praxitelis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 μολις εβαλα το symbian belle ολα πηγαν μια χαρα.το τηλεφωνο δουλευε μια χαρα.μετα ηθελα να βαλω παλι το symbian anna.ακουλουθησα τις σχετικες οδηγιες μα δεν τα καταφερα.το μονο που καταφερα ηταν ενα νεκρο νοκια ν8.το προβλημα ειναι οτι προσπαθει να συνδεθει το τηλεφωνο με τον υπολογιστη και δεν συνδεεται.μου αναβοσβηνει και το πλαινο λαμπακι που δειχνει οταν φορτιζει για λιγο και μετα σβηνει.το τηλεφωνο δεν ανοιγει με τιποτα.αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω χωρις να παω στην νοκια.το τηλεφωνο ειναι γνησιο.σας ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εχω το Ν8. Εβγαλα την sim και την μνημη και απο εκεινη την ωρα μου παιζει ενα συνεχομενο ηχο της αστυνομιας στο τερμα του ηχου, ας το εχω στο αθορυβο. Οτι και να κανω δεν σταματαει ,πρεπει να κλεισω εντελος το τηλ. Τι μπορει να φταει???????:angry: Μηπως εχεις ενεργοποιησει καποιο anti-theft προγραμμα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Μετά από 9 μήνες το κινητό είναι dead. Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Ούτε σε παρατεταμένο πάτημα του power για 8 δευτερόλεπτα και δεν μπορεί να το δει ούτε ο Phoenix. Εκτός από nokia care μπορώ να κάνω κάτι άλλο? :( και αλλο θυμα καλα ε χαλασε η νοκια παει αχρηστη ν8 εχεις φιλε? επισης καταλαβα πως η νοκια εβαλε στα ν8 μεγαλυτερη τεχνολογια απο οσο μπορουσαν να σηκωσουν Μόλις παρέλαβα το κινητό. Έγινε αντικατάσταση μπαταρίας και όλα είναι ok! ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Μόλις παρέλαβα το κινητό. Έγινε αντικατάσταση μπαταρίας και όλα είναι ok! ;) Το είχες πάνω από 6 μήνες; Αν ναι αφού σου έκαναν αντικατάσταση σημαίνει ότι όντως έχει 12 μηνη εγγύηση η μπαταρία του Ν8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ... τα avi δε τα παιζει με τιποτα ε? αυτα μετους ενσωματομενους πρεπει να ξανακατεβασω τους υποτιτλους? Καλησπέρα. Τα αρχεία AVI τα παίζει κανονικά, και με ενσωματωμένους και με ξεχωριστούς υπότιτλους (φυσικά στους ξεχωριστούς τα αρχεία πρέπει να έχουν την ίδια ονομασία, και την σωστή κωδικοποίηση), όσον αφορά τα Divx αρχεία αν οι υπότιτλοι δεν είναι ξεχωριστοί ή δεν είναι ενσωματωμένοι (καμμένοι πάνω στην ταινία δηλαδή) αλλά βρίσκονται μέσα στο αρχείο με τρόπο που τους βάζεις μόνο μετά από επιλογή μέσα από τον player τότε δεν τους εμφανίζει γιατί ο player του Ν8 δεν έχει τέτοιες επιλογές. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, είναι για τον υπολογιστή, αλλά συμβαίνει το ίδιο. Ταινία Dvix δεν εμφάνιζε τους υπότιτλους με τον gomplayer την έβαλα να παίξει με το VLC πήγα στην επιλογή που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα για εμφάνιση υποτίτλων και τους εμφάνισε κανονικά.:) Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το είχες πάνω από 6 μήνες; Αν ναι αφού σου έκαναν αντικατάσταση σημαίνει ότι όντως έχει 12 μηνη εγγύηση η μπαταρία του Ν8. Στον 10ο μήνα είμαι !!! http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Στον 10ο μήνα είμαι !!! Όλα σωστά λοιπόν. Καλό "στρώσιμο" τώρα και με γεια σου!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 μολις εβαλα το symbian belle ολα πηγαν μια χαρα.το τηλεφωνο δουλευε μια χαρα.μετα ηθελα να βαλω παλι το symbian anna.ακουλουθησα τις σχετικες οδηγιες μα δεν τα καταφερα.το μονο που καταφερα ηταν ενα νεκρο νοκια ν8.το προβλημα ειναι οτι προσπαθει να συνδεθει το τηλεφωνο με τον υπολογιστη και δεν συνδεεται.μου αναβοσβηνει και το πλαινο λαμπακι που δειχνει οταν φορτιζει για λιγο και μετα σβηνει.το τηλεφωνο δεν ανοιγει με τιποτα.αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω χωρις να παω στην νοκια.το τηλεφωνο ειναι γνησιο.