Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαρτάται κι απο το δίκτυο...Στην Cosmote η κατανάλωση σε αναμονή είναι η υψηλότερη σε σχέση με τα άλλα δύο δίκτυα.

:confused:γιατι;:confused: θ ε ω ρ η τ ι κ α εχει το καλυτερο σημα αρα και μικροτερη καταναλωση

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

wi-fi off

bluetooth off

3g off

cosmote on

σε κάλυψα?:p

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

διαδικασια ειναι να βαλεις υπενθυμιση στο ημερολογιο?

σαφως και ειναι οταν πρεπει να ορισεις ωρα εναρξης κτλ τκλ

πριν ηταν πιο απλο. γιατι δε μπορειτε να το καταλαβετε αυτο?

τελοσπαντων βρηκα την υγεια μου με το

handy alarm pro

να ειστε καλα. ευχαριστω

Edited by impreza_sti

:confused:γιατι;:confused: θ ε ω ρ η τ ι κ α εχει το καλυτερο σημα αρα και μικροτερη καταναλωση

Βασική παράμετρος είναι το Paging Repeat Period (PRP),δηλαδή πόσο συχνά ψάχνει το δίκτυο να βρεί τη συσκευή οταν αυτή είναι συνδεδεμένη σ'αυτο προκειμένου να ανταλλαγούν κάποιες απαραίτητες πληροφορίες.To PRP λοιπόν παίρνει τιμές απο 2 έως το 9.

2= πολύ συχνά,9=πολύ αραιά.

Στην Cosmote έχει την τιμή 2,στην WIND την τιμή 5 και στη Voda το 7.Είναι εμφανές οτι η ρύθμιση της Cosmote είναι η πιο ενεργοβόρα σε αναμονή,μιας και το paging επαναλαμβάνεται πολύ συχνά.

Υπάρχει επίσης και το Location update.Στην Cosmote γινεται συχνότερα,για πολλούς λόγους,κυριότερος είναι οτι έχει πολλές κεραίες κοντά η μία στην άλλη,οι οποίες διπλο και τριπλο καλύπτουν μια περιοχή με παρεμφερές σήμα χωρις να βρίσκονται όμως στο ίδιο Local Area Code.Αποτέλεσμα είναι,όταν το κινητό συνδέεται πότε στη μία και πότε στην άλλη,να αλλάζει και το Local Area Code που διάβάζει η συσκευή,πράγμα που οδηγει το κινητό σε διαδικασία Location Update και επομένως αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.

Το ισχυρό σήμα παίζει ρόλο στην κατανάλωση σίγουρα αλλά εξανεμίζεται απο το PRP και το Location Update...

Edited by LAGGI

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα πηγα να κανω αναβαθμηση το κινητο και κολησε.τωρα δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα πως μπορω να το επαναφερω συγνωμη εν εχετε ξαναπει κατι τετοιο αλλα ειναι τεραστιο το θεμα του ν8

καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα πηγα να κανω αναβαθμηση το κινητο και κολησε.τωρα δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα πως μπορω να το επαναφερω συγνωμη εν εχετε ξαναπει κατι τετοιο αλλα ειναι τεραστιο το θεμα του ν8

Ρίξε μια ματιά εδώ [ΟΔΗΓΟΣ] Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή μήπως και μπορέσεις να κάνεις Hard reset με την συσκευή κλειστή.

Αν δεν γίνει τίποτα και η συσκευή δεν επανέρχεται σε λειτουργία τότε μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ [ΟΔΗΓΟΣ] Επαναφορά νεκρής Nokia Symbian συσκευής

Αν βέβαια δεν υπάρχει μεγάλη εξοικείωση με το αντικείμενο και πιστεύεις ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι με αυτές τις οδηγίες τότε μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

καταλαβαινετε οτι μιλαμε για ολοκληρη διαδικασια ετσι? που ειναι η ευχρηστια του σιμπιαν 9.3? ελεος. μαλλον θα χρησιμοποιω καποιο θερντ παρτι ξυπνητηρι. κριμα

φίλε εγω το βρίσκω πολύ βολικό το ξυπνητήρι. Το έχω κάνει αυτό που λες, βάζω ένα ξυπνητήρι π.χ. στις 8.00 και στην επανάληψη βάζω καθημερινά. Την επόμενη μέρα μόλις χτυπήσει και θεωρητικά δεν θέλω την επόμενη να ξανά χτυπήσει πάω και πατάω παρατεταμένα επάνω και πατάω απενεργοποίηση. Αν την επόμενη το θέλω κάνω το ανάποδο. Γενικά το τηλέφωνο είναι πολύ εύχρηστο και προσπαθώ να μην βάζω προγράμματα που απλά το φορτώνουν.

Symbian dead and i like it!!!

φίλε εγω το βρίσκω πολύ βολικό το ξυπνητήρι. Το έχω κάνει αυτό που λες, βάζω ένα ξυπνητήρι π.χ. στις 8.00 και στην επανάληψη βάζω καθημερινά. Την επόμενη μέρα μόλις χτυπήσει και θεωρητικά δεν θέλω την επόμενη να ξανά χτυπήσει πάω και πατάω παρατεταμένα επάνω και πατάω απενεργοποίηση. Αν την επόμενη το θέλω κάνω το ανάποδο. Γενικά το τηλέφωνο είναι πολύ εύχρηστο και προσπαθώ να μην βάζω προγράμματα που απλά το φορτώνουν.

και γω αυτο κανω και το βρισκω πολυ απλο και ευκολο

πληκτρολογώ απο το ν8! Παιδια εχω ενα θεμα.απο χτες δε μπαινει στο οβι στορ.το κανει και σε εσας?

πληκτρολογώ απο το ν8! Παιδια εχω ενα θεμα.απο χτες δε μπαινει στο οβι στορ.το κανει και σε εσας?

εγκατέστησες κάποια εφαρμογή και μετά σου παρουσίασε το πρόβλημα; αν ναι διέγραψε την και ξαναπροσπάθησε, έχει αναφερθεί παλιότερα πως κάποιες εφαρμογές έχουν δημιοργήσει πρόβλημα, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει

οχι απλα εκανα την αναβαθμιση οβι που ελεγε, αλλαν θυμαμαι ,λιγο μετα απο αυτην δουλευε

καλησπερα. κανε εγκατασταση αυτο στην c. μετα επανεκκινηση και πες μου αν σου δουλευει τωρα :)

καλησπερα. κανε εγκατασταση αυτο στην c. μετα επανεκκινηση και πες μου αν σου δουλευει τωρα :)

θα το δοκιμασω λιγο πιο μετα. ευχαριστω.

να ρωτησω κατι αλλο

εκανα κοντρες με το κινητο ιφον 4 ενος φιλου.

τραβαγαμε την ιδια φωτογραφια, και στο δικο μου φαινοντουσαν πο θολες. οκ αν εκανα ζουν ειχα καλυτερη αναλυση, αλλα ηταν αισθητα πιο ψοφιες οι δικες μου. ποτς γκενεν αυτο?

μηπως πρεπει να κανω καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις? επισης μηπως παιζει αν τις εβλεπα στην οθονη του υπολογιστη εμενα να ηταν καλυτερες/? αν και λιγο χλωμο.

να μας τη λενε και τα μουφοτηλεφωνα...απαραδεκτο

εντιτ . παω να το βαλω και μου λεει υπαρχει ηδη. και μου λεει αν θελω να κανω αντρικατασταση της εκδοσης 1.01(11120) με την 1.01(11106)

θα πω οκ και ο θεος βοηθος...

εντιτ 2. δουλεψε!!!! αυτο σημαινει οτι καλυτερα να μη ξανακανω απντειτ? βλακεια δεν ειναι αυτο?

Edited by BURNIN_AMBITION

παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο. ακομα στο κινχω μια κοσμοκαρτα αλλα μολις τελειωσει ο μηνας και βαλω στο συμβολαιο μου και μεγκαμπαιτ, θα αλλαξω καρτα. πως μπορω να το κανω να

1) μη με ρωταει καθε φορα που ανοιγω το ιντερνετ 'η τα ιμειλ

ή καποια εφαρμογη που πρεπει να συνδεθει, να συνδεθει?

