tzo007 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 οχι ειδικα τετεια παιχνιδια δεν μοου αρεσουν καθολου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Παιδια δεν ξερω αν εχει συζητηθει εδω μεσα αλλα θελω να κανω μια ερωτησουλα σχετικα με τις κοπιες για το PS2. Ενα γνησιο παιχνιδι, ποιος ειναι ο πιο καταλληλος τροπος για να αντιγραφει; Εννοω με ποιο προγραμμα, σε τι μαρκα dvd και σε τι ταχυτητα εγγραφης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmancc Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδια δεν ξερω αν εχει συζητηθει εδω μεσα αλλα θελω να κανω μια ερωτησουλα σχετικα με τις κοπιες για το PS2. Ενα γνησιο παιχνιδι, ποιος ειναι ο πιο καταλληλος τροπος για να αντιγραφει; Εννοω με ποιο προγραμμα, σε τι μαρκα dvd και σε τι ταχυτητα εγγραφης; Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι traxdata δισκάκια με ταχύτητα 4Χ για dvd και 16Χ για cd. Βέβαια προφανώς και άλλες μάρκες cd-dvd δεν θα έχουν πρόβλημα ή και διαφορετικές ταχύτητες. Απλώς για το δικό μου recorder (NEC) κατέληξα ότι καλύτερα είναι αυτά. Γενικώς δεν υπάρχει ''αυτό κάνει'' και ''αυτό όχι'' , ανάλογα με το recorder σου και φυσικά σε τι κατάσταση είναι το original cd , θέλει δοκιμές και πειραματισμό το άθλημα. Οσον αφορά το πρόγραμμα γενικώς δεν ειδα μεγάλη διαφορά μεταξύ των σχετικών προγραμμάτων. Μετά από διάφορα ''εξεζητημένα'' dvdshrink, decrypter, alchool κλπ κλπ .. για λόγους ευκολίας και ταχύτητας γράφω πλέον μόνο με Nero (απλά, αντιγραφή dvd ή cd) χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση ΖΗΤΩ ΕΓΩ !!!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Traxdata??? Αλλο παλι κ αυτο! Ηξερα για philips πολυ καλα, και καποιοι μου ειπαν TDK! Γενικα ρωταω γιατι το ps2 μου κανει καποια τσαλιμια και θελει αρκετα reset για να "πιασει" το παιχνιδι και να το παιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmancc Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Traxdata??? Αλλο παλι κ αυτο! Ηξερα για philips πολυ καλα, και καποιοι μου ειπαν TDK! Γενικα ρωταω γιατι το ps2 μου κανει καποια τσαλιμια και θελει αρκετα reset για να "πιασει" το παιχνιδι και να το παιξει... Και όμως...... έτυχε παιχνίδια με sony, phlilips, TDK, Maxell κλπ κλπ να έχουν πρόβλημα και με traxdata στο ίδιο recorder με την ίδια ταχύτητα να είναι ok . Γενικώς δεν υπάρχει λογική... άσε που μπορεί να αγοράσεις ίδια μάρκα δισκάκια από διαφορετικά μαγαζιά και να είναι από διαφορετικά εργοστάσια παραγωγής, με διαφορετική ποιότητα κλπ. .... Παράθεση ΖΗΤΩ ΕΓΩ !!!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Ναι αλλα τα πουλανε 10αδες και θα γεμισω με δισκακια! Δοκιμασα και με verbatim που θεωρουνται κορυφαια και δεν ειδα καποια βελτιωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Μια ερωτηση. Γιατι μερικα παιχνιδια παιζουν με παραξενα χρωματα; Σαν ροζ; Το God Of War 2 και το Transformers μου το κανουν; Πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livaspyr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Καλησπέρα, κατέβασα το nba live 08 usa με το μtorrent και όπως διάβασα και από το forum το .iso το έκαψα με dvddecrypter σε ένα dvd HP σε 2x ταχύτητα,όταν το βάζω στο ps2(τσιπαρισμένο) δείχνει μάυρη οθόνη και τίποτα άλλο...Τι μπορεί να φταίει.? Ευχαριστώ. Παράθεση Apple Iphone 5s , Htc Desire HD , Samsung i780 , Qtek 8310 + GPS BT-74S , Sony Ericsson M600i , Nokia 6670 , Sony Ericsson p900.... http://theslavezone.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriss Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ρε παιδια εχω κανει εγγραφη ενα σωρο παιχνιδια Ps2 και εγγραφονται ολα ασπρομαυρα.τι κανω λαθοσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 εχοντας πολυ καιρο το ps2 πριν λιγο καιρο διαπιστωσα οτι εχει 2 usb θυρες και εισοδο για καλωδιο dsl...χρησιμευουν σε τιποτα αυτα?:confused: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 για σε ολους.εδω και δυο περιπου μηνες το ps2 slim εχει σταματισει να μου παιζει πολλα παιχνιδια,βγαζει συνεχεια το μυνημα the disc could not be read και υστερα απο πολλα reset κατι μπορει να παιξει.καθαρισα το laser με CD καθαρισμου και τωρα αλλα τα παιζει και αλλα δεν τα παιζει.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?? Υ.Γ τα cd ειναι γνησια και το ps 2 δεν ειναι τσιπαρισμενο αλλα παιζω(δηλαδη επαιζα) αντιγραφες με το Swapmagic 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το PS2 και άκουσα ότι χρειάζεται τσιπάρισμα για να παίζει αντίγραφα. Ξέρει κανείς που μπορεί να γίνει αυτό (στην Αθήνα); Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 δεν μπορω να σου πω που μπορει να γινει γιατι δεν ειμαι απο αθηνα,αλλα μπορω να σου πω οτι υπαρχει τροπος να παιξεις αντεγραμμενα cd χωρις τσιπακι και χωρις να χαλασεις την εγγυηση της κονσολας με το swapmagic3.Για περισσοτερα μπες στο http://www.swapmagic3.com και για να το αγορασεις στο http://www.sonypsp.gr αν θες περισσοτερες πληροφοριες για το swapmagic3 στειλε μου pm ;);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Προσπαθώ να αντιγράψω το GOD OF WAR με το nero, αλλά μου γράφει ότι δεν μπορεί να χωρέσει στο δισκάκι των 4.7GB, γιατί το παιχνίδι έχει μέγεθος 7.6GΒ. Πώς μπορώ να το κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 με δισκάκι 9GB :D Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 με δισκάκι 9GB :D Σύμφωνοι, αλλά η κονσόλα θα το αναγνωρίζει; Μήπως πρόκειται απλά για κλείδωμα ώστε τα 4.7 να φαίνονται διπλάσια για να μην μπορούν να αντιγραφούν; Αν όμως είναι πράγματι έτσι, τι θα χρειαστώ; Να αγοράσω δισκάκια 9 GB, τα οποία άραγε υποστηρίζονται από το NERO και το dvd writer που έχω στο pc μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 DL δισκάκια θές, τα οποία να τα υποστηρίζει και το Writer σου. Ψάξε στο Infotool του Nero για να το διαπιστώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 DL δισκάκια θές, τα οποία να τα υποστηρίζει και το Writer σου. Ψάξε στο Infotool του Nero για να το διαπιστώσεις. Ευχαριστώ Elektrik Eye. Από ότι είδα στο NERO, τα DL δισκάκια υποστηρίζονται. Είναι εύκολο να τα βρει κανείς (Πλαίσιο κλπ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Ακόμη μια ερώτηση, παρακαλώ. Έψαξα σε διάφορα forum και βρήκα παιχνίδια απο rapidshare links, αλλά δεν έχω κατεβάσει ακόμη κανένα γιατί έχω αργή σύνδεση και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Στα περισσότερα από αυτά χρειάζονται πάνω από 15 links για να κατέβουν. Τελικά, τα αρχεία που θα παραλάβω, πώς θα τα περάσω σε cd/dvd για να παίζουν στο PS2; (το έχω τσιπάρει). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ευχαριστώ Elektrik Eye. Από ότι είδα στο NERO, τα DL δισκάκια υποστηρίζονται. Είναι εύκολο να τα βρει κανείς (Πλαίσιο κλπ); τα DL(dual Layer) δισκακια που κυκλοφορουν ειναι DVD+R και δεν τα αναγνωριζει το ps2,πρεπει να υπαρχουν και DVD-R αλλα δεν εχω βρει πουθενα.Τωρα εσυ αν βρεις ενημερωσε και μενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 τα DL(dual Layer) δισκακια που κυκλοφορουν ειναι DVD+R και δεν τα αναγνωριζει το ps2,πρεπει να υπαρχουν και DVD-R αλλα δεν εχω βρει πουθενα.Τωρα εσυ αν βρεις ενημερωσε και μενα Ok, θα τό'χω υπόψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 tha psakso kai ego. Exo ena PS2 pou otan bazo diskakia ta kaiei kai dimiourgei apo kato enan kyklo. Symferei na to episkevaso h na agoraso kainourio??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 tha psakso kai ego. Exo ena PS2 pou otan bazo diskakia ta kaiei kai dimiourgei apo kato enan kyklo. Symferei na to episkevaso h na agoraso kainourio??? Για ρώτησε και εδώ... http://www.easybuyworld.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoomanakos Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Εχω κατεβασει ενα παιχνιδι ps2 στον υπολογιστη μου και θελω να το αντιγραψω σε dvd [εχω το nero kai clowndvd] ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Εχω κατεβασει ενα παιχνιδι ps2 στον υπολογιστη μου και θελω να το αντιγραψω σε dvd [εχω το nero kai clowndvd] ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ???? εγω τα γραφω με το DVD Decrypter .Ειναι πολυ πιο ευχριστο απο τα αλλα.Κανε αναζητηση στο γοογλη και θα το βρεις ειναι πολυ μικρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts