LELELO Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) ΑΑντε..ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση.. Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω είναι ποια διαδικασία (βήματα) ακολουθείτε για να βάλετε την belle καθαρίζοντας εντελώς το κινητό σας; Πρώτα back up, πέρασμα belle, μετά hard reset; Η μορφοποίηση μνημών χρειάζεται και αν ναι, σε ποιες μνήμες κανετε και πότε; Είναι επικίνδυνη η μορφοποίηση (δημιουργεί τίποτα ανεπανόρθωτο στη συσκευή); Μιας και κάνω αναβάθμιση είπα να καθαρίσω παλιότερα υπολείμματα.. Αν υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να βοηθήσει για να αρχίσω τη διαδικασία αναβάθμισης.. Edited February 7, 2012 by LELELO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Αν υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να βοηθήσει για να αρχίσω τη διαδικασία αναβάθμισης.. πρωτα back up μετα hard reset με τη μεθοδο των 3 πληκτρων και μετα την μπελε.αλλα να κατεβασεις ολα τα αρχεια και για τον σκληρο.ειναι 2.69 gb συνολο.ετσι κανω σε ολα τα συμπιαν και δεν εχω ποτε προβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Αν υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να βοηθήσει για να αρχίσω τη διαδικασία αναβάθμισης.. backup- νέο λογισμικό- hard reset (εφόσον κρίνεις ότι θες να κάνεις ) μορφοποιηση δεν χρειάζεται κατα την γνώμη μου από την στιγμή που κάνεις hard reset ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ελληνικα στο qwerty και στο swype δεν βλέπω ρε παιδια μετα την αναβαθμιση! ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδια μπορειται να μου πειτε ποια αρχεια θα κατεβαω απο navifirm και ποια εκδοση ???( εχω ουγγρικο παραεισαγωγης και την anna την περασα σε nokia care!!)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδια μπορειται να μου πειτε ποια αρχεια θα κατεβαω απο navifirm και ποια εκδοση ???( εχω ουγγρικο παραεισαγωγης και την anna την περασα σε nokia care!!)) product code 0599774 balkans dg και επελεξε τα ολα απο το πλαι που θα σου βγαλει.μετα ακολουθησε το προηγουμενο μυνημα μου για το πως να την περασεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 product code 0599774 balkans dg και επελεξε τα ολα απο το πλαι που θα σου βγαλει.μετα ακολουθησε το προηγουμενο μυνημα μου για το πως να την περασεις. οκ..ευχαριστω πολυ!!και μετα κανονικα με phoenix κανονικα ε?? α την 25.7 κατεβαζω !!! σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 οχι.τη 111 κατεβαζεις.αυτη ειναι η μπελε.ναι μετα με φοινικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 στο navifirm η 0599850 balkans gr δεν μας κάνει ? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 κανει αλλα το gr σημαινει green οχι greece.ειναι και καλα για το πρασινο Ν8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ελληνικα στο qwerty και στο swype δεν βλέπω ρε παιδια μετα την αναβαθμιση! κανεις δεν το εχει παρατηρησει αυτο? ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Περασες την αννα και τα εχασες; My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 να δουμε ποτε θα βγει και για μας αυτη η ριμαδα το καλο πραγμα αργει αλλα σπαει και νευρα... S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Περασες την αννα και τα εχασες; μου την βαρεσε και εκανα hard reset να ρωτησω κατι αλλο τωρα που εκανα η αρχικη οθονη ειναι μαυρη ενω πριν ειχε φοντο οπως και ολες οι αρχικες οθονες γιατι?επισης πως κανω hard reset και στην Ε?μιλαω για την belle ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 πως κλεινω ανοιχτες εφαρμογες στην belle? ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpf_sote20 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Πας στην αρχική οθόνη κάνεις drop down βλέπεις τι τρέχει και το τερματίζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Πας στην αρχική οθόνη κάνεις drop down βλέπεις τι τρέχει και το τερματίζεις. ευχαριστω αλλα ενα παιχνιδι που εχω ανοιχτο δεν μου το εμφανιζει:confused: ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 μου την βαρεσε και εκανα hard reset να ρωτησω κατι αλλο τωρα που εκανα η αρχικη οθονη ειναι μαυρη ενω πριν ειχε φοντο οπως και ολες οι αρχικες οθονες γιατι?επισης πως κανω hard reset και στην Ε?μιλαω για την belle Ακούς τους άλλους που κάνουν hard reset και είπες δεν κάνω και εγώ ένα? τι έχω να χάσω? Κάτι φωτό που είχε μέσα + ρυθμίσεις και ότι προγράμματα είχες εγκαταστήσει. πως κλεινω ανοιχτες εφαρμογες στην belle? Όπως έκλεινες στο Symbian^3 ή στην Anna. βαλτε μας το μαχαιρι πιο βαθια εσεις ρωτατε οτι ναναι κ μεις δεν την εχουμε καθολου.. :( Δεν είναι τίποτα, βάζεις φοίνικα, κατεβάζεις από navifirm την balkans και φλασάρεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ακούς τους άλλους που κάνουν hard reset και είπες δεν κάνω και εγώ ένα? τι έχω να χάσω? Κάτι φωτό που είχε μέσα + ρυθμίσεις και ότι προγράμματα είχες εγκαταστήσει. Όπως έκλεινες στο Symbian^3 ή στην Anna. Δεν είναι τίποτα, βάζεις φοίνικα, κατεβάζεις από navifirm την balkans και φλασάρεις. ετσι κι αλλιως κατι δεν μου πηγαινε καλα οσον αφορα τα ελληνικα ενω εχω ελληνικη συσκευη ασε που η c ηταν στα 103mb το θεμα ειναι πως κανω και στην Ε που λεει 8,8 και εχω μονο 2gb που βλεπω!Οσο για το κλεισιμο των εφαρμογων δεν ειναι το ιδιο απ'οτι βλεπω μαλλον πια θελει drop down! ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Πως απενεργοποιω τις "συμβουλες" της Νοκια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μάλιστα κύριοι...με navifirm και φοίνικα η belle μου πλέον μιλάει Ελληνικά :) ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Σε μένα συνέβει το εξής περίεργο. Συνέδεσα το κινητό στο ovi suite και μου βγάζει ότι μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση στην belle. Πριν προχωρίσω όμως έκανα αναβάθμιση το ovi suite και τους χάρτες και μετά με το αναβαθμισμένο ovi suite δεν μου βρίσκει πλέον διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικού για τη συσκευή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Πως απενεργοποιω τις "συμβουλες" της Νοκια? Νομίζω ότι γι' αυτό ευθύνεται η εφαρμογή "My Nokia". Εντόπισέ την στο μενού και πάτα "Διακοπή συνδρομής". Σε περίπτωση που δεν είναι αυτή η εφαρμογή, στην επόμενη συμβουλή που θα σου προβάλλει, έχεις κάπου επιλογή με ένα "tick" να πατήσεις και μην σου ξαναδείξει συμβουλές. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) έχεις ελληνικό Product code και σου έβγαλε διαθέσιμο update? Ναι ναι ελληνικό! Λίγες 'ωρες χρήσης και νιώθω ότι αγόρασα νεο κινητό!!!!!!!!!! Κι εγώ το ίδιο!!! Μπράβο στη Nokia..άργησε αλλά έκανε το θαύμα της Edited February 8, 2012 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Βρε γιατι μας ''μπριζωνετε'' ετσι... Μεχρι τωρα παντως τιποτα για 059F047 απο Nokia Suite... Παω για υπνο...φτανει τοσο... Καληνυχτα! http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts