matersci Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ok..καιρός ηταν να βάλω και μια unsigned εφαρμογή...θα ρίξω το διαβασμα μου στα γνωστά topics γιατί δεν εχω κάνει ξανά..Να σαι καλά.. Δυστυχώς πλέον δυσκόλεψαν τα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Η μόνη λύση που βρήκα για να μην τρέχει το maps στο background ήταν η επανεκκίνηση. δοκιμάστε το. :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Παιδιά, θα ήθελα μια χάρη. Μπορεί κάποιος που έχει χακαρισμένο κινητό, με έκδοση firmware οποιαδήποτε εκτός της Belle, να μου στείλε το αρχείο C:\private\200113dd\content\matrixmenudata.xml; Σε αυτό το αρχείο περιγράφεται η δομή του μενού, κι επειδή το δικό μου το έχω αλλάξει αρκετά έχασα το εικονίδιο που έχει ο φάκελος «Γραφείο». Για να το γυρίσω στο default πρέπει να κάνω hard reset και δεν θέλω (έχω πολύ πράμα να ξαναβάλω και είναι μεγάλη ταλαιπωρία). Αν στο δικό σας ο φάκελος «Γραφείο» έχει ακόμη το δικό του εικονίδιο, το παραπάνω αρχείο θα με βοηθήσει να μετατρέψω το ανάλογο δικό μου ώστε να ανακτήσω το εικονίδιο. ;) Όποιος μπορεί να μου το στείλει θα μου κάνει μεγάλη χάρη. EDIT: Άκυρο, το βρήκα στη ROM. :) Edited December 5, 2011 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Αν ήταν να επιλέξετε ανάμεσα σε belle πειραγμένη αναγκαστικά για να έχει ελληνικά και Anna τι θα επιλέγατε? http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Αν ήταν να επιλέξετε ανάμεσα σε belle πειραγμένη αναγκαστικά για να έχει ελληνικά και Anna τι θα επιλέγατε? Δεν είναι πειραγμένη μόνο για τα ελληνικά, αλλά γιατί δεν κυκλοφορεί καθόλου για N8. Τα καινούρια τηλέφωνα που έχουν Belle έχουν τη διπλάσια μνήμη, οπότε καταλαβαίνεις ότι στα N8, E7, C7 και C6 χρειάζεται κάποια προσαρμογή, γι' αυτό αργεί να βγει και για μας. Προσωπικά προτιμώ να βάζω επίσημα firmware. Αυτή βέβαια είναι προσωπική άποψη, άλλος μπορείς να σου πει το αντίθετο. Edited December 6, 2011 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δεν είναι πειραγμένη μόνο για τα ελληνικά, αλλά γιατί δεν κυκλοφορεί καθόλου για N8. Τα καινούρια τηλέφωνα που έχουν Belle έχουν τη διπλάσια μνήμη, οπότε καταλαβαίνεις ότι στα N8, E7, C7 και C6 χρειάζεται κάποια προσαρμογή, γι' αυτό αργεί να βγει και για μας. Προσωπικά προτιμώ να βάζω επίσημα firmware. Αυτή βέβαια είναι προσωπική άποψη, άλλος μπορείς να σου πει το αντίθετο. Δηλαδή η belle που τρέχω τώρα στο Ν8 μου είναι για 512 ram???? Αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ γιατί η ταχύτητά της είναι απίστευτη. Όσο για το φίλο πιο πάνω, του συστήνω την τελευταία belle άφοβα γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ BUG! (αν βάλουμε σαν bug ότι δε παίζουν μερικά προγράμματα λόγω ασυμβατότητας, μέχρι να βγουν τα αντίστοιχα συμβατά, τότε οκ, έχει bug, δε τρέχει το skype πχ) monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Αν ήταν να επιλέξετε ανάμεσα σε belle πειραγμένη αναγκαστικά για να έχει ελληνικά και Anna τι θα επιλέγατε? Και γω μόνο επίσημες αναβαθμίσεις εγκαθιστώ, αλλά ακόμα κι όταν έρθει επίσημα η belle θα σκεφτώ πολύ αν θα την βάλω.Με προβληματίζει η πιθανή ασυμβατότητα ορισμένων εφαρμογών που έχω, τις οποίες δεν θα ήθελα να τις χάσω. Επίσης δεν μ' αρέσει καθόλου που είναι όλα χύμα, ίσως πει κάποιος φτιάξε φακέλους και βάλτα, αλλά πες το ιδιοτροπία προτιμώ την τακτοποιημένη Αννούλα, αν κάποιες λεπτομέρειες ασήμαντες για άλλους σημαντικές όμως για μένα, όπως αυτές, εγγυηθεί η επίσημη bella ότι θα διορθωθούν τότε ναι. Την επιφύλαξη μου αυτή ως προς την bella την έχω γιατί βλέπω χρήστες του Ν8 σε ιστοσελίδες του εξωτερικού να θέλουν να γυρίσουν στην Anna, που αν δεν κάνω λάθος εκείνοι λογικά έχουν την επίσημη Bella. Και για να κάνω και λίγο λογοπαίγνιο με μία παροιμία μας, μη το καταντήσω το καημένο το Ν8 μου από έξω bella-bella κι από μέσα κατσιβέλα ;) :O Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Και γω μόνο επίσημες αναβαθμίσεις εγκαθιστώ, αλλά ακόμα κι όταν έρθει επίσημα η belle θα σκεφτώ πολύ αν θα την βάλω.Με προβληματίζει η πιθανή ασυμβατότητα ορισμένων εφαρμογών που έχω, τις οποίες δεν θα ήθελα να τις χάσω. Επίσης δεν μ' αρέσει καθόλου που είναι όλα χύμα, ίσως πει κάποιος φτιάξε φακέλους και βάλτα, αλλά πες το ιδιοτροπία προτιμώ την τακτοποιημένη Αννούλα, αν κάποιες λεπτομέρειες ασήμαντες για άλλους σημαντικές όμως για μένα, όπως αυτές, εγγυηθεί η επίσημη bella ότι θα διορθωθούν τότε ναι. Την επιφύλαξη μου αυτή ως προς την bella την έχω γιατί βλέπω χρήστες του Ν8 σε ιστοσελίδες του εξωτερικού να θέλουν να γυρίσουν στην Anna, που αν δεν κάνω λάθος εκείνοι λογικά έχουν την επίσημη Bella. Και για να κάνω και λίγο λογοπαίγνιο με μία παροιμία μας, μη το καταντήσω το καημένο το Ν8 μου από έξω bella-bella κι από μέσα κατσιβέλα ;) :O Έχει φακέλους η Belle, απλά δεν υπάρχουν στην αρχική διαρρύθμιση του μενού. Μπορείς να τους δημιουργήσεις εσύ όπως θέλεις, και είμαι σίγουρος ότι αν κάνεις αναβάθμιση από Anna οι υπάρχοντες φάκελοι θα διατηρηθούν. Ασυμβατότητες με εφαρμογές δεν νομίζουν να υπάρχουν. Από την Anna είναι πολύ ανώτερη η Belle, θα είναι βλακεία να μην την βάλεις όταν βγει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Αν ήταν να επιλέξετε ανάμεσα σε belle πειραγμένη αναγκαστικά για να έχει ελληνικά και Anna τι θα επιλέγατε? Η "πειραγμένη" Belle ίσως ν' αποτρέψει κάποιους χρήστες να την βάλουν, λόγω του ότι δεν είναι επίσημη. Αλλά ακόμα και στην επίσημη Belle, υπάρχουν ακόμα (σε όσα κινητά έχει μπει τουλάχιστον) τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στα προηγούμενα μηνύματα. Θέλω πολύ να προχωρήσω σε αναβάθμιση στο C6-01 μου όταν με το καλό βγει η επίσημη, αλλά σκαλώνω κι εγώ στα προβλήματα/ατέλειες της Belle που αναφέρθηκαν παραπάνω (χύμα εικονίδια, χωρίς αρχικούς φακέλους τακτοποίησης, ασυμβατότητα κάποιων εφαρμογών, χρήστες του εξωτερικού που ενώ έβαλαν Belle θέλουν να ξαναβάλουν την Anna, κτλ). Πιο πάνω αναφέρθηκε πως το skype είναι ακόμα ασύμβατο, και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε πως το SPB έχει προβλήματα με την Belle. Εγώ προσωπικά, επιθυμώ να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Αν όμως η Belle δεν βελτιώσει τα θέματα που έχει μέχρι τώρα, θα παραμείνω με την Anna. Κάποιοι βιάστηκαν, με αποτέλεσμα ψάχνουν οδηγό για downgrade από Belle σε Anna (και υπάρχει σε αρκετές σελίδες με λίγο ψάξιμο στο google). Άρα με βάση τα τωρινά δεδομένα, ψηφίζω Anna... Μήπως θα έπρεπε όμως ν' ανοίξει ένα σχετικό θέμα σχετικά με την σύγκριση Anna vs Belle; Αν υπάρχει, δεν το έχω εντοπίσει... Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Επαναλαμβάνω, φάκελοι υπάρχουν στη Belle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Επαναλαμβάνω, φάκελοι υπάρχουν στη Belle. Πως ακριβώς το εννοείς; Εγώ εννοώ το εξής: Στην Anna, όταν ανοίξεις το μενού, σου βγάζει 9 εικονίδια όλα κι όλα -αν δεν έχεις προσθέσει εσύ άλλα φυσικά-, ενώ στην Belle όταν ανοίξεις το μενού, σκρολάρει μέχρι αρκετά κάτω γιατί σου εμφανίζει καμιά 30αριά εικονίδια μαζεμένα. Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς διαφωνούμε... Σαφώς υπάρχουν και μπορείς να φτιάξεις φακέλους και στα δυο. Η αρχική τοποθέτηση των εικονιδίων όμως είναι διαφορετική. Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Aυτό είναι το λιγότερο τσεκάρεις από πριν τι υπάρχει σε κάθε φάκελο και μετά αφού περάσεις την bella τα τακτοποιείς φτιάχνεις φακέλους και τα βάζεις μέσα το σοβαρό θέμα είναι με την συμβατότητα τον εφαρμογών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Και γω στην αρχη τρομαζα που η belle θα εχει χυμα στο μενου τα παντα 'η στα μηνυματα υπαρχει διαλογος αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα τραγικο, δεν εβαλα ποτε την αννα και πιστευω οτι δεν εχασα και τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πως ακριβώς το εννοείς; Εγώ εννοώ το εξής: Στην Anna, όταν ανοίξεις το μενού, σου βγάζει 9 εικονίδια όλα κι όλα -αν δεν έχεις προσθέσει εσύ άλλα φυσικά-, ενώ στην Belle όταν ανοίξεις το μενού, σκρολάρει μέχρι αρκετά κάτω γιατί σου εμφανίζει καμιά 30αριά εικονίδια μαζεμένα. Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς διαφωνούμε... Σαφώς υπάρχουν και μπορείς να φτιάξεις φακέλους και στα δυο. Η αρχική τοποθέτηση των εικονιδίων όμως είναι διαφορετική. Και που είναι το πρόβλημά σου να φτιάξεις φακέλους; Δηλαδή στην Anna δεν φτιάχνεις, τα αφήνεις όπως είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Η "πειραγμένη" Belle ίσως ν' αποτρέψει κάποιους χρήστες να την βάλουν, λόγω του ότι δεν είναι επίσημη. Αλλά ακόμα και στην επίσημη Belle, υπάρχουν ακόμα (σε όσα κινητά έχει μπει τουλάχιστον) τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στα προηγούμενα μηνύματα. Θέλω πολύ να προχωρήσω σε αναβάθμιση στο C6-01 μου όταν με το καλό βγει η επίσημη, αλλά σκαλώνω κι εγώ στα προβλήματα/ατέλειες της Belle που αναφέρθηκαν παραπάνω (χύμα εικονίδια, χωρίς αρχικούς φακέλους τακτοποίησης, ασυμβατότητα κάποιων εφαρμογών, χρήστες του εξωτερικού που ενώ έβαλαν Belle θέλουν να ξαναβάλουν την Anna, κτλ). Πιο πάνω αναφέρθηκε πως το skype είναι ακόμα ασύμβατο, και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε πως το SPB έχει προβλήματα με την Belle. Η belle δεν έχει προβλήματα επειδή το skype και το κάθε skype δεν είναι ακόμα συμβατό μαζί της. Το skype έχει τα προβλήματα που πρέπει να ανανεωθεί σε belle edition. Αν είναι δυνατόν να μας δίνουν τέτοια αναβαθμισάρα και να ακούω από μερικούς ότι δε θα τη βάλουν ή θα το σκεφτούν σοβαρά... Και για ποιό λόγο?? Επειδή δεν έχει αρχικά φακέλους.... :wacko::wacko::wacko::wacko: ...που εν τέλει όπως είπε και ο terrestial φτιάχνεις φακέλους όπως τους θέλεις και όσους θέλεις (έτσι το έχω και εγώ). Edited December 7, 2011 by Moralas monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Η belle δεν έχει προβλήματα επειδή το skype και το κάθε skype δεν είναι ακόμα συμβατό μαζί της. Το skype έχει τα προβλήματα που πρέπει να ανανεωθεί σε belle edition. Αν είναι δυνατόν να μας δίνουν τέτοια αναβαθμισάρα και να ακούω από μερικούς ότι δε θα τη βάλουν ή θα το σκεφτούν σοβαρά... Και για ποιό λόγο?? Επειδή δεν έχει αρχικά φακέλους.... :wacko::wacko::wacko::wacko: ...που εν τέλει όπως είπε και ο terrestial φτιάχνεις φακέλους όπως τους θέλεις και όσους θέλεις (έτσι το έχω και εγώ). Έτσι ακριβώς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 To ερώτημα μου πάντως δεν απαντήθηκε ακόμα. Αυτή τη στιγμή αφού δεν έχει βγει επίσημη belle με ελληνικά τι είναι προτιμότερο? μια πειραγμένη belle ή η Anna? Δε με σταματάνε οι συμβατότητες των εφαρμογών ούτε τα "χύμα" εικονίδια, αυτό που με απασχολεί είναι κάτι σχόλιο που έχω διαβάσει ότι άτομα που τη βάλανε είδαν τη μνήμη του κινητού τους να μειώνεται δραματικά οπότε λογικά θα έχουν μικροκολλήματα και καθυστερήσεις στην απόκριση. http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις την επίσημη έκδοση της Belle. Η Anna μια χαρά είναι προς το παρόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 To ερώτημα μου πάντως δεν απαντήθηκε ακόμα. Αυτή τη στιγμή αφού δεν έχει βγει επίσημη belle με ελληνικά τι είναι προτιμότερο? μια πειραγμένη belle ή η Anna? Δε με σταματάνε οι συμβατότητες των εφαρμογών ούτε τα "χύμα" εικονίδια, αυτό που με απασχολεί είναι κάτι σχόλιο που έχω διαβάσει ότι άτομα που τη βάλανε είδαν τη μνήμη του κινητού τους να μειώνεται δραματικά οπότε λογικά θα έχουν μικροκολλήματα και καθυστερήσεις στην απόκριση. αυτό το ερώτημα είναι και υποκειμενικό στο κάτω κάτω... ή πιστεύεις αυτά που διαβάζεις και σε αποτρέπουν ή τα αγνοείς και παίρνεις το ρίσκο... ακόμα και να σου πω εγώ (ή οποιοσδήποτε άλλος) "βάλε την πειραγμένη", εσύ στο τέλος θα παιδεύεσαι. προσωπικά βάζω μόνο τις επίσημες και μάλιστα την Αννα την πέρασα σε Nokia store, δωρεάν και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Για να ανάψω περισσότερες φωτιές το μετάνιωσα που πήγα στην Anna η προηγούμενη έκδοση για μένα ήταν "βολικότερη" το μεγαλύτερο φάουλ της Άννας ήταν ότι έβγαλε την υποστήριξη των pdf και έχει και διαφορετικό τρόπο για να σε ειδοποιεί για νέα συμβάντα. -- macuskam για αυτό ρωτάω για να γράψει ο καθένας την εμπειρία του γιατί να γράψει ο άλλος ψέματα? Αν γράψει είχα τόση μνήμη τώρα έχω τόση. Μου κολλάει δε μου κολλάει, σέρνεται δε σέρνεται δεν υπάρχει κάτι υποκειμενικό σε αυτό. Edited December 7, 2011 by lefkal http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Και που είναι το πρόβλημά σου να φτιάξεις φακέλους; Δηλαδή στην Anna δεν φτιάχνεις, τα αφήνεις όπως είναι; Κι όμως δεν φτιάχνω φακέλους, είναι όλοι έτοιμοι μέσα στον φάκελο εφαρμογών. Γραφείο, εργαλεία, παιχνίδια, (ο καθένας με το δικό του εικονίδιο και τα αρχεία που ταιριάζουν) κι έχω φτιάξει ένα και μοναδικό φάκελο για να βάζω μέσα επιλεγμένες εφαρμογές που έχω προσθέσει εγώ στο κινητό. Τι σχέση έχει τώρα το ένα φακελάκι με τα πολλά φακελάκια που θέλει η belle (χώρια που θα έχουν όλα την ίδια εμφάνιση). Δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά το θεωρώ μειονέκτημα. Η belle δεν έχει προβλήματα επειδή το skype και το κάθε skype δεν είναι ακόμα συμβατό μαζί της. Το skype έχει τα προβλήματα που πρέπει να ανανεωθεί σε belle edition. Αν είναι δυνατόν να μας δίνουν τέτοια αναβαθμισάρα και να ακούω από μερικούς ότι δε θα τη βάλουν ή θα το σκεφτούν σοβαρά... Και για ποιό λόγο?? Επειδή δεν έχει αρχικά φακέλους.... :wacko::wacko::wacko::wacko: ...που εν τέλει όπως είπε και ο terrestial φτιάχνεις φακέλους όπως τους θέλεις και όσους θέλεις (έτσι το έχω και εγώ). Μάλλον δεν ήμουν σαφής. ΘΕΛΩ να βάλω την Belle, πάντα βάζω στα κινητά μου την τελευταία επίσημη αναβάθμιση γιατί ξέρω πως μόνο καλά έχει να προσφέρει. Καλύτερη διαχείριση των δυνατοτήτων του κινητού, περισσότερες επιλογές, κτλ, αλλά η Belle μ' έχει σκαλώσει λίγο, έτσι απλά δεν θα βιαστώ να την βάλω. Αυτό είναι όλο, από την Anna δεν έχω κανένα παράπονο, ενώ από την Belle έχω κάποια. Γι' αυτό δεν θα την βάλω βιαστικά για να μη ψάχνω μετά τρόπους να γυρίσω στην Anna, αφού προς το παρόν μ' αρέσει περισσότερο. Μακάρι βρε παιδιά από τις περιγραφές σας (όταν με το καλό βγει η επίσημη Belle) να καταλήξω τελικά ότι την προτιμώ περισσότερο από την Anna! Τώρα όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 To ερώτημα μου πάντως δεν απαντήθηκε ακόμα. Αυτή τη στιγμή αφού δεν έχει βγει επίσημη belle με ελληνικά τι είναι προτιμότερο? μια πειραγμένη belle ή η Anna? Δε με σταματάνε οι συμβατότητες των εφαρμογών ούτε τα "χύμα" εικονίδια, αυτό που με απασχολεί είναι κάτι σχόλιο που έχω διαβάσει ότι άτομα που τη βάλανε είδαν τη μνήμη του κινητού τους να μειώνεται δραματικά οπότε λογικά θα έχουν μικροκολλήματα και καθυστερήσεις στην απόκριση. Σου απάντησα παραπάνω. Όχι ελληνική Belle, ούτε καν αγγλική δεν έχει βγει για N8. Αυτή που βγήκε στο NaviFirm βγήκε προφανώς από λάθος και αμέσως την απέσυραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πως ακριβώς το εννοείς; Εγώ εννοώ το εξής: Στην Anna, όταν ανοίξεις το μενού, σου βγάζει 9 εικονίδια όλα κι όλα -αν δεν έχεις προσθέσει εσύ άλλα φυσικά-, ενώ στην Belle όταν ανοίξεις το μενού, σκρολάρει μέχρι αρκετά κάτω γιατί σου εμφανίζει καμιά 30αριά εικονίδια μαζεμένα. Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς διαφωνούμε... Σαφώς υπάρχουν και μπορείς να φτιάξεις φακέλους και στα δυο. Η αρχική τοποθέτηση των εικονιδίων όμως είναι διαφορετική. Πριν φλασάρω σε belle πήρα αντίγραφο ασφαλείας (από το Ν8). Μετά το φλασάρισμα εκανα επαναφορά και όλα τα μενού ήταν όπως και στην Anna. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πριν φλασάρω σε belle πήρα αντίγραφο ασφαλείας (από το Ν8). Μετά το φλασάρισμα εκανα επαναφορά και όλα τα μενού ήταν όπως και στην Anna. Τα εικονίδια των φακέλων γραφείο εργαλεία και παιχνίδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους όπως πριν, ή πλέον έχουν την ίδια εμφάνιση; Όπως και να 'χει, αυτό είναι καλό νέο. Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Τα εικονίδια των φακέλων γραφείο εργαλεία και παιχνίδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους όπως πριν, ή πλέον έχουν την ίδια εμφάνιση; Όπως και να 'χει, αυτό είναι καλό νέο. Υπάρχει πρόγραμμα που βάζεις ότι εικονίδιο θέλεις. Υπάρχει mod που μπαίνει εύκολα (απλά με αντικατάσταση αρχείου) που σου τα επαναφέρει όπως ήταν (με όμορφα εικονίδια διαφορετικά μεταξύ τους). Διαλέγεις και πέρνεις. Ότι και να λένε πιο πάνω, εγώ συστήνω τη belle ανεπιφύλακτα (την τελευταία του lagoskon) και προσφέρομαι να σε βοηθήσω όπου κολήσεις. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts