taliban Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Δες πρώτα από όλα κάθε ποτέ κάνει συγχρονισμό γι email και αν κάνει κάθε μέρα ακύρωσε το ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Πως γινεται αυτο φιλε μου; Αν κουνησω την καμερα λιγο, κατι θα χαθει αναγκαστικα. Και γιατι να το κανω αυτο; Εγω απλα εστιαζω και βγαζω την φωτο, δε κουναω την καμερα καθολου. Πας στο πρώτο που θέλεις να εστιάσει η κάμερα, και πατάς το κουμπάκι μέχρι τη μέση (λίγο πριν βγάλει φωτο.) και με αυτόν τρόπο κρατάει το focus ( και άλλες ρυθμίσεις , όπως φωτεινότητα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 γιατί την έχεις στα 12mp... Κανε pinch to zoom η πήγαινε στις ρυθμίσεις να το βάλεις στα 9 Ναι αλλά και από την αρχή που αγόρασα το κινητό είχα την ρύθμιση της κάμερας στα 12 mp και έδειχνε τις φωτογραφίες κανονικά σε όλη την διάταξη της οθόνης στο landscape τώρα γιατί δεν το κάνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ναι αλλά και από την αρχή που αγόρασα το κινητό είχα την ρύθμιση της κάμερας στα 12 mp και έδειχνε τις φωτογραφίες κανονικά σε όλη την διάταξη της οθόνης στο landscape τώρα γιατί δεν το κάνει; όταν το αγοράζεις είναι από μαμα στα 9... Στα 12 αναγκαστικά το δείχνει σε αναλογία 4:3 Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Πας στο πρώτο που θέλεις να εστιάσει η κάμερα, και πατάς το κουμπάκι μέχρι τη μέση (λίγο πριν βγάλει φωτο.) και με αυτόν τρόπο κρατάει το focus ( και άλλες ρυθμίσεις , όπως φωτεινότητα).Ε αυτο κανω. Εστιαζω με το τετραγωνο και μετα το πιεζω μεχρι τερμα το κουμπι για να βγει η φωτο. όταν το αγοράζεις είναι από μαμα στα 9... Στα 12 αναγκαστικά το δείχνει σε αναλογία 4:3Στα 9mp ειναι καλυτερο;; :S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Στα 9mp ειναι καλυτερο;; :S ανάλογα τι θες και τι σκοπεύεις να κάνεις την φωτογραφία... Αν την θες πιο μακριά, στα 9... Αν την θες πιο τετράγωνη η πιο καλή ανάλυση πχ για πόστερ, στα 12 Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ναι ειναι ακριβως το ιδιο και στα 9mp. και εγω εχω μια sony 14mp αλλα παντα τραβαω στα 11 μιας και ειναι 16:9 (widescreen) δεν αλλαζει κατι σε ποιοτητα , μονο το καδρο. ετσι ειναι και στο Ν8. περισσοτερα pixels δεν σημαινει καλυτερη φωτο. απο τη στιγμη που το Ν8 (και καθε "ν8") εχει τοσο καλο φακο/αισθητηρα κλπ, ακομα και στα 7 ή 5 mp οι φωτο θα ειναι τελειες Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Δεν λειτουργεί το φλας........:cry: Το έβαλα στο αυτόματο, το έβαλα στο μόνιμα αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Δεν λειτουργεί το φλας........:cry: Το έβαλα στο αυτόματο, το έβαλα στο μόνιμα αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια? αρχικα κανε ενα restart και τσεκαρε ξανα επισης εχεις καμια επιπλεον εφαρμογη για τις φωτο? Αν ναι απεγκατασταση αν δεν λυθει με τα παραπανω soft reset αν και παλι δεν γινει τιποτα nokia care:cry: Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontass Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 (edited) καλημερα σασ θα θελα να ρωτησω οταν χρησιμοπιουμαι το gps χαρτεσ για πλοιγηση το κινητο ζεστενεται εινε φυσιολογικο ????????????? Edited July 16, 2011 by leontass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε. ολη την ωρα μου πεταει μηνυμα μνημη πληρης. ολες τις εφαρμογες τις εχω βαλει στον ε. και παρολα αυτα στον c εχουν μεινει 51 μμπαιτ ελευθερα μονο. τι φταιει? καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε. ολη την ωρα μου πεταει μηνυμα μνημη πληρης. ολες τις εφαρμογες τις εχω βαλει στον ε. και παρολα αυτα στον c εχουν μεινει 51 μμπαιτ ελευθερα μονο. τι φταιει? καμια ιδεα? το μηνυμα που σου πεταει δεν αναφερετε στον c/e αλλα στην μνημη ram του κινητου(τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω απο οσα εγραψες) προφανως συμβαινει κυριως οταν κανεις browsing σωστα? το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κλεινεις τις εφαρμογες που τρεχουν στο background και να κανεις και κανα restart μια φορα στις 2 μερες κατι αλλο εχεις μονο 51MB ελευθερα στον C? μηπως στο ovi store εχεις επιλεξει η εγκατασταση εφαρμογων να γινεται στον C? ριξε μια ματια Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 (edited) καλημερα σασ θα θελα να ρωτησω οταν χρησιμοπιουμαι το gps χαρτεσ για πλοιγηση το κινητο ζεστενεται εινε φυσιολογικο ????????????? εμένα μου ζεσταίνεται μόνο όταν το χρησιμοποιώ για μεγάλες διαδρομές και το έχω να φορτίζει στο αυτοκίνητο όσες φορές το χρησιμοποιώ χωρίς φορτιστή είναι σε κανονικές θερμοκρασίες :) ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε. ολη την ωρα μου πεταει μηνυμα μνημη πληρης. ολες τις εφαρμογες τις εχω βαλει στον ε. και παρολα αυτα στον c εχουν μεινει 51 μμπαιτ ελευθερα μονο. τι φταιει? καμια ιδεα? απ οτι θυμαμαι το κινητο το ειχες παρει μεταχειρισμενο ε; μηπως ειναι ελλατωματικο γιατι εδω μεσα εισαι σιγουρα ο κατοχος Ν8 με τα περισσοτερα ΄΄προβληματα΄΄ :( Edited July 16, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 το μηνυμα που σου πεταει δεν αναφερετε στον c/e αλλα στην μνημη ram του κινητου(τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω απο οσα εγραψες) προφανως συμβαινει κυριως οταν κανεις browsing σωστα? το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κλεινεις τις εφαρμογες που τρεχουν στο background και να κανεις και κανα restart μια φορα στις 2 μερες κατι αλλο εχεις μονο 51MB ελευθερα στον C? μηπως στο ovi store εχεις επιλεξει η εγκατασταση εφαρμογων να γινεται στον C? ριξε μια ματιαοχι δεν ειναι στο browsing. σε ασχετες φασεις φιλε. πχ το ειχα ανοιχτο επεσα για υπνο και το πρωι ολη την ωρα μεχρι να κανω ρισταρτ πεταγε αυτο το μηνυμα. στο οβι ολες οι εφαρμογες ειναι ρυθμισμενες να μπαινουν στο e.εσεις δηλαδη εχετε παραπανω μνημη?ρε ****το ο μονος ειμαι? ειναι κανα μοντ στο μοντ7 που να μεγαλωνει τη ραμ πχ, να το δοκιμασω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 οχι δεν ειναι στο browsing. σε ασχετες φασεις φιλε. πχ το ειχα ανοιχτο επεσα για υπνο και το πρωι ολη την ωρα μεχρι να κανω ρισταρτ πεταγε αυτο το μηνυμα. στο οβι ολες οι εφαρμογες ειναι ρυθμισμενες να μπαινουν στο e.εσεις δηλαδη εχετε παραπανω μνημη?ρε ****το ο μονος ειμαι? ειναι κανα μοντ στο μοντ7 που να μεγαλωνει τη ραμ πχ, να το δοκιμασω? οχι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο, εισαι σιγουρος πως δεν τρεχει/ουν καποια/ες εφαρμογη/ες στο μπαγκραουντ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε. ολη την ωρα μου πεταει μηνυμα μνημη πληρης. ολες τις εφαρμογες τις εχω βαλει στον ε. και παρολα αυτα στον c εχουν μεινει 51 μμπαιτ ελευθερα μονο. τι φταιει? καμια ιδεα? Γιατι δεν δοκιμαζεις καμια εφαρμογη να το κθαρισεις απο τα αχρηστα αρχεια; Δοκιμασε το M-Guard και το pft-clean. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Νομιζω οτι το προβλημα με το μωβιασμα ειναι αρκετα εντονο σε εμενα. Το δειχνει συνεχεια στα trailer που ειχε εγκατεστημενα το κινητο.. Και ειναι αρκετα ενοχλητικο! Επισης σε κατι θεματα που υποτιθεται οτι ειναι μαυρα, τα δειχνει προς το γκρι/μωβ.. Ειναι σπαστικο ρε ****το! Και κατι αλλο. Τα αρχεια που κατεβαζει το ovi store, που τα αποθηκευει; Μιλαω για τα αρχεια εγκαταστασης. Δε τα βρισκω πουθενα στο κινητο. Αποθηκευονται στον λογαριασμο μου στο ovi store; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Νομιζω οτι το προβλημα με το μωβιασμα ειναι αρκετα εντονο σε εμενα. Το δειχνει συνεχεια στα trailer που ειχε εγκατεστημενα το κινητο.. Και ειναι αρκετα ενοχλητικο! Επισης σε κατι θεματα που υποτιθεται οτι ειναι μαυρα, τα δειχνει προς το γκρι/μωβ.. Ειναι σπαστικο ρε ****το! πηγαινε το σε νοκια care φιλε να στο φτιαξουν , αν διαβασεις το θρεντ εχουν αναφερει καποια νοκια κερ που οι τυποι ειναι πολυ εξυπηρετικοι. -εγω παντως ημουν απο τους τυχερους που δεν ειχα την κοκκινιλα :p - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Πως ακριβως θα μου το φτιαξουν; Σε ποιο nokia care να το παω στην Αθηνα; Μετα απο ποσο καιρο θα το εχω πισω; Πειραζει που το εχω αγορασει απο το birdseye; Εχω μονο την αποδειξη αγορας που μου ειπαν οτι ειναι και η εγγυηση του κινητου. Ισχυει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Πως ακριβως θα μου το φτιαξουν; Σε ποιο nokia care να το παω στην Αθηνα; Μετα απο ποσο καιρο θα το εχω πισω; Πειραζει που το εχω αγορασει απο το birdseye; Εχω μονο την αποδειξη αγορας που μου ειπαν οτι ειναι και η εγγυηση του κινητου. Ισχυει; εφοσον εισαι Αθηνα τοτε να πας στο nokia care του Π. Φαληρου που εχει αναφερθει πως ειναι πολυ εξυπηρετικοι, Δεν ξερω σε ποσο καιρο θα το εχεις πισω. Δεν πειραζει που το εχεις αγορασμενο απο birdseye και ειναι πολυ πιθανον να μην χρειαστεις καν την αποδειξη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 εφοσον εισαι Αθηνα τοτε να πας στο nokia care του Π. Φαληρου που εχει αναφερθει πως ειναι πολυ εξυπηρετικοι, Δεν ξερω σε ποσο καιρο θα το εχεις πισω. Δεν πειραζει που το εχεις αγορασμενο απο birdseye και ειναι πολυ πιθανον να μην χρειαστεις καν την αποδειξη.Αλλαζουν την οθονη; Εχω ακουσει για περιπτωσεις που πηγαν να παρουν το κινητο μετα απο εβδομαδες και δεν ειχε καμμια απολυτως διαφορα! Μη μεινω χωρις κινητο τοσο καιρο τζαμπα.. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Δεν λειτουργεί το φλας........:cry: Το έβαλα στο αυτόματο, το έβαλα στο μόνιμα αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια? δυστυχώς και σε μένα δεν δούλευε το φλασ... το πηγα σε νοκια καρε και μου το αλλάξανε... πήρε 3 εβδομάδες βέβαια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Αλλαζουν την οθονη; Εχω ακουσει για περιπτωσεις που πηγαν να παρουν το κινητο μετα απο εβδομαδες και δεν ειχε καμμια απολυτως διαφορα! Μη μεινω χωρις κινητο τοσο καιρο τζαμπα.. :( ναι την οθονη αντικαθιστουν. υπαρχει μια περιπτωση να το ξαναπαρεις με την κοκκινιλα αλλα νομιζω πως η ολη διαδικασια δεν κραταει εβδομαδες. ειναι ενα ρισκο το οποιο αξιζει να παρεις :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Η μπαταρία του πόσο κραταει? keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Η μπαταρία του πόσο κραταει? εμενα με αρκετη χρηση ιντερνετ, μηνυματα και ομιλια, λιγο gaming και μουσικη και χωρις να το βαζω σε εξοικονομιση ενεργειας κραταει ανετα 48 ωρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts