soublaki-3 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 συμφωνώ και εγώ, αλλα όπως το θετει ο dimitris καλό θα ηταν να στηρίξουμε θέσεις εργασίας στη χώρα μας, τότε να πίνουμε Craft, ζεοσ, αλλά και heineken και Amstel και Αλφα. Αναλογα με τα γούστα και τη τσέπη, όλες αυτές ειναι καλές μπύρες και ελληνικές. Να κάνουν αξιόλογη μπύρα σε καλή τιμή και θα είμαι ο πρώτος που θα τους στηρίξω. Οταν κατεβαίνω Κρήτη πίνω και Ρεθυμνιακή και Χάρμα. Στην Αθήνα τι θα πιεις μέχρι 5€; Οταν βρίσκω Aventinus με 5€ στη μπυρία, γιατί να πιω αυτές που αναφέρεις και να πονάει το στομάχι μου; Και ένα δωράκι για τους φίλους της μπύρας... :p Δυστυχώς είναι lager, μάλλον πρέπει να στείλω μήνυμα στο δημιουργό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ξέρει κανείς την μπύρα samiclaus και που μπορούμε να την βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Σε μπυραρία, S.M. ή σε κάβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Εγώ πίνω Weiss, μου αρέσει η μεστή γεύση τους! Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Εγώ πίνω Weiss, μου αρέσει η μεστή γεύση τους! Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους καλές γιορτές δοκίμασε την weiss της κραφτ και την erdinger weiss την duvel chimay της αθηναικης αν θέλεις όμως κατι ελληνικό ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους καλές γιορτές δοκίμασε την weiss της κραφτ και την erdinger weiss την duvel chimay της αθηναικης αν θέλεις όμως κατι ελληνικό ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .... Μόνο την kraft δεν έχω δοκιμάσει, εδώ στα Χανιά δεν την βρίσκω.. Καλές γιορτές! Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ενα δωράκι ακόμα, για όσους πίνουν χωρίς μέτρο... Και άλλο ένα, για να μην κουράζεστε στην παραγγελία σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 προχθες δοκίμασα μαύρη waterloo, φυσικά στο ποτήρι της :) http://4.bp.blogspot.com/_x4IbJRRDYn4/SXIIcLmzjmI/AAAAAAAAE9Q/Z4axJvFYA7g/s400/4_2728_image.jpg δε με ενθουσίασε. προτιμώ kozel :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 προχθες δοκίμασα μαύρη waterloo, φυσικά στο ποτήρι της :) http://4.bp.blogspot.com/_x4IbJRRDYn4/SXIIcLmzjmI/AAAAAAAAE9Q/Z4axJvFYA7g/s400/4_2728_image.jpg δε με ενθουσίασε. προτιμώ kozel :D καλησπέρα σας, καταπληκτικό ποτηρι φίλε, καλη η κοζελ συμφωνώ την παραπάνω δεν την έχω δοκιμάσει. Στο ύφος της κοζελ μαρεσαν και δυο τσεχικα "μωρα" που έφερε ο γιατρός απο τσεχία, μαυρη krucovise και straponen .....ευτυχώς πού εχουμε την πρώτη εδώ οπότε θα την ξαναπιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Τελείως διαφορετικές μπύρες η Krusovice με την Kozel, γιατί είναι άλλο είδος μπύρας. Βέβαια δεν φταίτε εσείς, η Ο.Κ., εισαγωγέας της Kozel και άλλων ετικετών, την αναφέρει ως lager... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς Schneider Weisse; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 το σαββατο πηγα στο bierhof επιτελους... και ετυχε να κλεισει για 3 μερες! :p γκαντεμης... οποτε βρηκα αλλη μπυραρια εκει κοντα, το rockwood (αν και δεν ειναι "καθαρη" μπυραρια). ωραια ατμοσφαιρα και μουσικουλα, ωραιο φαγητο αν και καπως τσιμπημενο, οχι πολλες μπυρες αλλα εχει μερικες καλες... απεναντι απο το μουσειο, Βασ. Ηρακλειου 2 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Ηταν κλειστα λογω πενθους. Μολις γυρισα απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 το σαββατο πηγα στο bierhof επιτελους... και ετυχε να κλεισει για 3 μερες! :p γκαντεμης... οποτε βρηκα αλλη μπυραρια εκει κοντα, το rockwood (αν και δεν ειναι "καθαρη" μπυραρια). ωραια ατμοσφαιρα και μουσικουλα, ωραιο φαγητο αν και καπως τσιμπημενο, οχι πολλες μπυρες αλλα εχει μερικες καλες... απεναντι απο το μουσειο, Βασ. Ηρακλειου 2 :) Ηταν όντως πολύ καλό στέκι, τι μου θύμισες τώρα, εκει δοκίμασα τις πρώτες μοναστηριακές, chimay latrape Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Καλησπέρα σας, γράφω εδω με αφορμη την τιμη της σαντορινιας που είδα σε σούπερ. Ειναι δυνατον ελληνικη μπυρα να πωλειται ακριβοτερα και απο τις εισαγομενες? και να υποννοουν οτι πρεπει να την παρουμε για να στηριξουμε ελληνικά? γιατί να μην προτιμήσω την άλφα που φτιάχνεται εδώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Δεν μπορούν ολες οι μπιρες να κοστολογηθούν με βαση την προέλευση του, εχει να κανει και με την ποιότητα του προϊόντος. Αν σαν σύγκριση εχεις μονο την τιμη τότε παρε την φθηνότερη Ελληνικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 H τιμή εκτός από την ποιότητα έχει να κάνει και με την μικρή ή μεγάλη παραγωγή, και το κόστος για διαθεσιμότητα σε κάθε περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Μου αρεσει πολυ η μπυρα Desperados μεξικανικη με τεκιλα μεσα αλλα εδω στα Χανια ακομα δεν εχω βρει πουθενα καποιο μαγαζι να εχει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Μου αρεσει πολυ η μπυρα Desperados μεξικανικη με τεκιλα μεσα αλλα εδω στα Χανια ακομα δεν εχω βρει πουθενα καποιο μαγαζι να εχει. Υπαρχει μπυρα που εχει μεσα τεκιλα?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Vergina Weiss. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Υπαρχει μπυρα που εχει μεσα τεκιλα?:wacko: Ναι! Την δοκίμασα! Δε μου άρεσε και τόσο να πω την αλήθεια! Την περίμενα πιο "δυνατή" :shifty: Αξίζει πάντως να την δοκιμάσεις! (Πάντως όποτε την βρίσκω διαθέσιμη την τιμώ με την τσέπη μου.... ;) ) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Συμφωνώ, η Desperados μπορεί να ακούγεται ξεχωριστή, αλλά ειλικρινά δεν έχει τόσο έντονη γεύση από τεκίλα, ενώ και το ποσοστό αλκοόλ πίστευα ότι θα είναι πολύ παραπάνω, αλλά είναι στο 5,9% αν θυμάμαι καλά. Δροσερή αλλά συνηθισμένη και με σχεδόν μη υπαρκτή παρουσία τεκίλας. Για δοκιμή πάντως αξίζει. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 H Desperados γενικα δεν "πολυτρεχει" στα μαγαζια στην Ελλαδα. Ενταξει πινεται παντως, δεν ειναι κακη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ναι! Την δοκίμασα! Δε μου άρεσε και τόσο να πω την αλήθεια! Την περίμενα πιο "δυνατή" :shifty: Αξίζει πάντως να την δοκιμάσεις! (Πάντως όποτε την βρίσκω διαθέσιμη την τιμώ με την τσέπη μου.... ;) ) Φίλε αντώνη είναι όντως πολύ καλή αλλά δυστυχώς περιορισμένης κατανάλωσης, από μοναστηριακές ? chimay ? duvel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ναι! Την δοκίμασα! Δε μου άρεσε και τόσο να πω την αλήθεια! Την περίμενα πιο "δυνατή" :shifty: Αξίζει πάντως να την δοκιμάσεις! (Πάντως όποτε την βρίσκω διαθέσιμη την τιμώ με την τσέπη μου.... ;) ) Απ'οτι καταλαβα ειναι δυσευρετη.Αμα την βρω σε καμια μπυραρια θα την δοκιμασω απο περιεργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts