Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπύρα δε μου αρέσει. Η μοναδική που πίνω ειναι η Βεργίνα weiss :)

Η weiss έχουν πιο έντονη γεύση, οπότε μάλλον μπορείς να πιεις οτιδήποτε. :D

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η weiss έχουν πιο έντονη γεύση, οπότε μάλλον μπορείς να πιεις οτιδήποτε. :D

Μπαααα..... αντε κανένα ουζάκι που και που με καλή παρέα. :O

:)

Φτανει να ναι ελληνικη!!

Αν ψάχνεις και για ελληνικές πρώτες ύλες νομίζω ότι μόνο η Άλφα είναι μέσα στις προδιαγραφές σου.

Οι περισσότερες και οι πιο γνωστή τις κάνουν εισαγωγή.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Η μπύρα δε μου αρέσει. Η μοναδική που πίνω ειναι η Βεργίνα weiss :)

H βεργινα weiss και η fix royale κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες weiss απο την Αλφα weiss.

H βεργινα weiss και η fix royale κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες weiss απο την Αλφα weiss.

+10 για την fix royale που δυστηχως δεν την βρισκεις στα μαγαζια.:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

+10 για την fix royale που δυστηχως δεν την βρισκεις στα μαγαζια.:down:

Και εμένα μου άρεσε, αν και η fix είναι από τις λίγες μπύρες που δεν μου αρέσουν.

Φιλικά Γιώργος

Και εμένα μου άρεσε, αν και η fix είναι από τις λίγες μπύρες που δεν μου αρέσουν.

και μενα η φιξ η απλη δεν μαρεσει καθολου.και στα πανυγυρια δεν την πινω.η μαυρη τελευταια την βαζψ στο στομα μου..αλλα σε κουτακι μαρεσει περσσοτερο και παλι να πιω 1-2 μπυρες με φαγητο.αλλα με αυτην που την βρισκω απο τις απλες ειναι η fischer.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μενα η φιξ η απλη δεν μαρεσει καθολου.και στα πανυγυρια δεν την πινω.η μαυρη τελευταια την βαζψ στο στομα μου..αλλα σε κουτακι μαρεσει περσσοτερο και παλι να πιω 1-2 μπυρες με φαγητο.αλλα με αυτην που την βρισκω απο τις απλες ειναι η fischer.

Και εδώ συμφωνούμε. Fischer και η δική μου προτίμηση.

Φιλικά Γιώργος

• 4 years later...

Τι έγινε καταργήθηκε η Heineken Light; δεν την βρίσκω πουθενά.

Λέω να δοκιμάσω την amstel light, αν την βρω κι αυτήν.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Heineken light υπαρχει νομιζω,τουλαχιστον στα super market.Η amstel light εχω την εντυπωση οτι εχει καταργηθει εδω και αρκετα χρονια.Επισεις η Amstel pils δεν ξερω τι εχει απογινει.Εχω πολυ καιρο να την δω. Edited by NetSurfer_g7

Μάλλον κι η Heineken light καταργείται, που την είδες τελευταία;

Amstel pils είδα σήμερα κιόλας. Δεν ξέρω αν την μπερδεύω με την Weiss. Μασουτη την είδα.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μαύρη μοναστηριακή μόνο,βαρελισια

Αν την βρω......

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Μάλλον κι η Heineken light καταργείται, που την είδες τελευταία;

Amstel pils είδα σήμερα κιόλας. Δεν ξέρω αν την μπερδεύω με την Weiss. Μασουτη την είδα.

Βασιλοπουλο νομιζω,δεν παιρνω κι ορκο

Πήγα κι εκεί σήμερα - βέβαια συνοικιακά - δεν τις είχε. Πιθανόν σε κάποιο μεγάλο υποκατάστημα να έχει.

Πήγα κι εκεί σήμερα - βέβαια συνοικιακά - δεν τις είχε. Πιθανόν σε κάποιο μεγάλο υποκατάστημα να έχει.

Στον μεγαλο Βασιλοπουλο του Χαλανδριου στην Λ.Πεντελης νομιζω την ειδα

Για την ώρα πίνουμε alfa που είναι και προσφορά.

Από ότι βλέπω η Heineken Light θα αντικατασταθεί από την Heineken 0.0 που είναι χωρίς αλκοόλ.

Rothaus weiss/Radler

Ιστορική ζυθοποιϊα μόνο για μερακλήδες.

https://www.rothaus.de/en/about-rothaus/history/founding-years?alter=true

Αν έχετε καποιον Γερμανία η φιλο Νταλικέρη ζητήστε να σας φέρει!

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Δοκιμαστε μπυρες απο Strange Brew.

Επισης ωραια καβα με μεγαλη ποικιλια ειναι το Brew Str στης Νικης στο κεντρο. Και μια ωραια νεα καβα/μπυραρια με καλες μπυρες ειναι το Tales of Ales στο Μοναστηρακι...

Φανταζομαι οι μυημενοι εχουν σταθερο στεκι τη Local στο Χαλανδρι του Φωτη... καθε φορα κομματια φευγουμε απο εκει! :lol::lol:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 months later...

Βεργίνα Θεσσαλονίκη

Κεφαλλονιά παίζω ανάμεσα σε ΒΑΠ,Άλφα και Φιξ

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24