speed_fire08 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το πιο καινουριο παιχνιδι formula 1 για ps2? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 αν και δεν εχω γραψει καθολου εδω σας ενημερωνω για κατα που σας ενδιαφερει παρα πολυ. για να πεζουν τα ps2 αντιγραφα πρεπει να εχουν τσιπ.αλλα μπορειτε να χρεισιμοποιησεται και boot disc και υπαρχει και μια πατεντα με σιγκεκριμενες καρτες μνημης.ολα αυτα αμα θελετε τα παραγκενελται απο εδω http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=89,για τα boot dicks,και εδωhttp://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=93 για την καρτα μνημης η για κανα τσιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Καλησπέρα, ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά μην ανοίγω άλλο καθώς πάει γάντι. Το PS2 μου (το παλιό) μετά από πολλά χρόνια χρήσης (τα τελευταία δύο παίζει κυρίως DVD και Pro στο εξοχικό μου) τα έπαιξε :p Αν καταλαβαίνω καλά θέλει drive. Ξέρετε κανένα μαγαζί, κατά προτιμηση Πειραιά, που να φτιάχνει PS2 ή δεν θα συμφέρει ; Ευχαριστώ Νίκος Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Xρειαζεσαι αλλαγη κεφαλης η οποια κοστιζει περιπου 30 ευρω.Μαζι με τα εργατικα θα σου βγει καπου 40-50 ευρω. Ενα μαγαζι που επιδιωρθωνει ειναι αυτο http://www.sonypsp.gr/catalog/index.php?cPath=25_28 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Καλησπέρα, ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά μην ανοίγω άλλο καθώς πάει γάντι. Το PS2 μου (το παλιό) μετά από πολλά χρόνια χρήσης (τα τελευταία δύο παίζει κυρίως DVD και Pro στο εξοχικό μου) τα έπαιξε :p Αν καταλαβαίνω καλά θέλει drive. Ξέρετε κανένα μαγαζί, κατά προτιμηση Πειραιά, που να φτιάχνει PS2 ή δεν θα συμφέρει ; Ευχαριστώ Νίκος παρε μια κεφαλι(laser) απο το ebay εχει 20-21ευρω μαζι με τα μεταφορικα.πηγαινε μετα σε ενα μαγαζι και πες να στην αλλαξουν θα σου παρει κανα 10ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ευχαριστώ παιδιά :) Θα πάρω τηλέφωνο σήμερα. Μήπως κάτι προς Πειραιά ή κόντα στον Πειραιά ; Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterovelix Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Επειδή δεν είχα ιδέα πώς να γράψω κάποια παιχνίδια που κατέβασα με torrent για το ps2 θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορεί αναλυτικά τι κάνω. Με λίγη αναζήτηση βρήκα ότι χρειάζομαι ένα αρχείο iso για να το κάνω burn. Tα περιεχόμενα του παιχνιδιού τα αποσυμπίεσα γιατί ήταν .rar και προέκυψαν 2 αρχεία, ένα .iso και ένα .mdf. Με το alcohol 120 έκανα burn το .iso αλλά όταν το έβαλα στο ps2 που το έχω τσιπαρισμένο μου ζητάει να βάλω αυθεντικό δισκάκι... Τι πρέπει να κάνω? Μήπως χρειάζεται και το .mdf αρχείο που βγήκε κατά την αποσυμπίεση ή παρέλειψα κάτι? (Διάβασα κάπου επίσης ότι πρέπει να επιλέξω κάτω αριστερά στο πρόγραμμα την μορφή να είναι για ps2 πριν το κάψω, αλλά εμένα δε μου την έβγαζε αυτή την επιλογή εκεί και το επέλεξα από τις γενικές ρυθμίσεις του προγράμματος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Δοκιμασε να το γραψεις με το DVD Decrypter σε χαμηλη ταχυτητα(2Χ,4Χ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thava Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Επειδή δεν είχα ιδέα πώς να γράψω κάποια παιχνίδια που κατέβασα με torrent για το ps2 θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορεί αναλυτικά τι κάνω. Με λίγη αναζήτηση βρήκα ότι χρειάζομαι ένα αρχείο iso για να το κάνω burn. Tα περιεχόμενα του παιχνιδιού τα αποσυμπίεσα γιατί ήταν .rar και προέκυψαν 2 αρχεία, ένα .iso και ένα .mdf. Με το alcohol 120 έκανα burn το .iso αλλά όταν το έβαλα στο ps2 που το έχω τσιπαρισμένο μου ζητάει να βάλω αυθεντικό δισκάκι... Τι πρέπει να κάνω? Μήπως χρειάζεται και το .mdf αρχείο που βγήκε κατά την αποσυμπίεση ή παρέλειψα κάτι? (Διάβασα κάπου επίσης ότι πρέπει να επιλέξω κάτω αριστερά στο πρόγραμμα την μορφή να είναι για ps2 πριν το κάψω, αλλά εμένα δε μου την έβγαζε αυτή την επιλογή εκεί και το επέλεξα από τις γενικές ρυθμίσεις του προγράμματος...) Φιλε εγω ξερω οτι αν τα κατεβασεισ παιζουν κατευ8ειαν αν τα περασεις σε ενα cd !!! Παράθεση καλα η whatsup εχεισ γινει γελια ποτε δεν μου ερεσε και δν θα μου αρεσει !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobsaibot Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλήσπερα συμφορουμίτες!έχω στην κατοχή μου ενα τσιπαρίσμένο με mesiah ps2 το SCPH-39004(με 8 βἰδες στον πάτο απ οτι γνωρίζω είναι η έκδοση 7) και έχω πάθει το εξής:πριν αρκετο καιρο και χησιμοποιόντας έναν λάθος οδηγό επισκευής(για προγενέστερες εκδόσεις) πήγα να ρυθμίσω το ματάκι του cd γιατί ζοριζόταν σε κάποια παιχνίδια κανόντας λάθος απόρυθμισα το ματι του dvd με αποτέλεσμα να μην τρέχει τπτ!απο τότε έχω κάνει πολλά τι ματάκι παρείγγειλα απ έξω σώστα ρυθμισμένο, τι που το λύσα ολόκληρο βάση σωστου οδηγού που βρήκα, τι ρύθμισεις έκανα στα ποτένσιομερα (για την έκδοση 7 όπως λέει ο οδήγος DVD:1080 to 1410Ω cd:1075 to 1200Ω)τπτ απλα δεν διαβάζει τπτ ουτε original!έκτοτε προσπάθω καθέ βοήθεια σας μου ειναι πολύτιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Το post μου γιατι σβηστηκε ρε παιδια??!:mad: Λογοκρισια γιατι?, ουτε εβρισα ουτε τιποτα. ΕΛΕΟΣ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) Το post μου γιατι σβηστηκε ρε παιδια??!:mad: Λογοκρισια γιατι?, ουτε εβρισα ουτε τιποτα. ΕΛΕΟΣ To post σου αφαιρέθηκε γιατί η έκφρασή σου θα μπορούσε εύκολα να δυναμιτίσει το κλίμα και να το οδηγήσει σε off topic. Σε παρακαλώ την επόμενη φορά αν θέλεις να σχολιάσεις κάτι, να το κάνεις με κόσμιο τρόπο, χωρίς ανάλογες εκφράσεις. Τότε, σε τέτοιες περιπτώσεις δηλαδή, το μήνυμά σου θα παραμένει. Στο Internet που ο άλλος δεν μπορεί να σε δει ή να σε ακούσει πως μιλάς, είναι εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις. Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε πιθανώς με το post σου, το οποίο και ήταν άσχετο με το θέμα του PS3. Αν έχεις άλλωστε διαφωνίες με το αποκαλούμενο τσιπάρισμα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα θέμα στο Computing και να το συζητήσουμε εκεί. Αν έχεις άλλες απορίες plz. PM me. :) Παρακαλώ ας συνεχίσουμε στο θέμα μας. :) Edited January 24, 2010 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Για οποιους ασχολουνται σοβαρα με ps2 και δεν αγοραζουν / φτιαχνουν αντιγραφες εχω να πω πως: στο Software Center (μαγαζι με video games) στην Χαλκοκονδυλη στην Ομονοια, εχει 2 παιχνιδια "Shadow of the Colossus" Οσοι το ξερετε, καταλαβαινετε για τι παιχνιδαρα μιλαω. Απο τα καλυτερα του ps2, τρεχατε παρ'τε τα παιδια. 30 ευρω εκαστο. Θα το επαιρνα εγω εννοειται αλλα το βρηκα σε ενα video club της Καλλιθεας. Ο τυπος φυσικα δεν ηξερε τι πουλαγε (λογικο, video club ειναι) και μου το "σκοτωσε", ευτυχως. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani4837 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 παιδια μπορει να μου πει καποιος στα ελληνικα και αναλυτικα πως μπορω να συνδεσω το σκληρο δικσο μου στο playstation2 fat και να παιζω απο εκει παιχνιδια?(δεν εχω τσιπ αλλα μεμορυ καρντ με mcbook μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μόλις αγόρασα ένα PS2. Χρειάζεται να αγοράσω κάτι extra για να σώζω τα παιχνίδια; Από που μπορώ να αγοράζω μεταχειρισμένα παιχνίδια εκτός του ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μόλις αγόρασα ένα PS2. Χρειάζεται να αγοράσω κάτι extra για να σώζω τα παιχνίδια; Από που μπορώ να αγοράζω μεταχειρισμένα παιχνίδια εκτός του ebay; Απ'οτι καταλαβαινω εισαι εντελως καινουργιος στον χωρο της κονσολας..:) Εδω και πολλα χρονια υπαρχουν οι καρτες μνημης για να σωζεις τα παιχνιδια σου. Οσο για τα μεταχειρισμενα, γνωριζω 3-4 μαγαζια που θα βρεις σε μεταχειρισμενο ο,τι τραβαει η ψυχη σου. Για λεπτομεριες στειλε μου pm! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Στη συσκευασία περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης; Πόσο κοστίζει να αγοράσω μία και ποια πρέπει να αγοράσω; Αγόρασα μέσω emarket, από το dualshop.gr, το "Harry Potter and The Philosopher's Stone" μεταχειρισμένο στα 10€. Το αγόρασα φθηνά ή ακριβά; Edited May 3, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 για 8αρα καρτα, δες εδω. αλλιως τσεκαρε και τις 2 σελιδες αν θελεις μεγαλυτερης χωρητικοτητας μνημη. επισης κανε ενα search στο skroutz αν θες, για να δεις απο που σε συμφερει να την αγορασεις απο οσο γνωριζω στη συσκευασια δεν συμπεριλαμβανεται μνημη. εκτος αν εχεις αποκτησει καποιο "πακετο" του PS2, που ισως ειχε και 2ο χειρηστηριο, μνημη και παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Η συσκευασία είχε δύο παιχνίδια, δεν ξέρω όμως για χειριστήρια και κάρτες μνήμης. Το έδωσα στην μητέρα μου να το κρύψει γιατί έχω εξεταστική σε ένα μήνα και δεν θέλω να χάνω χρόνο με τα παιχνίδια αυτή την εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Η συσκευασία είχε δύο παιχνίδια, δεν ξέρω όμως για χειριστήρια και κάρτες μνήμης. Το έδωσα στην μητέρα μου να το κρύψει γιατί έχω εξεταστική σε ένα μήνα και δεν θέλω να χάνω χρόνο με τα παιχνίδια αυτή την εποχή. Eνα χειριστηριο. Καρτα μνημης θα πρεπει να αγορασεις extra Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Η συσκευασία είχε μέσα το Tekken 5 και το Gran Turismo 4. Τα παιχνίδια τα έβαλα στο emarket προς 10€ έκαστο. Είναι καλή τιμή; Πού μπορώ να βρω μεταχειρισμένα παιχνίδια σε καλές τιμές; Να εμπιστευτώ το eBay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Η συσκευασία είχε μέσα το Tekken 5 και το Gran Turismo 4. Τα παιχνίδια τα έβαλα στο emarket προς 10€ έκαστο. Είναι καλή τιμή; Πού μπορώ να βρω μεταχειρισμένα παιχνίδια σε καλές τιμές; Να εμπιστευτώ το eBay; Βρε, δεν διαβαζεις?? Εχουμε απαντησει ηδη!:lol: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Βρε, δεν διαβαζεις?? Εχουμε απαντησει ηδη!:lol: Ε γράψτε τα κι εδώ να τα βλέπει ο κόσμος. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ε γράψτε τα κι εδώ να τα βλέπει ο κόσμος. :lol: Λοιπον, εχουμε και λεμε. ΕLX (Σολωμου 24 Εξάρχεια. 210-3809838) ειναι 1 στενο παραλληλα της στουρναρη. σε πολυ κεντρικο σημειο δηλαδη) Software Center (Χαλκοκονδύλη 22. Σχεδον στη διασταυρωσή Χαλκοκονδυλη και Πατησιων. 2105235260) Console Club (Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 378, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ τηλ 210 2810019. Πολυ κοντα στο σταθμο του ΗΣΑΠ) Αυτα τα 3 ειναι top μαγαζακια. Βρισκεις ο,τι θελεις. Σιγουρα βεβαια υπαρχουν και αλλα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Για τα Harry Potter και τα Indiana Jones μέχρι πόσα αξίζει να δώσω για να μη με πιάσουν κορόιδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts