enigma84 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δοκίμασα την ΧΑΡΜΑ και ενώ η ξανθιά ήταν κάπως ιδιαίτερη η κόκκινη ήταν καλύτερη. Επίσης η ΝΕΔΑ είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Η Erdringer δεν πιανει μια μπρος στην Βεργινα Weiss. Φοβερη μπυρα η τελευταια, η Ελληνικη μεταλλαξη του ειδους. Απορω γιατι δεν την προωθουμε διεθνως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δοκίμασα την ΧΑΡΜΑ και ενώ η ξανθιά ήταν κάπως ιδιαίτερη η κόκκινη ήταν καλύτερη. Επίσης η ΝΕΔΑ είναι πολύ καλή. Οντως πολύ καλή η μαύρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manom18x Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 bud φυσικα Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Η Erdringer δεν πιανει μια μπρος στην Βεργινα Weiss. Φοβερη μπυρα η τελευταια, η Ελληνικη μεταλλαξη του ειδους. Απορω γιατι δεν την προωθουμε διεθνως. Μήπως είναι αντιγραφή ξένης οπότε δεν έχει τύχη.... ή έχει μικρή παραγωγή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Η Erdringer δεν πιανει μια μπρος στην Βεργινα Weiss. Φοβερη μπυρα η τελευταια, η Ελληνικη μεταλλαξη του ειδους. Απορω γιατι δεν την προωθουμε διεθνως. Η Βεργίνα Weiss νομίζω ειναι η καλλίτερη απο οσες εχω δοκιμάσει, βρήκα και ενα φοβερό μαγαζί στην Μήλο που ειχα πάει που ειχε ολόκληρη συλλογή απο Ελληνικές μπίρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Επειδή ο πατέρας μου δουλεύει στην Amstel έχω δοκιμάσει τα πάντα (εισαγωγής amstel και μη), και εξακολουθώ να θεωρώ την Bud ότι καλύτερο υπάρχει. King of Beers όπως γράφει το μπουκάλι. Και η Murphys μαρέσει αρκετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Eχεις δοκιμάσει εισαγωγής Αmstel (Ολλανδίας όχι Ισπανίας ) να δείς διαφορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Eχεις δοκιμάσει εισαγωγής Αmstel (Ολλανδίας όχι Ισπανίας ) να δείς διαφορά ; Έχω δοκιμάσει ναι, έχει όντως διαφορά η Ολλανδική, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι το φοβερό κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και η ελληνική Amstel πάντως μου φαίνεται αποδεκτή, και καλύτερη από αρκετές αντίστοιχης τιμής άλλες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Η Ισπανική είναι επίσης διαφορετική. Την Ελληνική έχω αναφέρει σε προηγούμενα, την θεωρώ νεροζούμι και γενικά η Αθηναική ζυθοποιία έχει ρίξει εδώ και 3-4 έτη αρκετά την ποιότητα της σε ότι πουλά στην Ελλάδα (κάνει όμως και εξαγωγές και εκεί πιθανόν να είναι σε άλλη ποιότητα ). Ισως αυτά γίνονται επειδή η εταιρία είναι σχεδόν μονοπώλιο στην αγορά....και ελπίζω να αλλάξει σύντομα η κατάσταση λόγω ανταγωνισμού από τη FIX και την εξαγορά της Μύθος/Kaizer από την Carlsberg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 FIX μου αρεσε πολυ! δεν την ειχα δοκιμασει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Επειδή ο πατέρας μου δουλεύει στην Amstel έχω δοκιμάσει τα πάντα (εισαγωγής amstel και μη), και εξακολουθώ να θεωρώ την Bud ότι καλύτερο υπάρχει. King of Beers όπως γράφει το μπουκάλι. Πες στον μπαμπα σου να σε κερασει μια Chimay ασπρη που εισαγεται απο την Αθηναικη Ζυθοποιια,για να δεις τι εστι μπυρα. Ποια Bud τωρα, οι αμερικανοι θεωρουν μπυρα πολυτελειας την.... Ηεινεκεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Augustiner Weissbier. Uber ales... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Chimay ασπρη που αναφέρθηκε,που την βρίσκει κανείς ; Τι προελευση είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Chimay ασπρη που αναφέρθηκε,που την βρίσκει κανείς ; Τι προελευση είναι; Στα μεγαλα σουπερ μαρκετ την βρισκεις.επισης σε ολες τις μπυραριες μπορεις να την πιεις. ειναι Βελγικη και ειναι strong ale και Κοκκινόξανθη.επισης σε αλκοολ ειναι 8%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Στα μεγαλα σουπερ μαρκετ την βρισκεις.επισης σε ολες τις μπυραριες μπορεις να την πιεις. ειναι Βελγικη και ειναι strong ale και Κοκκινόξανθη.επισης σε αλκοολ ειναι 8%. και πως προφερεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 και πως προφερεται; εγω σιμαιη την λεω.ισως να κανω και λαθος..αλλα ετσι την ξερω :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Εχετε πιεί την ιταλική Peroni; Τη δοκίμασα προχθές στην Κολωνία και δεν μου άρεσε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Εχετε πιεί την ιταλική Peroni; Τη δοκίμασα προχθές στην Κολωνία και δεν μου άρεσε καθόλου. εχω πιει εγω και την θωρω την χειροτερη μπυρα (ειδικα αυτην σε καφε μπουκαλι).:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Erdinger weiss! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Η Murphy's η μαύρη απίστευτη όμως...Φέρνει πολύ στη Guiness. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 η κραφτ η καπνιστη που δοκιμασα μολις τωρα ηταν πολυ καλη!! θα τη προτιμησω και αλλες φορες νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surge Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Craft Weiss και McFarland προτιμώ. Και η FIX δεν είναι άσχημη :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 McFarland, Pilsner, Mythos Red και πρόσφατα δοκίμασα τη FIX που είναι πολύ καλή... Ενίοτε στις μπυραρίες δοκιμάζω όποια προφέρεται πιο δύσκολα, οπότε δεν θυμάμαι καν ποια είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Kaizer με το φαγητο κ για μονη της μια quiness! Παγωμενες παντα! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts