Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι ειναι hardware Θεμα
Με γειωσες! Ξερετε γιατι δε το δειχνει παντα, αλλα ορισμενες φορες; Πχ στο φοντο απο το μενου που ειναι μαυρο δε το δειχνει καθολου. Το κανει μονο στο ρολοι, σε καμμια βραδινη φωτο που βγαζω, σε μερικα θεματα και σε ταινιες. Επισης στα πλαισια απο τις επιλογες οταν πεφτει η φωτεινοτητα. Ειναι διαφορετικο το χρωμα του μαυρου στο φοντο του μενου;

Το ν8 java εφαρμογές τρέχει?

-π.χ. παιχνίδια κ.α.

Τρεχει και java και sisx αρχεια φιλε μου. Τα παντα!

Χρησιμοποιησα και το πομπο του κινητου στο ραδιοφωνου του αυτοκινητου. Ηταν κατι πρωτογνωρο για εμενα! Η ποιοτητα πολυ καλη! Σκεφτομαι επειδη δεν εχει mp3 το αμαξι, να χρησιμοποιω το κινητο μου. Ξερετε τι ακτινοβολια εκπεμπεται; Επισης εαν τρωει αρκετη μπαταρια απο το κινητο και εαν υπαρχει καποιο αλλο μειονεκτημα που θα πρεπει να ξερω.

Οσο αφορα τη λειτουργια για τα κοκκινα ματια δε ειναι και ο,τι το καλυτερο. Δε μπορω να αποτυπωσει το σωστο χρωμα του ματιου και τα βγαζει ολα μαυρα. Ξερετε γιατι οταν βγαζουμε το βραδυ φωτογραφιες με φλας φαινονται τα κοκκινα ματια; Πρεπει να κοιταμε καπου συγκεκριμενα στο κινητο;

Τελος, γιατι προτιματε να βγαζετε φωτος στα 9mp; Μονο και μονο επειδη τις δειχνει φουλ στην οθονη του κινητου; Στον υπολογιστη δε φαινονται καλυτερα οι αλλες; Ποια αναλυση ειναι widescreen;

*Εφαγε και το πρωτο του restart σημερα, αλλα δε εκανε ουτε 3 δευτερολεπτα για να ανοιξει! Πολυ γρηγορο!*

Οσο αφορα τη λειτουργια για τα κοκκινα ματια δε ειναι και ο,τι το καλυτερο. Δε μπορω να αποτυπωσει το σωστο χρωμα του ματιου και τα βγαζει ολα μαυρα. Ξερετε γιατι οταν βγαζουμε το βραδυ φωτογραφιες με φλας φαινονται τα κοκκινα ματια; Πρεπει να κοιταμε καπου συγκεκριμενα στο κινητο;

Τελος, γιατι προτιματε να βγαζετε φωτος στα 9mp; Μονο και μονο επειδη τις δειχνει φουλ στην οθονη του κινητου; Στον υπολογιστη δε φαινονται καλυτερα οι αλλες; Ποια αναλυση ειναι widescreen;

Τα κόκκινα μάτια γίνονται όταν υπάρχει χαμηλός εως καθόλου φωτισμός και ξαφνικά εκπέμπεται έντονο φως από το φλας. Δεν προλαβαίνει το μάτι να προσαρμοστεί στην απότομη αλλαγή και έτσι βγαίνει κόκκινο! Συμβαίνει και σε καλές ψηφιακές, αλλά εκείνες τα διορθώνουν καλύτερα! Σου συνιστώ να κάνεις ό,τι και εγώ, δηλαδή να έχεις το αυτόματο η ενεργό φλας και να διορθώνεις τα κόκκινα μάτια στο pc σου. Είναι απλό και ούτως η άλλως εκεί τις περνάμε οι περισσότεροι πια για να τις επεξεργαζόμαστε!

Όσο για το widescreen, όντως προτιμώ να φαίνονται σε όλη την οθόνη του κινητού, αλλά επίσης φαίνονται και στο laptop μου και στις TV του σπιτιού το ίδιο, γιατί είναι όλες οι οθόνες wide!;)

Σου συνιστώ να κάνεις ό,τι και εγώ, δηλαδή να έχεις το αυτόματο η ενεργό φλας και να διορθώνεις τα κόκκινα μάτια στο pc σου. Είναι απλό και ούτως η άλλως εκεί τις περνάμε οι περισσότεροι πια για να τις επεξεργαζόμαστε!

Και με προγραμμα στον υπολογιστη δε βγαζει το σωστο χρωμα του ματιου. Σε μερικες φωτος τα ματτια δεν ειναι και τοσο κοκκινα ή σχεδον καθολου. Μηπως θελει να κοιταμε το κοκκινο led;

Οι ασθητηρες για το portait mode δουλευουν καλα; Ενω ειμαι ξαπλωμενος και πλαϊ και κραταω το κινητο λιγο γερμενο, αμεσως αλλαζει σε portait mode! Το κανει και σε εσας αυτο; Ειναι λιγακι σπαστικο. Αφου αναγκαζομαι να απενεργοποιω τους αισθητηρες, ειτε να αλλαζω πλευρο! :p

Edited by Lux

Και με προγραμμα στον υπολογιστη δε βγαζει το σωστο χρωμα του ματιου. Σε μερικες φωτος τα ματτια δεν ειναι και τοσο κοκκινα ή σχεδον καθολου. Μηπως θελει να κοιταμε το κοκκινο led;

Οι ασθητηρες για το portait mode δουλευουν καλα; Ενω ειμαι ξαπλωμενος και πλαϊ και κραταω το κινητο λιγο γερμενο, αμεσως αλλαζει σε portait mode! Το κανει και σε εσας αυτο; Ειναι λιγακι σπαστικο. Αφου αναγκαζομαι να απενεργοποιω τους αισθητηρες, ειτε να αλλαζω πλευρο! :p

Δε νομίζω ότι έχει σημασία αν κοιτάς το κόκκινο led η όχι. Πάντως τη λειτουργία "κόκκινα μάτια" καλύτερα μην την χρησιμοποιείς! Όσο για τους αισθητήρες, μην ανησυχείς...έτσι δουλεύουν! Και εμένα μ΄εκνευρίζει καμιά φορά, αλλά δε δίνω σημασία... άλλαξε πλευρό:pη κράτα το κινητό οριζόντια!;)

Δε νομίζω ότι έχει σημασία αν κοιτάς το κόκκινο led η όχι.

Πάντως τη λειτουργία "κόκκινα μάτια" καλύτερα μην την χρησιμοποιείς! Όσο για τους αισθητήρες, μην ανησυχείς...έτσι δουλεύουν! Και εμένα μ΄εκνευρίζει καμιά φορά, αλλά δε δίνω σημασία... άλλαξε πλευρό:pη κράτα το κινητό οριζόντια!;)

Παιδια τα κοκκινα ματια εχουν σχεση με την διαστολη και συστολη της κορης των ματιων, στο σκοταδι η κορη διαστελεται και γι αυτο κοκκινιζουν (σε ορισμενους ανθρωπους αναλογα με το χρωμα το ματιων μπορει να βγαινουν και λευκα, το ιδιο συμβαινει και στα ζωα). Αυτο που κανει το φλας στην λειτουργια κοκκινα ματια ειναι να προετοιμαζει (συστελει) την κορη του ματιου με την πρωτη φλασια (ορισμενες dslr βγαζουν και 2 και 3 για αυτο εχουν και καλυτερα αποτελεσματα) και με την δευτερη βγαζει την φωτο, επειδη ομως οι κορες των ματιων δεν αντιδρουν το ιδιο γρηγορα σε ολους (εχει σχεση ακομα και η καταναλωση αλκοολ) ποτε πετυχαινει και ποτε οχι.

Για να διορθωθει λοιπον οσο γινεται, μια λυση ειναι να κοιταζουμε το κοκκινο led της εστιασης η αν υπαρχει καποιο εντονο φως τριγυρω να κοιταζουμε αυτο.

Οσο για το διορθωμα, μια χαρα μπορουμε να το κανουμε και απ το προγραμμα επεξεργασιας που εχει το τηλεφωνο.

Δλδ εαν καποιος εχει γαλαζια ή γκριζοπρασινα ματια μπορεις να επεναφερεις το χρωμα αυτο; Συνηθως το προγραμμα τα κανει καφε/μαυρα.

Δλδ εαν καποιος εχει γαλαζια ή γκριζοπρασινα ματια μπορεις να επεναφερεις το χρωμα αυτο; Συνηθως το προγραμμα τα κανει καφε/μαυρα.

Οχι Lux, αυτο μπορεις να το κανεις μονο με καποιο προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας στον υπολογιστη σου και παλι δεν θα φανουν τα πραγματικα ματια αλλα θα βαλεις καποια που νομιζεις πως ταιριαζουν, τα απλα προγραμματα οπως του τηλεφωνου η το Picasa απλα αφαιρουν το κοκκινο.

Παίδες, να ρωτήσω κάτι περί της κάμερας;

Αν βάλω την ανάλυση χαμηλότερα από 12ΜΡ θα μπορώ να έχω περισσότερο ζουμ; Γιατί το 2χ που δίνει στα 12ΜΡ είναι λίγο αν αυτό υπάρχει σε όλα τα μεγέθη λήψης...

Παιδιά έχω ενα σοβαρό πρόβλημα. Απο εχθές προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές και δεν μπορώ. Μου εμφανίζει μήνυμα στο κινητό: η εγκατάσταση είναι αδύνατη και στο Ovi Suite μου βγάζει κωδικό σφάλματος: 2148532241.

Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα; Θέλω το Φορμάτ να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μου επιλογή.

Παιδιά έχω ενα σοβαρό πρόβλημα. Απο εχθές προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές και δεν μπορώ. Μου εμφανίζει μήνυμα στο κινητό: η εγκατάσταση είναι αδύνατη και στο Ovi Suite μου βγάζει κωδικό σφάλματος: 2148532241.

Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα; Θέλω το Φορμάτ να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μου επιλογή.

Ίσως το προκάλεσε κάποια από τις εφαρμογές που εγκατέστησες πρόσφατα.

Δες εδώ:

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Διαχείριση Εφαρμογών -> Εγκατεστημένες Εφαρμογές -> Επιλογές -> Προβολή Μητρώου

Προσπάθησε να απεγκαταστήσεις την τελευταία ή τις 2-3 τελευταίες, κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν υπάρξει πρόοδος.

Μετά από αυτό δε νομίζω να υπάρχει άλλος δρόμος από το reset. Τουλάχιστον πάρε ένα καλό backup πριν απ' αυτό.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παίδες, να ρωτήσω κάτι περί της κάμερας;

Αν βάλω την ανάλυση χαμηλότερα από 12ΜΡ θα μπορώ να έχω περισσότερο ζουμ; Γιατί το 2χ που δίνει στα 12ΜΡ είναι λίγο αν αυτό υπάρχει σε όλα τα μεγέθη λήψης...

Βαλε την εφαρμογη Camera Pro που εχει ζουμ x11 και ειναι πληρέστερη απ αυτη του τηλεφωνου, αλλα να ξερεις οτι οσο μεγαλωνει το ζουμ (μιας και δεν ειναι οπτικο) χανεις σε ποιοτητα στην εικονα.

Εχει 2χ οπτικο ζουμ στις φωτογραφιες και 3χ οπτικο ζουμ στα βιντεο; Ψηφιακο ποσο εχει; Και πως διαλεγουμε ποιο ζουμ να κανει; Εχω ψιλομπερδευτει!

Ο σταθεροποιητης βιντεο τι ακριβως κανει; Το εχετε ενεργοποιημενο;

Edited by Lux

Εχει 2χ οπτικο ζουμ στις φωτογραφιες και 3χ οπτικο ζουμ στα βιντεο; Ψηφιακο ποσο εχει; Και πως διαλεγουμε ποιο ζουμ να κανει; Εχω ψιλομπερδευτει!

Ο σταθεροποιητης βιντεο τι ακριβως κανει; Το εχετε ενεργοποιημενο;

Δεν έχει οπτικό. Ψηφιακό 2χ στις φωτογραφίες και 3χ στο βίντεο.

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n8/specifications

Αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο ανεξάρτητα από πόσα mp το ρυθμίσουμε να τραβάει.

Edited by Johny-B

Ξερετε γιατι δε το δειχνει παντα, αλλα ορισμενες φορες; Πχ στο φοντο απο το μενου που ειναι μαυρο δε το δειχνει καθολου. Το κανει μονο στο ρολοι, σε καμμια βραδινη φωτο που βγαζω, σε μερικα θεματα και σε ταινιες. Επισης στα πλαισια απο τις επιλογες οταν πεφτει η φωτεινοτητα. Ειναι διαφορετικο το χρωμα του μαυρου στο φοντο του μενου; Για το Purple tint μιλαω

Χρησιμοποιησα και το πομπο του κινητου στο ραδιοφωνου του αυτοκινητου. Ηταν κατι πρωτογνωρο για εμενα! Η ποιοτητα πολυ καλη! Σκεφτομαι επειδη δεν εχει mp3 το αμαξι, να χρησιμοποιω το κινητο μου. Ξερετε τι ακτινοβολια εκπεμπεται; Επισης εαν τρωει αρκετη μπαταρια απο το κινητο και εαν υπαρχει καποιο αλλο μειονεκτημα που θα πρεπει να ξερω.

Μπορει καποιος να με διαφωτισει; Επισης στο changelog της καινουριας εκδοσης λεει οτι το purple tint μειωνεται αισθητα. Πως γινεται κατι τετοιο; Παιζουν με την φωτεινοτητα;

Οχι Lux, αυτο μπορεις να το κανεις μονο με καποιο προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας στον υπολογιστη σου και παλι δεν θα φανουν τα πραγματικα ματια αλλα θα βαλεις καποια που νομιζεις πως ταιριαζουν, τα απλα προγραμματα οπως του τηλεφωνου η το Picasa απλα αφαιρουν το κοκκινο.

Στο ίδιο το τηλέφωνο , πατώντας επεξεργασία εικονας και το σύμβολο με το κοκκινο ματάκι στο Αυτόματο. εμένα επαναφέρει το κανονικό χρώμα των ματιών. Τσεκαρισμένο σε ξανθιά πρασινομάτα. Λές να έτυχε??

Xiaomi Mi 9T 128GB

Στο ίδιο το τηλέφωνο , πατώντας επεξεργασία εικονας και το σύμβολο με το κοκκινο ματάκι στο Αυτόματο. εμένα επαναφέρει το κανονικό χρώμα των ματιών. Τσεκαρισμένο σε ξανθιά πρασινομάτα. Λές να έτυχε??

Μπορει να συμβει αν εχει κοκκινισει η κορη του ματιου παρ οτι ειναι σε συστολη (δηλ. μικρη αρα μικρο μεγεθος της κοκκινιλας) και δεν εχει επηρεαστει το γυρω απ τημν κορη δηλ. το τμημα που εχει το χρωμα.

Εβαλα το Ovi Suite και μου βρηκε 2 updates. Ενα απο το ovi suite το οποιο κατεβαζω και ακομα μια για το κινητο και λεει για κατι παιχνιδια και χαρτες. Μπορω να τα κατεβασω ή θα χασω τα δεδομενα μου; Το κινητο ειναι παραεισαγωγης.

Παιδιά καλησπέρα! Στην σελίδα 167 είχα γραψει οτι το κινητο οτι μου έπεσε νερό.

Τελικά το πηγα σε ενα Nokia care, αλλά μου είπαν οτι είχε 30 βραχυκυκλώματα,αλλαξανε μου είπαν οθονη αλλά τιποτα.

