Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνώ και εγώ, αλλα όπως το θετει ο dimitris καλό θα ηταν να στηρίξουμε θέσεις εργασίας στη χώρα μας, τότε να πίνουμε Craft, ζεοσ, αλλά και heineken και Amstel και Αλφα. Αναλογα με τα γούστα και τη τσέπη, όλες αυτές ειναι καλές μπύρες και ελληνικές.

Να κάνουν αξιόλογη μπύρα σε καλή τιμή και θα είμαι ο πρώτος που θα τους στηρίξω.

Οταν κατεβαίνω Κρήτη πίνω και Ρεθυμνιακή και Χάρμα. Στην Αθήνα τι θα πιεις μέχρι 5€; Οταν βρίσκω Aventinus με 5€ στη μπυρία, γιατί να πιω αυτές που αναφέρεις και να πονάει το στομάχι μου;

Και ένα δωράκι για τους φίλους της μπύρας... :p

Δυστυχώς είναι lager, μάλλον πρέπει να στείλω μήνυμα στο δημιουργό...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πίνω Weiss, μου αρέσει η μεστή γεύση τους!

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Εγώ πίνω Weiss, μου αρέσει η μεστή γεύση τους!

Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους καλές γιορτές δοκίμασε την weiss της κραφτ και την erdinger weiss την duvel chimay της αθηναικης αν θέλεις όμως κατι ελληνικό ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ....

Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους καλές γιορτές δοκίμασε την weiss της κραφτ και την erdinger weiss την duvel chimay της αθηναικης αν θέλεις όμως κατι ελληνικό ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ....

Μόνο την kraft δεν έχω δοκιμάσει, εδώ στα Χανιά δεν την βρίσκω..

Καλές γιορτές!

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

προχθες δοκίμασα μαύρη waterloo, φυσικά στο ποτήρι της :)

http://4.bp.blogspot.com/_x4IbJRRDYn4/SXIIcLmzjmI/AAAAAAAAE9Q/Z4axJvFYA7g/s400/4_2728_image.jpg

δε με ενθουσίασε. προτιμώ kozel :D

προχθες δοκίμασα μαύρη waterloo, φυσικά στο ποτήρι της :)

http://4.bp.blogspot.com/_x4IbJRRDYn4/SXIIcLmzjmI/AAAAAAAAE9Q/Z4axJvFYA7g/s400/4_2728_image.jpg

δε με ενθουσίασε. προτιμώ kozel :D

καλησπέρα σας, καταπληκτικό ποτηρι φίλε, καλη η κοζελ συμφωνώ την παραπάνω δεν την έχω δοκιμάσει. Στο ύφος της κοζελ μαρεσαν και δυο τσεχικα "μωρα" που έφερε ο γιατρός απο τσεχία, μαυρη krucovise και straponen .....ευτυχώς πού εχουμε την πρώτη εδώ οπότε θα την ξαναπιώ.

Τελείως διαφορετικές μπύρες η Krusovice με την Kozel, γιατί είναι άλλο είδος μπύρας.

Βέβαια δεν φταίτε εσείς, η Ο.Κ., εισαγωγέας της Kozel και άλλων ετικετών, την αναφέρει ως lager...

• 2 weeks later...

το σαββατο πηγα στο bierhof επιτελους...

και ετυχε να κλεισει για 3 μερες! :p γκαντεμης... οποτε βρηκα αλλη μπυραρια εκει κοντα, το rockwood (αν και δεν ειναι "καθαρη" μπυραρια).

ωραια ατμοσφαιρα και μουσικουλα, ωραιο φαγητο αν και καπως τσιμπημενο, οχι πολλες μπυρες αλλα εχει μερικες καλες... απεναντι απο το μουσειο, Βασ. Ηρακλειου 2 :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 2 weeks later...
το σαββατο πηγα στο bierhof επιτελους...

και ετυχε να κλεισει για 3 μερες! :p γκαντεμης... οποτε βρηκα αλλη μπυραρια εκει κοντα, το rockwood (αν και δεν ειναι "καθαρη" μπυραρια).

ωραια ατμοσφαιρα και μουσικουλα, ωραιο φαγητο αν και καπως τσιμπημενο, οχι πολλες μπυρες αλλα εχει μερικες καλες... απεναντι απο το μουσειο, Βασ. Ηρακλειου 2 :)

Ηταν όντως πολύ καλό στέκι, τι μου θύμισες τώρα, εκει δοκίμασα τις πρώτες μοναστηριακές, chimay latrape

• 1 month later...
Καλησπέρα σας, γράφω εδω με αφορμη την τιμη της σαντορινιας που είδα σε σούπερ. Ειναι δυνατον ελληνικη μπυρα να πωλειται ακριβοτερα και απο τις εισαγομενες? και να υποννοουν οτι πρεπει να την παρουμε για να στηριξουμε ελληνικά? γιατί να μην προτιμήσω την άλφα που φτιάχνεται εδώ ?

Δεν μπορούν ολες οι μπιρες να κοστολογηθούν με βαση την προέλευση του, εχει να κανει και με την ποιότητα του προϊόντος.

Αν σαν σύγκριση εχεις μονο την τιμη τότε παρε την φθηνότερη Ελληνικη.

H τιμή εκτός από την ποιότητα έχει να κάνει και με την μικρή ή μεγάλη παραγωγή, και το κόστος για διαθεσιμότητα σε κάθε περιοχή.

Μου αρεσει πολυ η μπυρα Desperados μεξικανικη με τεκιλα μεσα αλλα εδω στα Χανια ακομα δεν εχω βρει πουθενα καποιο μαγαζι να εχει.

Μου αρεσει πολυ η μπυρα Desperados μεξικανικη με τεκιλα μεσα αλλα εδω στα Χανια ακομα δεν εχω βρει πουθενα καποιο μαγαζι να εχει.

Υπαρχει μπυρα που εχει μεσα τεκιλα?:wacko:

Υπαρχει μπυρα που εχει μεσα τεκιλα?:wacko:

Ναι! Την δοκίμασα! Δε μου άρεσε και τόσο να πω την αλήθεια! Την περίμενα πιο "δυνατή" :shifty:

Αξίζει πάντως να την δοκιμάσεις!

(Πάντως όποτε την βρίσκω διαθέσιμη την τιμώ με την τσέπη μου.... ;) )

Συμφωνώ, η Desperados μπορεί να ακούγεται ξεχωριστή, αλλά ειλικρινά δεν έχει τόσο έντονη γεύση από τεκίλα, ενώ και το ποσοστό αλκοόλ πίστευα ότι θα είναι πολύ παραπάνω, αλλά είναι στο 5,9% αν θυμάμαι καλά. Δροσερή αλλά συνηθισμένη και με σχεδόν μη υπαρκτή παρουσία τεκίλας. Για δοκιμή πάντως αξίζει.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

H Desperados γενικα δεν "πολυτρεχει" στα μαγαζια στην Ελλαδα.

Ενταξει πινεται παντως, δεν ειναι κακη.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ναι! Την δοκίμασα! Δε μου άρεσε και τόσο να πω την αλήθεια! Την περίμενα πιο "δυνατή" :shifty:

Φίλε αντώνη είναι όντως πολύ καλή αλλά δυστυχώς περιορισμένης κατανάλωσης, από μοναστηριακές ? chimay ? duvel ?

Απ'οτι καταλαβα ειναι δυσευρετη.Αμα την βρω σε καμια μπυραρια θα την δοκιμασω απο περιεργεια