Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσφατα έλεγα για το θέμα ποιότητας της Kozel στη βαρελίσια. Εχει να κάνει τελικά με τη θερμοκρασία του βαρελιού. Μόνο σε ένα μαγαζί έχω βρει σωστή βαρελίσια Kozel, στη Bierhof στην πλατεία Εξαρχείων. Καλές τιμές, με αρκετές βαρελίσιες μπύρες και ωραίο φαγητό.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια σορρυ που θα ειμαι ξενερωτος μιας και απο οτι διαβαζω εχετε πιασει τις βαρελισιες κτλ εγω αν και δεν ειμαι τρελος φαν της μπυρας και εχοντας δοκιμασει τις κλασσικες προτιμω την Kaiser

Δεν είναι κάτι περίεργο.Ολες οι μπύρες θέλουν μια σχετική θερμοκρασία αποθήκευσης και σερβιρίσματος και συνήθως γράφουν και στο μπουκάλι σχετικά.Απλά οι βαρελίσιες λόγω μάλλον όγκου ζυμώνονται καλύτερα για την γεύση,αλλά και δεν "συντηρούνται" κλπ σωστά από πολλά καταστήματα.

Δεν είναι κάτι περίεργο.Ολες οι μπύρες θέλουν μια σχετική θερμοκρασία αποθήκευσης και σερβιρίσματος και συνήθως γράφουν και στο μπουκάλι σχετικά.Απλά οι βαρελίσιες λόγω μάλλον όγκου ζυμώνονται καλύτερα για την γεύση,αλλά και δεν "συντηρούνται" κλπ σωστά από πολλά καταστήματα.

Η Kozel θέλει άλλη φροντίδα λόγω καραμέλας. Παραπάνω δεν ξέρω να σου πω, δεν τα κατάλαβα και πολύ να είμαι ειλικρινής.

Aν αρέσει σε σένα,περισσεύει η γνώμη μας.:) Απλά υπάρχει πολύ marketing για τις βαρελίσες στην Ελλάδα γενικά.

Δεν είναι θέμα marketing. Η βερελισια δεν διατηρείται πάνω από 3 μέρες. το μπουκάλι διατηρείται όμως. Γιατί; Διότι έχει συντηρητικά.

Nομίζω ότι και σε βαρέλι έχουν την ίδια μακρινή ημερομηνία λήξης.Τουλάχιστον αυτά τα μικρά που κυκλοφορούν σε μεγάλα supermarket

για τις οικιακές συσκευές που είναι της μόδας.Πάντως καμιά μπύρα επίσημα δεν αναφέρει συντηριτικά ,γιατί υποτίθεται όσο μένει "ψήνεται".

3-4 μέρες max. Αλλιώς δεν πίνεις μπύρα...Γι' αυτό και όσοι έχουν βαρέλι έχουν λίγα βαρέλια, για να μην τους μένει και αλλοιώνεται.

Δοκιμασα την BIOS 5 "Την πρωτη μπυρα στον κοσμο με 5 δημητριακα" :D .

Ωραια μπυρα σε σχεση με τις ελληνικες τις αλλες . Πιο γεματη γευση πχ απο μια Heineken .

Θα την προτεινα να την δοκιμασετε

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει στο παρελθόν...όποιος κατέβει Χανιά, να δοκιμάσει τη Χάρμα. Πολύ ωραία, Χανιώτικη μπύρα.

Erdinger, Paulaner, Becks Lemon. Χαιρετίσματα από Γερμανία ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

1.80€ τις αγοράζω από το Super Market. Αν και θα κανονίσω να μου τις στέλνουν σπίτι με το κασόνι. :p

1.80€ τις αγοράζω από το Super Market. Αν και θα κανονίσω να μου τις στέλνουν σπίτι με το κασόνι. :p

παντως στο εξωτερικο ειναι πολυ διαφορετικες... σκεψου οτι η heineken στην ολλανδια πινεται! :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παντως στο εξωτερικο ειναι πολυ διαφορετικες... σκεψου οτι η heineken στην ολλανδια πινεται! :lol:

Στη Γερμανια έχω πιει μόνο HB.

Erdinger και Paulaner! Κομματάκι ακριβούτσικες βέβαια εδώ στην Ελλάδα, αλλά...χαλάλι!

κατραχας αυτες ειναι πολυ φθηνες.και στα super market τις βρισκεις πολυ ανετα και σε καλες τιμες.δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pilnser!! (Pilnser Urguel ;) ) Μια από τις αγαπημένες μου και από αυτές που πίνω συνήθως.. :)

Άλλη αγαπημένη είναι η Belzebuth ;) Φυσικά και λάτρης των Paulaner και Erdinger με λίγη περισσότερο προτίμηση στην δεύτερη!

οποίος δεν πίνει Βεργίνα είναι άπλα άσχετος απο μπύρα :D

μακράν καλύτερη μπύρα που παράγετε στην Ελλάδα και φυσικά στην καλύτερη τιμή :D

Για... ελληνική μπύρα, είναι πολύ καλή.

Αλλά οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ, ΔΕΝ φτάνουν τις βρετανικές, γερμανο-αυστριακές και τσέχικες, ούτε στο μικρό δακτυλάκι, τι να κάνουμε!

Φέρε μου την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ελληνική μπύρα νομίζεις, να την συγκρίνουμε με μια 12αρα ή 20ρα (ΕΤΩΝ!!!!) βαρελίσια GUINNESS!!!

Και μετά, έλα πες μου!

Οι περισσσότερες μπύρες που κατασκευάζονται στην Ελλάδα με εγχώρια ή ξένη φίρμα , είναι γνωστό ότι έχουν άρπα-κόλα τρόπο παρασκευής, είτε για λόγους κόστους ,είτε για να προλαβαίνουν την ζήτιση, την διανομή κλπ .:X

H Βεργινα η απλη ειναι μια μπυρα που πινεται για τα λεφτα της. Καλες προσπαθειες απο την ιδια εταιρεια ειναι οι Βεργινα Weiss και Red. Στην Ελλαδα τωρα τελευταια βγαινουν καλες μπυρες απο μικροζυθοποιιες,αλλα θελει ψαξημο,αφου δεν καταφερνουν να βρουν καλη διανομη.

Υ.Γ. Οι τσεχικες μπυρες δεν πιανουν μία.Σκληρες,χυδαιες μπυρες,που απλα σου κανουν μια ασχημη σουρα. Η καλυτερη Τσεχικη χαλαρα ισουται με την κατωτερη Ελληνικη. Χωρα που ειναι ετη φωτος μπροστα απο ολες τις αλλες στην μπυρα, ειναι το Βελγιο,με τις υπεροχες μοναστηριακες του.

Υ.Γ.2 Την νεα Kaiser πολυτελειας την doumble malt http://www.mancode.eu/wp-content/uploads/2011/05/kaiser_01-366x550.jpg ετυχε να την δοκιμασε κανεις? Δεν μπορω να την βρω πουθενα,ουτε καν στην Θεσσαλονικη στην οποία παραγεται.

Ρε συ, τι πίνεις και μας λες ότι η καλύτερη τσέχικη ισούται με τη χειρότερη ελληνική; Θα μου συγκρίνεις την Amstel με την Kozel πχ;