σας ευχαριστω εκ των προτερων. Αν είχες διαβάσει πιο προσεχτικά τα θέματα που αφορούν το φλασάρισμα θα ήξερες ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να βάλεις μετά από belle έτσι απλά χύμα την anna. Θα πρέπει να κατεβάσεις την test version scandinavia 11.5, να την φλασάρεις και μετά να βάλεις ότι θέλεις ξανά. Δε γίνετε να πας προς τα πίσω σε φλασάρισμα. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) εχω το Ν8. Εβγαλα την sim και την μνημη και απο εκεινη την ωρα μου παιζει ενα συνεχομενο ηχο της αστυνομιας στο τερμα του ηχου, ας το εχω στο αθορυβο. Οτι και να κανω δεν σταματαει ,πρεπει να κλεισω εντελος το τηλ. Τι μπορει να φταει???????:angry: Πάω στοίχημα ότι το N8 το πήρες μεταχειρισμένο από κάποιον περίεργο, ε; :whistle: Καλό είναι να βρεις τον πραγματικό του ιδιοκτήτη και να το επιστρέψεις. Αυτός θα ξέρει πώς να σταματήσει και τη σειρήνα... Edited November 26, 2011 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδιά εύριο θα πάρω ένα καινούργιο Ν8. Σε περίπτωση που δεν έχει την ΑΝΝΑ τι κάνω; Την περνάω και μετά κάνω hard reset ή καθώς θα είναι καινούργιο δεν χρειάζεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδιά εύριο θα πάρω ένα καινούργιο Ν8. Σε περίπτωση που δεν έχει την ΑΝΝΑ τι κάνω; Την περνάω και μετά κάνω hard reset ή καθώς θα είναι καινούργιο δεν χρειάζεται; Hard reset δε θα χρειαστεί να κάνεις. Ακόμα κι εγώ που έχω κατεβάσει άπειρα πράγματα, δεν έχω κάνει ούτε 1... :) Νομίζω hard reset κάνεις, άμα έχεις κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής, π.χ. πολύ " λίγη " ram ( drive c ). Για να περάσεις την Αννα εξαρτάται αν το κινητό που θα πάρεις θα είναι παραεισαγωγής ή ελληνικό. Αν είναι ελληνικό, περνάς την αναβάθμιση και ΟΤΑ ( Over The Air - με Wifi δηλαδή ) και μέσω του Nokia Suite, αλλά αν είναι παραεισαγωγής αποκλειστικά ΟΤΑ, έτσι ώστε να μη χάσεις τα Ελληνικά. P.S.: Καλοχρησιμοποίητο το κινητό!! Καλωσήρθες στο club!! :D Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Παιδιά εύριο θα πάρω ένα καινούργιο Ν8. Σε περίπτωση που δεν έχει την ΑΝΝΑ τι κάνω; Την περνάω και μετά κάνω hard reset ή καθώς θα είναι καινούργιο δεν χρειάζεται; Εγκαθιστάς το Νokia Suite στον υπολογιστή σου, συνδέεις το κινητό και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους (με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις ελληνικό product code - αν έχεις ξένο η μόνη λύση είναι OTA ή φλασάρισμα με Phoenix). Hard reset εννοείται ότι δεν χρειάζεται να κάνεις, το κινητό σου είναι ήδη καθαρό. Hard reset κάνουμε μόνο αν έχουμε κάνει το σύστημα μαντάρα και θέλουμε να το επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή. Αν δεν έχεις προβλήματα και όλα λειτουργούν όπως πρέπει, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις hard reset στα updates. Εγώ πχ δεν έκανα κατά τη μετάβαση σε Anna παρόλο που το κινητό μου ήταν φορτωμένο με εκατοντάδες εφαρμογές (και κυρίως γι' αυτό, που να τα βάζω όλα και να τα ρυθμίζω από την αρχή), και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, το κινητό μου λειτουργούσε καλύτερα κι από άλλων που φλασάρουν για ψύλλου πήδημα. Έχει τύχει όμως να κάνω hard reset γιατί έβαλα κάποια περίεργη εφαρμογή, που χάλασε πράγματα και που δεν διορθώθηκαν ακόμη κι όταν την έβγαλα. Ύποπτες είναι αυτές που μπαίνουν πολύ βαθιά στο σύστημα, πχ κάτι antivirus, anti-theft, network managers κλπ. Edited November 27, 2011 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Καλησπέρα . Έχω μόνο 72,5 mb στην C: και μερικά κολλήματα σε κάποιες περιπτώσεις . Τι θα πρέπει να κάνω , φλασαρισμα ή hard reset ? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Καλησπέρα . Έχω μόνο 72,5 mb στην C: και μερικά κολλήματα σε κάποιες περιπτώσεις . Τι θα πρέπει να κάνω , φλασαρισμα ή hard reset ? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τίποτα να μην κάνεις, μια χαρά είναι τα 72ΜB. Αν πέσεις κάτω από τα 20 να αρχίσεις να ανησυχείς. Επίσης, και hard reset να κάνεις, αν βάλεις τις ίδιες εφαρμογές που έχεις τώρα πάλι στο ίδιο σημείο θα φτάσεις από άποψη χώρου. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να εγκαθιστάς ό,τι μπορείς στο E, όπως και φυσικά εικόνες, βίντεο κλπ. Τα κολλήματα που λες υποψιάζομαι ότι είναι την ώρα που κάτι απαιτητικό τρέχει στο παρασκήνιο (πχ αμέσως μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής, μετά από επανεκκίνηση κλπ). Φυσιολογικότατα, δεν πρέπει να σε απασχολούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Βγήκε η Belle για το Ν8 μας!!! υπάρχει πλέον στο Navifirm! Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Βγήκε η Belle για το Ν8 μας!!! υπάρχει πλέον στο Navifirm! Master of flashers, don't do that! :mad: Νόμιζα ότι ήταν η επίσημη και χάρηκα... :( Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Master of flashers, don't do that! :mad: Νόμιζα ότι ήταν η επίσημη και χάρηκα... :( καλησπερα.στο navifirm η επισημη βγαινει. απλως πρεπει να την φλασαρεις με φοινικα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Master of flashers, don't do that! :mad: Νόμιζα ότι ήταν η επίσημη και χάρηκα... :( :lol: :lol: μα στο navifirm επίσημες βγαίνουν!! αυτή που εμφανίστηκε η επίσημη είναι!! δεν ξέρω ποια από όλες τις επίσημες (εννοώ ποιo Product code) αλλά είναι official!! Αυτό σημαίνει πως είναι θέμα ημερών/1-2 βδομάδων να μας έρθει ! Εγώ βέβαια θα το φλασάρω το βράδυ που θα γυρίσω απο την σχολή!! Edited March 26, 2012 by impreza_sti Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) καλησπερα παιδια αυτα εδω qt libraries που τα βρισκουμε και πως τα εγκαθιστουμε?βλεπω μεσα στης εγκατεστημενες εφαρμογες το ODML τι ειναι αυτο? Edited November 29, 2011 by komatias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Θα ήθελα να να ρωτήσω κάτι..Αν συνδεσω το κινητό μου με τον υπολογιστή, το λειτουργικό θα το διαβάσει σαν έναν τόμο..Μπορώ από τον υπολογιστή να κάνω εκκαθάριση δίσκου και ανασυγκρότηση δεδομένων όπως σε έναν κανονικό σκληρό?Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να ελευθερωθεί κάποια μνήμη από το κινητό και να λειτουργεί ταχύτερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Θα ήθελα να να ρωτήσω κάτι..Αν συνδεσω το κινητό μου με τον υπολογιστή, το λειτουργικό θα το διαβάσει σαν έναν τόμο..Μπορώ από τον υπολογιστή να κάνω εκκαθάριση δίσκου και ανασυγκρότηση δεδομένων όπως σε έναν κανονικό σκληρό?Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να ελευθερωθεί κάποια μνήμη από το κινητό και να λειτουργεί ταχύτερα? Τι εννοείς καλό μου παιδί; Με μπέρδεψες με τις εγκυκλοπαίδειες και τους τόμους τους. :p Defragmentation θέλεις να κάνεις; Δεν έχει νόημα για μνήμες flash. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Τι εννοείς καλό μου παιδί; Με μπέρδεψες με τις εγκυκλοπαίδειες και τους τόμους τους. :p Defragmentation θέλεις να κάνεις; Δεν έχει νόημα για μνήμες flash. Αυτο που θέλω να πω, είναι πως η μνήμη του κινητού, είναι όπαως ο σκληρός δίσκος ενώς υπολογιστή... Στον δίσκο του υπολογιστή πρέπει να κάνουμε τις ενέργεις που προαναφέρθηκαν για να έχουμε καλύτερη απόδοση στο σύστημα... Αυτο γίνεται και στο κινητό??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 οχι, το Ν8 και τα περισσοτερα κινητα δεν εχουν σκληρο δισκο αλλα μνημη flash Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ΚΑι κάτι άλλο. όταν με το καλό, κάνουμε την αναβάθμιση σε Symbian Belle, μετά θα πρέπει να κάνουμε hard reset στο κινητό??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ΚΑι κάτι άλλο. όταν με το καλό, κάνουμε την αναβάθμιση σε Symbian Belle, μετά θα πρέπει να κάνουμε hard reset στο κινητό??? Καλό θα ήταν για να τη δεις σε "πλήρη ισχύ" τη belle. Όχι απαραίτητο. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts