τις ηπιε ο νεροχυτης λογω του προβληματος που ειπαμε πιο πανω.Ωραια μπυρα αλλα να την πληρωνω εγω για να κανει παιχνιδι μαζι της ο νεροχυτης δε λεει (κριμα και μου αρεσε). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ξερει καποιος να μου πει, απο τις γνωστες μπυρες εαν ειναι καποια vegan, δλδ να μη περιεχει ζωϊκα λιπη ή παραγωγα τους; Η guiness νομιζω, αλλα δε ξερω ποια ακριβως. Καλα σε εστιατορια και ταβερνες χλωμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ξερει καποιος να μου πει, απο τις γνωστες μπυρες εαν ειναι καποια vegan, δλδ να μη περιεχει ζωϊκα λιπη ή παραγωγα τους; Η guiness νομιζω, αλλα δε ξερω ποια ακριβως. Καλα σε εστιατορια και ταβερνες χλωμο.. http://www.veggiewines.co.uk/popularbeers.htm Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Σοβαρα ειναι η heineken; :S :S Αφου ειναι η αγαπημενη μου μπυρα stella artois, ειμαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Σήμερα πήρα από τα super marker discount την περιβόητη Μπύρι Μπύρι!!!!!!κουτάκι 330 ml.,ωραία μπυρίτσα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με το φαγητό μου αρέσει περισσότερο η Φιξ και για βραδάκι έτσι χαλαρά ή σε μαγαζί Fischer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 εχει πιει κανεις την ισπανικη την estrella να μου πει περιπου τι γευση εχει.να την συγκρινει με καμια ελληνικη στο περιπου. υπαρχει σε φυλλαδιο του lidl προσφορα η κουτα 24 x 250 ml στα 6 ευρο και σκεφτομαι να την παρω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Είναι καταλανική και όχι ισπανική. Θυμίζει σε γεύση τη Stella Artois και γενικά είναι μια πολύ καλή pale pilsner lager. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Είναι καταλανική και όχι ισπανική. Θυμίζει σε γεύση τη Stella Artois και γενικά είναι μια πολύ καλή pale pilsner lager. ωραια λοιπον.θα παρω 2 κουτες.οι pils μαρεσουν,η Stella Artois ειναι ευκολοπιοτη και καλοκαιρινη θα ελεγα. ευχαριστω.:bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σήμερα πήρα μια συσκευασία 3 Paulaner με δώρο ένα ποτήρι για το mundial. :D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts