Jump to content

Asterovelix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Asterovelix

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Asterovelix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απ' οσο ειδα δεν εχει καποια ρυθμιση για φωτεινοτητα αλλα αναλογα με το θεμα που εχεις διαλεξει προσαρμοζεται καπως διαφορετικα, παντως ενταξει εχει νορμαλ φωτισμο και δεδομενου οτι οταν δεν το χρησιμοποιεις η οθονη σβηνει σε δευτερολεπτα εξοικονομειται παλι μπαταρια αν γιαυτο θελετε να την αλλαξετε. Οσο για τη διαρκει μπαταριας, αν δεν τη φορτισε σωστα ο φιλος σου για αρχη, δηλ. να χρησιμοποιησει τη συσκευη μεχρι να κλεισει απο μονη της και να μη βγαλει το φορτιστη μεχρι φορτισει τελειως και να βγαλει το αντιστοιχο μνμ ισως φταιει αυτο η αν το χρησιμοποιει συνεχεια για φωτογραφιες ραδιο κλπ ολα τα κινητα με τετοιες εφαρμογες σε πολυχρησια ξεφορτιζουν. Η μπαταρια ομως ειναι απο τις κλασικες Li-Ion BL-4C της Nokia που εχουν τα περισσοτερα κινητα, δεν εχει καμια κατωτερη! Απλα θα το χρησιμοποιει πολυ ο φιλος σου η δεν το φορτιζει σωστα...
  2. Μολις χτες αγορασα τη συσκευη κι εγω, απο καταστημα Γερμανος που οσο την ειχαν παραλαβει και μαλιστα μια μονο γιατι ηδη ως συσκευη εχει μεγαλη ζητηση και δεν υπαρχουν πολλα αποθεματα για να καλυφθουν ολα τα καταστηματα με ποσοτητες! Το κινητακι ειναι πολυ συμπαθητικο στην εμφανιση και ως προς τις λειτουργιες του ειναι πολυ καλο. Να πω οτι ειχα το samsung g600 που ειχε επισης 5 mp καμερα αλλα 16.εκ. χρωματα και επισης led flash και το πουλησα για να παρω στη θεση του αυτο! Νομιζω πως εχει πολυ καλη καμερα για νορμαλ φωτισμο τη μερα και τη νυχτα παλι με το φλασ τραβαει καλα σχετικα. Συγκριτικα με το παλιο μου, το φλασ του το προτιμω γιατι στο samsung ηταν εκτυφλωτικο το φως και οσες φορες τραβουσα νυχτα ολοι βγαινανε με κλειστα τα ματια... Αυτο ειναι λευκο φως και μια και λειτουργει και ως φακος(! πολυ καλο) εχει πιο απαλο στο ματι φλασ και βγαινεις ανετα φωτογραφια. Μια συμβουλη παντως, οσοι θελετε ποιοτικες φωτογραφιες και καλο κινητο, καλυτερα να παρετε μια ψηφιακη στα 10 mp και ενα κινητο σαν αυτο! Ειχα σκασει 400 ευρουλακια να παρω το samsung τοτε και αφοτου πηρα ψηφικη καταλαβα οτι δεν αξιζει. Καμερες πανω σε κινητο δεν αποδιδουν τοσο καλα και τις χρυσοπληρωνεις. Αυτο με 120 ευρω εχει μια ικανοποιητικη καμερα για "ωρα αναγκης", μεγαλη μνημη για να βαλετε οτι θελετε απο εικονες, ηχους, θεματα, βιντεο κλπ. εχει επισης (στο δικο μου τουλ.) 8 παιχνιδια 3d και πεταει στην κυριολεξια απο ταχυτητα! Τα ηχεια ειναι φοβερα, για δυνατο καθαρο ηχο, τα παντα ειναι στα ελληνικα και χωρις χρηση Τ9 στα μηνυματα, υπαρχει βεβαια αλλα ηδη γραφει με ελληνικους χαρακτηρες πληρες τονικο και αλφαβητικο συστημα(το αναφερω γιατι το samsung δεν εγραφε το "ς" δεν εβαζες ευκολα τα σημεια στιξης κλπ.), υποστηριζει εικονιδια smilies, προβαλει τα μηνυματα ως συνομιλιες διαδοχικα απεσταλμενο και ληφθεν για καθε ατομο... Δεν ξερω εχει πολλα χρονια να χρησιμοποιησω Νοκια παλι και μπορει να ειναι γνωστα αυτα στους ηδη χρηστες Νοκια, παντως για οσους ειχαν κατι διαφορετικο η θελουν ολα αυτα τα καλουδια σε δελεαστικοτατη τιμη, το συνιστω ανεπιφυλακτα!
  3. Επειδή δεν είχα ιδέα πώς να γράψω κάποια παιχνίδια που κατέβασα με torrent για το ps2 θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορεί αναλυτικά τι κάνω. Με λίγη αναζήτηση βρήκα ότι χρειάζομαι ένα αρχείο iso για να το κάνω burn. Tα περιεχόμενα του παιχνιδιού τα αποσυμπίεσα γιατί ήταν .rar και προέκυψαν 2 αρχεία, ένα .iso και ένα .mdf. Με το alcohol 120 έκανα burn το .iso αλλά όταν το έβαλα στο ps2 που το έχω τσιπαρισμένο μου ζητάει να βάλω αυθεντικό δισκάκι... Τι πρέπει να κάνω? Μήπως χρειάζεται και το .mdf αρχείο που βγήκε κατά την αποσυμπίεση ή παρέλειψα κάτι? (Διάβασα κάπου επίσης ότι πρέπει να επιλέξω κάτω αριστερά στο πρόγραμμα την μορφή να είναι για ps2 πριν το κάψω, αλλά εμένα δε μου την έβγαζε αυτή την επιλογή εκεί και το επέλεξα από τις γενικές ρυθμίσεις του προγράμματος...)
×
×
  • Create New...