Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις γύρισα από το NOKIA CARE Περιστερίου, όπου άφησα το Ν8 διότι μου έτυχε κομμάτι με προβληματικό φακό στην κάμερα, αλλά και για το γκρι-μοβ της οθόνης... Σε 15 μέρες το λιγότερο θα το παραλάβω. Το αστείο είναι ότι η κοπέλα στο μαγαζάκι μου 'πε ότι αν οι τεχνικοί δεν εντοπίσουν προβλήματα, θα πληρώσω ελάχιστη επιβάρυνση... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...:ninja:

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπα μην φοβάσαι, δεν θα πληρώσεις τίποτα... Έτσι μου έχουν πει παλιότερα... Θέλω να το παω για την κόκκινηλα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Η anna παει για αυγουστο. Ελπιζω η bella να εχει στοιχεια απο meego οπως λεγανε γιατι το Ν9 φυσαει και μετα ας το παρατησουνε!:D

Παλιά το τι γινόταν συγκρίνεται με τη συγκεκριμένη ευκολία????

Ευκολια εγω ξερω ειναι να μην εχεις πολλα καλωδια μαζι σου. Οπως ειπα ο δευτερος τροπος με usb ειναι για να γεμισεις στα γρηγορα και για μια μπαρα το κινητο γιατι δεν συμφερει να περιμενεις ωρες.

θα κυκλοφορισουν Ν8 με αννα μεσα στον ιουλιο...

που ειναι η δυσκολια να την κανουν και διαθεσιμη μεσω ΟΤΑ εξισου συντομα αντι για αυγουστο που προσφατα ειπαν??

την παλευουν??

μιλαμε για το ιδιο κινητο...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

θα κυκλοφορισουν Ν8 με αννα μεσα στον ιουλιο...

που ειναι η δυσκολια να την κανουν και διαθεσιμη μεσω ΟΤΑ εξισου συντομα αντι για αυγουστο που προσφατα ειπαν??

την παλευουν??

μιλαμε για το ιδιο κινητο...

Μαλλον το κανουν για να πουλησουν οσες συσκευες ακομη μπορουν δελεαζοντας ετσι καποιον πιθανο αγοραστη του κινητου παιρνοντας το με την νεα αναβαθμιση χωρις να μπορει νατην δει απο μας που ειδη εχουμε symbian^3!!!

Παραλογο ακουγεται αλλα δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο!!!Την εχουν αργησει πολυ παντως!!!:ninja:

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

ισως η αναφορα οτι θα ειναι παντου διαθεσιμη ως το τελος αυγουστου να εχει να κανει με τα διαφορετικα regions και product codes

και να αρχισει δειλα δειλα να εμφανιζεται νωριτερα....

και στην 1.1 η διαδικασια ολοκληρωθηκε σχεδον ενα διμηνο μετα την εμφανιση της(αν θυμαμαι καλα καποιες συσκευες με cosmote product code την πηραν με σχεδον 40 μερες καθυστερηση)

παιδες ποσο σας κραταει η μπαταρια?τελευταια ανοιξα το 3G που το ειχα κλειστο και με χρηση opera και ebuddy 1-2 ωρες φρικαρει,δηλαδη βγαζει μιαμιση μερα συνολικα,με ελαχιστα τηλ..τοσο πολυ του πινουν το αιμα αυτες οι εφαρμογες?γενικως δεν τρεχει τπτ αλλο κ δεν το εχω σε χρηση συνεχεια..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ Ν8 DARKGREY ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ..(ORIGO-TV2HU-IWIW) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΟΥΛΕΣ.

ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΠΑΤΑΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΑΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

παιδες ποσο σας κραταει η μπαταρια?τελευταια ανοιξα το 3G που το ειχα κλειστο και με χρηση opera και ebuddy 1-2 ωρες φρικαρει,δηλαδη βγαζει μιαμιση μερα συνολικα,με ελαχιστα τηλ..τοσο πολυ του πινουν το αιμα αυτες οι εφαρμογες?γενικως δεν τρεχει τπτ αλλο κ δεν το εχω σε χρηση συνεχεια..

Γενικά ό,τι έχει να κάνει με χρήση ίντερνετ καταναλώνει αρκετή ενέργεια, και επίσης το 3G δίκτυο είναι αρκετά ενεργοβόρο. Αν δεν σου είναι απαραίτητο, καλύτερα να χρησιμοποιείς GSM και θα σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία!

το κινητο που εχω ειναι της vodafone...εκανα νεα συνδεση στην wind ομως. πρεπει να το παω σε nokia care για να μου το ξεκλειδωσει κ να περασει τις ρυθμισεις της wind η μπορω να το κανω μονος μου? κ αν ναι πως?ευχαριστω

καλησπερα ,δεν καταλαβα η Αννα (αναβαθμηση) θα φορεθει μονο στα καινουργια Ν8? τα παλια δεν θα μπορουν να αναβαθμηστουν?