Αυριο θα το παρω (μου είπαν μονο οτι σωσανε τις επαφες) ξερετε αν το πάνε στα κεντρικά?

Αν το πάω στον Γερμανό μπορεί να καταφέρουν τίποτα?

Εγω μπορώ να κάνω κάτι πχ που γράψανε για ρύζι η με πιστολάκι για μαλλία?

Οτι βοηθεια καλοδεχούμενη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελικά το πηγα σε ενα Nokia care, αλλά μου είπαν οτι είχε 30 βραχυκυκλώματα,αλλαξανε μου είπαν οθονη αλλά τιποτα.

Αυριο θα το παρω (μου είπαν μονο οτι σωσανε τις επαφες) ξερετε αν το πάνε στα κεντρικά?

Φίλε μου αν δεν μπόρεσε να το επαναφέρει το Nokia care δύσκολα να στο Κάνει κάποιος άλλος, μακάρι να γίνει αλλά ............

frastgr

Καλησπέρα φίλε,

ούτε ρύζι, ούτε πιστολάκι θα κάνει τίποτα, δεν ξέρω για μακαρόνια:lol:.

Πλάκα κάνω αλλά πίστεψέ με όντως δεν κάνουν κάτι αυτά. Σου έχω στείλει πμ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά.

Προσπαθώ να βρώ πως μπορώ να κάνω εργασία χωρίς σύνδεση σε κάποιες σελίδες από το ιστορικό του ιντερνετ στο N8 μου, για να βρώ κάποιες παλιές πληροφορίες αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Μου εμφανίζει μόνο με ποιο τρόπο θέλω να συνδεθώ στο ιντερνετ και μόλις ελιλέξω κάποιον τότε μου ξαναφορτώνει την σελίδα.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Εχω διαβάσει ήδη αρκετές σελίδες στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα ακόμα κάτι και το θέμα είναι ότι και λόγω του μπέμπη μας δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο.Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε κάποιος

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Προσπαθώ να βρώ πως μπορώ να κάνω εργασία χωρίς σύνδεση σε κάποιες σελίδες από το ιστορικό του ιντερνετ στο N8 μου, για να βρώ κάποιες παλιές πληροφορίες αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Μου εμφανίζει μόνο με ποιο τρόπο θέλω να συνδεθώ στο ιντερνετ και μόλις ελιλέξω κάποιον τότε μου ξαναφορτώνει την σελίδα.

Δεν έχει κάτι τέτοιο. To ιστορικό ουσιαστικά δεν υπάρχει στην τρέχουσα έκδοση.

Διάβασα οτι θα βελτιωθεί κάπως με την αναβάθμιση που περιμένουμε (symbian anna).

Δοκίμασες με τον opera?

παιδια ποσο καιρο κανει να αλλαξει το κατω μερος της συσκευης που εχει το κουμπακι του μενου?το κατω πλαστικο.εχω light leak στο μαυρο n8. Edited by tolispao13

παιδια ποσο καιρο κανει να αλλαξει το κατω μερος της συσκευης που εχει το κουμπακι του μενου?το κατω πλαστικο.εχω light leak στο μαυρο n8.

αν το nokia care που θα πας το εχει stock,τοτε στο φτιαχνει επιτοπου μεσα σε 5 λεπτα,με κοστος γυρω στα 10 εθρω αν θυμαμαι καλα.Εγω το ειχα αλλαξει πριν 2 μηνες στην Κολιατσου,πατησιων περιπου απεναντι απο το ΑΒ Βασιλοπουλος:happy:

παιδια ποσο καιρο κανει να αλλαξει το κατω μερος της συσκευης που εχει το κουμπακι του μενου?το κατω πλαστικο.εχω light leak στο μαυρο n8.

μιας κ ρωταει ο φιλος,ξερουμε κοστος για τα υπολοιπα?θυμαμαι στις αρχες λεγαμε για κατι 100αρια..ισχυουν?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...