Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδες.....απο τοτε που εβαλα την αννα, οταν παω να κανω εγκατασταση εφαρμογες μου βγαζει συνεχεια Unable to Install.....εκανα hard reset, οι εγκαταστασεις γινονταν κανονικα για καποιο διαστημα και τωρα παλι τα ιδια.....επειδη δεν θελω να του κανω παλι hard reset, μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδες.....απο τοτε που εβαλα την αννα, οταν παω να κανω εγκατασταση εφαρμογες μου βγαζει συνεχεια Unable to Install.....εκανα hard reset, οι εγκαταστασεις γινονταν κανονικα για καποιο διαστημα και τωρα παλι τα ιδια.....επειδη δεν θελω να του κανω παλι hard reset, μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση?

αν γινεται στον smart installer αυτο, τοτε καθε φορα που τελειωνει μια εγκατασταση, διεγραφε τον smart installer.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Το ιδιο μου με αυτο που λες μου εκανε και εμενα δεν μπορουσα να του βαλω τιποτα!!!

Μου εσπασε τα νευρα και εβαλα την belle...:p Πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την anna

ξανα η μονος σου η να το πας σε ενα nokia care για να εισαι σιγουρος!!!Μονο ετσι θα δουλεψει!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

ρε παιδιά τι γίνεται? Ολο προβλήματα διαβάζω με την anna........είμαι πολύ διστακτικός στο να την βάλω

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ρε παιδιά τι γίνεται? Ολο προβλήματα διαβάζω με την anna........είμαι πολύ διστακτικός στο να την βάλω

προλβηματα εχουν οσοι περασαν την αννα πανω απο την εκδοση symbian^3 , που την ειχαν για καιρο και ειχε μαζεψει πολλα σκουπιδια. Εγω που εβαλα την αννα με φλασαρισμα(Αφου εκανα φορματ και reset τα παντα) δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα και ΟΛΑ τρεχουν πολυ καλυτερα απο οτι πριν . :)

Oneplus 5 - 128GB

προλβηματα εχουν οσοι περασαν την αννα πανω απο την εκδοση symbian^3 , που την ειχαν για καιρο και ειχε μαζεψει πολλα σκουπιδια. Εγω που εβαλα την αννα με φλασαρισμα(Αφου εκανα φορματ και reset τα παντα) δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα και ΟΛΑ τρεχουν πολυ καλυτερα απο οτι πριν . :)

εγώ πάντως που πέρασα την Αννα πάνω από Symbian^3 δεν είχα τ παραμικρό πρόβλημα. το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα.

Τι προβλήματα; Σε μένα λειτουργεί τέλεια. Έβαλα και το νέο Swype χθες και είμαι υπερευχαριστημένος.

Edited by terrestial

Το ιδιο μου με αυτο που λες μου εκανε και εμενα δεν μπορουσα να του βαλω τιποτα!!!

Μου εσπασε τα νευρα και εβαλα την belle...:p Πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την anna

ξανα η μονος σου η να το πας σε ενα nokia care για να εισαι σιγουρος!!!Μονο ετσι θα δουλεψει!!!;)

την ξαναπερασα παλι την αννα....εκανα και hard reset και φορματ αλλα μετα απο μερικα installations παλι το ιδιο θεμα βλεπω :wacko::wacko::wacko:

μαλλον την κρατησα πολυ την αννα (3 μερες) ηρθε ο καιρος για belle:p

Παιδια εαν κανουμε απανωτα hard reset ,παθαινει η συσκευη τιποτα;:confused:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημέρα,

πέρασα πριν 10 ημέρες την Αννούλα καθώς και τις παρλκόμενες αναβαθμίσεις έκανα και ένα reset μετά αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως το πρωί όταν το βάζω σε λειτουργία και φτάνει στην αρχική οθόνη είναι αργό κάνει κάποια δευτερόλεπτα να εμφανίσει το widget της ωρας και της ημερομηνίας αλλά και ένα mail client που έχω. Επίσης πηγαίνοντας στην δεύτερη αρχική οθόνη παρόλο που η scroll μετάβαση είναι αρκετά καλή και σε αίσθηση και σε ταχύτητα εντούτοις και εκεί όλες οι συντομεύσεις που είναι προκαθορισμένες κάνουν κάποια δευτερόλεπτα να φορτώσουν τα εικονίδια τους και μάλιστα εμφανίζονται στη θέση τους το εικονίδιο "Συντομεύσεις" που έχει η Αννα σε κάθε σειρά. Το ίδιο συμαβίνει και στην τρίτη οθόνη.

Υπάρχει κάποιος άλλος με παρόμοια κατάσταση ή με μια καλή ιδέα;

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

πέρασα πριν 10 ημέρες την Αννούλα καθώς και τις παρλκόμενες αναβαθμίσεις έκανα και ένα reset μετά αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως το πρωί όταν το βάζω σε λειτουργία και φτάνει στην αρχική οθόνη είναι αργό κάνει κάποια δευτερόλεπτα να εμφανίσει το widget της ωρας και της ημερομηνίας αλλά και ένα mail client που έχω. Επίσης πηγαίνοντας στην δεύτερη αρχική οθόνη παρόλο που η scroll μετάβαση είναι αρκετά καλή και σε αίσθηση και σε ταχύτητα εντούτοις και εκεί όλες οι συντομεύσεις που είναι προκαθορισμένες κάνουν κάποια δευτερόλεπτα να φορτώσουν τα εικονίδια τους και μάλιστα εμφανίζονται στη θέση τους το εικονίδιο "Συντομεύσεις" που έχει η Αννα σε κάθε σειρά. Το ίδιο συμαβίνει και στην τρίτη οθόνη.