Θα πάρεις τηλέφωνο την Wind και θα στις στείλουν με μήνυμα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

εγω θελω να σβηστουν κ ολα τα εικονιδια της vodafone οπως το vodafone live,vodafone υπηρεσιες κ καποια αλλα που εχει κ να περαστουν ολα αυτα της wind

το σοφτ ρισετ σβηνει τα υπολιματα εφαρμογων η ειναι καλυτερα να κανουμε χαρτ ρισετ δηλαδει τι απ τα δυο καθαριζει καλυτερα το τηλεφωνο?

το σοφτ ρισετ σβηνει τα υπολιματα εφαρμογων η ειναι καλυτερα να κανουμε χαρτ ρισετ δηλαδει τι απ τα δυο καθαριζει καλυτερα το τηλεφωνο?

Το soft reset είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν διαγράφει τίποτα απολύτως από την συσκευή. Αυτό που τα διαγράφει όλα είναι το hard reset. Διάβασε το [ΟΔΗΓΟΣ] Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχω ενα προβλημα με την καμερα οταν νεταρει στο στοχο δεν μου βγαζει πρασινο τετραγωνακι αλλα κοκκινο στις 10 φορες ποθ 8α νεταρει

οι 7 ειναι κοκκινο μπας κ ειναι καμια εφαρμογη ποθ εχω κατεβασει η καποιο θεμα?

Γενικά ό,τι έχει να κάνει με χρήση ίντερνετ καταναλώνει αρκετή ενέργεια, και επίσης το 3G δίκτυο είναι αρκετά ενεργοβόρο. Αν δεν σου είναι απαραίτητο, καλύτερα να χρησιμοποιείς GSM και θα σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία!

η αληθεια ειναι οτι λογω ακτινοβολιας(σε κλειστους χωρους κτλ με ανοιχτο το 3G βαραει πολυ περισσοτερο κ τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια) το ειχα κλειστο,αλλα με βολεψε στο οτι για μια ματια σε ενα σιτε εκανα λιγα δευτερολεπτα λογω μεγαλης ταχυτητας,κατι που με βολεψε..ομως πιστευα οτι η μπαταρια επρεπε να βγαζει 2 μερες γεματες με λιγο ιντερνετ κ ελαχιστα τηλ...

δλδ για ποιο λογο παιρνεις ενα τετοιο κινητο?για να τοχεις καλωδιομενο ή για να τα εχει ολα κ να μενεις απο μπαταρια?

το μονο που με ξενερωσε στο Ν8..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

η αληθεια ειναι οτι λογω ακτινοβολιας(σε κλειστους χωρους κτλ με ανοιχτο το 3G βαραει πολυ περισσοτερο κ τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια) το ειχα κλειστο,αλλα με βολεψε στο οτι για μια ματια σε ενα σιτε εκανα λιγα δευτερολεπτα λογω μεγαλης ταχυτητας,κατι που με βολεψε..ομως πιστευα οτι η μπαταρια επρεπε να βγαζει 2 μερες γεματες με λιγο ιντερνετ κ ελαχιστα τηλ...

δλδ για ποιο λογο παιρνεις ενα τετοιο κινητο?για να τοχεις καλωδιομενο ή για να τα εχει ολα κ να μενεις απο μπαταρια?

το μονο που με ξενερωσε στο Ν8..

Μην σκας ολα τα κινητα ετσι ειναι δυστυχως σπαστικο μεν αλλα τι να κανουμε??

Και το n8 μας ειναι σε καλυτερη μοιρα απο το π.χ (γαλαξια της συζυγου) που θελει καθε μερα σχεδον φορτιση ενω το n8 οπως και να εχει 2 μερες κραταει!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Μην σκας ολα τα κινητα ετσι ειναι δυστυχως σπαστικο μεν αλλα τι να κανουμε??

Και το n8 μας ειναι σε καλυτερη μοιρα απο το π.χ (γαλαξια της συζυγου) που θελει καθε μερα σχεδον φορτιση ενω το n8 οπως και να εχει 2 μερες κραταει!!!;)

εμενα ρε παιδια,απαξ και πεσει στις 4 γραμμουλες,δεν βγαζει την υπολοιπη μερα,πεφτουν για πλακα οι υπολοιπες,σα ναχει ενα κενο η μπαταρια,αφου σκεφτομαι να την παω με εγγυηση αλλα σιγα μη μου δωσουν αλλη..

ομψς ειδικα μετα τις 3 γραμμες,οι 2 κ η τελευταια πεφτουν μεσα σε λιγα λεπτα...κ την πατας γιατι μεχρι την 4η νομιζεις οτι εισαι στη μεση,αλλα στην ουσια εχεις μιση μερα με αυτες κ μιαμιση μεχρι εκει.αν δεν εχεις κανει χρηση ιντερνετ αρκετη..

αν κατσεις κανα 2ωρο στο ιντερνετ,τοτε χεστα..

δεν ξερω,θαρχισω να χρησιμοποιω το ιντερνετ στο Ν79 παλι που κραταει 3 μερες ανετα..

σημερα ανακαλυψα μια νεα λειτουργια για το τηλεφωνακη μου(εε ενταξει οχι τοσο καινουργια αλλα ο τροπος χρησης της....)

χρησιμοποιοντας τη λειτουργια usb on the go κουμπωσα πανω στο καλωδιο ενα card reader και μεταφερω τις φωτο απο την καρτα μνημης της φωτογραφικης μου μηχανης στο κινητο (16gb+16gb memory card)!! ετσι εχω την καρτα της μηχανης αδεια και περαιτερο ληψεις! περιτο να σας πω οτι οι κολλητοι με κοιταζαν καλα καλα ειδικα ο ενας που κουβαλαγε μαζι του ενα netbook για την ιδια δουλεια....

Nikos_Mpl το N8 είναι πραγματικά από τα καλύτερα touch smartphone σε αυτονομία σε σχέση με ό,τι κυκλοφορεί προς το παρόν. Αν όμως θέλεις να σερφάρεις κάνα 2ωρο τη μέρα είναι λογικό να μην αντέχει η μπαταρία! Το N79 που λες δεν είναι αφής και έχει μικρότερη και λιγότερο ενεργοβόρα οθόνη.

παντως το Ν78 εδω και 6 μερες που ελειπα απο αθηνα, το φορτιζα σχεδον καθε μερα... αλλα ηταν και συνεχως στο ιντερνετ με gprs...

το Ν8 μετα την τριτη φορτιση σε εκτος συνδεσης (μολις το πηρα, αμαρτια να το παω στη παραλια...) δεν με εχει απογοητευσει.... μαλιστα με email καθε 30 λεπτα, κανα μισαωρο παιχνιδια την μερα σε εξοικονομηση ενεργειας (και πολυ λιγο browsing ) σε 4 μερες εφτασε 71%... ;) το τραβηξα και φωτογραφια :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εμένα τελικά πρέπει να μου άλλαξαν τα μέσα και τα έξω, εκτός από την οθόνη. Η οθόνη είναι 1000% δικιά μου. Βέβαια κάτι παίζει με την κάμερα. Το πρόσεξα χθες που τράβηξα κάτι φωτογραφίες, αλλά το είδα καλύτερα σήμερα που πέρασα κάποιες στο PC. Σε όλες τις φωτογραφίες, ένα μεγάλο κομμάτι προς τη δεξιά μεριά είναι θολό. Θα ανεβάσω καμια φωτογραφία το βράδυ να μου πείτε και εσείς, αλλά λογικά θα πρέπει να το πάω στη Nokia...πάλι.

Ελληνικο χερι αν το κανε... Να πας και σε αυστηρο τονο επισης,ελαττωματικη επανασυναρμολογηση ειναι απλα τραγικο φαινομενο

Έχει κάτι πολύυυυ μικρό στο φακό της κάμερας, στο σημείο που βγαίνουν θολές οι φωτογραφίες. Σκέφτηκα μήπως εστιάζει σε αυτό και βγάζει τα υπόλοιπα θολά. Βέβαια ίσα, ίσα που φαίνεται (στις φωτογραφίες δε φαίνεται κάτι). Δεν έχει προλάβει να πάω στι Nokia λόγω δουλειάς. Θα πάω απο'κει την Παρασκευή και ελπίζω να'ναι κάτι που φτιάχνεται εδώ και να μην το κρατήσουν πολύ.

Να και μία φωτογραφία από αυτές που τράβηξα. Όλες έτσι φαίνονται και φυσικά έτσι φαίνονται κ ότι βίντεο έχω τραβήξει.

http://img11.imageshack.us/img11/501/19062011036.th.jpg

Έχει κάτι πολύυυυ μικρό στο φακό της κάμερας, στο σημείο που βγαίνουν θολές οι φωτογραφίες. Σκέφτηκα μήπως εστιάζει σε αυτό και βγάζει τα υπόλοιπα θολά. Βέβαια ίσα, ίσα που φαίνεται (στις φωτογραφίες δε φαίνεται κάτι). Δεν έχει προλάβει να πάω στι Nokia λόγω δουλειάς. Θα πάω απο'κει την Παρασκευή και ελπίζω να'ναι κάτι που φτιάχνεται εδώ και να μην το κρατήσουν πολύ.

Να και μία φωτογραφία από αυτές που τράβηξα. Όλες έτσι φαίνονται και φυσικά έτσι φαίνονται κ ότι βίντεο έχω τραβήξει.

http://img11.imageshack.us/img11/501/19062011036.th.jpg

αισθητη η διαφορα και στο συγκεκριμενο κινητο με αυτη την καμερα δεν επιτρεπεται να ειναι ετσι. να το πας και να τους κραξεις κιολας :cool:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...