2)πως μπορω να το κανω να μη συνδεεται οποτε εκεινο θελει, αλλα οποτε εγω θελω (δηλαδη μονο οταν ανοιγω τη συγκεκριμενη εφαρμογη

3)οταν ειμαι σε καποιο λαν συνδεδεμενος και ανοιξω την εφαρμογη , να μη μπει απο το 3g αλλα να παραμεινει στο λαν? ευχαριστω

ευχαριστω. θα το κανω πιο βραδυ. ενα τελευταιο

οριστικα εχει τεραστιο μπαγκ το σιμπιαν 3 (ή απλα το ν8)

μου εχει σπασει τα νευρα. μπαινω ιντερνετ με το δικο μου wifi. μετα απο καποια ωρα (μπορει να ειναι και ωρες) χανει τη συνδεση αναγκαζει το ρουτερ να κανει ρισταρτ και μετα βλεπει 2 ιδια δικα μου ρουτερ. μετα απο αυτο οτι και να κανω, μα οτι και να κανω δε δουλευει το ιντερνετ. μονο στο ν8 βεβαια. πρεπει να παω να βγαλω την ασφαλεια wpa nα κανω ρισταρτ το κινητο, να μπει στο ρουτερ χωρις ασφαλεια, να ξαναβαλω κωδικο και μετα μπαινει. ε ελεος ρε παιδια. ποσοι ακομα το εχουν? μου εχει σπασει τα νευρα

Παιδια βοηθεια..Εκανα επανεγκατασταση firmware μεσω Η/Υ γιατι δεν δουλευε το ovi store και εχασα τα Ελληνικα ενω υπηρχαν πριν!Τι κανουμε τωρα?:cry:Βοηθηστε αν ξερετε σας παρακαλω..Ευχαριστω πολυ...
Poco X3 nfc 6/128

Παιδια βοηθεια..Εκανα επανεγκατασταση firmware μεσω Η/Υ γιατι δεν δουλευε το ovi store και εχασα τα Ελληνικα ενω υπηρχαν πριν!Τι κανουμε τωρα?:cry:Βοηθηστε αν ξερετε σας παρακαλω..Ευχαριστω πολυ...

Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3.

Υ.Γ. Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει ολόκληρο FAQ το οποίο περιέχει όλα αυτά που ρωτάτε, Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

οριστικα εχει τεραστιο μπαγκ το σιμπιαν 3 (ή απλα το ν8)

μου εχει σπασει τα νευρα. μπαινω ιντερνετ με το δικο μου wifi. μετα απο καποια ωρα (μπορει να ειναι και ωρες) χανει τη συνδεση αναγκαζει το ρουτερ να κανει ρισταρτ και μετα βλεπει 2 ιδια δικα μου ρουτερ. μετα απο αυτο οτι και να κανω, μα οτι και να κανω δε δουλευει το ιντερνετ. μονο στο ν8 βεβαια. πρεπει να παω να βγαλω την ασφαλεια wpa nα κανω ρισταρτ το κινητο, να μπει στο ρουτερ χωρις ασφαλεια, να ξαναβαλω κωδικο και μετα μπαινει. ε ελεος ρε παιδια. ποσοι ακομα το εχουν? μου εχει σπασει τα νευρα

Το δικο μου με Thomson router απο τον οκτωμβριο δεν εχει χασει ποτε συνδεση και μιλαμε για συνδεσεις και συνδεσεις. Το κινητο δεν μπορει να αναγκασει το ρουτερ να κανει restart :!:, το ρουτερ τα παιζει.

Οποτε τωρα καταλαβες τι να κοιταξεις.

Το δικο μου με Thomson router απο τον οκτωμβριο δεν εχει χασει ποτε συνδεση και μιλαμε για συνδεσεις και συνδεσεις. Το κινητο δεν μπορει να αναγκασει το ρουτερ να κανει restart :!:, το ρουτερ τα παιζει.

Οποτε τωρα καταλαβες τι να κοιταξεις.

ΤΗΟΜΣΟΝ 780 εχω. αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα ρουτερ. δε ξερω τι μπορει να φταιει παντως το εψαξα στο ιντερνετκαι αλλοι ειχαν παρομοιο θεμα και τουσ λυνοταν καθε φορα με τον ιδιο τροπο....

Μήπως θες Firmware άλλο? Σίγουρα κάτι παίζει με το ρουτερ.

το φερμγουεαρ δε μπορω να το αλλαξω. μονο η βιβοντι....

Στην ενημερωση λογισμικου μου εβγαλε ενημερωση για το "Εδω και τωρα".

και σε εμένα την έβγαλε, την κατέβασα 70 kb είναι μόνο !!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εάν κάποιος μπει σε ένα από τα γνωστά μαγαζιά θα δει ότι το τηλ του διάσημου χρηστη ind 190 να έχει την Αννούλα , άρα είμαστε κοντά με ημερομηνία άφιξης μάλλον την 10η Ιουνίου :)

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/246637_1928724069226_1575931019_3643039_7555310_n.jpg

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...