Ευχαριστώ

φυσιολογικη συμπεριφορα boot up

σκεψου οτι οπως συμβαινει στον υπολογιστη σου

οταν τον ξεκινας κανει καποια ωρα να τα φορτωσει ολα

ετσι και στο τηλ

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

φυσιολογικη συμπεριφορα boot up

σκεψου οτι οπως συμβαινει στον υπολογιστη σου

οταν τον ξεκινας κανει καποια ωρα να τα φορτωσει ολα

ετσι και στο τηλ

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ αλλά με την 1.2 πήγαινε πολύ πιο γρήγορα το boot γι αυτό με παραξένεψε:confused:

Καλημέρα,

Ευχαριστώ

Όλοι. Τον υπολογιστή σου όταν τον ανοίγεις ξεκινάει αμέσως; Δεν θέλει κάποια ώρα να φορτώσει; Το ίδιο χρειάζεται και το κινητό σου. Τα widget τα φορτώνει την πρώτη φορά που θα πας στη συγκεκριμένη homescreen μετά την εκκίνηση. Έτσι ήταν και πριν (δεν το είχες προσέξει; ), αλλά τώρα γίνεται πιο ομαλά και φανερά (τα βλέπεις να φορτώνουν ένα ένα, δεν κάθεσαι να αναρωτιέσαι τι έγινε και κόλλησε).

Ερώτηση: Γιατί το κλείνεις το βράδυ; Μπορείς απλά να το βάλεις εκτός σύνδεσης.

Όλοι. Τον υπολογιστή σου όταν τον ανοίγεις ξεκινάει αμέσως; Δεν θέλει κάποια ώρα να φορτώσει; Το ίδιο χρειάζεται και το κινητό σου. Τα widget τα φορτώνει την πρώτη φορά που θα πας στη συγκεκριμένη homescreen μετά την εκκίνηση. Έτσι ήταν και πριν (δεν το είχες προσέξει; ), αλλά τώρα γίνεται πιο ομαλά και φανερά (τα βλέπεις να φορτώνουν ένα ένα, δεν κάθεσαι να αναρωτιέσαι τι έγινε και κόλλησε).

Από ότι φαίνεται δεν το είχα προσέξει!!;)

Το κλείνω για να μην ξοδεύω ενέργεια :lol:

Από ότι φαίνεται δεν το είχα προσέξει!!;)

Το κλείνω για να μην ξοδεύω ενέργεια :lol:

είσαι

green boy δηλαδή :p

πάντως δεν χρειάζεται να το κλείνεις, με εκτός σύνδεσης καταναλώνει ελάχιστα.

Oneplus 5 - 128GB

είσαι

green boy δηλαδή :p

:alien: ναι ναι Green Boy!:lol Πάντως και μια και το έφερε η κουβέντα δεν είδα κάποια βελτίωση στην κατανάλωση ενέργειας μετά την Αννα. Υπήρχε σαν χαρακτηριστικό που βελτιώθηκε στο logbook;

Εχω θέμα με την σύνδεση από τότε που πέρασα την αννα. Οπότε μπαίνω με τον όπερα ή με τον εργοστασιακό συνδεομαι κανονικά και αποσυνδέεται αυτόματα με την έξοδο αλλά όταν πηγαινω με την αναζήτηση δικτυου-> σύνδεση τότε παραμένει συνδεδεμένο μόνιμα. Πατάω αποσύνδεση αλλά ξανασυνδέεται μόνο του όσες φορές κι αν το κάνω. Με επανεκινηση του τηλεφωνου αποσυνδέεται αλλά χθες δεν "έπιανε" ούτε αυτό το κόλπο. Κατάφερα μα αποσυνδεθω μόνο όταν έφυγα από την εμβέλεια του δικτύου... Τι να κάνω;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το ιδιο προβλημα με την Αννα και to wifi εχω και εγω

ειναι δηλαδη προβλημα της αναβαθμισης?κ μενα το παθαινει συχνα κ μουχει σπασει τα νευρα..διαπιστωσα οτι στην εκκινηση μου ζητησε κωδικο απο το ovi κ μια εφορμογη με ονομα ssui (καπως ετσι εκκινουσε).εκανα φορματ ξανα κ οταν καποια στιγμη μου ζητησε να την εγκαταστησει πατησα ακυρο κ απο τοτε δεν συνδεεται συνεχεια στο ιντερνετ αλλα πολλες φορες μενει μεσα αν εχω συνδεθει πιο πριν...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ενα σβήσιμο και ένα άνοιγμα πάντα βοηθάει το οποιαδήποτε λειτουργικό να ανανεωθεί. ;)

Γνωριζει καποιος φιλος να μας πει αν η τεχνολογια NFC μπορει με καποιο τροπο να ενσωματωθει στο μελλον στο Ν8??:confused:

απαιτει και hardware , το οποιο δεν διαθετει το Ν8 μας.

Oneplus 5 - 128GB

και βεβαια θα παρει. Το εχει πει η νοκια.οτι οταν βαλει το λογοσμικο μπελ.θα εχει αυτη την δυνατοτητα.:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...